Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: UniBG с нестопанска цел?
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
Rotation
narf защо не вземеш да съставиш енин списък със забранените уеб сайтове?
Правиш ми забелешка, че съм написал шел провайдър, а в съседната тема пишеш сайта на еггдроп.. Защо в българска ИРЦ мрежа да не пиша български шел провайдъри? nik666 пък много остро прави забележка, че като съм написал шела съм нарушил правилата на мрежата. Ах-ах .. Таз типична българщина..
nik666 ти пусна ли някакво оплакване, когато за топик в официалния канал на
irc.techno-link.com адреса редирваше към is-bg.com ? Също така този адрес е на топик и в #eggdrop ! Можеш да пробваш да се регистрираш и да видиш на чие име ще трябва да изпратиш парите. Николай Гамизов. За по-малко информираните този човек влиза в ИРЦ с ник VortigeN и е администратор на irc.techno-link.com
Как тогава ще ми обясните, че УниБГ е организация с нестопанска цел?
Май се правите на "спазващи правилата" пред обиковените потребители.. Тези правила са само за тях.. За тях само УниБГ е с нестопанса цел!
nik666
Ама кретен си беше и кретен си остана, даже продължаваш да деградираш. Няма оправия за тебе. Тия очевидности дето си ги набълвал са обсъждани много преди скромния ти умствен капацитет да стопли че мрежата си има форум.
DetoX
хахахахахах...върна го в първи клас
Rotation
smile.gif Умното сищество Като са обсъждани за какво ми правиш забелешка? Фани ми разясни как да кажа на потребител как да си вземе БНЦ. "Има един шел с един уеб панел и си има един сайт, но няма да ти го кажа, защото е забранено тук, но в мрежата е позволено. Пиши /q Rotation и ми пиши...
И тука братко сте се събрали някакви мислители..
nik666 извинявай, че не се занимавам само с ИРЦ и не съм толкоз просветлен...
Охх майка като ме е родила защо не ме е слойила пред компа...
Да съм по-стар чатър..
nik666
Радвам се че се разбрахме. Хайде сега си прибери клонираните bnc-та и пробвай да завършиш легално средното си образование.
Narf
Това тук е форум на мрежата и реклами на комерсиални организации(особено shell providers, които клиенти ги ползват за да си пълнят каналите с клонинги, за реклами, flood и какви ли още не нарушения) няма да се толерират.
Аз дадох линк към световноизвестен уебсайт на софтуеър с отворен код, за да може от там човека да си изтегли бот без да се страхува, че някой остроумник с твоя коефициент на интелигентност е качил нещо, в което един бог знае колко вируси има.
А това, че някой е сложил на топик в канала си URL си е негова работа и въпрос на канална политика.
А това тук дори не е жалба.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.