Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Porednata Glupava tema za K-Line
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
{052}
Здравеите , преди малко ме цапнаха с К-лине ИП:504.ppp.pro-lan.net
Real IP ми е и надали имам вируси...

-irc.tu-varna.edu- *** Banned Temporary K-line 2880 min. - imate VIRUS. Vijte NEZABAVNO tozi link www.unibg.org/vh?id=1 !!! (2006/11/29 19.11)
-
Closing Link: 127.0.0.1 (*** Banned )

Наи-вероятно за6тото сам стоял в един мои бив6 канал,които ми бе6е откраднат и регнат от OOP (които се интересува от темата да търси в търса4ката #inat)
* SuPeR_BlOnD (~LP2@88.87.6.1) Quit
* sexy_par4e (~LP2@88.87.6.1) Quit
* {052} (~052@504.ppp.pro-lan.net) Quit (Connection closed)

Та седях в канала и 4аках OOP да седне на пц-то за да говоря с него , тъи като определеното от него време за карантина на канала ми #inat отдавна изте4е,и вместо да говоря с него,тои или бота му ми даде К-лине . Както се казва през **** ми е и к-лине и канала , но държа на то4носта , а тои именно ми бе6е дал дума ... Но както и да е...
Какво да правя? Емаил ли да му пи6а? (нямам го) в Ирц ли все да го следя? (за глупости)

П.С. Моля К-лине да ми бъде махнат,с Реал ИП съм...

Благодаря за вниманието,и се извинявам за "поредната тъпа тема" ...
DetoX
i na mene mi e pravil mn problemi toz OOP...chakah okolo 6 meseca da mi se mahne g-line za flood.LOOOL.za kuv flood stava duma kato BNC-to mi beshe vklucheno.....
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.