Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: G-Line
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
CrazyMax
[22:30:12] -irc.spnet.net- *** Banned : ti ne si za tuk (2006/11/16 00.13)
iskam nekoi admin da mi kaje kakva e pri4inata za toq perm g-line shtot neshto nemoga da se seta samo hah mai taka si gi slagate tiq g-linove i to perm mn se nervq ei she ve eba v ......
_M_o_r_a_n_d_I_
QUOTE(CrazyMax @ Nov 27 2006, 10:33 PM)
[22:30:12] -irc.spnet.net- *** Banned : ti ne si za tuk (2006/11/16 00.13)
iskam nekoi admin da mi kaje kakva e pri4inata za toq perm g-line shtot neshto nemoga da se seta samo hah mai taka si gi slagate tiq g-linove i to perm mn se nervq ei she ve eba v ......
*

dry.gif mnogo e***h i se e*** hodish ........ ai idi se skrii nqkade i se draj malko po prilichno tova ti ne Mirc i ne moje da psuvash na lqvo i dqsno koito si pojelaesh ..... dry.gif mellow.gif nono.gif
p.s kato gledam i kak se jalvash tuk vyv foruma si mi qsen sigorno sam si si vinoven za G-line abe .......... :|
P0werful
_M_o_r_a_n_d_I_ човека си е напално прав стига си говорил ти глупости dry.gif

На негово място и аз щях дасе ядосвам така ако ми сложат бан и то без да е описана причината mellow.gif
_M_o_r_a_n_d_I_
QUOTE(P0werful @ Nov 28 2006, 12:06 AM)
_M_o_r_a_n_d_I_ човека си е напално прав стига си говорил ти глупости  dry.gif

На негово място и аз щях дасе ядосвам така ако ми сложат бан и то без да е описана причината  mellow.gif
*

Ami hubavo ako te psuva teb i t.n ti kak shte mu kajesh ? blink.gif
Shte mu kajesh hubavo e** mi maikata i t.n li ? dry.gif
Ama i ti si edin otvorko ta nqmam dumi .......... mad.gif
CrazyMax a ti ako si ot potrebitelite na BTK se otkaji da pishesh po temata zashtoto kakto Narf kaza ima dva kilometra temi za BTK ....... blink.gif
p.s ne znam Ip-ta na BTK tai che moje i da gresha che si potrebitel na BTK blq blq .......
Narf
QUOTE(_M_o_r_a_n_d_I_ @ Nov 28 2006, 12:15 AM)
Ami hubavo ako te psuva teb i t.n ti kak shte mu kajesh ? blink.gif
Shte mu kajesh hubavo e** mi maikata i t.n li ?  dry.gif
Ama i ti si edin otvorko ta nqmam dumi ..........  mad.gif
CrazyMax a ti ako si ot potrebitelite na BTK se otkaji da pishesh po temata zashtoto kakto Narf kaza ima dva kilometra temi za BTK .......  blink.gif
p.s ne znam Ip-ta na BTK tai che moje i da gresha che si potrebitel na BTK blq blq .......
*

В случая ти си отворкото. Нямаш никакво основание да нападаш по този начин хората.
_M_o_r_a_n_d_I_
QUOTE(Narf @ Nov 28 2006, 12:32 AM)
В случая ти си отворкото. Нямаш никакво основание да нападаш по този начин хората.
*

da naistina napadam go no toi psuva..... mojeshe bez " abe sha vi e** ........ "
i t.n ako pak kajesh sega che i za tova gresha ........ shte sym bez komentar :|
npokypop
Tuy bqh az GAD i pisha s toq nick 4e drugia mi go proveriavat predi da pisha
Narf
QUOTE(_M_o_r_a_n_d_I_ @ Nov 28 2006, 12:38 AM)
da naistina napadam go no toi psuva..... mojeshe bez " abe sha vi e** ........ "
i t.n ako pak kajesh sega che i za tova gresha ........ shte sym bez komentar :|
*

Аз не виждам псувня да е писал той.
Narf
QUOTE(npokypop @ Nov 28 2006, 01:21 AM)
Tuy bqh az GAD i pisha s toq nick 4e drugia mi go proveriavat predi da pisha
*

И можеби има защо.
Иво
И никой не се сеща да поиска IP-то на пича, че аджеба някой ако има възможност да му каже за колко време и поради каква причина му е наложено наказанието

QUOTE(_M_o_r_a_n_d_I_ @ Nov 28 2006, 12:15 AM)
*

млъкни малко бе "компетенцио", като не знаеш за чии се обаждаш? Тайба в спрелия, от де падна и ти...
CrazyMax
Zna4i ne sym kym btk i nqmam predstava ot kade e doshul tozi G-line moje bi nqkoi drug ot potrebitelite na tozi dostav4ik e napravil neshto, no 4ak pyk da slagat perm. e malko preuveli4eno spored men a ip-to mi e ns1.ultranet.biz dry.gif
Narf
Ако беше на БТК темата ти нямаше да я има още.
Guest
ns1.ultranet.biz
Tova ip li e?
na men ne mi prilicha na ip
DaDiablo
Че какво е тогава?!
Narf
QUOTE(DaDiablo @ Dec 1 2006, 10:20 AM)
Че какво е тогава?!
*

Hostname.
Но в случая няма значение какво е.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.