Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: K-LINE za tapa prichina
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
Psih0
[19:12:35] -irc.omega.bg- *** Processing connection to irc.omega.bg
[19:12:35] -irc.omega.bg- *** Looking up your hostname...
[19:12:35] -irc.omega.bg- *** Checking Ident
[19:12:35] -irc.omega.bg- *** Couldn't look up your hostname
[19:12:46] -irc.omega.bg- *** No Ident response
[19:12:46] -irc.omega.bg- *** Banned Temporary K-line 60 min. - spam +flood (2006/11/29 19.08)

tva e k-line za6toto pusnah pozdrav s pesenta na Teodora - gasi toka

e kvi sa tiq operi pusne6 edin pozdrav i k-line pffffff za tva li sa operi we, k-lina e ot Te0d0ra. sa6to i si smenih nicka na Teodora-Gasi-Toka. tova osnovatelni prichini li sa ? i reason flooD I spam pffffff
NoEx
QUOTE(Psih0 @ Nov 29 2006, 07:11 PM)
[19:12:35] -irc.omega.bg- *** Processing connection to irc.omega.bg
[19:12:35] -irc.omega.bg- *** Looking up your hostname...
[19:12:35] -irc.omega.bg- *** Checking Ident
[19:12:35] -irc.omega.bg- *** Couldn't look up your hostname
[19:12:46] -irc.omega.bg- *** No Ident response
[19:12:46] -irc.omega.bg- *** Banned Temporary K-line 60 min. - spam +flood  (2006/11/29 19.08)

tva e k-line za6toto pusnah pozdrav s pesenta na Teodora - gasi toka

e kvi sa tiq operi pusne6 edin pozdrav i k-line pffffff za tva li sa operi we, k-lina e ot Te0d0ra. sa6to i si smenih nicka na Teodora-Gasi-Toka. tova osnovatelni prichini li sa ? i reason flooD I spam pffffff
*

Не, не е основателна причина.
P0werful
А как ще докажеш, че тва е причината за kline ? biggrin.gif
Guest
За пореден път оплакване и от теодора.
Едни и същи админи и оператори се обсъждат, а така и не се взимат мерки срещу тях. mellow.gif
И малко офтопик, ама не мога да се сдържа: Брей, какво им става и на тия жени. В #sex доскоро имаше и една пуританка (Ама наистина уникално как се подбират възможно най-неподходящите хора) zahapi_me, която вилнееше безцеремонно с банове все едно гони норматив - добре поне, че нея я разкараха и гледам, че не е оп вече - много ми хареса усещането да й натрия носа след това.dance2.gif
Psih0
awe e** mu ma***ta tiq razgoneni kuchki kato se nervirat samo k-linove,banove davat...... trebe toq post IRC Oper da im se svali spored men na takiva..... mellow.gif
P0werful
Да ама нали знаеш, че не зависи от тебе biggrin.gif
Psih0
eto sled kato mi se mahna k-lina i vlqzoh s nick TeodoraGasiToka

[20:41] [PauseScript] ->>> Connecting to irc.prolink.bg (6667)
-
[20:41] -irc.prolink.bg- *** Processing connection to irc.spnet.net
-
[20:41] -irc.prolink.bg- *** Looking up your hostname...
-
[20:41] -irc.prolink.bg- *** Checking Ident
-
[20:41] -irc.prolink.bg- *** Couldn't look up your hostname
-
[20:41] -irc.prolink.bg- *** No Ident response
-
[20:41] Ping-Pong!
-
[20:41] -irc.spnet.net- *** Banned Temporary K-line 60 min. - spam+flood (2006/11/29 20.37)
-

.................. ostavqm na adminite da re6at problema ili na nqkoi drug nZ kvo stava s tova irc da ne moje6 da si smeni6 nicka na nqkoq pesen veche zaradi nqkoi si IRC OPER.........
Иво
Ти па спри да се държиш като дете и да влизаш с дразнещи, за нея, никове. Бати идиотщината.
Psih0
i kvo q drazna tva e prosto ime na peSEN... moje bi pochti vseki se e pisal s imeto na pesen, pravilata v IRC otkoga vkluchvat da ne si pi6a nicka na nqkoq pesen ..?
Иво
QUOTE(Psih0 @ Nov 29 2006, 09:28 PM)
i kvo q drazna tva e prosto ime na peSEN... moje bi pochti vseki se e pisal s imeto na pesen, pravilata v IRC otkoga vkluchvat da ne si pi6a nicka na nqkoq pesen ..?
*

Хайде сега кажи, че е съвпадение, че в името на песента съвсем случайно се съдържа името на операторка. Тъпо - да, но някой хора се палят за такова нещо. Примерно ти как би реагирал ако някой в канала ти влезе и се напише ИметоТиGulta ? Ще му се радваш или ще му сложиш бан ? Ай ?
LuDaCr1s
kolko puti napravi pozdrava se pak ?
{052}
QUOTE(zeraful @ Nov 29 2006, 10:30 PM)
Хайде сега кажи, че е съвпадение, че в името на песента съвсем случайно се съдържа името на операторка. Тъпо - да, но някой хора се палят за такова нещо. Примерно ти как би реагирал ако някой в канала ти влезе и се напише ИметоТиGulta  ? Ще му се радваш или ще му сложиш бан ? Ай ?
*

Наи-вероятно би му сложил бан (не знам) , но дори и да сам аз на неговото място няма да сложа +б (спам и флоод) затова 4е някои ми влязал в канала с подобен ницк на (мояГулта) smile.gif
Guest
QUOTE(zeraful @ Nov 29 2006, 09:30 PM)
Хайде сега кажи, че е съвпадение, че в името на песента съвсем случайно се съдържа името на операторка. Тъпо - да, но някой хора се палят за такова нещо. Примерно ти как би реагирал ако някой в канала ти влезе и се напише ИметоТиGulta  ? Ще му се радваш или ще му сложиш бан ? Ай ?
*

6te mu sloja ban, no dori i da mojeh da davam k-line nqma6e da mu dam za tova,pak i az ne sam se napisal teodora-duha ili ne6to drugo PODOBNO
Psih0
QUOTE({052} @ Nov 29 2006, 09:39 PM)
Наи-вероятно би му сложил бан (не знам) , но дори и да сам аз на неговото място няма да сложа +б (спам и флоод) затова 4е някои ми влязал в канала с подобен ницк на (мояГулта) smile.gif
*

i tq ne mi e dala samo ban a i k-line
Psih0
QUOTE(LuDaCr1s @ Nov 29 2006, 09:37 PM)
kolko puti napravi pozdrava se pak ?
*

dva pati
Guest
според мен поредната идиотщина на te0d0ra и вече е краино време да се вземат някви мерки
cht
QUOTE(Guest @ Nov 30 2006, 02:20 AM)
според мен поредната идиотщина на te0d0ra и вече е краино време да се вземат някви мерки
*

be ostei ti momicheto be :> vqrno e che e shantava malko..no se pak e girl.ne e napadaite taka
Guest
QUOTE(zeraful @ Nov 29 2006, 09:30 PM)
*

Една подробност, обаче - това не е нейният канал и в подобни масови канали място за лично отношение няма. А за останалото вече ти казаха - БАН е едно, К-лайн - съвсем друго. Лично аз не бих го и баннал, защото така само ще покажа, че наистина ме е ядосал, тоест - постигнал е целта си. Така че тъпа и комплексарска постъпка - типична за почти всички оператори и администратори.
QUOTE(zaraful)
be ostei ti momicheto be :> vqrno e che e shantava malko..no se pak e girl.ne e napadaite taka

Да не би и ти да си я лизал (Както сама се похвали относно получаването на правата), че я защитаваш? tongue.gif
Момиче или момче - няма никакво значение (Още повече в mirc, където никога не може да си сигурен, пък някои уродливи същества като това zahapi_me, примерно, изобщо даже не се познава кой от 2-та пола са - аз лично бях много учуден, когато разбрах, щото си мяза отвсякъде на М), еднакво малоумни могат да бъдат и 2-та пола, пък и си е чиста дискриминация да се толерира някой на базата на пол, например (И е предпоставка да ти се качат още повече на главата - определено не са малко момичетата, които злоупотребяват точно с това). tongue.gif
Иво
QUOTE(Guest @ Nov 30 2006, 07:37 AM)
Една подробност, обаче - това не е нейният канал и в подобни масови канали място за лично отношение няма. А за останалото вече ти казаха - БАН е едно, К-лайн - съвсем друго. Лично аз не бих го и баннал, защото така само ще покажа, че наистина ме е ядосал, тоест - постигнал е целта си. Така че тъпа и комплексарска постъпка - типична за почти всички оператори и администратори.
QUOTE(zaraful)

Да не би и ти да си я лизал (Както сама се похвали относно получаването на правата), че я защитаваш? tongue.gif
Момиче или момче - няма никакво значение (Още повече в mirc, където никога не може да си сигурен, пък някои уродливи същества като това zahapi_me, примерно, изобщо даже не се познава кой от 2-та пола са - аз лично бях много учуден, когато разбрах, щото си мяза отвсякъде на М), еднакво малоумни могат да бъдат и 2-та пола, пък и си е чиста дискриминация да се толерира някой на базата на пол, например (И е предпоставка да ти се качат още повече на главата - определено не са малко момичетата, които злоупотребяват точно с това). tongue.gif
*

Верно така си е, тъпа е постъпката и не я оправдавам, може - прави го, колкото и тъпо да е. Но и малко ме съмнява само заради името да го е отнесла :>
Нямаш права за това нема да му сложиш k:line, тя има - слага му. А пък такива, че ще го търпиш в канала да те обижда и ще се правиш на "стена" не ми ги говори.

п.с.

след като толкова нескопосано си цитирал мен, вместо guest - става въпрос за

QUOTE(zaraful)

ще ти отговоря - не съм я лизал, не съм я виждал, не я познавам. И защо всеки който се опитва да защити някой трябва да има интимни отношения с него ?

Верно дискриминация е да толерираш някой само заради пола му, но от друга страна е въпрос на култура и възпитание как се държиш с момиче. Жалко само, че при доста хора тези неща липсват.
Dragster
Хахахах гаси тока ,гаси ,че си лягам (хх) Тудора пак показва колко е тъпа и вдлъбната, както винаги.
Иво иво ти с тия твои никове на песни... хах tongue.gif
Да си доидем на темата ,според мен к-лине е несправедлив нищо ,че е само за 1 час. Сега може малко да е попрекалил с поздравите ама тва е песен тои не се е написал така заради нея (хх).
И вече със заповед трябва да се спре даването на права на комплексирани и смотани тудорки. mellow.gif
Така и са флоод+спам е вярна колкото това дет беше написала при предишните мои два к-лине: clones (за първия) и virus sender (за втория к-лине) ама както и да е.
За пореден път сички се обеждаваме колко е тъпа и комплексирана Te0d0ra.
cool.gif
Dragster
(zaraful)

Хахах ти улъв ли си? (Не те обиждам разбирасе) Тва ако е girl ,просто се отказвам от girls. Може да ви е показала две-три добре направени снимки с PhotoShop и да ви се струва г/д добра ,но е .... тъжна глетка.
И тва дет се хвали ,че са я лизали за права не ми се верва по приемливо е тя да е лизала за права. yess.gif tongue.gif
диана
някой ще ми обясни ли пак какво точно означаваше "флейм" и кога е позволен и кога не?
Guest
[quote=zeraful,Nov 30 2006, 02:09 PM]
*

[/quote]

Верно така си е, тъпа е постъпката и не я оправдавам, може - прави го, колкото и тъпо да е. Но и малко ме съмнява само заради името да го е отнесла :>
Нямаш права за това нема да му сложиш k:line, тя има - слага му. А пък такива, че ще го търпиш в канала да те обижда и ще се правиш на "стена" не ми ги говори.

п.с.

след като толкова нескопосано си цитирал мен, вместо guest - става въпрос за

[quote=zaraful]be ostei ti momicheto be :> vqrno e che e shantava malko..no se pak e girl.ne e napadaite taka[/quote]

ще ти отговоря - не съм я лизал, не съм я виждал, не я познавам. И защо всеки който се опитва да защити някой трябва да има интимни отношения с него ?

Верно дискриминация е да толерираш някой само заради пола му, но от друга страна е въпрос на култура и възпитание как се държиш с момиче. Жалко само, че при доста хора тези неща липсват.
*

[/quote]

as ne sam q ubijdal we samo si smenih nicka na edna qka pesen i pusnah edin pozdrav i tva E
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.