Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: bnc
UniBG Forums > Дискусии > Помощ
BuFi
aide nqkoi ako moje da mi dade edno bnc za da moga da si vlizam s nickovete ... na btc sam i zaradi taq zabrana shte mi se dropnat nickovete ...pls ako moje da mi prati nqkoi na bufi1936@abv.bg mnogo shte sam vi blagodarna.
DaDiablo
Щом ги рекламираш shellsbg, аз пък ще кажа, че са много зле.
Пък и bnc-то не е единствения начин да се заобиколи този бан.
BuFi
emi nqmam drug izbor... koi znae do koga shte e taq zabrana ... edinstvenia nachin e bnc . . . a pak s tia free bnc-ta nishto ne stava sad.gif((
Crunker
Ае то хубу мога ти намеря нещо без пари да даваш ама отде да знам че няа да зафлудиш, заспамиш ала бала някфи такива или пък ако нищо лошо не напраиш да кажеш на приятелките и приятелите дет не могат влизат и се някой от тях да се намери да свърши "хубавата работа" wink.gif
BuFi
Crunker ari pls obeshtavam che nishto nqma da prava chestno!
VAMPIRCHO
QUOTE(BuFi @ Dec 13 2006, 07:30 PM)
aide  nqkoi ako moje da mi dade edno bnc za da moga da si vlizam s nickovete ... na btc sam i zaradi taq zabrana shte mi se dropnat nickovete ...pls  ako moje da mi prati nqkoi na bufi1936@abv.bg mnogo shte sam vi blagodarna.
*
Напоследък чух, и разбрах, че някой пращат смс от Ж С М телефон и така им пускат бнц-тата .. айде да не казвам кои фирми го правят това, защотото ще прозвучи на реклама.. tongue.gif
Leak
Мисля 4е бТК пускаха проксита звани6 им...и ти пускат веднага(ако нямат работа)...поне така знам аз.. disagree.gif
VAMPIRCHO
QUOTE(Leak @ Dec 14 2006, 09:38 PM)
Мисля 4е бТК пускаха проксита звани6 им...и ти пускат веднага(ако нямат работа)...поне така знам аз.. disagree.gif
*
Да да ... още малко и банички с боза biggrin.gif tongue.gif smile.gif cool.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.