Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Сър Алекс: Бекъм не е от световна класа
UniBG Forums > Отдих и забава > Спорт
DiK
Сър Алекс: Бекъм не е от световна класа
14 дек. 2006 09:56
Босът на Манчестър Юн Сър Алекс Фъргюсън зоби нож в гърба на Дейвид Бекъм като не го включи в списъка на най-добрите играчи, с които е работил по време на престоя си в клуба. Наскоро се навършиха 20 години, откакто шотландецът води отбора, но той не смята да спира дотук.

“Имах щастието в моя тим да има няколко играчи от световна класа. Петер Шмайхел със сигурност е един от тях. Райън Гигс определено и разбира се Ерик Кантона, който можеше да бъде и още по-добър, ако можех да го контролирам. С Уейн Руни станаха четири, а петият е Рой Кийн. Пол Скоулс пък е №6, защото той е най-интелигентният халф, който сме имали” заяви Фъргюсън пред “Сън”, не споменавайки нищо за Бекъм.

“Да работя с тези хора бе наистина удоволствие. Те ми помогнаха да изпълня всичките цели, които си бях поставил, защото са изключителни професионалисти” добави той.

Сър Алекс каза още, че съвсем скоро Кристиано Роналдо също ще влезе сред тази компания. “Мисля, че и Роналдо е тръгнал по този път. Той играе на трудна позиция, но никога не отказва да играе с топката и да атакува. Има отличен удар и с двата крака, смел е и когато подобри малко мисленето си на терена, без съмнение ще стане от световна класа”.

Самият португалец заяви наскоро, че той е най-добрият №7, който Юнайтед е имал, изпреварвайки Ерик Кантона и Дейвид Бекъм.

Източник
magdanoz
te s beckham ne mogat da se gledat 2mata.. biwalo i da priznae che e edin ot nai-dobrite :>
starshine
малко са извъртяни нещата. той просто не го е споменал, което не означава непременно, че го оценява ниско.
magdanoz
nqkoga bqh golqm fen na tozi otbor :>
toi go syzdade kato igrach izgradi mu wsichko a beckham kwo naprawi stana kurwa smile.gif
normalno e da ne go priznawa moje bi samo dylboko w syrceto si :>
hatred
Ако Бекъм беше останал в Ман Ю, съм 99% сигурен, че нещата щяха да са различни.
Gushi
Щяха да бъдат мда smile.gif но парите си си казаха думата biggrin.gif
magdanoz
parite da no i nai-weche gluposta na beckham smile.gif
Argentinian
Според мен и двамата са виновни. Голям фен на Юнайтед съм и съжалявам за напускането на Бекс, но това е реалността. Между него и сър Алекс се получи голям сблъсък на два силни характера, което в крайна сметка принуди англичанинът да напусне Юнайтед. Самият той вече се беше превърнал в медийна звезда и започна да обръща внимание повече на прическата и походката, отколкото на играта си и някак не се вписваше в клуба. Конфликтът между сър Алекс и Бекъм достигна повратната си точка след мача за ФА Къп с Арсенал на Олд Трафорд (загубен с 0-2), когато след двубоя в съблекалнята избухва открит скандал между двамата и (според някои интерпретациии) шотландецът е хвърлил (а не както беше официалната медийна версия - ритнал, тя рикоширала и бля бля бля) по опонента си въпросната бутонка, която сцепи веждата на Бекъм. След като това се случи за по-запознатите бе ясно, че дори само заради гордостта си, Дейвид ще напусне Юнайтед. Иначе Бекъм винаги ще бъде един от любимците на всички фенове на Червените дяволи.
magdanoz
mda smile.gif treniora go izgradi kato igrach
a toi kwo naprawi.. stana edin wid kurwa i se prodade za pari :>
a kolkoto do silniq harakter hah :>
GoldBug
Поговорката за Лисицата и гроздето, всички я знаем smile.gif

Щом не успя Сър Алекс да задържи Бекъм в Ман Юнайтед, веднага на бил от световна класа...
NoEx
Браво! Така трябва wink.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.