Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Блондинките
UniBG Forums > Отдих и забава > Словото, Музиката, Изображението
WeaponS
Има блондинки и блондинки,пък и думата вече много се изтърка.Те всички си имат хубавите страни освен може би изрусените до бяло,които са толкова блондинки,колкото и населението на Централна Африка,а пък по отношение на характера са меки като павета.Има дребни,миловидни блондинки,които гукат и чуруликат, и други - едри като статуи,които бързо те поставят на мястото ти с леденосиния си поглед.Или да вземем блондинката,дето те поглежда морно изпод мигли,мирише на хубаво,увесва ти се на ръката,а като я заведеш у дома,винаги е много,много уморена.Тя вдига длан към челото си с такъв един безпомощен жест,ах,това ужасно главоболие,и на теб ти идва да я фраснеш,но все пак си доволен,че научаваш за главоболието,преди да си вложил в нея излишно много време,пари и надежди.А и номерът с главоболието е класически - оръжие което никога не се изхабява и е не по-малко смъртоносно от камата на наемен убиец или отровата на Лукреция Борджия.
Или сърдечната,винаги навита и пиеща като смок блондинка,на която не и пука как е облечена,стига да е визон,и къде ще я заведеш,стига да е първокласно заведение с реки от сухо шампанско.
Има освен това дребни наперени блондинки,които са ти добро другарче,много държат да платят своята част от сметката,винаги са лъчезарни и разумни,тренират джудо от деца и могат да метнат през рамо някой шофьор на камион,без това да попречи на основното им занимание в момента.
Има едни бледи,бледи блондинки,болни от анемия - не смъртоносна,но все пак неизлечима.Те са много отпуснати,движат се като сенки,едва-едва отварят уста и не можеш ги разбра какво представляват,първо,защото не изпитваш никакво желание,и,второзащото все четат я "Опустошената земя" ,я Данте,Кафка или Киркегард в оригинал.Такава една блондинка обожава музиката и като отидете на концерт на Нюйоркската филхармония,тя ви информира коя от шестте виоли изостава с четвърт такт.Тосканини също познавал,така че с нея стават двама.
И най-накрая има разкошни парчета като за изложба,които надживяват трима главатари на гагстерски шайки,женят се за двама-трима милионери,прибират при разводите по милион на глава и накрая притежават бледорозова вила на Антилските острови,алфа-ромео за градско ползване с двама шофьори и цяла свита поизвехтели аристикрати,с които се държат мило и разсеяно,както застарял херцог пожелава лека нощ на иконома си.

Откъс от "Дългото сбогуване" на Реймънд Чандлър

Преписано в чест на dreben,DarkSol`2Bz,zeraful,magdanoz,satanas,nik666,Mariyana и на всички онези знайни и незнайни любители на майсторското слово;>>
Cannibal
Мии.. не са ми по вкуса! Още повече, че това не е породено от вицовете wink.gif

П.П. Търся не много "проста", стройна, чернокоса със зелени очи и средностатистически бюст! Ако някой я види - да се обади веднага на телефон.. (абе на мен да звъни)!
Анонимността Ви е гарантирана wink.gif
blood
QUOTE(Cannibal @ Jan 22 2007, 02:13 AM)

П.П. Търся не много "проста", стройна, чернокоса със зелени очи и средностатистически бюст! Ако някой я види - да се обади веднага на телефон.. (абе на мен да звъни)!
*

Аmy Lee :>

Или Tarja от Nightwish
Cannibal
Второто! Да ми пее, че иска да я изпратя над хълмовете и отвъд тях wink.gif
hatred
QUOTE(Cannibal @ Jan 22 2007, 12:13 AM)

*

Не го тормозете него, той е зает човек. С удоволствие ще приемам обажданията :>
zeraful
Благодарим.
DarkSol`2Bz
WeaponS благодаря ти за посвещението smile.gif Определено ми хареса (ебати и е вярно дори). Прав си, че този човек има дар слово wink.gif

Относно блондинките .... ами слабост са ми ... сигурно е заради светличките рускини или и аз незнам от какво може да е pardon.gif

Cannibal ако съвсем случайно ти звънне блондинка като тази или
тази и решиш да ги връщаш от прага на вратата, ги прати пред вкъщи ако обичаш waltz.gif cheers.gif friends.gif
Mariyana
Виж Реймънд Чандлър има хубави неща ама хайде следващия път ПРИМЕРНО да постнеш нещо за мъже pardon.gif
Незнам що си ме наредил там wink.gif , мерси все пак земелюбецо tongue.gif
CrazyGoD
Друго си е бриюнетка с кафеви очи wink.gif Незнам защо ама русото не ме влече. А това, че не всички блондинки са тъпи го доказва и ledena_princesa biggrin.gif yeah.gif
Откъсчето е интересно и преди съм го чел wink.gif
Azlan
и аз съм по брюнетките русото ни ме влечеееееее biggrin.gif
koz_za_avril
Брюнетки forever smile.gif
Kir4o^Turboto
Готини са, но не са особенно умни wink.gif Пак и не са гледа само косата...
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.