Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Gline без да съм нарушила правилата!
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
gerganna
Незнам към кой да се обърна, но дано някой прочете тази тема!!

Възмутена съм от този, който се е възпозлвал от правата си и е изпълнил най-вероятно заръката на някой, на който не съм удобна, да ми сложи gline и да не мога да влизам в чата..Да уточна... не влизам често в чата поради липса на време..представете си колко "много" време имам (с бебе на 45 дни)за да нарушавам правилата в унибеге мрежата..Незнам поради каква причина имам забрана да влизам в чата..(не съм предупредена..че ще ми сложат забрана поради еди каква си причина..считам,че е възможно да имам нарушение чрез флууд..ако имам вирус..но аз не знам за това..за да взема мерки..Моля..да ми бъде махната тази забрана..все пак съм си "пуснала" интернет у дома за да влизам където си пожелая..Ако имам някакво нарушение..то ви уверявам,че не е било нарочно..и изобщо незнам с какво съм била в нарушение..

за ваше улеснение..ето повече инфо

[08:26] -irc.spnet.net- *** Banned btc-net down (2006/11/22 09.52)
[08:26] Грешка : Closing Link: 127.0.0.1 (*** Banned )

ника ми е gerganna
Leak
3ащо правиш тема като си има още една единствена за G-line.Сега админите ще я истрият пи6и в папката(тема) G-line !ToBa e OT MEH
Leak
[08:39] -NS- Last Seen Address: ~rj_geri@87-126-129-55.btc-net.bg

оффффф и ти ли си на бтк еми про4ети разрови се малко в форума ще намериш защо си банн mellow.gif
Guest
QUOTE(Leak @ Dec 4 2006, 08:40 AM)
[08:39] -NS- Last Seen Address: ~rj_geri@87-126-129-55.btc-net.bg

оффффф и ти ли си на бтк еми про4ети разрови се малко в форума ще намериш защо си банн mellow.gif
*

да на БТК съм..явно някой друг е бил в нарушение..защо трябва невинни, които си плащат интернета и желаят да чатят да не могат да правят това заради някой друг??????????

ок..ще преместя темата..незнаех,че има друга..Видях ЖАЛБИ и хоп..да се разпиша хъхъх smile.gif
Leak
Ами до колкото знам вси4ки абонати на БТК са банн про4ети в другата ти измислена тема която пусна !И не пи6и пове4е админите 6те ти обарнат внимание 100%

Поради злоупотреба с динамичното раздаване на IP-та от адресното пространство на бТк и зачестилите атаки и нежелана реклама към мрежата на УниБГ от потребители, ползващи този доставчик е наложена забрана за достъп за неопределено време
NoEx
Има много теми за бТк по които се изписа доста, потърси из форума Жалби.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.