Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Vijte temata adminite!!
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
LoGyt3X
IZkam da popitam admina koito mi e dal klina za 7200min toi izte4e!dnes na 26 vav 16:8 i vijte kakvo mi pishe
*** Banned tva kvo pravi tuka (2006/11/26 14.52) are ako mojete obqsnete mi !!!! mnogo se draznq si4ko idva ot (cache) Closing Link: 192.168.227.253 (*** Banned (cache)) MOlq za sadeistvie
Guest
Предхолагам че тва е поредната камапния срещу привейт адресите :@
Narf
QUOTE(LoGyt3X @ Nov 26 2006, 05:49 PM)
IZkam da popitam admina koito mi e dal klina za 7200min toi izte4e!dnes na 26 vav 16:8 i vijte kakvo mi pishe
*** Banned tva kvo pravi tuka (2006/11/26 14.52) are ako mojete obqsnete mi !!!! mnogo se draznq si4ko idva ot (cache) Closing Link: 192.168.227.253 (*** Banned (cache)) MOlq za sadeistvie
*

Спри да се connect-ваш за известно време и ще можеш да влезеш.
Guest
Vleznah mersi!imam dr vapros kam adminite Nqkoi mi e Forbidnal ncika KaBaPHa,Parlament,k-liner,At3n7a70Ra molq unforbiden pls NEsam viniven za nishto daje ne bqh vlizal ot 1 sedmica.
Xugpa
QUOTE(Guest @ Nov 27 2006, 01:44 PM)
Vleznah mersi!imam dr vapros kam adminite Nqkoi mi e Forbidnal ncika KaBaPHa,Parlament,k-liner,At3n7a70Ra molq unforbiden pls NEsam viniven za nishto daje ne bqh vlizal ot 1 sedmica.
*

E da ti otgovoria Guest ... nevinen do dokazvane na protivnoto.....

-NS- Nickname: KaBaPHa
-
-NS- Registered: 2 years 9 weeks 2 days (20h 3m 51s) ago
-
-NS- Last Seen Address: uyuh@192.168.227.253
-
-NS- Last Seen Quit Msg: Connection closed
-
-NS- Email Address: off
-
-NS- Url: off
-
-NS- Nickname Options: Kill Protection, NoExpire, AutoMask, Secure, UnSecure, AllowMemos, MemoNotify, MemoSignon, Permanently Forbidden
-
-NS- At: Tue Nov 21 16:11:41 2006
-
-NS- By: Xugpa (Xugpa@irc.lirex.com)
-
-NS- Reason: : At3n7a70Ra- (uyuh@192.168.227.253) - Kanala se mesti vav Unibg-server was last on IRC 1:50:45 ago, identified (NS: YES, OS: NO), signed on 4:04:39 ago, online time 2:13:54, changed nick to KaBaPHa - NS: YES
-
-NS- Access Channels:
-
-NS- 1) (1000) #mryn
-
-NS- 2) (10000) #uniBg-server
Guest
KaBaPHa:;( xugpa vij sega az sam kabapha tozi at3n7a70ra mi beshe 1 fr toi 4ateshe ot 1 zala i posle stana i az si vlqzoh sas moq nick i toi nz ko e pravil molq varnete tozi nick KaBaPHa mnogo vi molq!!omolqvam vi!
Kid`o
QUOTE(Guest @ Nov 27 2006, 04:14 PM)
KaBaPHa:;( xugpa vij sega az sam kabapha tozi at3n7a70ra mi beshe 1 fr toi 4ateshe ot 1 zala i posle stana i az si vlqzoh sas moq nick i toi nz ko e pravil molq varnete tozi nick KaBaPHa mnogo vi molq!!omolqvam vi!
*

Taka na doverie nikoi nqma da prieme neshtata ne misish li .. shtoto utre da re4em moje da pisne nqkoi drug 4e dadeniq nick mu e vzemat bez pri4ina
Guest
da kajat kak da im dokaja da im zbera 10 glasa??? vav tazi tema da kaja ko izkat ! vednaga shte stane parola znam si4ko si znam!
NoEx
QUOTE(Guest @ Nov 27 2006, 04:39 PM)
da kajat kak da im dokaja da im zbera 10 glasa??? vav tazi tema da kaja ko izkat ! vednaga shte stane parola znam si4ko si znam!
*

И аз мога да кажа на Пенчо, Драганчо, Петканчо, Гошо, Спас и други приятели да напишат по едно мнение, че (примерно) еди кой си ник е бил мой, или че тоя канал е мой, или каквото ти дойде на ум.
Guest
dobre be!nali za tova ste tuka da pomagate kvo e tova
mi izmislete vie neshto ta da vi dukaja 4e e moi ncika !!! kajete ko da pravq are de kvo tolkova!are dekajete de!ama kajete de! shto mal4ite
CucAgMuH
QUOTE(Guest @ Nov 27 2006, 05:06 PM)
dobre be!nali za tova ste tuka da pomagate kvo e tova
mi izmislete vie neshto ta da vi dukaja 4e e moi ncika !!! kajete ko da pravq are de kvo tolkova!are dekajete de!ama kajete de! shto mal4ite
*

Ti iskash neshto, ti si dokazvai, izmisliai nachini... nema te bavim... smile.gif

PS. Ne se natiskai, ne te iskam, ti ne mojesh da dokosnehs moi`to syrce! wink.gif
Xugpa
Po prostata logika ...
1. Koi stava ot zala i si ostava klienta /v sluchaia mIRC/ online. I siada drug na miastoto mu.
2.V sluchaia konstatiram narushenie i suotvetno potrebitelia - t.e. ti go otnasiash.Dokazatelstvoto e v reason'a koito sum pisal.
3.Az ne sum v IRC za da ti pomagam.
4. Kak taka "priatelia ti" shte invite za channel v koito si addnat na 10000. Za men ste edin i sushti chovek.
5.Nicka ti ostava v syshtoto systoianie.Da se podseshtash otvreme navreme che invite'a e nakazuem.
mix25

slojise na mqstoto na edin administrator i pro4eti tova ! i 6te razbere6 kak sydi Xugpa v tozi slu4ai smile.gif
Guest
Ne vijdash li kak se oplitash v lajite si.
"Nqkoi mi e Forbidnal ncika KaBaPHa,Parlament,k-liner,At3n7a70Ra" - priznavash che tezi nickname sa tvoi.
"tozi at3n7a70ra mi beshe 1 fr toi 4ateshe ot 1 zala i posle stana i az si vlqzoh sas moq nick" - sega ti stana i priatel ....
Guest
palament,k-lined sa na 1 fr i na nego sa mu gi forbidnali a toq At3n7a70Ra i toq nick e moi ma nali vikazah az sam mu go dal na nego da 4ati i toi e pravil invite i stana i mi dade parite koito e napraiv zashtoo imash mn 4akasht i az sednah na negovoto mqsto i si smenih nicka na KaBaPHa i sled nakolko 4asa mi slojiha k-lined! te tova e cqlata istoriq ako izakte da ida vav zalata da go nakaram dda napishe 1 tema da vidite! 4e e to4no taka kakto kazvam plss povqrvaite nicka e na brat mi i shte me obie kato si doide ot sofia ;(
Guest
Xugpa toq kanal beshe i negov id se kato founder za tova i az se id kato founder!! sega qsno li e molq opravete go neizkam da patq zarado oniq idiot!!!! samo KaBaPHa nicka si izkam dr neshta !!!! mn shte sam vi blagodaren ako go opravite i obeshtavam 4e ako stane nqkoi fal i mi slojat oshte 1 glined ili klined nqma ata davate mi glin za 1 godin ako izkate
Narf
QUOTE(Guest @ Nov 28 2006, 12:55 PM)
Xugpa toq kanal beshe i negov id se kato founder za tova i az se id kato founder!! sega qsno li e molq opravete go neizkam da patq zarado oniq idiot!!!! samo KaBaPHa nicka si izkam dr neshta !!!! mn shte sam vi blagodaren ako go opravite i obeshtavam 4e ako stane nqkoi fal i mi slojat oshte 1 glined ili klined nqma ata davate mi glin za 1 godin ako izkate
*

Когато даваш псевдонима си за ползване от друг човек поемаш риск. Сега ще си носиш последствията.
Guest
Dobre oshtevete go toq nick forbidet ama KaBaPHa nicka nema nishto obshto!!!!!!!
Guest
MOlq oPravete KaBaPHa pa ako shte dr si4ki nikove forbid da si ostanat zavinagi ma te toq e nai stariqt mi nick i mi trq mnogo pls toi e na brat mi i shte me prikine molq vi molq vi napravete sujelenie molq mi gleite molq vi se kato detence na 5 godinki molq molq molq molq viiiiiii ;(;(sad.gif;(;(;(;(sad.gifsad.gif:9
Guest
EXOOoo Kajete shte mi go opravite ili ne! az vi molq da go opravite
Guest
Nicka stana tvoi - "toq e nai stariqt mi nick" ;
posle na brat ti - " toi e na brat mi "

Ne - ne razbra li?
Kid`o
Li4no na men temata mi se struva iz4erpana ve4e..
Za nick-a zabravi - regni si nov pardon.gif

P.S.Otnosno brat ti ( ako izobshto sushtestvuva ) kupi si boksiorska "gumena" zahapka pone zubite da oturvesh. biggrin.gif tongue.gif
Mitak
Значи, като се върне брат ти - препоръчвам ти да си избереш да те бие с точилка.
EsCaPeR
QUOTE(Mitak @ Nov 29 2006, 04:29 PM)
Значи, като се върне брат ти - препоръчвам ти да си избереш да те бие с точилка.
*

yess.gif + bottom.gif = mf_popeanim.gif :>
Guest
za kvo se admini da mi opravate 1 sait tuka 1 forumi poso4ete na koi tovek sste varnali nicka kanala mahnali glin NEMA TAKAF ako ima da kaje nekoi da go vidq
JoN^BoN^JovI
QUOTE(Guest @ Dec 1 2006, 01:42 PM)
za kvo se admini da mi opravate 1 sait tuka 1 forumi poso4ete na koi tovek sste varnali nicka kanala mahnali glin NEMA TAKAF ako ima da kaje nekoi da go vidq
*

Ае стига си ревал бе, наду ни главите! Поне грамотно пиши!
Мишел ми помогна веднъж (къде изчезна тая жена...)((Миш, ако четеш това - thanx again)). Доволен?
Сега току-виж някой админ, ама съвсем случайно, решил да помогне на някого, и като прочете малоумните ти постинги - ще се откаже.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.