Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: За заключените теми
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
HighWay
Здравеите

Учудвам се (но не много) че заключвате теми
Тъкмо щях да шиша
Всъщност учудването ми бе наи вече за това че така наречения OOP е все още от операторите.Може би не само тои. Тепърва ще разбера.
Този човек е известен със своеволията си , особено когато се напие
(дано вече да е спрял с пиенето надяавам се)
Та бе известен не само с пиенето си а и нежеланието си да се съобразява с
правила и не само морални.
Както и да е . Това си е негов проблем а и на потребителите които го търпят

Не съм влизал в uni.bg от повече от година (може би откак станаха интригите с #bourgas) нито имам намерение да висия във форум в които се заключват неудобни теми и не се обръща внимание на потребител (прав или не)
На пръв поглед (това което чета) сме още доста далече от това което в интелигентните общества се наричат принципи
С други думи тук всеки продължава да прави каквото си иска
Т.е никакво развитие . Кучетата си лаят кервана върви
С други думи - фарс придобил формата на форум .. или както шете го наречете

И дали някои недоспал модератор , изнервен от чат, ще ми заключи темата все ми е едно.
Докато пошлоста , комплексите , идиотизма на някои царят тук - интелигентната част на потребителите ще бяга

Останалото - както си го направите

с наи добри пожелания

HighWay
Mihaela
Добра вечер!
Докато пошлоста , комплексите , идиотизма на някои царят тук - интелигентната част на потребителите ще бяга

Много се радвам на подобни високопарни писания, завършващи с още по-високопарно изречение, като цитираното по-горе. Блестящ финал на едно още по-блестящо умотворение, което просто обобщава интелигентността, грамотността и уникалността на автора.

Сега да ти задам един въпрос, ако е прекалено личен, моля, извини ме, и не ми отговаряй: Когато ти се ходи до тоалетна и попаднеш пред две помещения за целта, кое би избрал - това задръстеното, изцапаното и вонящото, или онова, в съседство - чисто и гостоприемно, за да се изходиш с удоволствие?

Явно най-голямото ти учудване не е относно това, защо ООР има права на тази мрежа. Очевидно си поне леко пристрастен, за да се регистрираш с идеята да се изходиш по голямата си нужда. Уелкъм, както се казва, ама по-умерено... и грамотно, ако ще изявяваш претенциите на една част от потребителите!

Няма да спра да твърдя, че такива като теб, които, от една страна, се отказали от чата, поради някаква несправедливост, а от друга, не спират да ровичкат в уж заздравелите си рани и мании, са доста по-патологични случаи от такива като мен, които ви осигуряват ефир.

Това тук е място за дискусии, а не нужник, кенеф, или както се нарича сервизното помещения по твоя край.

Що се касае до недоспалите модератори - недоспала съм, перманентно. Когато имам време и настроение да чатя, уверявам те, не се изнервям, защото отдавна не реагирам, добивайки симптомите на маниакална зависимост, каквито явно ти още имаш да лекуваш. И колкото и недоспала, и изнервена да съм, няма просто ей-така да ти заключа темата, освен ако не започне да става твърде нехигиенично в нея.

Моите пожелания към теб са също нелоши!

Михаела
wladi
Evala ti pravq, HighWay smile.gif
HighWay
@mish

Питаи колегите си които напуснаха тази мрежа преди доста години
Някои от тях (няма да споменавам имена) поставиха основата на мрежата такава каквато трябваше да бъде.
Тук аз говорих за принципност а не за тоалетни
добре че споменаваш думата "кенеф".. пропусна да добавиш кои го направи такъв ?!
Що се отнася до пристрастието - видно е кои чие лозе пази
ако успееш да превъзмогнеш пристрастията си и "изплуваш" от средата си
ще видиш нещата под друг ъгъл.пожелавам ти го.
Що се отнася до темата ми -> бан+кик+форбид +... кавото пожелаеш
Твоите правомощия (за радост) са само тук smile.gif

@
Темата ми бе провокирана от Vampire (прав или не) момчето има право да постави забележките си.доколкото си спомням имаше и логове
Момчето обаче не съзнава че именно хората от които зависи решаването на проблема му са и наи големите нарушители.
Общо взето в мрежата се измислиха правила които много малко хора спазват.
Както и преди 2 години така и сега мрежата бъка от спам
(ще се потретя) Интелигентната част на потребителите е в 9-та глуха
Не съм чувал (поне докато влизах) за наказан администратор
Ако има такъв то вероятно е човек непочерпил или с по хубаво гадже от шефа си smile.gif

@mods
Ако стила ми Ви дразни то за това не съм виновен аз , а средата в която се движа.Проклета да е , само книги четат и не знаят какво е чат smile.gif

Успех smile.gif

HighWay
LANETS
Vsichki molbi,jalbi,oplakvaniq iskaniq za nakazaniq za dadeni operi,vsichko tova tuk v tozi forum e glas v pustiniq.Purvo che ne go chetat i 2-ro i da go prochetat slagat po edno usmivka i tolkos smile.gif.Prosto da si oper oznachava guzariq,a ne che s pravata si trqbva da pomagash na users.Vsichki se kriqt pod stranni nickove.A dori da e online daden oper shansat da ti otgovori ili da ti pomogne e 1 kam 1000.Nqkude prochetoh ongeboren da kazva che nqmal vreme da se zanimava po 30 min da proverqva daden nick ako iska set pass,vremeto mu bilo pari,emi kato mu e pari .. i nqma vreme kakvo se zanimava?Nqkoi da zastane na negovo mqsto koito ima nujnoto vreme da otdelq na userite.Tova se otnasq i za vsichki.
Uvlqkoh se..kakto zapichnah taka i shte zavurshq,prosto vsichko e glas v pustinq,az da si iskaja mnenieto,koeto sam siguren che shte podkrepqt 90% ot userite v mrejata.Ma koi li gi slusha tqh wink.gif
Narf
QUOTE(HighWay @ Nov 25 2005, 10:31 AM)
@mish
...
Що се отнася до темата ми -> бан+кик+форбид +... кавото пожелаеш
Твоите правомощия (за радост) са само тук smile.gif

@
...
Не съм чувал (поне докато влизах) за наказан администратор
Ако има такъв то вероятно е човек непочерпил или с по хубаво гадже от шефа си smile.gif
...
*

Лъжеш се, mish е Voted Admin и правомощията и не са само във форума. smile.gif

Наказани администратори е имало, последните двама бяха Cannibal(който сам се лиши от права за една седмица понеже kill-на CS) и Fireman(заради безбройните му псувни и своеволия).
HighWay
QUOTE(Narf @ Nov 25 2005, 06:39 PM)
Лъжеш се, mish е Voted Admin и правомощията и не са само във форума. :)

Наказани администратори е имало, последните двама бяха Cannibal(който сам се лиши от права за една седмица понеже kill-на CS) и Fireman(заради безбройните му псувни и своеволия).
*

@Narf
Наясно съм с правомощиата на mish , чел съм не едно добри предложения преди 2-3 год от нея
и в този смисъл съм учуден от стила на постинга и.. тоалетни , нервност и пр.
Все пак съм в тази мрежа от самото и начало дори преди mish :)

И ако си позлвлявам да пиша подобни неща то е защото посредствеността винаги ме е дразнила и наи вече тази която е облечена във власт
В чата и извън винаги реагирам еднакво :)

Темата бе за заключените теми и в частност за ООП , но ако трябва да съм обективен такива случаи има много.Наказаните обаче са винаги по малко
Не случаино у потребителите остава усещането че нищо не се прави
За това и бе моето учудване - именно че щом ООП е още от операторите
значи нищо не се е променило
И намесването на ООП в случая бе случаино , бих могъл да изредя още не малко никове с големи издънки , но ненаказани.
Структрата на наказанията е малко бъгава.
Нима очаквате някои да издаде "другарчето" си след като по голямата част от наказващите е в издънка. Струва ми се нереално

И тъи като потребителите са потърпевши е редно те да наказват. С вот или по няккаъв друг начин
Но това маи намирисва на демокрация :)

Хаиде със здраве
wladi
V taq mrezha nqma demokracia.. a ako daj bozhe dozhiveem unibg - demokratichna, to spored men neshtata shte sa syshtite kato v cqlata dyrzhava ot politicheska gledna tochka.. takav ni e balkanskiq harakter kompleksi i mania za vlast koqto da uprazhnqvame v otricatelnata nasoka.
Mihaela
Ти, обаче, намери за какво да се хванеш... Казваш - движиш се и контактуваш с хора, които четат книги. Прекрасно! Обаче е очевидно, че на теб четенето ти е малко, щом изразяваш себе си, бъркайки ми в сините очи, с множество правописни, технически и други грешки.

Уверявам те, мога да пратя словестно всеки по дяволите, без да употребя нито една нецензурна дума smile.gif Мога и по другия начин, естествено. Та какво се зачекна за използваните от мен думи, синоними на сервизното помещение, в което се ходи по естествена човешка нужда? Или такива думи не се употребяват в литературата, която четеш? Хайде не така и не на мен тези!

Относно мрежата... Не тук му е мястото да изказвам личната си позиция относно новопостъпилата свежа кръв в редиците на административното ръководство, както и резълтатът от съзряването на голяма част от т.нар. стари кучета. Който е имал удоволствието да ме види лично и да поговори с мен, знае мнението ми, и то не е по-различно от отношението, което показвам тук.И откога си на тази мрежа, мен не ме интересува. Със сигурност не си наясно аз откога чатя smile.gif, ама това и малко хора го знаят де ( в рамките на шегата, ако мога да си позволя). Факт е, че потвърждаваш мнието ми от първия ми комептар по темата, че още не си се примирил със това, че си станал жертва на някаква несправедливост, за която вина аз не бих поела. Очевидно е, че доста енергия, не време, а енергия, влагаш в това да сееш просо на дъното на нещо, което на много хора не се харесва.

Стига, моля ти се с тези заключени теми и подобни. Докато аз съм отговорна за форумите (в частност, понеже имам и други отговорности в мрежата и безумно много в реалния свят), ще взимам и изпълнявам самостоятелните си решения. Модераторите, които също са упълномощени да трият, заключват, банват и т.н са подкрепени от мен във всяко едно тяхно действие, защото аз съм избрала да работя с тях.

На теб и на всички останали, проявили интерес към форумите, им е предоставена възможност да дискутират тук всякакви теми, но с руиск да се повторя, има някои правила за вътрешна хигиена (както на онова място smile.gif ).

Обяснимо е защо тук се излива множество от душевната помия на УниБг потребителя - просто тук все по някое време, някой би му обърнал внимание. Ако проблемът е несериозен или нерешен, все ще има кой да ревне в един глас с онеправдания.

Отваряйки отново въпрос за наказанията - тема дълга, широка и досадна, ще ти кажа, че вече отдавна не се интересувам за овъзмездяването на отрицателните деяния на някои т.нар. колеги. Кучетата си лаят, кервана си върви, нали така. Не мога да разбера какво повече от чат клиент, ник и някой друг сървис, е нужен на чатещия, за да е задоволена необходимостта му от комуникация и развлечение. Ти знаеш ли, че на тази мрежа от години чатят поне 20 души, които никога не са ползвали сървиси, няма и да ползват, именно защото за тях е предостатъчно, че имат възможност някъде да се "чуват" с тези, с които не могат да се виждат по всяко време? Е ненормални ли са такива хора?

И в заключение - изясни си някои основни и съвременни понятия, за да не ставаш смешен в компанията си от интелигенти и ерудити smile.gif

Михаела

п.с
Задай си, за разнообразие още един въпрос, защо никога не съм наказвана по наказателния кодекс на тази мрежа. smile.gif Може би и моята работа не е особено чиста а?
Narf
QUOTE(HighWay @ Nov 25 2005, 07:11 PM)
@Narf
Наясно съм с правомощиата на mish , чел съм не едно добри предложения преди 2-3 год от нея
и в този смисъл съм учуден от стила на постинга и.. тоалетни , нервност и пр.
Все пак съм в тази мрежа от самото и начало дори преди mish smile.gif

И ако си позлвлявам да пиша подобни неща то е защото посредствеността винаги ме е дразнила и наи вече тази която е облечена във власт
В чата и извън винаги реагирам еднакво smile.gif

Темата бе за заключените теми и в частност за ООП , но ако трябва да съм обективен такива случаи има много.Наказаните обаче са винаги по малко
Не случаино у потребителите остава усещането че нищо не се прави
За това и бе моето учудване - именно че щом ООП е още от операторите
значи нищо не се е променило
И намесването на ООП в случая бе случаино , бих могъл да изредя още не малко никове с големи издънки , но ненаказани.
Структрата на наказанията е малко бъгава.
Нима очаквате някои да издаде "другарчето" си след като по голямата част от наказващите е в издънка. Струва ми се нереално

И тъи като потребителите са потърпевши е редно те да наказват. С вот или по няккаъв друг начин
Но това маи намирисва на демокрация smile.gif

Хаиде със здраве
*

Не мога да те разбера за какво се бориш. smile.gif

Пределно ясно ти е(предполагам), че нищо няма да постигнеш с тази тема.
Уж си се отказал от IRC(понеже прекалено много говориш в минало време), а в същото време изразяваш несъгласието си със заключване на теми писани от един идиот(с извинение) срещу някой от управата, а темите не са по-стари от 1 месец. Ако не си се отказал - не казвай, че си се отказал, а ако си нямаш работа - ... да знаеш само колко мога да ти намеря ... :lol:
Не знам до колко ти е бил безразличен потребителя писал темите срещу OOP, не знам и дали нямаш нещо лично срещу OOP, а и никой не знае, дали OOP наистина е превишил правомощията си и е бил flood-ен по телефона, а не в IRC, но едно нещо всеки здравомислещ човек във форума може да ти го каже - потребител псуващ и повтарящ едно и също нещо по различни начини(в случая нещото беше "OOP не ме кефи") и то без нито едно от тези изречения да има по-малко от 3 правописни(да не говорим за пунктоационни) грешки, определено не вдъхва доверие. Не мислиш ли? smile.gif
Studen
Михаела, честно казано, твоите изказвания ми звучат в доста демагогски стил. Има доста неистина в тях, не сме сляпи, не сме и тъпи, за да повярваме на всичко, което изписа в тази тема.
Рибата се вмирисва откъм главата, а тя отдавна е за изхвърляне, и не се нуждае от твоята адвокатска намеса, защото ставаш смешна с някои от изказванията си. Нищо лично, може да си готин човек, но истината е, че ръководството на Мрежата ни плаче за една поне 80 процентова смяна на състава си...
dlh
Темите/постовете на vampire_ бяха изтривани, поради поведението му в тях. Колкото и да не ви се иска, няма да ви оставя да направите форума пак на нужник. Искате мрежата да обръща внимание на потребителите? Тогава се дръжте като такива. Не се опитвайте да управлявате мрежата - използвайте я. Кажете - когато управникът на едно заведение ви изхърли от него, вие какво правите? Тръгвате да го плюете по медиите, или просто отивате в друго? Не ви приканквам да ползвате други мрежи, макар това да е ваше право; казвам ви, че може да избирате сред милиони други никове и канали. Няма нищо незаменимо. Мисля, че за човек, който е почел книги, това трябва да е ясно.

HighWay, защо се хвалиш с компанията си? Никой не го интересува каква е тя, нито с какво се занимава. Изтъкваш се? Направи добро дело, а недей да тъпчеш. Изплувай, вместо да дърпаш другите надолу, за да можеш да стъпиш върху главите им. Това всъщност се отнася за всички вас.
Mihaela
QUOTE(Studen @ Nov 26 2005, 12:59 AM)
Михаела, честно казано, твоите изказвания ми звучат в доста демагогски стил. Има доста неистина в тях, не сме сляпи, не сме и тъпи, за да повярваме на всичко, което изписа в тази тема.
Рибата се вмирисва откъм главата, а тя отдавна е за изхвърляне, и не се нуждае от твоята адвокатска намеса, защото ставаш смешна с някои от изказванията си. Нищо лично, може да си готин човек, но истината е, че ръководството на Мрежата ни плаче за една поне 80 процентова смяна на състава си...

*

Каквото повикало, такова се обадило. Не само управлението на мрежата пуска излишни количества пара в ефира, нали? И да знаеш, как "обичам" обобщенията, които са базирани на непряк контакт с оценявания човек...

А темата бе за заключените теми, а не за моите качества, които ти си забелязал smile.gif

А и добре дошъл като нов потребител на форума tongue.gif Оценявам интереса ти.
Studen
QUOTE(mish @ Nov 26 2005, 11:08 AM)
Каквото повикало, такова се обадило. Не само управлението на мрежата пуска излишни количества пара в ефира, нали? И да знаеш, как "обичам" обобщенията, които са базирани на непряк контакт с оценявания човек...

А темата бе за заключените теми, а не за моите качества, които ти си забелязал smile.gif

А и добре дошъл като нов потребител на форума  tongue.gif Оценявам интереса ти.
*

Обобщенията ми са въз основа на това, което прочетох, не съм казал нищо за личните ти качества. Както ти сама спомена, не те познавам..
Благодаря за приветствието, но що се касае до управлението на мрежата, все ще съм недоволен. А на останалите Useri във Форума просто ще съм неспособен да помогна - знам, че на повечето изпаднали в затруднение не им трябват толкова съвети, колкото някаква конкретна помощ.
ban-kick
Отдавна Унибг не е мрежа това е еда арена тука секи си мери силите с адд с в канали с по 100 бнц-та затова наистина е така секи си прави каквото иска никои не го интеевсува за тези усерс коит овлизат в нея нито ништо аз познавам 2-4 админа няма да цитирам никове но ви казвам че те се си вуршат работата познавам и много глобали разправя ли са ми какво става обшто зето в тази мрейа преди някаде 6-7 години мрежата небеше такава в #булгария имаше 20 усер като аз познавам единя от тях беше админ на старата мрежа писхе се сега Ламерчо и знам за какво става дума незначе 4е като има 1-2 админа които непроштават и си правят каквото искат незначе че цялата оправа трябва да се смени а за ООП няма да говорим тои е един от наи точните админи в цялата мрежа
ban-kick
да добавя че маханто на локалите е много добро като идея заптото неможе един пиклио с извинение за израза незнае как да се идентне като оператор да ми тича из каналите и да ми казва даи ми адд там даи адд тук ако ли не птел да каже на админа си да ми сложи Г-Лине е тва сега кво е децка градина или място за битки или просто една програма за комуникиране
А това ми кажете
wladi
бан-кик за тия дето в живота немогат да постигнат нищо в ИРЦ е мястото кадето да се докажат, да избият комлексите и да се опитат да се "издигнат" купувайки си о-линии и развивайки канали с по 300 бнц-та.Така излиза в последно време.
ban-kick
оо това е мнгоо от давна така как ли пук небих дал 50 лв за линия така че тези дето дават и ми се перчат изобщо не ги слушам те за мен неса никви те са едни комплексари а в канали с по 10 бнц-та невлиза аз си влизам само в 2 канала
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.