QUOTE(lud @ Dec 2 2006, 07:26 PM)
DaDiablo:
Ти хубаво си написал, ама били ми отговорил на един въпрос...
Каде бяха тези к-лине, г-лине пред 2-3 години.. ? Май всички взети заедно(к-лине, г-лине) преди 2-3 г. образуваха нещо като банн листата на канал "dobrich"... А сега какво е ? Всеки втори админ слага за щяло и нещяло, някой не му отговорил, айде 3 дена к-лине... не му се е усмихнал 2 дена к-лине... Та питам, аз на колко години са тези "гидове" в УниБГ ?
На теб какво ти влиза в работата кой на колко е години ? Има наказания на лични основания, но как един не каза "да" виновен съм и си заслужавам
наказанието. Как все на вас слагат банове а пък не сте виновни. Как все администраторите и операторите ви изкарват виновни. Баси нечестното, а ?
Като уставим на страна "отделните" к-линове и т.н.. Вече говорим и за доставчик като БТК...
Вие с какво повече сте от другите потребители, че да не ви се слагат k/g:line ? Нима сте нещо повече от големите чуждестранни доставчици, който от години седят с забрани ? А колко са реалните потребители на бтк-а това е отделен въпрос.
Заради 2-3 да се сложи к-лине на всички от БТК, ще ме извиняваш, ама тва е простотията на века, защото 1-во и най-важното е при влизане на обикновен усер в "irc" нищо и никой не го "опоменава" с някакви правила.. значи просто липсват такива..
CODE
- ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
-
- Welcome to Spectrum NET's UniBG Server
-
-
-
- Server Policy
-
- o Flooding, mass-messaging, mass-inviting, harassment and any
- other actions intended to disrupt the network or prevent
- other users using IRC as it was intended to are very
- unwelcome.
-
- o No abusive scripts. Non-abusive bots are allowed.
- o Repeated violation of the above rules may result in a
- K-line or Akill for the entire host or domain.
- o Ignoring this message is not an excuse.
- o This server listens on port 6667.
- o Use of this server is a privilege, not a right and may be
- removed or revoked at any time for any reason by the admin
- or the operators on this server.
-
- ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ко викаш ? или пак се изказваш неподготвен...
защо правилата на този форум неги сложите в сайта на БТК да речем - както е тук... правила за ирц са на сайта на УниБГ.. ами като прибавим, че повечето незнаят и точния сайт.. какво става ??
Хахах, как не са се сетили да сложат правилата в сайта им. И кой е виновен, че повечето не знаят точния сайт ? Аз може би ?
Настоявам да ми дадеш
отговор на горния въпрос другото може и без коментар..
мисля, че го получи...