Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Нещо, което ни кара да се замислим..
UniBG Forums > Отдих и забава > Страници
Cannibal
http://www.truden.com/extra/shtastie.html

Аз мисля, че е така! А Вие?
dlh
много е готино
в тази връзка препоръчвам "Дневникът на един маг" от Паулу Коелю
Иво
Всеки може да вземе 2 заучени лафа да сложи една картинка и да направи сайт, но малко са като този, който те карат да се замисляш. Наистина хубаво.
Slevin
Много хубаво. Доста мислих над него, доста ме разчуства. Всичко казано е вярно. Браво
Cannibal
В интерес на истината докато го четох ми минаха през главата само добри и красиви спомени, както и само позитивни планове.

Не знам кой е автора, не знам кой му е събрал думите на едно място, НО знам едно - по този начин можем да се чувстваме истински щастливи, начинът, който е разкрит в посланието.
dianna
мен подобни неща не ме впечатляват. спомени разни , мъдри мисли, "истини" за живота... блудкави са ми, но пък на много други им харесват

разни хора - разни идеали
Mariyana
Преди 2 години, един колега ми даде тетрадката си по психология от незнам си кой клас. Имаше камара есета, няколко ми се запечатаха в главата 1ното е на 50 и повече процента сходимо с нещата от сайтчето сайтчето. blink.gif
dalt
Twyrde mnogo dumi za ochevidni neshta. Tozi za kogoto ne sa ochevidni nadali shte promeni nachina si na jiwot/mislene, Tezi neshta prosto se useshtat i ne podlejat na obqsnenie.

P.S. dlh ne sym ochakwal da chuq dobra duma za kueliu ot teb wink.gif <- kritika e smile.gif
dlh
QUOTE(dalt @ Nov 30 2006, 06:47 PM)
P.S. dlh ne sym ochakwal da chuq dobra duma za kueliu ot teb wink.gif <- kritika e smile.gif
*

И аз не съм очаквал, че ще кажа добри думи за него, но... както казва Данте "съдбата е капризно същество: потребно е да бъде изменчива" wink.gif

В интерес на истината точно "Дневникът на един маг" ми харесва доста (не, че съм чел нещо друго негово, но възнамерявам). Не е типично приключенска книга с много екшън, но има по-друг заряд - кара те да се замислиш, дето се вика wink.gif
crossroader
http://silicon-corp.hit.bg/interesni_misli.htm

живота е нещо доста сложно за обяснение, има много тези, становища и мисли които всеки може да открие в следствие на личен опит, но малко са отвърдени за да бъдат мултифункционални като тези от сайта, който Канибал е постнал по-горе или като мислите които Гарлин е представил ... щастието е само част от ежедневието на човека което е една от позитивните му страни smile.gif подрепям сайта на неизвестния автор .. smile.gif thumbsup.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.