Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: TeenShow
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
Scorpion
[SN][02:10:19] *** Notice -- Received KILL message for GAD. From joffer Path: irc.spnet.net!irc.UniBG.org!joffer.irc.unibg.org!Acceco!joffer (.)
[SN][02:10:52] *** Notice -- Received KILL message for GAD. From joffer Path: irc.spnet.net!irc.UniBG.org!joffer.irc.unibg.org!Acceco!joffer (duljish pari)
[SN][02:11:50] *** Notice -- Received KILL message for GAD. From joffer Path: irc.spnet.net!irc.UniBG.org!joffer.irc.unibg.org!Acceco!joffer (duljish pari mnogo)
[SN][02:12:09] *** Notice -- Received KILL message for GAD. From joffer Path: irc.spnet.net!irc.UniBG.org!joffer.irc.unibg.org!Acceco!joffer (izlez sama inache az shte te namerq)
[SN][02:12:36] *** Notice -- Received KILL message for GAD. From joffer Path: irc.spnet.net!irc.UniBG.org!joffer.irc.unibg.org!Acceco!joffer (izlez sama inache az shte te namerq)
I na 5 ratboxa da minete deca,njama da se oprawite, nqma da se razviete...
Beaztie mozhe da e sjakyv ma vi go kaza, kadeto ima po malko ircops tam potrebitelite sa poweche.. a dokato ima neadekwatni deca za ircops vmesto da se powishat users...ше намалеят..!
Scorpion
Тва е на някъв юзер , дори не го знам,просто ми прай впечатление..
dlh
Scorpioneю, и двамата знаем кой е юзъра, чийто думи постваш. Недей става поредния търсещ сцена за изява, знам че не си такъв smile.gif А и това не е мястото...
GAD
Ha ne me bil poznaval tctct scorpione mnogo burzo ma zabray ee ? tctctc tyo verno minaha 4 godini ama pak onia si pray kot si iska joffer lamer se taq oburkama s alex bghackinga smile.gif i imenno beaztie razreshi problema smile.gif
da jiveee az sum kazal vzeha da se suzdavat alternativni mreji nqma se u4udia edin den ako unibg stane vtorata mreja v bg rolleyes.gif btw mersi se pak {}
ban-kick
Ми това е
секи има права и секи си прави квото иска зтова трябва да го накажат ама на кои му се занимава и маи в правилата е забранено да се килл усер по лични причини
cMemaHka
Ех, явно не само аз мисла че joffer ``не стаВа`` mellow.gif .А колкото до BeaZtiE той е НОМЕР 1 , да ! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
DareForMore
joffer не е ПЪРВИЯ, НИТО ПОСЛЕДНИЯ, който си килва ей така. Колкото до правилата... че такива има ли?
hatred
абе я fuck off.

правила си има всичко си има, еба ви и риторичните въпроси. вие, хора, живот нямате ли?

кво щяло да стане? кой, кого плаши? нито някой ви е задължил да ползвате мрежата, нито нищо. като не ви харесва, ми прав ви път.

кой ставал и кой не. че ваш'та преценка за много обективна ли я имате? я стига..

аман вече, чудя се как не ви писна
Mitak
Mda, Beaztie predi vreme beshe najupe-val vsi4ki, koito po nqkakv nachin si previshavat pravata. Podkrepqm.
Narf
QUOTE(cMemaHka @ Sep 1 2006, 11:37 PM)
Ех, явно не само аз мисла че joffer ``не  стаВа``  mellow.gif .А колкото до BeaZtiE той е НОМЕР 1 , да !  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
*

Явно? Хаха, изостанала си с материала. smile.gif
nik666
А всъщност, не можахте ли по-стара тема да изровите ?
Narf
QUOTE(nik666 @ Sep 2 2006, 11:32 AM)
А всъщност, не можахте ли по-стара тема да изровите ?
*

LOL. Не бях забелязал timestamp-овете.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.