Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: operite
UniBG Forums > Отдих и забава > Душевна кофа
DeLuXs
dali polovinata ot operite si razbirat ot rabotata? mnogo mie interesnoda razbera imam poznati koito sa im dali linii ei taka a imam i dr koito si pla6tat za da imat linii i se o6te e taka ? izkam trezven i 4esten otgovor dry.gif
nik666
Да ?
peckolai
nik666, момчето каза, че иска трезвен отговор бре ;Р
Иво
Завист ?
WeaponS
Това е егаси темата честно...според мен е глупава не се обиждай.
TheOnly
@DeLuXs:
И дори така да е, какво от това? Кой както се уреди ... Всеки един може да бъде кух и недъгав в очите на едни хора и тъкмо обратното в тези на други. Не можеш да промениш нещата => смисълът на "усилията" е нулев.
magdanoz
kakto wyw wsqka edna organizaciq, ima dobri i loshi strani smile.gif
nishto ne e perf pich :> a otnosno chesniqt otgowor napylno chesten sym ;p
i poneje e samo 9 chasa oshte ne sym se napil biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
JoN^BoN^JovI
QUOTE(DeLuXs @ Nov 28 2006, 01:57 PM)
dali polovinata ot operite si razbirat ot rabotata? mnogo mie interesnoda razbera imam poznati koito sa im dali linii ei taka a imam i dr koito si pla6tat za da imat linii i se o6te e taka ? izkam trezven i 4esten otgovor  dry.gif
*

Да, така е. капитализъм - всичко си има цена. С кинти можеш да си купиш не линия, ами цяла магистрала.
Но преди това си купи малко мозък. Ако може и да изкараш един курс по ограмотяване - цена няма да имаш!
Studen
Със сигурност всички опери имат познания в IRC. Иначе дали щяха да са толкова "палави", визирам най-вече възрастовата граница 15-20 години.
Въпроса по-скоро е 'дали знаят за какво са опери'.
Хубаво е, че имате и чувство за хумор, за да отваряте такива теми smile.gif
Argentinian
Сигурно си я вършат добре, макар че честно казано нямам много вземане-даване с опери. А и след като веднъж са им дадени права, предполагам има определени изисквания, за да си ги запазят за дълъг период от време.
Cannibal
всичко е според заплащането :Р
P0werful
Питайте оператора KoL1o дали разбира biggrin.gif
^AzazeL^
тфа последното ми ареса
Spinefarm_Rec
Мисля, че разбират. Едно решение в очите на един човек може да изглежда справедливо, а в очите на друг да не е. Правят и грешки, ама все пак хора саsmile.gif Не съм имала някакви сблъсъци с опери, така че нямам нищо против някой от тях.
Azlan
QUOTE(Spinefarm_Rec @ Jan 6 2007, 06:06 PM)
Мисля, че разбират. Едно решение в очите на един човек може да изглежда справедливо, а в очите на друг да не е. Правят и грешки, ама все пак хора саsmile.gif Не съм имала някакви сблъсъци с опери, така че нямам нищо против някой от тях.
*

До една степен си права но има и някой така наречени opers няма да вазирам никове който напълно съзнателно злаупотребяват с правата си но сички знаем че в UniBg одавна цари анархия cool.gif
WeaponS
QUOTE(KoTaRaKa_m_13 @ Jan 14 2007, 11:17 PM)
a този KoL1o  е лешник ... преди време ме беше килл-нал вклучвам му се след тва питам го "що бе KoL1o" вика без да искам.... викам ок .... след 10-15 мин пак килл...гледам пакк KoL1o... вклучих му се напсувах го хубаво и от тогава до сега не ме е килл  tongue.gif
*

смятай...убеден съм че всички ще се зарадват...
DORKY
Бе Щтом са те ИркОпове А не Ние Значи знаят какво правят smile.gif ....Поне част от тях ...разбирасе Във всяко едно начинание има Аутсайдери.. wink.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.