The_Roach
Nov 25 2005, 03:40 PM
Искам да се оплача че никът ми "GoriLLaz" току що беше forbidden от "kicata" заради това че искам да си направя нов канал!Моля някой да направи нещо по въпроса.
Благодаря ви предварително!
Narf
Nov 25 2005, 05:32 PM
QUOTE(The_Roach @ Nov 25 2005, 04:40 PM)
Искам да се оплача че никът ми "GoriLLaz" току що беше forbidden от "kicata" заради това че искам да се направя нов канал!Моля някой да направи нещо по въпроса.
Как може човек да стане канал?
The_Roach
Nov 25 2005, 06:29 PM
Искам да се оплача че никът ми "GoriLLaz" току що беше forbidden от "kicata" заради това че искам да
си направя нов канал!Моля някой да направи нещо по въпроса.
Извинявам се за правописната грешка!
wladi
Nov 25 2005, 07:06 PM
Koj kanal si iskal da regnesh?
The_Roach
Nov 25 2005, 08:56 PM
Проблема не в това кой канал съм искал да регна,канала вече е регистриран от един мой приятел,а проблема е там че той ми форбид ника затова че този новия канал ще стане официален канал на едно училище,а стария канал на училището е негов,и ми форбид ник-а защото в официалния сайт на даскалото(с който той няма абсолютно нищо) мислим да постнем тема че ще има нов канал на учулището.
Edit: тоя въпросния админ ли не го знам къв е,няма нищо общо и с училището на което е канала!
Narf
Nov 25 2005, 09:26 PM
Леле, за 2 дни две интриги около училищни канали. Да взема и аз да забъркам една да станат 3 за щастие.
The_Roach
Nov 25 2005, 10:47 PM
Тука проблема не е в скапания канал,проблема е че тоя ми форбид ника БЕЗ АБСОЛЮТНО НИКАКВА ПРИЧИНА!!!!!!!!! А не заради тъпия канал!
Narf
Nov 25 2005, 11:21 PM
В предното си мнение написа, че причината е канала, сега причината не е канала. Е как така се сменят тия причини?
dlh
Nov 26 2005, 12:51 AM
Narf, прекаляваш.
The_Roach, надали някой от тук може да ти помогне с нещо. Съжалявам, но както нашите администратори не се замислят, така и не четат форума.
Иво
Nov 26 2005, 02:47 AM
@Narf
Като неможеш да дадеш компетентно мнение или да помогнеш няма нужда да се нахвърляш/хващаш за думата и да се дразниш, ставаш жалък.
П.С./ приеми го като съвет, не като обида и не си прави труда да ми отговаряш, защото това няма да доведе до нищо добро, поне за теб =)
The_Roach
Nov 26 2005, 08:30 AM
Ами някой може ли да ми каже тогава къде мога да намеря някой да ми помогне,или трябва да се оправям сам?
Narf
Nov 26 2005, 03:14 PM
QUOTE(zeraful @ Nov 26 2005, 02:47 AM)
@Narf
Ката дадеш компетентно мнение или да помогнеш няма нужда да се нахвърляш хващаш за думата и да се дразниш, ставаш жалък.
П.С./ приеми го като съвет, не като обида и не си прави труда да ми отговаряш, защото това няма да доведе до нищо добро, поне за теб =)
Не се нахвърлям, бъзикнах човечеца веднъж, а той взе да ми повишава тон, к'во да го направя ... за мене всичко е в кръга на шегата.
Иво
Nov 26 2005, 09:08 PM
Не винаги е уместно да се шегуваш.
The_Roach
Nov 29 2005, 07:25 AM
Все пак някой дали ще може да ми върне ника или поне някой да поглегне някакви логове и да бъде наказан тоя олигофрен и да ми бъде върнат ника!!!!!
nik666
Nov 29 2005, 11:15 AM
Така като ти гледам отношението и "обясненията" - съмнително
The_Roach
Nov 29 2005, 11:29 AM
Ами можеш да погледнеш още веднъж защото аз не виждам нищо нередно нито в обясненията ми нито в отношението,ако някой с някакви права все пак погледне в тоя форум и след това види някакви логове евентуално ще се разбере защо ми е форбиднат ника.
n0w
Nov 29 2005, 11:16 PM
въпроса ми е към The_Roach е защо мислиш че точно заради това с канала ти е форбитнат ника!? Може и да си инвайтвал и т.н.
Покажи логс с който ще докажеш малко или много че той зарави това ти го форбитва... :unsure:
The_Roach
Nov 30 2005, 02:21 AM
Еми ако се качят логовете през оперуал,отпреди 2 дена ще покажа логове че беше форбид ника без причина...
ban-kick
Dec 1 2005, 03:12 AM
ако си му ги плямпал както говориш тука за него "олигофрен" значе в близките 1-2 години няма да имаш този ник и виш сега кицата е много странен както го знам от него така и от иво__ так че няма да имаш ник
The_Roach
Dec 1 2005, 10:49 AM
Аз не знам колко по точно трябваше да опиша причината порадия която ми беше форбид ника,по-добре от това в първите ми два поста,да съм споменал някаде че съм го нареждал или нещо подобно?!?!?Причината беше много добро обяснена.Още един път ще се повторя че явно писането в този форум е напълно безсмислено,защото като гледам в темата която съм постнал не ми е отговорил нито един опер,админ или др.а само някакви си юсери които дават безсмислени мнения и нищо не могат да направят по който и да е проблем в този раздел.
Narf
Dec 1 2005, 04:56 PM
QUOTE(The_Roach @ Dec 1 2005, 10:49 AM)
Аз не знам колко по точно трябваше да опиша причината порадия която ми беше форбид ника,по-добре от това в първите ми два поста,да съм споменал някаде че съм го нареждал или нещо подобно?!?!?Причината беше много добро обяснена.Още един път ще се повторя че явно писането в този форум е напълно безсмислено,защото като гледам в темата която съм постнал не ми е отговорил нито един опер,админ или др.а само някакви си юсери които дават безсмислени мнения и нищо не могат да направят по който и да е проблем в този раздел.
Отговориха ти 2-ма оператора - dlh и nik666.
А и да не бяха, ние като "някакви си users" да не сме някакви безмозъчни нищожества?!
И btw едно вярно нещо да каже и ban-kick, каза ти го и nik666 - с това отношение нищо няма да постигнеш(визирам думата "олигофрен", ако не си схванал).
P.S.: В началото на темата просто се бъзиках, а ти ненужно се изнерви. Е, сега вече не се бъзикам - определено не ме кефиш.
The_Roach
Dec 1 2005, 07:48 PM
Отношението ми е негативно настроено единствено към въпросния админ/опер и пр.никой от форума не съм нагрубил нито обидил,въпросните двама опери,вместо да ми обясняват за моето отношение можеха да направят нещо по въпроса с никът ми,например поне да видят "причината",и Narf слабо ме интересува мнението ти дали ти се нравя или не.Ако може следващият път при прочитане на на темата ми от някой с някакви права различни от обикновен потребител да направи нещо,което го повтарям от началото на темата.
}---}----
Dec 1 2005, 08:58 PM
QUOTE(The_Roach @ Dec 1 2005, 08:48 PM)
Отношението ми е негативно настроено единствено към въпросния админ/опер и пр.никой от форума не съм нагрубил нито обидил,въпросните двама опери,вместо да ми обясняват за моето отношение можеха да направят нещо по въпроса с никът ми,например поне да видят "причината",и Narf слабо ме интересува мнението ти дали ти се нравя или не.Ако може следващият път при прочитане на на темата ми от някой с някакви права различни от обикновен потребител да направи нещо,което го повтарям от началото на темата.
никой не може да прави нищо без знанието на съответния администратор сложил форбид-а
тоест кицата или npu3pa4eTo
и повярвай ми за да не ти е ънфорбиднат ника все още значи има реална причина това да не се случи
пък и доколкото познавам кицата, за него твоя ник е вече в Кофата
The_Roach
Dec 3 2005, 02:42 AM
•¤°01:29:32°¤• * nPu3pa4eTo has joined #pmgonline
•¤°01:31:14°¤• * CS sets mode: +spi
•¤°01:31:44°¤• * CS has joined #PMGOnline
•¤°01:31:44°¤• * UniBG.services sets mode: +o CS
•¤°01:31:44°¤• * CS sets mode: +bb *!*CaSpEr@*.unacs.bg *!*RoAcH@85.130.107.*
•¤°01:31:44°¤• * nPu3pa4eTo was kicked by CS (Restricted Channel)
•¤°01:31:45°¤• * You were kicked by CS (Restricted Channel)
•¤°19:50:04°¤• * nPu3pa4eTo has joined #pmgbs
•¤°19:50:04°¤• * irc.techno-link.com sets mode: +o CS
•¤°19:50:40°¤• -Global- Poradi zachestilite virusi, UniBG Team Vi preporychva da posetite www.unibg.org/vh
•¤°19:50:40°¤• * CS sets mode: +b *!*RoAcH@85.130.107.*
•¤°19:50:40°¤• * You were kicked by CS (Restricted Channel)
•¤°19:50:40°¤• * Attempting to rejoin channel #pmgbs
•¤°19:50:40°¤• * Unable to join channel (address is banned)
Аре си кажете мнението сега,според вас защо ги форбид точно тея два канала,замислете се поне малко дали има причина,който смята че има причина за това да провери оперлоговете и да види причината.В унибг просто вече цари пълен хаус тоя админ прави каквото си иска,просто се чудя кой му е дал права...
Edit:Извинявам се ако съм засегнал някой,но наистина този админ/опер и аз не го знам какъв е прави каквото си поиска,това според вас нормално ли е?
Mihaela
Dec 3 2005, 12:41 PM
Накрая и аз да се намеся и да обобщя повечето от мненията на място по темата.
Най-лесно и е да ънфорбидна няколоканала и ника ти, но моралът, който следвам като админ на тази мрежа не ми го позволява. И тук не става дма за справедливост, а става дума за коректност, която имам към колегите, ако и да не одобрявам ействията им понякога. Сори!
Не ми е много свободното време, инак бих говорила с колегата форбиднал ника и там колкото-бяха-канали.
И в заключение - агресията няма да ти помогне да се утешиш. Давай го по-кротко.
The_Roach
Dec 3 2005, 02:02 PM
Благодаря на всички,които допринасят за реда в унибг и спазването на правилата.
}---}----
Dec 3 2005, 05:16 PM
QUOTE(The_Roach @ Dec 3 2005, 03:42 AM)
•¤°01:29:32°¤• * nPu3pa4eTo has joined #pmgonline
•¤°01:31:14°¤• * CS sets mode: +spi
•¤°01:31:44°¤• * CS has joined #PMGOnline
•¤°01:31:44°¤• * UniBG.services sets mode: +o CS
•¤°01:31:44°¤• * CS sets mode: +bb *!*CaSpEr@*.unacs.bg *!*RoAcH@85.130.107.*
•¤°01:31:44°¤• * nPu3pa4eTo was kicked by CS (Restricted Channel)
•¤°01:31:45°¤• * You were kicked by CS (Restricted Channel)
•¤°19:50:04°¤• * nPu3pa4eTo has joined #pmgbs
•¤°19:50:04°¤• * irc.techno-link.com sets mode: +o CS
•¤°19:50:40°¤• -Global- Poradi zachestilite virusi, UniBG Team Vi preporychva da posetite www.unibg.org/vh
•¤°19:50:40°¤• * CS sets mode: +b *!*RoAcH@85.130.107.*
•¤°19:50:40°¤• * You were kicked by CS (Restricted Channel)
•¤°19:50:40°¤• * Attempting to rejoin channel #pmgbs
•¤°19:50:40°¤• * Unable to join channel (address is banned)
Аре си кажете мнението сега,според вас защо ги форбид точно тея два канала,замислете се поне малко дали има причина,който смята че има причина за това да провери оперлоговете и да види причината.В унибг просто вече цари пълен хаус тоя админ прави каквото си иска,просто се чудя кой му е дал права...
Edit:Извинявам се ако съм засегнал някой,но наистина този админ/опер и аз не го знам какъв е прави каквото си поиска,това според вас нормално ли е?
а може би пропускаш нещо друго
той винаги влиза в каналите които са били invite !
ВИНАГИ! това че си се постарал да сложиш рестрикт не значи че не е имало инвайт на канала.... ( или каквото е имало там )
защо мислиш че с този лог доказваш невинност
и съм казал хиляди пъти пак ще го кажа : Лог винаги може да бъде измислен ! Да ви дам ли лога в който миш ме кани в канал 3#sofia :lol:
тя ти даде кратко обобщение на всички мнения по темата...... безрезултатно
май темата е леко изчерпана докато не се обади христо с отговор...
The_Roach
Dec 3 2005, 06:48 PM
Писането в този форум от който и да било и с каквито и да било проблеми е АБСОЛЮТНО БЕЗСМИСЛЕН!Надявах се тук да намвея някакво разбиране и помощ,но и това не намерих."}---}----" логовете могат да се подменят така е,но има логове които са през оперъал нали така?Мисля че там най-ясно и точно ще се разбере причината за тези мизерии,но никой от адмните не се е хванал откакто съм пуснал темата да ги прегледа,защото ако беше го сторил нямаше да се води този безсмислен спор или каквото и да е,но никой от подържащите така любимата наша мрежа наречена "UNIBG" не може да отдели 5 мин от своя ден и да фвърли едно око на въпросните логове.Таке че,проблема не е нито в мен нито в логовете,а във въпросния админ.Restricted не съм сложил аз, kicata нямаше никакъв инвайт в мрежата на UNIBG,единствено в офицялният сайт на училището чийто собственици направиха новите два канала които бяха форбиднти.Дори и да се обади христи нищо няма да се промени нали е админ,и отново никой няма да погледните оперлоговете и админа ще продължи да прави каквото си иска.
}---}----
Dec 3 2005, 10:32 PM
логовете от оперуал мисля че могат да бъдат видени и от обикновените потребители
в unibg.org или нешо подобно
не съм сигурен и ще те излъжа но провери
и защо да си прави каквото си иска
може да прави КАКВОТО ТРЯБВА !
The_Roach
Dec 3 2005, 11:06 PM
Проверявам постоянно за оперлоговете но не са ги качили точно от този ден.Точно там е проблема че той не прави каквото трябва а каквото си поиска,точно това се опитвам да кажа от началото на темата ми...
}---}----
Dec 3 2005, 11:11 PM
за теб прави каквото си иска а за други прави каквото трябва
казах ти с нищо не доказваш че не е имало нарушение !
а малко ме съмнява че само заради теб ще изтрият лога за цял ден...........
Narf
Dec 4 2005, 01:21 AM
QUOTE(}---}---- @ Dec 3 2005, 11:11 PM)
за теб прави каквото си иска а за други прави каквото трябва
казах ти с нищо не доказваш че не е имало нарушение !
а малко ме съмнява че само заради теб ще изтрият лога за цял ден...........
Във voting-а няма логове от services за последната седмица(можеби).
The_Roach
Dec 4 2005, 01:22 AM
Оплаквания от него има не само от мен,а от половин Бургас,просто никой не е писал във форума,може би поради простата причина че няма никаква полза както се вижда.Ако толкова много се самняваш в това че е правил глупости без основателна причина,до края на другата седмица ще има поне 20 оплаквания от него,но спред мен не е там въпроса все пак.
Narf
Dec 4 2005, 01:33 AM
QUOTE(The_Roach @ Dec 4 2005, 01:22 AM)
Оплаквания от него има не само от мен,а от половин Бургас,просто никой не е писал във форума,може би поради простата причина че няма никаква полза както се вижда.Ако толкова много се самняваш в това че е правил глупости без основателна причина,до края на другата седмица ще има поне 20 оплаквания от него,но спред мен не е там въпроса все пак.

Виж това и аз мога да го потвърдя - определено в последно време има доста оплаквания от kicata.
}---}----
Dec 4 2005, 04:23 AM
знам
това го знам и аз
но не всички от оплакванията са основателни
някои са пострадали заради доставчика си......
други за флууд и подобни
обаче пък не можем да кажем че всички са ей така щото така му е кеф
и The_Roach нищо лично обаче просто няма как да ти повярвам след като не съм сигурен
обаче не твърдя напълно че и христо е сложил форбида правомерно... аз имах по едно време 10 глайнс за флууд в #софия 
върнах си го тъпкано :mf_pcwhack:
:mf_surrender:
няма как да го попитам за форбида тъй като съм му в перманентен игнор на скрипта :lol:
и защо подяволите няма логове от OW
не са заради теб де
JunGleBroTheR
Dec 4 2005, 11:58 AM
След като не вярваш на него,защо вярваш на друг след като не си сигурен?
Лижеш задници ли?
Защото всичките ти постове са такива.
Насочени срещу потребителя.
Можеш вместо да сереш,да си мълчиш и да не се опитваш да трупаш постове.
The_Roach
Dec 4 2005, 01:26 PM
Доколкото разбирам явно че го познаваш въпросния админ и знаеш какви кви върши,това че не ми вярваш си е лично твой проблем който аз не мога да реша

.Относно логовете последните качени оперлогове са от 11.11.05г. нямам представа защо не ги качват
Narf
Dec 4 2005, 05:47 PM
QUOTE(The_Roach @ Dec 4 2005, 01:26 PM)
Доколкото разбирам явно че го познаваш въпросния админ и знаеш какви кви върши,това че не ми вярваш си е лично твой проблем който аз не мога да реша

.Относно логовете последните качени оперлогове са от 11.11.05г. нямам представа защо не ги качват

Пробвай на адрес
http://irc.omega.bg/index.php?dir=operwall.
The_Roach
Dec 5 2005, 02:12 AM
[14:46] !NS(NickServ@UniBG.services)! WALLOPS - shmarkalka!~CaSpEr@irc.unacs.bg FORBID GoriLLaz [nagal abuser]
http://irc.omega.bg/operwall/logview.php?stamp=1132869600линка към лога,да се види дали съм злоупотребил с нещо или с някой.Има вероятност да сложа и лога какво ми писа на private....
}---}----
Dec 5 2005, 08:53 AM
JunGleBroTheR задници лижеш ти
имаш кафяво по устата дори !
Първо погледни какво съм писал после коментирай ! dlh вземи я научи кое е
щото аз друго освен безсмислици от тая не видях!аз имах по едно време 10 глайнс за флууд в #софия smile.gif
върнах си го тъпкано mf_pcwhack.gif mf_popeanim.gif mf_surrender.gif
няма как да го попитам за форбида тъй като съм му в перманентен игнор на скрипта сляпа ли си... ако не си зацепила още с него труднои се търпим...
И не вярвам на никого, докато не го докажат
никъде не виждам да съм писал че вярвам на христо
The_Roach познавам го познавам и теб и точно за това не мога напълно да ти вярвам
щото съм ти виждал глупостите.......
виждал съм и неговите
Ако имаш лог го давай, щото така само със спорене нищо не става....... все единия е прав
Ако си ти лично ще ти се извиня че не ти повярвах........
The_Roach
Dec 5 2005, 09:10 AM
QUOTE(The_Roach @ Dec 5 2005, 03:12 AM)
[14:46] !NS(NickServ@UniBG.services)! WALLOPS - shmarkalka!~CaSpEr@irc.unacs.bg FORBID GoriLLaz [nagal abuser]
http://irc.omega.bg/operwall/logview.php?stamp=1132869600линка към лога,да се види дали съм злоупотребил с нещо или с някой.Има вероятност да сложа и лога какво ми писа на private....
"}---}----" тоя целия лог,който е в оперуала ето и скромния разговор от който започна всичко:
Session Start: Fri Nov 25 14:43:56 2005
Session Ident: shmarkalka
•¤°14:43:56°¤• Session Ident: shmarkalka (~CaSpEr@irc.unacs.bg)
•¤°14:43:56°¤• <shmarkalka> q kaji kade si ve palqcho
•¤°14:44:06°¤• <shmarkalka> da ta vida kav kanal she praish
•¤°14:44:16°¤• <shmarkalka> i ko ma pishete po forumite
•¤°14:44:47°¤• <08GoriLLaz> mi nov kanal na pmg-to mislim da praim
•¤°14:44:55°¤• <shmarkalka> tai li
•¤°14:45:00°¤• <shmarkalka> kaji kade si
•¤°14:45:10°¤• <shmarkalka> da doda ti dam parolite za stariq
•¤°14:45:15°¤• <08GoriLLaz> xaxa
•¤°14:45:19°¤• <08GoriLLaz> ne mi trqa stariq
•¤°14:45:26°¤• <shmarkalka> kaji ve smeshnik
•¤°14:45:32°¤• <08GoriLLaz> kakvo iska6
•¤°14:45:34°¤• <shmarkalka> kaji che ne mi sa zanimava ta tarsq ve
•¤°14:45:41°¤• <08GoriLLaz> xaxa
•¤°14:45:43°¤• <shmarkalka> pak fana li sa shta namerq
•¤°14:45:47°¤• <08GoriLLaz> ok
•¤°14:48:35°¤• <08GoriLLaz|oFF> mersi
•¤°14:49:11°¤• <shmarkalka> az shta namerq tebe
•¤°14:49:16°¤• <shmarkalka> garantiram ti
•¤°14:49:26°¤• <08GoriLLaz|oFF> ok
Session Close: Fri Nov 25 14:50:29 2005
Не искам никой да ми се извинява искам просто никът ми да бъде върнат...
JunGleBroTheR
Dec 5 2005, 09:50 AM
Хахахаха.Нервички а?

Длх ме знае кой съм и знае,че няма да се заям за глупост.
Ако ти разгледа постовете може да го разбере.
А ти ако си ги разгледаш,ще разбереш ,че имаш раздвояване на личността кукумяфке

П.С.:Грешките ги правиш по default.
кво да кажа виждам поредната проява на олегофрения от страна на опер тва че имат права не значи че трябва да се праат на шефове....но както и да е... да се спасяват
wladi
Dec 5 2005, 01:16 PM
Как не ви писна от интриги ме интересува? В тоя форум май само блогербота не върти интриги.
The_Roach
Dec 6 2005, 01:48 PM
Дадох логове и нищо както и очаквах,какво искате още да ви доставя да проумеете проблема ми и някой да напише една команда и да ми ънфорбид ника:GoriLLaz ?Кажете какво искате още????
The_Roach
Dec 10 2005, 02:09 PM
Кво стана ве боклуци нещастни,нали искахте доказателства нави доказателства тапаци от унибг."}---}----" аве палячо що спря да пишеш тука,до ся ви лизах гъзовете на всичките идиоти с някви смешни права,нали ти дадах логове аре напиши един ред.До всички админи и опери и всякакви други ОЛИГОФРЕНИ ОТ ТОЯ СОРТ,СУПЕР СТЕ ЗЛЕ ВСИЧКИ НИЩО НЕ ПРАВИТЕ ЗА ТВА ТЪПО УНИБГ АМА НИЩО,МОЖЕ ЛИ ЕДИН ПАЛЯК ---------"КИЦАТА" ДА ВИ НАПРАВИ НА ЕБАХТИ МИШКИТЕ,НЯМАМ ДУМИ КОЛКО СТЕ ЗЛЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки,
натисни тук.