Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Един въпрос :)
UniBG Forums > Отдих и забава > Душевна кофа
P0werful
Канал #Sexy беше perm resv но после го оправиха но на някои сървъри още си е resv като например irc.spnet.net

#sexy Illegal channel name

Исках да попитам това, защо така се получава и как може да се оправи ?
DaDiablo
Още колко пъти ще я пуснеш тая тема?! Моя съвет е (не казвам, че трябва да ме послушаш) е да збравиш тъпия канал и да си измилиш име за нов, като с това ще си спестиш доста упреци и на останалите ще спестиш времето, нужно им за да прочетат глупостите писани в тая ненужна тема. smile.gif
nik666
А защо този канал е "оправен", при положение че там освен bnc-та друго не се вижда ?
P0werful
nik666 в този канал няма нито едно BNC ! dry.gif

п.с. само мойто кадето аз си влизам през него smile.gif
magdanoz
te teq twoite wyprosi krai nqmat...
P0werful
Ами питам за да знам дали ще се оправи някога smile.gif
hatred
Темата не е за основни...
P0werful
Ами преместете я там каде и е мястото wink.gif
hatred
QUOTE(P0werful @ Dec 2 2006, 04:06 PM)
Ами преместете я там каде и е мястото  wink.gif
*

Преместена е. И това не беше толкова съобщение, колкото забележка, към тоя, който е пуснал темата. Тоест, към теб.
P0werful
dJ_extazY ще ми отговориш ли защо така се получава с канала и да забравяме темата ? smile.gif
hatred
QUOTE(P0werful @ Dec 2 2006, 04:15 PM)
dJ_extazY ще ми отговориш ли защо така се получава с канала и да забравяме темата ? smile.gif
*

не.
P0werful
Някой друг ще се намери ли дами отговори ?
GoodINC
И на кои сървъри канала е "оправен"?
P0werful
На почти всички. Нали ви казвам, че канала беше perm resv и после го оправи човека, който го беше resv и на почти всички сървъри бачка ама на irc.spnet.net и незнам кои още беше не бачка sad.gif
kaspi
CS- Channel: #Sexy
-CS- Founder: P0weRfuL
не виждам къде ти е проблема ?
P0werful
Влез на сървър irc.spnet.net и пробвай да влезеш в канала...
P0werful
Shte se nameri li nqkoi da go unresv i na bitex, 4e i tam oshte si sedi resv biggrin.gif

Na drugite serveri se opravi no na bitex oshte si sedi...
GoodINC
Когато гугутките започнат да пърдят - тогава и админа на irc.bitex.com, ще влезе в IRC. smile.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.