Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Възмутена съм
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
E.
Докато гледах двете заключени теми за БТК и.. разговор между оператори.
Докато гледах реакциите на виновните и реакциите на невинните, "хахаха-то" на админите и "ОБВИНЯВАЙТЕ БТК" се чудих кого наистина да овниня.

NoEx ли...
За заключването на темата.
За един квалифициран (!?!?) не би било трудно да обеснява и разглежда мненията на други без да им *забранява* да говорят.
Заради което се наложи аз сега да пиша и да обеснявам. Нещо много досадно.
И като се има предвид, че си заел някаква длъжност да модерираш, това не значи да ПРИКЛЮЧВАШ въпроса, дори би трябвало да се стремиш да го поддържаш, да даваш отговори. Дори ако не си компетентен, дори ако повечето са глупаци и те упрекват. Сдържаност малкияwink.gif

zeraful ли... който междувпрочем харесвах.
"тъпите улигофренчета" се оказаха по-умни щом висококвалифицираните, зрели мъже не можаха да се справят с тях. Е, справиха се де, но как?wink.gif
Сега въпросните 'тъпи улигофренчета' продължават да си пълнят каналите и да се хилят многоцветно колко сте тъпи всички... как са ви надхитрили.
От другата страна ви има вас. Вие пък се хилите на 'тъпите улигофренчета' и се мъчите да им налеета акъл в главата да сменят доставчика. Нещо, което никога няма да стане, защото повечето от тъпите улигофренчета са на 12-13-14 и мама и татко им плащат нетчето. А който плаща поръчва музикатаwink.gif
Освен това БТК не е лош избор. Ако сменят доставчика ще им се налага да сменят и модеми и кабели всеки път, когато има буря, дъжд. (дънни платки, мрежови картиwink.gif

И както каза Н. : "По-лошо е да страда невинен, отколкото да му се размине на виновен."

Аз съм невинна. И хиляди други малки хорица.
Ако нямаше ICQ, Miranda и всички други подобни чат клиенти и имаше само miRC и това беше единствения ми контакт с близките ми, а вие спирахте този контакт...
Моя и чуждия, как щяхте да спирате новите теми?

Така ли?

Спрете да пускате теми за БТК! Ще бъдат изтривани.

Е щях да ви пожелая успех, както ви пожелавам и това никога да не ви се налага.

Забелязах как хората модератори тук са един кръг от хора, които си комуникират доста често, доста често са на противоположни мнения, но това е заради считането от тяхна страна, че отсрещния е по-незнаещ от тях. Останалите са по-незнаещи. Дори ми е много страно как всички те са тук, на едно място обединени срещу 'малките улигофренчета'. Явно те са единственото, заради което те се чувстват големи. Не очаквам да си признаете де, нито пред мен, нито пред себе си.

Защо такива абдали като тебе не се сърдят на доставчика си, НА КОГОТО ПЛАЩАТ, че не им осигурява ип-та, а се сърдят на нещо, което ползват БЕЗПЛАТНО.

Аз не се сърдя на БТК. Няма за какво да се сърдя на БТК.
Не се сърдя и на малките улигофренчето, които и мен ме дразнят.
Но как според вас малките улигофренчета се сещат да си рестартират адсл-а , за да се сдобият с ново ИП?
Никак.
Мен едно малко улигофренче нито ме дразни, нито ми пречи на разговора, защото малките олигофренчета се обединяват в канали за които дори не съм чивала.
Искате да се утървете от тях, да се утвърдите пред останалите, като стабилни, но така се отървате от хората, които искат да позлват ирц за най-нормален разговор.
И тъй, като и вие го знаете не разбирам защо въпросния кхлкхфсдйфх/лайн стои..
Знаете, че малките улигофренчета позлват бнц-та, проксита, и нещо свръхновозимисленодетонегознам; влизат пак и пак продължават въртележката.

Гордея се с JamesBond;)
ник666 същоwink.gif

вечно милатаwink.gif
NoEx
QUOTE(E. @ Nov 28 2006, 11:49 AM)
NoEx ли...
За един квалифициран (!?!?) не би било трудно да обеснява и разглежда мненията на други без да им *забранява* да говорят.
И като се има предвид, че си заел някаква длъжност да модерираш, това не значи да ПРИКЛЮЧВАШ въпроса, дори би трябвало да се стремиш да го поддържаш, да даваш отговори. Дори ако не си компетентен, дори ако повечето са глупаци и те упрекват. Сдържаност малкияwink.gif
*

За заключването на коИ теми? На хилядите които се пускат за бТк? Има една 'главна' тема и всички мнения за бТк трябва да са там, а не да се пускат 20. И да, това трябва да правя и го правя, след като си говорим за 'длъжностите' на хората.

И да, нито аз, нито колегите толерираме селски изказвания където само се оплюва някой, 'админите били такива, операторите онакива'.

Заключването на 'главната' тема за бТк е породено от неприличното държане на потребителите, така че недей да ги защитаваш. Както се видя даде им се шанс да се обсъди, но се видя и че не могат да го направят като нормални и културни (?!?) хора.

Аз пък бих попитал "Ти ли...?"
Konqueror
QUOTE(E. @ Nov 28 2006, 02:49 AM)
Докато гледах двете заключени теми за БТК и.. разговор между оператори.
Докато гледах реакциите на виновните и реакциите на невинните,  "хахаха-то" на админите и "ОБВИНЯВАЙТЕ БТК" се чудих кого наистина да овниня.

NoEx ли...

"тъпите улигофренчета" се оказаха по-умни  щом висококвалифицираните, зрели мъже не можаха да се справят с тях. Е, справиха се де, но как?wink.gif
Сега въпросните 'тъпи улигофренчета' продължават да си пълнят каналите и да се хилят многоцветно колко сте тъпи всички... как са ви надхитрили.
От другата страна ви има вас. Вие пък се хилите на 'тъпите улигофренчета' и се мъчите да им налеета акъл в главата да сменят доставчика. Нещо, което никога няма да стане, защото повечето от тъпите улигофренчета са на 12-13-14 и мама и татко им плащат нетчето. А който плаща поръчва музикатаwink.gif
Освен това БТК не е лош избор. Ако сменят доставчика ще им се налага да сменят и модеми и кабели всеки път, когато има буря, дъжд. (дънни платки, мрежови картиwink.gif

И както каза Н. : "По-лошо е да страда невинен, отколкото да му се размине на виновен."

Аз съм невинна. И хиляди други малки хорица.
Ако нямаше ICQ, Miranda и всички други подобни чат клиенти и имаше само miRC и това беше единствения ми контакт с близките ми, а вие спирахте този контакт...
Моя и чуждия, как щяхте да спирате новите теми?

Така ли?
Е щях да ви пожелая успех, както ви пожелавам и това никога да не ви се налага.

Забелязах как хората модератори тук са един кръг от хора, които си комуникират доста често, доста често са на противоположни мнения, но това е заради считането от тяхна страна, че отсрещния е по-незнаещ от тях. Останалите  са по-незнаещи. Дори ми е много страно как всички те са тук, на едно място обединени срещу 'малките улигофренчета'. Явно те са единственото, заради което те се чувстват големи. Не очаквам да си признаете де, нито пред мен, нито пред себе си.
Аз не се сърдя на БТК. Няма за какво да се сърдя на БТК.
Не се сърдя и на малките улигофренчето, които и мен ме дразнят.
Но как според вас малките улигофренчета се сещат да си рестартират адсл-а , за да се сдобият с ново ИП?
Никак.
Мен едно малко улигофренче нито ме дразни, нито ми пречи на разговора, защото малките олигофренчета се обединяват в канали за които дори не съм чивала.
Искате да се утървете от тях, да се утвърдите пред останалите, като стабилни, но така се отървате от хората, които искат да позлват ирц за най-нормален разговор.
И тъй, като и вие го знаете не разбирам защо въпросния кхлкхфсдйфх/лайн стои..
Знаете, че малките улигофренчета позлват бнц-та, проксита, и нещо свръхновозимисленодетонегознам; влизат пак и пак продължават въртележката.

Гордея се с JamesBond;)
ник666 същоwink.gif

вечно милатаwink.gif
*

Така е напълно съм съгласен с NoEx Поради пускането на многото теми за БТК тя биват заключени както се каза има една тема за БТК и тя е напълно достатъчна за споровете и разискванията на въпросите. Относно забраната която имате на БТК ако се поспрете и размислите малко престаните с безсмислените много теми който пускате и ругатните към админи и оператори ВЯРВАМ че ще ви манат забраната в противен случай само си печелите врагове и губите само ВИЕ !!!
peckolai
Аз пък не смятам, че няма какво повече да се каже по темата. Има две страни - тези, чиито доставчици са БТК и тези, които не пълнят гушата на монополиста (поне не пряко). Има изключения и в двете групи потребители, но както добре знаем "изключенията само потвърждават правилото".

Пак повтарям: няма какво да се разисква по темата. Единственото което може да се прави е да се флейми. Е, хайде няма нужда.

PS: Е., виждам, че желаеш да те възприемат за интелигентна. Един съвет: в среда, разчитаща изцяло на писмената реч, не е зле да поработиш малко над правописа си. Първо впечатление...
dianna
QUOTE(peckolai @ Nov 28 2006, 01:16 PM)
PS:    Е., виждам, че желаеш да те възприемат за интелигентна. Един съвет: в среда, разчитаща изцяло на писмената реч, не е зле да поработиш малко над правописа си. Първо впечатление...
*

ти ако няма какво да кажеш по-въпроса - пропусни.
не видях някъде да те споменават и явно не е към теб отнесена темата.
що издребняваш и нападаш за глупости? т'ва е дебилщина извиняй!
peckolai
И аз много те харесвам, Диана, ама айде да не стигаме отново до уточнения какъв точно е смисъла на думата 'форум'.

Да не те пратя да ровиш в речника на чуждите думи в българския език....ако въобще си виждала подобно книжле
hatred
Е., или както се наричаш, съгласен съм с теб за много неща, но съм и на мнение, че и не си напълно права.

Знам какво е да е забранен достъпа на цял доставчик, знам и че е много крайно решение.

Но добре. Ти говориш за себе си. Обясняваш как на теб не ти пречат, поради факта, че обикалят из места, за които ти даже не си чувала. Fair enough. Но не е ли това много егоистично? Съгласен съм, егоистично е и от обратната гледна точка. Единствената причина за наложената забрана, не е защото някой не може да си гледа работата, а защото просто хората не му позволяват да го прави.

Както и преди бях писал, бТк обясняват, че динамичните адреси давали повече сигурност. Да, ама тази сигурност е за потребителите, не за услугите, ползвани оттях. Всеки седи с вързани ръце при опит да наложи бан, просто защото е безсмислено, или най-малкото, следващия, който получи динамичния адрес, ще има бан, нищо че ще му коства един рестарт за повторна връзка.

В този ред на мисли, единствения начин да спреш малка група 'олигофренчета', както ги наричаш, е да наложиш забрана на по-голяма такава. Било то и с цената на това.

И специално в този случй, не съм съгласен за израза за невинните и виновните.
Лесен пример - когато в даден район има заразни хора, но не можеш със сигурност да кажеш кои са те, изолираш всички. Същото е и тук. Докато не може да се определи, и да се наложи 'изолация' на определени личности, ще патите всички.

И колкото и да не ти харесва, ще повторя приказки досега. Не е виновна бТк, че потребителите и спамят. Ама не е виновно и УниБГ, че няма друг начин да спре единиците.
Е
Не смятам, че пуснах темата, за да нападаш диана и за да я пращяш едисикъде.
Мерси за защитата, дидwink.gif

peckolai, правописните ми грешки са нещо нормално, но явно не си запознат с историческото ми минало:Д
Понякога и аз се чудя как може в едно изречение да използвам една дума няколко пъти и в единия случай да е правилна, а в другия не. Пълна мистерия:Д

НоЕкс, виж мойто момче. Имаш права, ползвай ги както намериш за добре.
Само, че ти ограничаваш хората, които смяташ за по-нисши и глупави от теб.
Минаваш незабелязано защото хората също виждат, че те са по-малоумни от теб. Това е в твой плюс.
Работата ти не е само да заключваш и триеш.
Избирателната ти пропускливост преценява кое да виждаш и кое не. Кое да отделяш и кое не.
За жалост повечето виждат това, което не им утърва.
Тук нещата не само, че не утърват на теб ами и на екипа ти.

Хайде дай ми главната тема за БТК. Да я видя.. доколкото я видях беше заключенаwink.gif
dianna
QUOTE(peckolai @ Nov 28 2006, 01:29 PM)
И аз много те харесвам, Диана, ама айде да не стигаме отново до уточнения какъв точно е смисъла на думата 'форум'.

Да не те пратя да ровиш в речника на чуждите думи в българския език....ако въобще си виждала подобно книжле
*

ем прав си, не съм виждала. ти ще ми разкажеш, нали си добър smile.gif
това което цитирах беше излишно според мен. щото в случая правописа не е никакъв проблем. друг е въпроса, че с коментара си се опитваш не да пишеш по-темата а да засегнеш лично автора. за мен това не е достойно изказване.

работата е там, че го правиш не защото темата те интересува толкова а защото става въпрос за дружките ти. търсиш интригата и ако може да се изгаврите що да не? ;-) важно да е весело.

ай сори за оффтопика
peckolai
Нямам дружки тук. Имам собствено мнение. И както вече казах, по темата няма какво да се каже повече, освен да се флейми. Дори и аз се подведох.

А пък Е....виждам, че не си регистрирана, не те познавам, камо ли да познавам историята ти. А това, че ТИ си отворила темата не значи, че в нея трябва да се говори само това, което на теб ти харесва.
NoEx
QUOTE(Е @ Nov 28 2006, 12:38 PM)
НоЕкс, виж мойто момче. Имаш права, ползвай ги както намериш за добре.
Минаваш незабелязано защото хората също виждат, че те са по-малоумни от теб. Това е в твой плюс.
Работата ти не е само да заключваш и триеш.
Избирателната ти пропускливост преценява кое да виждаш и кое не. Кое да отделяш и кое не.
За жалост повечето виждат това, което не им утърва.
Тук нещата не само, че не утърват на теб ами и на екипа ти.

Хайде дай ми главната тема за БТК. Да я видя.. доколкото я видях беше заключенаwink.gif
*

Аз ограничавам хората? lol
Аз се грижа за спазването на правилата във форума, не веднъж им се написа да пишат в онази същата тема, която сега е заключена (ако преровиш последните 2-3 страници ще разбереш и защо, че даже ще видиш и, че не съм аз човека заключил я, с което ти много претендираш), но хората си пускат нови и нови. Заради немърливостта на потребителите се стигна и до тези мерки които взимаме ние тук.

QUOTE(Е @ Nov 28 2006, 12:38 PM)
*

Интересно твърдение, но можеш ли да ми го докажеш с факти? Май не dry.gif
DeStRuCti0N
До преди 4-5 години нашето isp доста често беше с глайн заради злоупотреби на разни потребители, но понеже БТК имат повече клиенти и надавания вой е по - голям. До колкото мернах в една от безбройните теми по случая, онгеборен е имал желание да помогне, но просташкото отношение на бтк-юзърите го е отказало от идеята му и с право.
В една друга тема някой спомена, че ип-тата се дават по региони.
Ако наистина е така, то би било добре администраторския състав да локализира ип-тата на спамерите, тоест региона от където са, а на останалите, които нямат никаква вина да им бъде махната забраната за ползване на унибг услугите а.к.а чат.
Това е просто идея, не знам до колко е осъществима и въобще дали ип-тата са по региони.
Е
Konqueror, не мисля, че с този пост губя или печеля нещо. Още повече пък врагове. Враговете се печелят лесно стига да искаш, а мен ми е безразлично кой ми е враг и кой не. (в тези среди)

Лошото е че не зачитате мнението на останалите. Тези, които не са 'малки улигофренчета" и искам да поясня, че не аз ги определих като такива.
За мен въпросните след време ще са, като всички васsmile.gif Ще ни управляват.

НоЕкси, ако знаеше коя съм (предполагам, че предполагаш) щеше да разбереш, че поначало те харесвам. Нямам нищо против теб. Дори много си те обичам.
Но в момента ти си лицето на този форум. Това, че казвам ТИ не значи, че си ти, но като модератор предполагам и си приел факата, че трябва да обираш всички негативиwink.gif
НоЕкси, не ти ли писна да даваш примери за другите мрежи, да даваш и идеи за тази и да те считат за глупак? Тоест да не искат да чуят мнението ти?
Или само аз съм забелязала товаwink.gif

Отделно, цялата тая работа кара потребителите на БТК да преминават на други сървари.
Част от свестните може би ще си останат и там, защото е по-кротко и тихо...
Защото няма такива простотииwink.gif
NoEx
QUOTE(Е @ Nov 28 2006, 12:55 PM)
НоЕкси, ако знаеше коя съм (предполагам, че предполагаш) щеше да разбереш, че поначало те харесвам. Нямам нищо против теб. Дори много си те обичам.
Но в момента ти си лицето на този форум. Това, че казвам ТИ не значи, че си ти, но като модератор предполагам и си приел факата, че трябва да обираш всички негативиwink.gif
НоЕкси, не ти ли писна да даваш примери за другите мрежи, да даваш и идеи за тази и да те считат за глупак? Тоест да не искат да чуят мнението ти?
Или само аз съм забелязала товаwink.gif
*

Знам коя си, да и аз също споделям чуствата ти.

Много ще се отклоним от темата, но глупак е човек, който не се интересува и не иска да чуе идея, за нещо ново, за нещо което може да даде някакъв резултат. Някои неща в последно време, тези с които мрежата се промени и направи крачка напред (според мен) за взаимствани от другите мрежи.

Не ние сме виновни, че те имат забрана за ползване на услугите на УниБГ. Както се видя и тук бяха на крачка да си изпросят бан.
Guest
QUOTE(NoEx @ Nov 28 2006, 01:06 PM)
Не ние сме виновни, че те имат забрана за ползване на услугите на УниБГ. Както се видя и тук бяха на крачка да си изпросят бан.
*

Ами това: Potrebitelite na BTC nqmat dostup do tozi forum poradi zloupotreba s uslugata.

Мистерия, отново:Д
dlh
Преминаха тънката червена линия smile.gif
NoEx
QUOTE(Guest @ Nov 28 2006, 01:08 PM)
Ами това:  Potrebitelite na BTC nqmat dostup do tozi forum poradi zloupotreba s uslugata.

Мистерия, отново:Д
*

Е, значи са си го отнесли wink.gif

И двамата знаем, че премахването на kline-a или взимането на някакво решение не зависи нито от мен, нито от теб, нито от 98% от потребителите на форума.
Е
И двамата знаем това, но и двамата ли знаем, че от този форум в такива случаи няма смисъл?; )
NoEx
QUOTE(Е @ Nov 28 2006, 01:14 PM)
И двамата знаем това, но и двамата ли знаем, че от този форум в такива случаи няма смисъл?; )
*

Точно темата за бТк надали има смисъл да се обсъжда, тъй като доколкото знам решението за Kline-а е взето и гласувано от администраторите, не е просто профилактика от страна на един админ.
Е
Зарежи бтк.
Кога един админ е преглеждал жалби и вместо да се хили е помогнал?
Помощния персонал за съжаление в много случаи е наивен.
Честно, съжалявам те.. (благородно)
NoEx
QUOTE(Е @ Nov 28 2006, 01:20 PM)
Зарежи бтк.
Кога един админ е преглеждал жалби и вместо да се хили е помогнал?
Помощния персонал за съжаление в много случаи е наивен.
Честно, съжалявам те.. (благородно)
*

Има и такива случаи, макар да не надвишават 10-15% от всичките пуснати жалби.
Колкото до помощния персонал, или изобщо до всички които се опитват да помагат, само желанието не е достатъчно. В много от случаите тези хора нямаме нужните права за да помогнем.
Е
Знам, че не можете да помагате, знам и че БТК няма да преосмисли начина си на работа, защото явно този начин им изнася.
Знам и че ако имахте нужните права нямаше също, като тях да помагате.
Примерите са тук, наоколоwink.gif Или е само един.
Знам и че всичко е безсмислено.
Знам толкова много неща, че чак ми се искаше да не ги знам.

До следващ баннwink.gif
Иво
QUOTE(E. @ Nov 28 2006, 11:49 AM)
"тъпите улигофренчета" се оказаха по-умни  щом висококвалифицираните, зрели мъже не можаха да се справят с тях. Е, справиха се де, но как?wink.gif
*

Дали са се оказали ? Това само администраторския колектив може да го каже. Сега най-малкото използващи всевъзможни bnc-та, проксита те подлежът на контрол, колкото и минимален да е той. Верно е, теб може да не те засяга, както и хилядите други потребители, но ти как би се чуствала ако още при влизането към теб е отправен един масов флуд или в някой по-голям канал през 10 секунди се прави инвайт ? Предполагам няма да ти е приятно. И аз на няколко пъти каза, че глобалната забрана и за мен е доста крайно решение.
Акъл се опитваха да им налеят операторите и администраторите, който не веднъж им слагаха бан за по 10-20-30 минути, но явно те не отбират.
Решение можеше да се вземе, то даже имаше такова, наричаше се sanserv :>, но това е тема, която е разисквана не един път.
Онгеборен се отказа да помага именно заради наглото държание на потребителите, кой е виновен в този случай ? Ти как би реагирала ако всеки те псуваше, би ли се нагърбила да направиш нещо с цялото това негатично отношение насочено към теб ?
Не съм казал, че БТК са лош доставчик, даже напротив - едни от най-добрите са.
Някъде беше ме цитирала, че не трябва да се сърдите на бтк-а. А аз за 3ти път казвам, че е много по-лесно да завъртите един телефон и да помолите да ви заменят хоста с цифрово ип и проблема щеше да е решен. Колко потребители, според теб, са направили това ? Или е по-лесно да дойдеш тук да псуваш, не говоря за теб, аз съм приятно изненадан от културния разговор, и то от засегнатата страна.
И колкото и да пишем и да тъпчем на едно място, този бан е глобално решение и едва ли можем да променим нещо, аз просто се опитвах да обесня на потребителите как седят нещата, а излезнах лошия, заедно с Narf, NoEx и част от другите форумци.

п.с. Алекс се сети коя си, но аз не съм :>, както обичаш да казваш... мистерия :>
Guest
Narushenieta se praviat zastoto mrejata ne e usavarshenstvana,i tuk vmesto adminite da polojat pove4e usilia da go napraviat i da ne davat vazmojnost da se praviat takiva nesta ,to tiah osnovnata im zada4a e da gledat tuk koi kakvo pishe i da go triat,predi malko nima mi pak se diskontktna ot ns ,postoianno prakasvat survari i nemoje 4ovek da ostane on line dri 24 4asa bez da bade isfarlen ot NS ili vruskata kam survarite postoianno prekasva,po skoro napraverte neshto po tozi vapros ,zastoto na BTK neim puka nito za vas nito za nas te sa edin goliam tank koito se dviji prez gorata i vsi4ki durveta minali po patia mu bivat povaleni ,bez dori te da usetiat kakvo stava okolo tiah ,taka 4e moje bi i vash taka shte vi nakajat bez dori i da se zamisliat i dori niama i da razberete i dano go napraviat za da vidite 4e ste prosto hora kakto i nie i shte idem vsi4ki na edno miasto sled vreme ,triabva li dokato sme jivi da si pri4iniavame omraza edin kam drug,struva li si zaradi niakakvi mimoletni oblagi da zabraviame 4e jivota e kratuk i triabva da sme shtastlivi kolkoto se moje pove4e i to sega ,raberete 4e tova koeto ste napravili porajda omraza v hiliadi hora ,a tia preminava v drugo izmerenie i se vrushta kam vas i vashite bliski,posle she se 4udite zasto shte nestastni i niama da znaete 4e e zaradi nestastieto koeto ste pri4inili na drugite ,vav vselenata ima vish balans nisto nemoje da ostane prosto taka kato pravilata vav vashiat said vishiat kompiutur vi sledi i shte vi varne bana podobavshto siguren sam ...
Иво
QUOTE(Guest @ Nov 28 2006, 02:35 PM)
Narushenieta se praviat zastoto mrejata ne e usavarshenstvana,i tuk vmesto adminite da polojat pove4e usilia da go napraviat i da ne davat vazmojnost da se praviat takiva nesta ,to tiah osnovnata im zada4a e da gledat tuk koi kakvo pishe i da go triat,predi malko nima mi pak se diskontktna ot ns ,postoianno prakasvat survari i nemoje 4ovek da ostane on line dri 24 4asa bez da bade isfarlen ot NS ili vruskata kam survarite postoianno prekasva,po skoro napraverte neshto po tozi vapros ,zastoto na BTK neim puka nito za vas nito za nas te sa edin goliam tank koito se dviji prez gorata i vsi4ki durveta minali po patia mu bivat povaleni ,bez dori te da usetiat kakvo stava okolo tiah ,taka 4e moje bi i vash taka shte vi nakajat bez dori i da se zamisliat i dori niama i da razberete i dano go napraviat za da vidite 4e ste prosto hora kakto i nie i shte idem vsi4ki na edno miasto sled vreme ,triabva li dokato sme jivi da si pri4iniavame omraza edin kam drug,struva li si zaradi niakakvi mimoletni oblagi da zabraviame 4e jivota e kratuk i triabva da sme shtastlivi kolkoto se moje pove4e i to sega ,raberete 4e tova koeto ste napravili porajda omraza v hiliadi hora ,a tia preminava v drugo izmerenie i se vrushta kam vas i vashite bliski,posle she se 4udite zasto shte nestastni i niama da znaete 4e e zaradi nestastieto koeto ste pri4inili na drugite ,vav vselenata ima vish balans nisto nemoje da ostane prosto taka kato pravilata vav vashiat said vishiat kompiutur vi sledi i shte vi varne bana podobavshto siguren sam ...
*

Мрежата се поддържа от свободното време на хората, занимаващи се с нея. Не виждам как може да им държиш сметка кога и по колко време отделят. Друго, и да гледат тука ТЕ НЕ МОГАТ ДА ТРИЯТ, в модераторския екип има една много малка част от операторския и администраторския състав. Прекъсва връзката ? Интересно аз на други сървъри ли влизам, друг ns ли ползвам, че не ме изхвърля ? Явно грешката е в твоя телевизор, нали се сещаш ? Айде още един дето твърди, че БТК-а ще наказва унибг ? Как ?
Тва за трансофрмирането на негативната енергия и бла-бла... смешно :>. Не виждам какво нещастие могат да причинят, освен за хората, който са вманиачени на тема IRC, а както видяхме такива преобладават в потребителската част на БТК.
Омразата я причинявате само вие, идвайки тука да псувате наляво и надясно като селски бекове. Не говоря за теб, те сега ще се изкажат тези който ги споменавам.
Guest
da taka e kato edna rabota se raboti mejdudrugoto nikoi ne nosi otgovornost za desitviata ,ili ako tno si to e kolektivna a kollektivnata otgovornost se razmiva
Guest
-
[10:15] * You were killed by UniBG.services ((Nickname Enforcement))
-
[10:15] Closing Link: 83.228.27.240 (Killed (UniBG.services (Nickname Enforcement)))
-
[10:15] * Disconnected
NoEx
QUOTE(Guest @ Nov 28 2006, 02:48 PM)
-
[10:15] * You were killed by UniBG.services ((Nickname Enforcement))
-
[10:15] Closing Link: 83.228.27.240 (Killed (UniBG.services (Nickname Enforcement)))
-
[10:15] * Disconnected
*

Няма да е лошо да си идентифицираш ника когато се свържеш, или пък смени ника.
Narf
LOL, що си възмутена от NoEx? Аз бях лошия, даже фенклуб си събрах. smile.gif
Хубаво си възмутена, ама т'ва не е жалба.
Съжалявам, че не ви понася "политиката" ни на модериране, но и нашите нерви си имат граници. Никой няма да търпи псувни по цял ден.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.