Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Какво е това \"unibgservices@mail.bg\" ?
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
Гост_npu3paka_*
Здравйте,
тази тема е малко в страни от актуалната за момента,но все пак вижте какво получих на и-мейл-а си:


Date: Wed, 22 Nov 2006 12:58:59 +0200
From: unibgservices@mail.bg Add to Address BookAdd to Address Book Add Mobile Alert
To: lubo_yanchev@yahoo.com
Subject: UniBG Services


Kakto e izvestno na povecheto users v UniBG shte nastypi
taka narechenata migraciq ( preminavaneto ot hybrid kym
ratbox services ). Tyi kato vashiqt nick \"npu3paka\" e na
poveche ot 2 godini toi nqma da expirne. Za da ostane nicka
vi \"vechen\" vie trqbva samo da izpratite otgovor na tova
pismo sys prem pass-a ( Ako nesi pomnite perm parolata,
pratete ident parolata ) na nicka, za da prehvyrlim bazata
s
danni na nicka Vi v novite services. Izvinqvame se za
bezpokoistvoto.



-----------------------------

КУРС ПО Е-БИЗНЕС (част 1) - 25 ноември, гр.
София
- Представете си как би могъл да
изглежда животът ви след този ден ...
- Запазете своето място сега, заплатете
до три дни
- Започнете свой бизнес до края на м.
декември
http://lifeconsult.info?mbg_eml



Някой опер/модератор може ли да обясни дали този и-мейл има нещо общо с унибг?
Благодаря!
Guest
QUOTE(Гост_npu3paka_* @ Nov 28 2006, 05:45 AM)
Здравйте,
тази тема е малко в страни от актуалната за момента,но все пак вижте какво получих на и-мейл-а си:
Date:  Wed, 22 Nov 2006 12:58:59 +0200
From: unibgservices@mail.bg  Add to Address BookAdd to Address Book  Add Mobile Alert
To: lubo_yanchev@yahoo.com
Subject: UniBG Services
Kakto e izvestno na povecheto users v UniBG shte nastypi
taka narechenata migraciq ( preminavaneto ot hybrid kym
ratbox services ). Tyi kato vashiqt nick \"npu3paka\" e na
poveche ot 2 godini toi nqma da expirne. Za da ostane nicka
vi \"vechen\" vie trqbva samo da izpratite otgovor na tova
pismo sys prem pass-a ( Ako nesi pomnite perm parolata,
pratete ident parolata ) na nicka, za da prehvyrlim bazata
s
danni na nicka Vi v novite services. Izvinqvame se za
bezpokoistvoto.
-----------------------------

КУРС ПО Е-БИЗНЕС (част 1) - 25 ноември, гр.
София
- Представете си как би могъл да
изглежда животът ви след този ден ...
- Запазете своето място сега, заплатете
до три дни
- Започнете свой бизнес до края на м.
декември
http://lifeconsult.info?mbg_eml
Някой опер/модератор може ли да обясни дали този и-мейл има нещо общо с унибг?
Благодаря!
*

Какво е това ли? Разбира се, поредното кретенче, на което не би трябвало да му се позволява да ползва интернет и трябва да го нашибат хубаво, да му дойде акъла.bottom.gif
RABIES
Имаше съобщение от Global, че УниБг НИКОГА няма да искат за каквото и да било пароли. Другото, което е, че самият мейл показва пореден опит за некадърен опит за кражба на никове.УниБг надали ще изпраща мейли от mail.bg . Последното е , че миграцията е отложена за незнайно бъдеще. Аз бих помолил да се върне, ако може съобщението в Global, тъй като това не е първи опит да се подмамят потребителите с фалшиви съобщения от името на УниБг.
NoEx
НИКОЙ, по НИКАКВА ПРИЧИНА не може да ти ПОИСКА която и да е ПАРОЛА, било то ОПЕРАТОР, АДМИНИСТРАТОР или просто някой КЕЛЕШ като тоя същия който се опитва да менти.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.