Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Малко помощ
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
quovadis
Значи ... преди 3 седмици и 3 дни вече един юзър с ник HTE някакси ми е разбрал ид паролата и ми я е сменил...непонятно за мен как...та ника е quovadis, дилемата е, че не му помня перм пасс-а. Има ли някакъв начин да се спаси никчето ми sad.gifЩе се радвам на отговор на някой админ
10х in advance
TheOnly
Ако имаш достатъчно добро доказателство може и някой да реши да направи нещо по въпроса, но в момента не си предоставил никакви доказателства. Помненето на паролите е отговорност на всеки потребител. В момента не предоставяш абсолютно нищо в твоя защита. И аз мога да кажа 'човек с ник asdaf ми открадна ника ма не си знам паролата'. И как ще докажа, че е мой с тез думи?
quovadis
Доказателства...ами преди точно толкова време, колкото показва сеен-а той и негов приятел(OST) се помъчиха да ми дропят канала...неуспешно...бяха сложили +kli, бяха сменили паролата на бота (вероятно има дупка при правенето на бота, където се съхранява пасса)бяха се самоадднали в него, но оправих канала, само ника ми остана...никога не съм предполагал, че перм паса ще ми трябва за нещо толкова..тъпо като да откраднеш ник...
[10:10:54] 14-13CS14(06ChanServ@UniBG.services14)-15 -- AutoKick List for [#isle_of_paradise] --

[10:10:55] 14-13CS14(06ChanServ@UniBG.services14)-15 4 *!*@84.22.4.37 ade makara (by quo`)
това е акика, който им сложих веднага щом си върнах канала и взех +о
Kid`o
QUOTE(quovadis @ Nov 29 2006, 10:12 AM)
Доказателства...ами преди точно толкова време, колкото показва сеен-а той и негов приятел(OST) се помъчиха да ми дропят канала...неуспешно...бяха сложили +kli, бяха сменили паролата на бота (вероятно има дупка при правенето на бота, където се съхранява пасса)бяха се самоадднали в него, но оправих канала, само ника ми остана...никога не съм предполагал, че перм паса ще ми трябва за нещо толкова..тъпо като да откраднеш ник...
[10:10:54] 14-13CS14(06ChanServ@UniBG.services14)-15 -- AutoKick List for [#isle_of_paradise] --

[10:10:55] 14-13CS14(06ChanServ@UniBG.services14)-15 4 *!*@84.22.4.37 ade makara (by quo`)
това е акика, който им сложих веднага щом си върнах канала и взех +о
*

Tozi akick ne dokazva 4e nicka e tvoi,
quovadis
http://quovadis.data.bg/log.txt
това стига ли ? И има ли някакъв шанс да се спаси ника ми?
Narf
QUOTE(quovadis @ Nov 29 2006, 08:00 PM)
http://quovadis.data.bg/log.txt
това стига ли ? И има ли някакъв шанс да се спаси ника ми?
*

Не доказва нищо.
quovadis
Как тогава аджеба да докажа, че е мой?
w1n3r
kato si regnesh nov nick wink.gif
quovadis
WOOOOOOOWWW
аз имам още доста никове, но тоя ми беше най-стар...се 1...в първия пост питам нещо и никой не отговаря...айде, заключвайте, делвайте...кел файда...
Lud
quovadis
Виш сега, на хората просто неим се занимава с тебе/ ника-ти - се тая.
Имат си по важна работа, от това да събират "доказателства" за ника ти... да си пият кафето например и т.н.
The_Only` - Като казваш "доказателства" какви трябва да са те били обяснил първо ?! Да си наеме и адвокат, сякащ ще е добре.. тай като гледам..
Kid`o - А кое ще докаже, че е нейн/негов ника ? Ако изпее някой песен, дали ще помогне.. ?!
hatred
-
[19:02:04] -NS- Email Address: quovadis@mail.bg
-

отговори ми на писмото, което изпратих до този адрес.

ето как може да се докаже.
quovadis
отговорил
quovadis
dj_extazy президент smile.gif благодаря му за съдействието !
Guest
QUOTE(quovadis @ Dec 2 2006, 04:01 PM)
dj_extazy президент smile.gif благодаря му за съдействието !
*

produljavaj da se opuvash na novite services, kudeto podobni neshta shte mojesh da pravish sam avtomatichno.
Kid`o
Taka sled kato Dj_extazy ve4e opravi neshtata .. da pitam az vsi4ki nedovolni useri shto ne kajete nqkoi svqstna duma sega ami si traete kat P***i ili znaete samo kak da pluete sreshtu admini/operi 4e praveli kvoto si iskat?
Sry za Off-a
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.