Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: БТК
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
Anonimcho
A shte moje li izobshto da se oprawi ban-a na btk-to ? Tvurde strogi stanaxa prawilata v tazi mreja... sega zaradi edna ( spored men bezmislena ) postupka otvarqte rabota na tvurde razprostranen i izvesten v bulgaria dostav4ik na internet ! mellow.gif
_M_o_r_a_n_d_I_
sigorno ne samo az si zadavam tozi vapros ama ne vi li pisna sled kato ne sa go mahnali .......moje i da ne go mahnat ...... kakvo ot tova ne razbrahte lelele
kakto i da e ...... dry.gif blink.gif
ben_gun
QUOTE(_M_o_r_a_n_d_I_ @ Nov 27 2006, 06:50 PM)
sigorno ne samo az si zadavam tozi vapros ama ne vi li pisna sled kato ne sa go mahnali .......moje i da ne go mahnat ...... kakvo ot tova ne razbrahte lelele
kakto i da e ...... dry.gif  blink.gif
*

Разбирането драги е процес, който е подчинен на логиката.
по-правилно в твоя случай да замениш думата "разбирам" с думата "приех"
Иво
QUOTE(Anonimcho @ Nov 27 2006, 06:45 PM)
A shte moje li izobshto da se oprawi ban-a na btk-to ? Tvurde strogi stanaxa prawilata v tazi mreja... sega zaradi edna ( spored men bezmislena ) postupka otvarqte rabota na tvurde razprostranen i izvesten v bulgaria dostav4ik na internet ! mellow.gif
*

Бана за сега е перманентен, тоест постояннен до второ нареждане или докато не се намери решение на проблема със идиотчетата-хакери. Надявам се това да е по-скоро за да бъде решен и този проблем. Повярвайте по един или друг начин, потребителите на БТК-а ще са първите който ще разберът за евентуалното му отпадане. С някакви срокове може да се нагърбят единствено администраторите.
Narf
Спрете да пускате теми за БТК! Ще бъдат изтривани.

Има вече 2 километрични такива, от които може да получите информация.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.