Докато гледах реакциите на виновните и реакциите на невинните, "хахаха-то" на админите и "ОБВИНЯВАЙТЕ БТК" се чудих кого наистина да овниня.
NoEx ли...
За заключването на темата.
За един квалифициран (!?!?) не би било трудно да обеснява и разглежда мненията на други без да им *забранява* да говорят.
Заради което се наложи аз сега да пиша и да обеснявам. Нещо много досадно.
И като се има предвид, че си заел някаква длъжност да модерираш, това не значи да ПРИКЛЮЧВАШ въпроса, дори би трябвало да се стремиш да го поддържаш, да даваш отговори. Дори ако не си компетентен, дори ако повечето са глупаци и те упрекват. Сдържаност малкия
zeraful ли... който междувпрочем харесвах.
"тъпите улигофренчета" се оказаха по-умни щом висококвалифицираните, зрели мъже не можаха да се справят с тях. Е, справиха се де, но как?
Сега въпросните 'тъпи улигофренчета' продължават да си пълнят каналите и да се хилят многоцветно колко сте тъпи всички... как са ви надхитрили.
От другата страна ви има вас. Вие пък се хилите на 'тъпите улигофренчета' и се мъчите да им налеета акъл в главата да сменят доставчика. Нещо, което никога няма да стане, защото повечето от тъпите улигофренчета са на 12-13-14 и мама и татко им плащат нетчето. А който плаща поръчва музиката
Освен това БТК не е лош избор. Ако сменят доставчика ще им се налага да сменят и модеми и кабели всеки път, когато има буря, дъжд. (дънни платки, мрежови карти
И както каза Н. : "По-лошо е да страда невинен, отколкото да му се размине на виновен."
Аз съм невинна. И хиляди други малки хорица.
Ако нямаше ICQ, Miranda и всички други подобни чат клиенти и имаше само miRC и това беше единствения ми контакт с близките ми, а вие спирахте този контакт...
Моя и чуждия, как щяхте да спирате новите теми?
Така ли?
Спрете да пускате теми за БТК! Ще бъдат изтривани.
Е щях да ви пожелая успех, както ви пожелавам и това никога да не ви се налага.
Забелязах как хората модератори тук са един кръг от хора, които си комуникират доста често, доста често са на противоположни мнения, но това е заради считането от тяхна страна, че отсрещния е по-незнаещ от тях. Останалите са по-незнаещи. Дори ми е много страно как всички те са тук, на едно място обединени срещу 'малките улигофренчета'. Явно те са единственото, заради което те се чувстват големи. Не очаквам да си признаете де, нито пред мен, нито пред себе си.
Защо такива абдали като тебе не се сърдят на доставчика си, НА КОГОТО ПЛАЩАТ, че не им осигурява ип-та, а се сърдят на нещо, което ползват БЕЗПЛАТНО.
Аз не се сърдя на БТК. Няма за какво да се сърдя на БТК.
Не се сърдя и на малките улигофренчето, които и мен ме дразнят.
Но как според вас малките улигофренчета се сещат да си рестартират адсл-а , за да се сдобият с ново ИП?
Никак.
Мен едно малко улигофренче нито ме дразни, нито ми пречи на разговора, защото малките олигофренчета се обединяват в канали за които дори не съм чивала.
Искате да се утървете от тях, да се утвърдите пред останалите, като стабилни, но така се отървате от хората, които искат да позлват ирц за най-нормален разговор.
И тъй, като и вие го знаете не разбирам защо въпросния кхлкхфсдйфх/лайн стои..
Знаете, че малките улигофренчета позлват бнц-та, проксита, и нещо свръхновозимисленодетонегознам; влизат пак и пак продължават въртележката.
Гордея се с JamesBond;)
ник666 също
вечно милата