Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Britney bez belio v kolata na Paris
UniBG Forums > Отдих и забава > Страници
demond
http://www.wwtdd.com/post.phtml?pk=1616

dlh
после кой си падал по жълтите новини... smile.gif
CrazyGoD
Какво ли не биха направили някой хора за пари dry.gif Като залезят малко от сцената и ХОП, трябва да направят поредната 'издънка' , за да бъдат пак интересни и пак да се говори за тях. То бива бива ама те се оливат (една от причините да не слушам Поп, Рап и Денс)
nik666
Те хората ги слушат не заради въпросните изцепки, а въпреки тях wink.gif
P0werful
biggrin.gif tooth.gif rotfl.gif lmao.gif thumbsup.gif
RuFf_EnDs
QUOTE(CrazyGoD @ Dec 1 2006, 10:34 AM)
Какво ли не биха направили някой хора за пари  dry.gif Като залезят малко от сцената и ХОП, трябва да направят поредната 'издънка' , за да бъдат пак интересни и пак да се говори за тях. То бива бива ама те се оливат (една от причините да не слушам Поп, Рап и Денс)
*

Ti kakvo slushash ? smile.gif
DeStRuCti0N
slusha pravedna muzika tongue.gif
CrazyGoD
Не си ли личи по аватара !? Да, групата на аватара е малко клише, но продължават да ми харесват wink.gif Падам си почти всичко видове Метъл (по-точно Твърда музика)
RuFf_EnDs
QUOTE(CrazyGoD @ Dec 1 2006, 03:13 PM)
Не си ли личи по аватара !? Да, групата на аватара е малко клише, но продължават да ми харесват wink.gif Падам си почти всичко видове Метъл (по-точно Твърда музика)
*

Da zabelqzah che sa slipknot, no i takiva grupi si ima izdynki wink.gif tongue.gif
_M_o_r_a_n_d_I_
mf_hide.gif blink.gif jesus.gif
Dobre e pone se e obrysnala ako ne drygo.... rotfl.gif wink.gif
crossroader
пари, слава и наркотици ... това е живота им, почне ли да куца едното наблягат на другите само и само за да спасят популярноста си...
Mariyana
Като залезят малко от сцената и ХОП, трябва да направят поредната 'издънка' , за да бъдат пак интересни и пак да се говори за тях. То бива бива ама те се оливат (една от причините да не слушам Поп, Рап и Денс)

Бла бла, а мойта баба е ватман wink.gif. Издънка..... така и е удобно на жената бе, кефи се да и е "Свобода" кво толкова лошо. dry.gif Или не си пробвал wink.gif.
Въпроса е, кво прават онези под полата й? мм?
За ква причина, и за какви 5 лева говориш wink.gif ....да ти имам причината аз, когато не слушам нещо е защото просто не ме кефи, а не щото певачицата била голичка или певеца си правил сви%ки сам (менсън) и т.н., просто не ме кефи звученето wink.gif.
И залязла....покрай скандала с "мляскането" с Мадона (участието и на Кристина Агилера) се вдигна пак шум покрай нея...кой знай кво станало де ама преса pardon.gif
Tisho
След този "инцидент" Бритнито се извини публично, и заяви, че била пияна.. smile.gif
Metal
QUOTE(_M_o_r_a_n_d_I_ @ Dec 3 2006, 02:19 AM)
mf_hide.gif  blink.gif  jesus.gif
Dobre e  pone se e obrysnala ako ne drygo.... rotfl.gif  wink.gif
*

biggrin.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.