Ти, обаче, намери за какво да се хванеш... Казваш - движиш се и контактуваш с хора, които четат книги. Прекрасно! Обаче е очевидно, че на теб четенето ти е малко, щом изразяваш себе си, бъркайки ми в сините очи, с множество правописни, технически и други грешки.
Уверявам те, мога да пратя словестно всеки по дяволите, без да употребя нито една нецензурна дума

Мога и по другия начин, естествено. Та какво се зачекна за използваните от мен думи, синоними на сервизното помещение, в което се ходи по естествена човешка нужда? Или такива думи не се употребяват в литературата, която четеш? Хайде не така и не на мен тези!
Относно мрежата... Не тук му е мястото да изказвам личната си позиция относно новопостъпилата свежа кръв в редиците на административното ръководство, както и резълтатът от съзряването на голяма част от т.нар. стари кучета. Който е имал удоволствието да ме види лично и да поговори с мен, знае мнението ми, и то не е по-различно от отношението, което показвам тук.И откога си на тази мрежа, мен не ме интересува. Със сигурност не си наясно аз откога чатя

, ама това и малко хора го знаят де ( в рамките на шегата, ако мога да си позволя). Факт е, че потвърждаваш мнието ми от първия ми комептар по темата, че още не си се примирил със това, че си станал жертва на някаква несправедливост, за която вина аз не бих поела. Очевидно е, че доста енергия, не време, а енергия, влагаш в това да сееш просо на дъното на нещо, което на много хора не се харесва.
Стига, моля ти се с тези заключени теми и подобни. Докато аз съм отговорна за форумите (в частност, понеже имам и други отговорности в мрежата и безумно много в реалния свят), ще взимам и изпълнявам самостоятелните си решения. Модераторите, които също са упълномощени да трият, заключват, банват и т.н са подкрепени от мен във всяко едно тяхно действие, защото аз съм избрала да работя с тях.
На теб и на всички останали, проявили интерес към форумите, им е предоставена възможност да дискутират тук всякакви теми, но с руиск да се повторя, има някои правила за вътрешна хигиена (както на онова място

).
Обяснимо е защо тук се излива множество от душевната помия на УниБг потребителя - просто тук все по някое време, някой би му обърнал внимание. Ако проблемът е несериозен или нерешен, все ще има кой да ревне в един глас с онеправдания.
Отваряйки отново въпрос за наказанията - тема дълга, широка и досадна, ще ти кажа, че вече отдавна не се интересувам за овъзмездяването на отрицателните деяния на някои т.нар. колеги. Кучетата си лаят, кервана си върви, нали така. Не мога да разбера какво повече от чат клиент, ник и някой друг сървис, е нужен на чатещия, за да е задоволена необходимостта му от комуникация и развлечение. Ти знаеш ли, че на тази мрежа от години чатят поне 20 души, които никога не са ползвали сървиси, няма и да ползват, именно защото за тях е предостатъчно, че имат възможност някъде да се "чуват" с тези, с които не могат да се виждат по всяко време? Е ненормални ли са такива хора?
И в заключение - изясни си някои основни и съвременни понятия, за да не ставаш смешен в компанията си от интелигенти и ерудити

Михаела
п.с
Задай си, за разнообразие още един въпрос, защо никога не съм наказвана по наказателния кодекс на тази мрежа.

Може би и моята работа не е особено чиста а?