Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Моля помогнете
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
|KAMIKAZE|
"Closing Link: 127.0.0.1 (*** Banned )*" Ето това е фаталния надпис които ми показва всеки път кога се опитвам да влязя в чата от седмица насам. Моля помогнете ми да го премахна sad.gif
_M_o_r_a_n_d_I_
QUOTE(|KAMIKAZE| @ Nov 27 2006, 06:42 PM)
"Closing Link: 127.0.0.1 (*** Banned )*"  Ето това е фаталния надпис които ми показва всеки път кога се опитвам да влязя в чата от седмица насам. Моля помогнете ми да го премахна sad.gif
*

imash ili K-line ili G-line kopirai vsichko i nqkoi shte ti pomogne ako ne si vinoven smile.gif
Guest
Да това ясно, но ми изписва само това : (06:14:26) »» Closing Link: 127.0.0.1 (*** Banned )
(06:14:26) »» * Disconnected
Моля някои да ми помогне sad.gif
Guest
не пише дали имам K-Line или G-Line това е мн лошо ! sad.gif
Guest
no dori da si nevinen pak niama da ti pomgnat tuka ,tuka samo nakazvat ,a ne pokavat
Иво
Оф, я дай целия лог от момента на конектването до момента на дисконектването. И ип-то си също. Как инъче предлагаш някой да ти помогне ?
ivailo
QUOTE(zeraful @ Nov 28 2006, 02:44 PM)
Оф, я дай целия лог от момента на конектването до момента на дисконектването. И ип-то си също. Как инъче предлагаш някой да ти помогне ?
*

az ne sym napravil absolutno nishto ?! vypreki tova i az ne moga da vlqza ot sedmica pone po syshtiq na4in ? kakvo da napravq ???
Cyb3rg0d
Quote.ваш и пак не четеш това, което ти се пише. Дай си IP адреса и покажи целия лог от: Connecting to....
ivailo
QUOTE(Cyb3rg0d @ Dec 1 2006, 10:19 PM)
Quote.ваш и пак не четеш това, което ти се пише. Дай си IP адреса и покажи целия лог от: Connecting to....
*

[22:23] *** Connecting to irc.unibg.org (6667)
-
[22:23] Closing Link: 87.126.213.242 (*** Banned (cache))
-
[22:23] *** [10053] Software caused connection abort
-
[22:23] *** Disconnected
-
[22:23] *** Connect retry #1 irc.unibg.org (6667)
-

сега ми изписва това ?
Guest
щот си на бтк бате
това е отговора на въпроса ти
нищо не можеш да направиш
DaDiablo
Аз не мога да разбера защо всички се правите на интересни, като че ли това ще промени нещо?!
Първия незнаел, че има бан, втория знае, че има бан, но твърди, че нищо не е правил .. Третия не знае, че интернет доставчика му е БТК .. Четвъртия знае, че е баннат, знае защо, но все пак мрънка и изнервя всички останали .. но е много важно картинката да е пълна .. така че някой от горепосочените индивиди се откаже за части от секундата се появява друг, който да го замести.
Ако случайно не си разбрал какво имам предвид в горните редове :

СПРЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ ОТНОСНО БАН-А НА БТК, ЗАЩОТО НИКОЙ, АМА АБСОЛЮТНО НИКОЙ НЯМА ДА СЕ ТРОГНЕ ОТ ТЯХ!!!
oshteten
не искам да трогвам който и да било...искам да нямам бан,защото не съм виновен за идиотщените които някой си направил на някой друг
Guest
нямате си работа ви от уни-то .. толкоз лии трудно да се напише един скрипт само за тия АИ-ПИ -та които са нагазили в лайна или сички трябва да духат заради мързела ви ?? mad.gif yelling.gif
Guest
-
[14:25] *** Connecting to irc.unibg.org (6667)
-
[14:25] -irc.unibg.org- *** Processing connection to irc.UniBG.org
-
[14:25] -irc.unibg.org- *** Looking up your hostname...
-
[14:25] -irc.unibg.org- *** Checking Ident
-
[14:25] -irc.unibg.org- *** Found your hostname
-
[14:25] -irc.unibg.org- *** No Ident response
-
[14:25] -irc.UniBG.org- *** Banned banned
-
[14:25] Closing Link: 127.0.0.1 (*** Banned )
-
[14:25] *** Disconnected
-

?????????
kakvo da napravq?
DaDiablo
QUOTE(Guest @ Dec 2 2006, 02:27 PM)
-
[14:25] *** Connecting to irc.unibg.org (6667)
-
[14:25] -irc.unibg.org- *** Processing connection to irc.UniBG.org
-
[14:25] -irc.unibg.org- *** Looking up your hostname...
-
[14:25] -irc.unibg.org- *** Checking Ident
-
[14:25] -irc.unibg.org- *** Found your hostname
-
[14:25] -irc.unibg.org- *** No Ident response
-
[14:25] -irc.UniBG.org- *** Banned banned
-
[14:25] Closing Link: 127.0.0.1 (*** Banned )
-
[14:25] *** Disconnected
-

?????????
kakvo da napravq?
*

Да прочетеш пост-а, който съм написал малко по-нагоре wink.gif
lud
DaDiablo:
Ти хубаво си написал, ама били ми отговорил на един въпрос...
Каде бяха тези к-лине, г-лине пред 2-3 години.. ? Май всички взети заедно(к-лине, г-лине) преди 2-3 г. образуваха нещо като банн листата на канал "dobrich"... А сега какво е ? Всеки втори админ слага за щяло и нещяло, някой не му отговорил, айде 3 дена к-лине... не му се е усмихнал 2 дена к-лине... Та питам, аз на колко години са тези "гидове" в УниБГ ? Като уставим на страна "отделните" к-линове и т.н.. Вече говорим и за доставчик като БТК... Заради 2-3 да се сложи к-лине на всички от БТК, ще ме извиняваш, ама тва е простотията на века, защото 1-во и най-важното е при влизане на обикновен усер в "irc" нищо и никой не го "опоменава" с някакви правила.. значи просто липсват такива.. защо правилата на този форум неги сложите в сайта на БТК да речем - както е тук... правила за ирц са на сайта на УниБГ.. ами като прибавим, че повечето незнаят и точния сайт.. какво става ?? Става простотията на века..
Настоявам да ми дадеш отговор на горния въпрос другото може и без коментар..
Иво
QUOTE(lud @ Dec 2 2006, 07:26 PM)
DaDiablo:
Ти хубаво си написал, ама били ми отговорил на един въпрос...
Каде бяха тези к-лине, г-лине пред 2-3 години.. ? Май всички взети заедно(к-лине, г-лине) преди 2-3 г. образуваха нещо като банн листата на канал "dobrich"... А сега какво е ? Всеки втори админ слага за щяло и нещяло, някой не му отговорил, айде 3 дена к-лине... не му се е усмихнал 2 дена к-лине... Та питам, аз на колко години са тези "гидове" в УниБГ ?
*

На теб какво ти влиза в работата кой на колко е години ? Има наказания на лични основания, но как един не каза "да" виновен съм и си заслужавам
наказанието. Как все на вас слагат банове а пък не сте виновни. Как все администраторите и операторите ви изкарват виновни. Баси нечестното, а ?

Като уставим на страна "отделните" к-линове и т.н.. Вече говорим и за доставчик като БТК...
*

Вие с какво повече сте от другите потребители, че да не ви се слагат k/g:line ? Нима сте нещо повече от големите чуждестранни доставчици, който от години седят с забрани ? А колко са реалните потребители на бтк-а това е отделен въпрос.

Заради 2-3 да се сложи к-лине на всички от БТК, ще ме извиняваш, ама тва е простотията на века, защото 1-во и най-важното е при влизане на обикновен усер в "irc" нищо и никой не го "опоменава" с някакви правила.. значи просто липсват такива..
*

CODE
-  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
-  
-               Welcome to Spectrum NET's UniBG Server
-  
-  
-  
-                          Server Policy
-  
-    o Flooding, mass-messaging, mass-inviting, harassment and any
-      other actions intended to disrupt the network or prevent
-      other users using IRC as it was intended to are very
-      unwelcome.
-  
-    o No abusive scripts. Non-abusive bots are allowed.
-    o Repeated violation of the above rules may result in a
-      K-line or Akill for the entire host or domain.
-    o Ignoring this message is not an excuse.
-    o This server listens on port 6667.
-    o Use of this server is a privilege, not a right and may be
-      removed or revoked at any time for any reason by the admin
-      or the operators on this server.
-  
-  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ко викаш ? или пак се изказваш неподготвен...

защо правилата на този форум неги сложите в сайта на БТК да речем - както е тук... правила за ирц са на сайта на УниБГ.. ами като прибавим, че повечето незнаят и точния сайт.. какво става ??
*

Хахах, как не са се сетили да сложат правилата в сайта им. И кой е виновен, че повечето не знаят точния сайт ? Аз може би ?

Настоявам да ми дадеш отговор на горния въпрос другото може и без коментар..
*

мисля, че го получи...
луд
Виш сега какво ще ти кажа като за начало... внимавай как ми говориш и ако обичаш не говори в множествено число.. защото аз банн нямам нит в irc(по-принцип),нито кадето и да е било другаде...
Ко викам ли ? Викам, че говорим за УниБГ (БГ- България) това там на какъв език е ?
Или съм збъркал мрежата ?
Сега английския ли трябва да си "ъпгрейдвам" за да мога да позлам "спокойно" мирк ?

За всяко действие си има противодейстие...
Иво
QUOTE(луд @ Dec 2 2006, 09:55 PM)
Виш сега какво ще ти кажа като за начало... внимавай как ми говориш и ако обичаш не говори в множествено число.. защото аз банн нямам нит в irc(по-принцип),нито кадето и да е било другаде...
Ко викам ли ? Викам, че говорим за УниБГ (БГ- България) това там на какъв език е ?
Или съм збъркал мрежата ?
Сега английския ли трябва да си "ъпгрейдвам" за да мога да позлам "спокойно" мирк ?

За всяко действие си има противодейстие...
*

Как ти говоря ? Или искаш да се обръщам към теб с "велики", "всемогъщи" ... "мистър" ? Като нямаш бан защо се оплакваш ?
Да българска мрежа е, но това не значи, че е задължително всичко да е на български. Така им е харесало така са си го написали. Не съм сигорен, но мисля, че даже на някой сървър motd-а беше на български и там правилата са опоменати на български, така, че не виждам какъв ти е довода ? И да не е така, никой не е виновен за незнанието на някой. Незнанието не онивинява. Хубаво би било да е на български на всички сървъри, но и така върши работа. Правилно - за всяко действие си има противодействие и точно затова сега цялото БТК-а седи плюе по форума, сещаш ли се ?
Guest
Не, не искам да ми говориш така, но се пак мерси за "предложението". cool.gif
Еми имам желание да се оплаквам и го правя... трябва да съм с к-лине ли, че да видя нехайството на гидоведе в irc, не са всички, но по-голямата част...
По-принцип на мен лично и на японски да ми ги напишеш, не ми пречат... но повечето потребители дори да искат, няма да могат... а сега няма да коментирам голямата част от тях, колко са напред с "сивото".
Еми то е нормално цялото БТК, да е тук.. кое не му е нормалното ? 2-3 хоп БТК без ирц.. нормално..
БТК предопредени ли са, за тези "усери", че е сложен к-лине на цялото БТК... Мисля, че ако имаше сериозни хора.. биха оправили проблема доста по-бързо и по-лесно със съдействието на 1-2 от иначе доста компетентните хора в БТК... но да забравих железните "гидове".. те обичат по-трудния начин да стават работите. Това със противодействието беше на съвсем друга основа...
Иво
Точно заради компетентните хора и по-точно на "интелигентната" част от юзерите на БТК-а девелопера на мрежата реши нищо да не прави. А и не виждам защо почваш една тема, която доста отдавна беше изговорена.
Guest
zeraful: Много теми ще се затворят и още много ще се създадат за този проблем с БТК. Пиша го това само, защото не вийдаш защо се започвали нови, и нови, и нови теми за БТК. Отговора е прост. Никой от девелопера на мрежата не каза и дума. Имаше предложения, доста добри мнения. Но не Никой не каза и дума. Единствено модераторите казаха, че не можели да отсеят ценните мнения от останалите глупости. Не ми е работа да коментирам колко са професионалисти, а и нямам позиция да ги отценя. Моля не започвайте с фламе все едно сам направил забележка или сам обидил някой. Не съм. Ще има такива теми, понеже много от потребителите сега влизат в този форум и си пускат жалбата. Да не са потърсили. Но за тях това е проблем и пускат нова тема. Дразни сигурно. Когато се намери поне един да отговори, вместо да обвинява и да си мие ръцете с все невиновните, все нищо ненаправилите и т.н., тогава ще е момента да се чудиш защо се пускат все още теми. До тогава, наистина е странно, че ти е чудно.
Shogi
Така..не че се оплаквам но ми отне доста време докато успея да прочета всичките неща изписани относно бана на БТК..Мисля че никъде не беше засегнато това какво ще коства на БТК да направи реални АиПи-тата.. Пък и как баш ше стане това с тия модеми (трябва да е свързано с телефона, а доколкото знам единственото общо е само линията от която се използват високите честоти за нета..) Та..не смятате ли, че сред всичките потребители на БТК една сравнително малка част използва IRC..все пак хората ползват нета за работа..бизнеси и т.н. и не чак толкова за чат във вече поостарелия IRC. И тук вече може да се каже,че тези банове и изпълнения не са много основателни от гледна точка на това че хич не е честно да се наказват и малката част от потребителите на БТК използващи услугите на УниБГ...А как ще се трогне БТК това само ние си знаем... Мисля че може да се направи изключение.. Като пример мога да дам Нет-сърф..тва е най-големия доставчик в северозападна Б-я...пак имаше такъв бан..той престоя около седмица някъде след което беше премахнат а ай-питата си останаха същите..Много странно как стават тия неща...Ако някой си има зъб на БТК тва си е отделен въпрос ма що трябва всички да страдаме от чуждата простотия.. (И не ми казвайте че тока е в живота защото знам smile.gif)
Guest
zeraful
Говорех за хората в множеството офиси на БТК.. телефони за връзка и т.н., с което "гидовете" от УниБГ можеха .. да попитат ще си оправите ли бакаийте с ип-тата или този, този и този user тай, тай.. или да драскаме чертата мисля, че смисала сега е ясен, липсва действието обаче.. Казвам това, защото не мисля, че става въпрос за доставчик на 100-200 човека.. и също бих казал на Shogi поостарял е за мен и теб да речем.. но на повечето подрастващи това е 70% от цялата му работа на пц-то.. другите 30% са games.. И какво прави в случая такъв потребител.. веднага майко, татко ама аз немога туй, не мога унуй.. родителя отива в някой офис на БТК казва за проблема, от там му казват.. че няма да може да се ползва.. и какво става ? Детето се муси, се цупи, родителя няма да издържи и ще смени доставчика...
Аз не мисля, че БТК са вчерашни било то 100 човека, да ползват ирц... веднага биха си сменили доставчика.. като не забравяме, че доста фирми предлагат и безплатно прекарване.. просто няма какво да говорим.. и ако моя доставчим ми ограничи някой възможности тай да речем.. изключваме ирц.. веднага бих го сменил..(макар и от 2-3 години да съм на него).
За повечето подрастващи ирц е като да нямаш нет... yelling.gif
Guest
QUOTE(Guest @ Dec 3 2006, 01:30 AM)
zeraful
Говорех за хората в множеството офиси на БТК.. телефони за връзка и т.н., с което "гидовете" от УниБГ можеха .. да попитат ще си оправите ли бакаийте с ип-тата или този, този и този user тай, тай.. или да драскаме чертата мисля, че смисала сега е ясен, липсва действието обаче.. Казвам това, защото не мисля, че става въпрос за доставчик на 100-200 човека.. и също бих казал на Shogi поостарял е за мен и теб да речем.. но на повечето подрастващи това е 70% от цялата му работа на пц-то.. другите 30% са games.. И какво прави в случая такъв потребител.. веднага майко, татко ама аз немога туй, не мога унуй.. родителя отива в някой офис на БТК казва за проблема, от там му казват.. че няма да може да се ползва.. и какво става ? Детето се муси, се цупи, родителя няма да издържи и ще смени доставчика...
Аз не мисля, че БТК са вчерашни било то 100 човека, да ползват ирц... веднага биха си сменили доставчика.. като не забравяме, че доста фирми предлагат и безплатно прекарване.. просто няма какво да говорим.. и ако моя доставчим ми ограничи някой възможности тай да речем.. изключваме ирц.. веднага бих го сменил..(макар и от 2-3 години да съм на него).
За повечето подрастващи ирц е като да нямаш нет... yelling.gif
*

ами точно това е хватката да се заграбят потребителите на БТК тъп и селски начин защото няма друг по интелигентен а защо няма защото в България интелигентните хора стават все по малко ! дръжте си тъпия сървър и тъпия мирк има мноого други алтернативи мир!
Guestt
Най-лесно е да се сложи един бан на всички потребители , както са и избрали компетентните 'работници' на УниБГ smile.gif По-трудно и все пак не невъзможно е да се заварти един телефон до бТК центъра и да се изясни проблема точно за 15 минути smile.gif Естествено е обаче,че трябва да се покаже могъществото на УниБг smile.gif Както и да е вече съм свикнал с липсата на irc.Въпроса е защо трябва да се свиква ? blink.gif
Narf
Няма ме 2 дни и пак за БТК чета ... колко пъти трябва да ви се каже да спрете с тая тема.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.