Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: za NoExpire
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
HateOpers
|10:42:19| <pitbull> koi si
|10:42:28| <HateOpers> moje li da te pomolq da mi sloji6 na 1 nick NoExpire
|10:42:36| <pitbull> ne

i tui sq posred vas kakvo e ?admin li A? takivak at vas ne zaslujavat da sa admini nito operi addvat koito si iskat praqt koto si iskat i pone 1 Noexpire da lagahte 6tqhte da ste dobre ama NE STE guns.gif guns.gif
nik666
Не бих казал. По-скоро ти не заслужаваш да ползваш тая мрежа. А и no expire не е за потребители.
HateOpers
i sq kat va znam kv isa prosto adminite vednaga 6e ima drop forbit g-line ili 6e zatvorqt stranicata 4e da ne moi da gi obsadim 4e da vidqt sama istina pone da bqha napraili nikovete kat stanat na 1 godina sami si polu4avat NoExpire ko 6e im sa molim se edno sa bogove q da dodat v u4ite mi i 6e im kaja az NoExpire napray 6e mi sa molqt da spra s tui NoExpire madcroud.gif
HateOpers
nik666 koq mreja da polzvam ili ti mai sq sa 4etka6 ili im lije6 gazovte za da polu4i6 liniq mi davai prai im svirki ili im liji gazovete ili vmesto toav dai nqkoi lv i 6e stani6 kat tqh are ko 4aka6
DetoX
HateOpers...LAME!!!! mellow.gif mellow.gif mellow.gif mellow.gif mellow.gif mellow.gif mellow.gif
Иво
QUOTE(HateOpers @ Nov 27 2006, 10:49 AM)
|10:42:19| <pitbull> koi si
|10:42:28| <HateOpers> moje li da te pomolq da mi sloji6 na 1 nick NoExpire
|10:42:36| <pitbull> ne

i tui sq posred vas kakvo e ?admin li A? takivak at vas ne zaslujavat da sa admini nito operi addvat koito si iskat praqt koto si iskat i pone 1 Noexpire da lagahte 6tqhte da ste dobre ama NE STE  guns.gif  guns.gif
*

Администраторите не са длъжни да ти слагат noexpire, такова могат да ти сложат само ако те решат и при наличие на добра воля. НЕ СА ЗАДЪЛЖЕНИ. Още повече, че този флаг по начало е дефиниран само за оператори, но това, че и потребителите могат да го позлзват не вреди на мрежата. Друго, noexpire се слага автоматично когато ника ти стане на 2 години. Така, че вместо да се оплакваш можеше просто да попиташ друг оператор/администратор, все щеше да се намери един който да ти сетне желания флаг.

п.с. работата на администраторите не е да седят цял ден и да чакат някой да ги помоли да им сетне noexpire

... вместо да продължаваш глупавото си оплакване потърси друг оператор.
Narf
Lamer infestation.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.