Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: xaxaxxa UJAS
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
GlobalDevelOper
E ne tova veche e vurxa na Kompleksarshtinata veche ostanax bez dumi to da gi xvalish da im vduxvash Respekt ama takova neshto ne sum go ochakval ot "Admini"
GlobalDevelOper - Forbidden
i prichina za forbida e
Reason: : tazi dlujnost vse oshte ne e obsujdana
neznam koi go e slojil ama se 1 prez .... mi e ma az kvo treashe ako gi draznishe nika ima si private da kaja t she razbera i she go dropia ili shtex da napravia taka che da ne se vliza s toia nick poveche a ne takiva GLUPOSTI DA STAVAT

.... Naistina Ne Go Viarvax !!!! dry.gif
Slevin
QUOTE(GlobalDevelOper @ Nov 28 2006, 09:19 PM)
E ne tova veche e vurxa na Kompleksarshtinata veche ostanax bez dumi to da gi xvalish da im vduxvash Respekt ama takova neshto ne sum go ochakval ot "Admini"
GlobalDevelOper - Forbidden
i prichina za forbida e
Reason: : tazi dlujnost vse oshte ne e obsujdana
neznam koi go e slojil ama se 1 prez .... mi e ma az kvo treashe ako gi draznishe nika ima si private da kaja t she razbera i she go dropia ili shtex da napravia taka che da ne se vliza s toia nick poveche a ne takiva GLUPOSTI DA STAVAT

.... Naistina Ne Go Viarvax !!!! dry.gif
*

Според мен ника е регнат за abuser-ски прояви. Иначе не виждам смисъл в него. Правилно е форбиднат
LocalDevelOper
Ti po-goliam abuser ot men li shte se pravish ?
dlh
lame...
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.