Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Петък вечер - 8ми Декември
UniBG Forums > Отдих и забава > Петък вечер
crossroader
Къде ще празнувате петъчната вечер, а може би и следващата съботна ?!
[Честито на всички колеги студенти и на тези които се чувстват такива devil_undercover.gif ]
Mariyana
Ок то е очевадно, че има само малолетни във форума tongue.gif аз ще се открехна по темата. Ще празнувам заедно с колегите от групата ми ТУК
Това се намира някъде из Родопите, не разбрах само дали е покрай Асеновград или Чепеларе...не ме и интересува много де, като отида ще видя smile.gif важното, с кои хора си в крайна сметка biggrin.gif

Приятно изкарване и на останалите
Jen
аз пък се очертава да ходя в едно кръчме да ме черпят ахаха smile.gif
nik666
Ще сме в някаква "постройка" (която никой не е виждал) в едно близко до Русе село. Като за последна година, ще е забавно.
DaDiablo
Аз тука
Konqueror
QUOTE(Mariyana @ Dec 5 2006, 11:05 AM)
Ок то е очевадно, че има само малолетни във форума  tongue.gif  аз ще се открехна по темата. Ще празнувам заедно с колегите от групата ми ТУК
Това се намира някъде из Родопите, не разбрах само дали е покрай Асеновград или Чепеларе...не ме и интересува много де, като отида ще видя smile.gif важното, с кои хора си в крайна сметка  biggrin.gif

Приятно изкарване и на останалите
*

Аз пък ще си идвам в България biggrin.gif pardon.gif а и Марияна и аз ще дойда там имам доста приятели smile.gif за да ги видя
Mariyana
Konqueror екстра, всеки с добро настроение е добре дошъл pardon.gif. А и 2-3 дни извън хауса на града ще се отразят добре.
Narf
Ние, понеже сме толкова организирани, че и дума не може да става за някакво пътуване, ще празнуваме в апартамента на един колега. :>
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.