[quote=zeraful,Nov 30 2006, 02:09 PM]
Да не би и ти да си я лизал (Както сама се похвали относно получаването на правата), че я защитаваш?
Момиче или момче - няма никакво значение (Още повече в mirc, където никога не може да си сигурен, пък някои уродливи същества като това zahapi_me, примерно, изобщо даже не се познава кой от 2-та пола са - аз лично бях много учуден, когато разбрах, щото си мяза отвсякъде на М), еднакво малоумни могат да бъдат и 2-та пола, пък и си е чиста дискриминация да се толерира някой на базата на пол, например (И е предпоставка да ти се качат още повече на главата - определено не са малко момичетата, които злоупотребяват точно с това).

[/quote]
Верно така си е, тъпа е постъпката и не я оправдавам, може - прави го, колкото и тъпо да е. Но и малко ме съмнява само заради името да го е отнесла :>
Нямаш права за това нема да му сложиш k:line, тя има - слага му. А пък такива, че ще го търпиш в канала да те обижда и ще се правиш на "стена" не ми ги говори.
п.с.
след като толкова нескопосано си цитирал мен, вместо guest - става въпрос за
[quote=zaraful]be ostei ti momicheto be :> vqrno e che e shantava malko..no se pak e girl.ne e napadaite taka[/quote]
ще ти отговоря - не съм я лизал, не съм я виждал, не я познавам. И защо всеки който се опитва да защити някой трябва да има интимни отношения с него ?
Верно дискриминация е да толерираш някой само заради пола му, но от друга страна е въпрос на култура и възпитание как се държиш с момиче. Жалко само, че при доста хора тези неща липсват.
[/quote]
as ne sam q ubijdal we samo si smenih nicka na edna qka pesen i pusnah edin pozdrav i tva E