Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Rayman: Raving Rabbids
UniBG Forums > Дискусии > Dexter's Lab > Игри
dlh
Много яка игра, препоръчвам!:>
Може да е малко детска, но е доста забавна wink.gif
dlh
Пропуснах да кажа, че играта е правена в София wink.gif
starshine
дай повече инфо, например ревю. явно ще е интересно да се прегледа българска игра.
dlh
Не ми се пише/търси ревю wink.gif
Играта не е българска, Rayman е поредица (в момента на Ubisoft, не знам дали са купили марката, или е тяхна оригинална), просто новата й версия е правена от студиото на Ubisoft в България.

Танцуваш със зайци, стреляш по зайци, биеш зайци, вадиш червеи от зъбите на зайци... но трябва да се види wink.gif Физиономиите и звуковите ефекти са много добри, както и мелодиите, на които танцуваш smile.gif

http://youtube.com/results?search_query=ra...s&search=Search
Elephant^Man
dlh имаш фкус воубще не бих казал че играта е детска никак дайе на преди6ната версия (РМ3) на едно място ката бях забил и след много подиграфки забрах дозина (уж) велиики гамери и никои не го мина теи де rayman rulez smile.gif Тва със заиците си е бруталия !!
Halo
PC версията е ПОРТВАНА в София - при това, нищо лошо към труда на пичовете - но крайно некадърно. Имах огромни проблеми със стабилизирането на фреймрейта, борбата с накъсването на звука и десинхронизацията на звук и видео изобщо.
До голяма степен проблема, е в крайно остарелия JADE енджин, който продължават да ползват и тук, а аз тайничко се надявах, че след последния Принц, са заврели сорса му в архивата и са почнали на чисто. Ениуей, играта не блести с техническо превъзходство, но е изкъртваща с диви майтапи smile.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.