Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Какъв подарък искате за Коледа? :)
UniBG Forums > Дискусии > Основни
Страници: 1, 2
nAHTEPa
С наближаването на едни от най-хубавите празници искам да Ви питам какъв подарък бихте искали да получите за Коледа? biggrin.gif
NoEx
I wanna fuck you...you already know...girl...

Така де, кфо искам...пържени картофки, кебапчета и бира tongue.gif
Mitak
am iskam laptop
Pe666o
QUOTE(Mitak @ Dec 14 2006, 07:40 PM)
am iskam laptop
*

I already got mine tongue.gif

Искам да съм в Пловдив...но няма как да стане
CrazyGoD
Аз каквото исках си го получих wink.gif Казах на татко ми купи Loop и на същия ден си получих подаръка, а сега по коледа ако си хвана и нова приятелка ще съм доста доволен. А и да не си хвана ще съм с приятели през цялото време, а това е повече от достатъчно да съм щастлив за коледа и нова година biggrin.gif
Narf
am iskam laptop
*

Me too.
VAMPIRCHO
Искам да си направя една нова компютърна конфигурация до 1000 лева и + LCD монитор tongue.gif tongue.gif cool.gif
Иво
По-голям подарък от това да си прекарам празника с приятелите ми - няма.
magdanoz
az moite 2 podaryka weche si gi polochih smile.gif
iskam samo s moite priqtelid a uspeem da se syberem zaedno i da prekarame dobre
blood
Бих искал да поумнея за коледа smile.gif
Slevin
Да съм с хората които обичам
nAHTEPa
am iskam laptop
*

Най-любимата ми и най-скъпа вещ е лаптопа ми tongue.gif
Излагате се! Очаквах километрични постове с желания smile.gif)))
CrazyGoD
Ее.. той Дядо Коледа не е СуперМен, та да носи тонове подаръци wink.gif
Сега се сетих още едно нещо което искам по празниците - Искам да НЯМАМ махмурлук wink.gif
DareForMore
QUOTE(blood @ Dec 14 2006, 09:50 PM)
Бих искал да поумнея за коледа smile.gif
*

Човек не става умен, когато иска. Той се ражда умен.
Уви, ти никога няма да поумнееш. mad.gif

По темата: ново PC! smile.gif
nik666
От сърце бленувам за шапка с перка
hatred
сняг...
Dragster
Нов монитор ,а и сутринта на Нова година да помня какво се е случило ,защото се очертава да е една много дива Нова година и да се надявам да е така. tongue.gif
P0werful
blood имаш нужда !

Искам кола biggrin.gif
dlh
QUOTE(dJ_extazY @ Dec 14 2006, 09:23 PM)
сняг...
*

че из лондонските вестници да публикуват пак напътствия как се прави снежен човек ли biggrin.gif

аз искам psp
hatred
QUOTE(dlh @ Dec 14 2006, 08:17 PM)
че из лондонските вестници да публикуват пак напътствия как се прави снежен човек ли biggrin.gif

аз искам psp
*

ща оснегочовеча набързо smile.gif

липсва ми бялата Коледа
Volter
Искам nAHTEPa от дядо коледа! smile.gif
nAHTEPa
QUOTE(Volter @ Dec 14 2006, 10:35 PM)
Искам nAHTEPa от дядо коледа!  smile.gif
*

Дядо Коледа ще подари nAHTEPa само и единствено на най-послушното дете smile.gif Ти не беше такъв през тази година disagree.gif Опитай пак догодина! tongue.gif tongue.gif
K-DOGG
Просто това което искам дядо коледа никога неможе да ми го осигори затова няма смисъл и да искам нещо...

Приятни ви празници на всички вас на които наистина ще са такива...
magdanoz
QUOTE(nik666 @ Dec 14 2006, 09:17 PM)
От сърце бленувам за шапка с перка
*

twa kato go widqh ochite mi sa nasylziha chak :/
kym foruma aide da mu syberem pari za shapka s perka na choweka bre..

QUOTE(P0werful @ Dec 14 2006, 09:26 PM)
blood имаш нужда !

Искам кола  biggrin.gif
*

to i na tebe malko mozyk nqma ti doide zle
gledam si nqmash :>
pyk taq kola... stawat dostatychno ubiistwa po pytishtata tongue.gif
Mr`X
Аз съм скромен.. искам така бленуваната R1-ца.. скоро ще е.. ако не по коледа.. то поне за Свети Валентин smile.gif хахахах

Пожелавам приятно прекарване на коледните и новогодишни празници както на екипа на УниБг така и на всички потребители.. постараите се да сте с приятелите и хората които обичате.. защото някои няма да имат тази възможност а това наистина е тъжно smile.gif
Приятно изкарване и по малко алкохол smile.gif
Cannibal
Златна рибка, не не бета версия дето е само с 3 желания :Р
GoodINC
The love of one girl...
Cannibal
QUOTE(GoodINC @ Dec 15 2006, 01:17 AM)
The love of one girl...
*

Че кой не иска?!
EsCaPeR
QUOTE(GoodINC @ Dec 15 2006, 01:17 AM)
The love of one girl...
*

$me 2 disagree.gif
Mariyana
Не му давайте на Ники шапка, току виж ми се лепнал на прозореца некоя вечер biggrin.gif .
Аз не съм никак скромна искам осем 3-ки, подяволите това ще обърне нещата в моя полза tongue.gif . А вие гадни материалисти......

Не се радвам на празниците, радвам се само, че напуснах работа yess.gif yess.gif ЙЕС ЙЕС, радвам се, че ще попатувам tongue.gif ...пак. Кво повече мога да искам wink.gif готина салата, приятна компания и стабилено мързелуване lazy.gif .

Иначе покрай налудничевото желание на Ники се сетих за коня на Пипилота wink.gif нема го откажа и аз ще си го гледам на терасата tongue.gif и ще го тъпча с кафява захар да не пълнее biggrin.gif
Argentinian
Искам нов мобилен телефон или фотоапарат. Харесал съм си Sony Ericsson K800i и ще се постарая да го получа. wink.gif
Бях си харесал разни дребни джунджурии и фен артикули, но нещо се разколебах. disagree.gif
Dragster
biggrin.gif За мене нещо дрехи това онова да освежа гардероба biggrin.gif
и най-вече здраве и живот, много любов , щастие и касмет. Това е моето пожелание от мен за мен. tongue.gif
RABIES
Искам да съм си у дома, но уви ...
Wolfen
I az sushto...no uvi smile.gif i na nova godina sushto...

Ave za koleda iskaaaam ... 3-staen apartament v centura na Sofia s TEC i telefon smile.gif
DORKY
Аз си пожлавам да Несъм мн пиян че да мога да пострешна нова година ..smile.gif пук после ще реша какво да поискам smile.gif
Wolfen
Kato vidqh posledniq post po temata i rukata mi nqkak si nesuznatelno klikna butoncheto "Byrz otgovor", sqkash ne6to ot vutre mi govoreshe..."basi maikata ne se nau4ihte, che "ne" se pishe otdelno -> NE SUM " ...
nAHTEPa
Много скромни излязохте tongue.gif tongue.gif Очаквах километрични списъци с желания. Мисля, че на Дядо Коледа тази година няма да му е трудно да Ви угоди biggrin.gif

http://www.emailsanta.com/email_santa.asp biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif tongue.gif
EyyuB
Да има Щастие и Любов За Всички от все сарце !!! smile.gif Искам да подаря на маика ми нова кола защото тя го заслужава biggrin.gif
raptorka
Искам кола biggrin.gif
*

[/quote]

ейй най-накрая един нормален wink.gif и аз искам кола (обаче....дали ще ме огрее pardon.gif ) .......искам и здраве , за мен и за близките ми.
Lam3r4e
Искам само живот и здраве smile.gif другото си е ред по ред...според мен :-)
koz_za_avril
Аз искам него.(dlh) Последствията са най-хубави:>Натисни да отвориш файла rolleyes.gif
Cannibal
нищо.
Slevin
Искам кученце.. Имам си едно, ама искам питбулче myway.gif
DiK
някоя IRC операторка да прави минети
NoEx
QUOTE(DiK @ Dec 18 2006, 09:07 PM)
някоя IRC операторка да прави минети
*

Браво, печелиш безлатно включване на XXL кум пакета програми tongue.gif
DiK
QUOTE(NoEx @ Dec 18 2006, 03:08 PM)
Браво, печелиш безлатно включване на XXL кум пакета програми tongue.gif
*

еее еднаж и аз да спечеля нещо в тоя живот мерси на дядо коледа и на неговия спътник NoEx smile.gif
NoEx
QUOTE(DiK @ Dec 18 2006, 09:12 PM)
еее еднаж и аз да спечеля нещо в тоя живот мерси на дядо коледа и на неговия спътник NoEx  smile.gif
*

Ти па, щ'те абонирам за 1 година wink.gif
DiK
QUOTE(NoEx @ Dec 18 2006, 03:16 PM)
Ти па, щ'те абонирам за 1 година wink.gif
*

брей с бонус даже.. много съм слушал тая година коя ли оперка ще се снима цела година за мене предполагам .. кой пуснал темата той cool.gif
NoEx
QUOTE(DiK @ Dec 18 2006, 09:26 PM)
брей с бонус даже..  много съм слушал тая година коя ли оперка ще се снима цела година за мене предполагам .. кой пуснал темата той  cool.gif
*

Ще ти покажа как го правят nAHTEP-ите wink.gif
DiK
QUOTE(NoEx @ Dec 18 2006, 03:30 PM)
Ще ти покажа как го правят nAHTEP-ите wink.gif
*

Леопардът (Panthera pardus), наричан още пантера, е една от така наречени "големи котки".
Продължителността на бременността при пантерите трае около 3 месеца
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.