Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Уважаеми БТК Потребители.
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
icetrax
Няма никакъв смисъл да спорим по цял ден, кога, как, и къде ще се справим с дълбоко познатия ни проблем.

'Как' и 'Къде' според мен е ясно.. ако за някой не е, ето това е причината да пиша тази тема.

Спомнете си когато получихте вашата БТК Кутийка 'Инсталирай Сам'.
От страни има едно.. как да се иразя.. номерче..

1. 'Къде':

-------------------------------------------------------------------------
ИНСТАЛИРАЙ САМ.
БТК ADSL Телефонна линия

070017111
24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата
*на цената на 1 селищен разговор

2. 'Как':

И така, както гласи мото-то на пакета 'Инсталирай Сам', мисля че е време да включим нова кампания 'Помогни си Сам', и именно.. уважаеми БТК потребители, което вкючва и мен, вдигнете слушалките, наберете 070017111 и излейте душите си, защото просто друг начин няма.

И да спорим и да не спорим тук, нищо няма да се промени, освен да доналеем масло в огъня. Аз не съм, и аз не бях, какво общо имам аз... -> няма такива, всички сме в лайната.. И след като сме ВСИЧКИ, всички заедно ще излезем..

Така че, наберете гореспоменатото телефонче, говорете възпитано, псувайте, теглете майни, избора си е ваш.. важното е да покажем, колко сме 'Доволни' от услугите им, и не е ли време да оправят манджата която са надробили.

3. 'Кога': Зависи само от нас.
Guest
QUOTE(icetrax @ Nov 26 2006, 02:46 PM)
Няма никакъв смисъл да спорим по цял ден, кога, как, и къде ще се справим с дълбоко познатия ни проблем.

'Как' и 'Къде' според мен е ясно.. ако за някой не е, ето това е причината да пиша тази тема.

Спомнете си когато получихте вашата БТК Кутийка 'Инсталирай Сам'.
От страни има едно.. как да се иразя.. номерче..

1. 'Къде':

ИНСТАЛИРАЙ САМ.                                     
БТК ADSL Телефонна линия                                             

070017111
24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата
*на цената на 1 селищен разговор
2. 'Как':
И така, както гласи мото-то на пакета 'Инсталирай Сам', мисля че е време да включим нова кампания 'Помогни си Сам', и именно.. уважаеми БТК потребители, което вкючва и мен, вдигнете слушалките, наберете 070017111 и излейте душите си, защото просто друг начин няма.

И да спорим и да не спорим тук, нищо няма да се промени, освен да доналеем масло в огъня. Аз не съм, и аз не бях, какво общо имам аз... -> няма такива, всички сме в лайната.. И след като сме ВСИЧКИ, всички заедно ще излезем..

Така че, наберете гореспоменатото телефонче, говорете възпитано, псувайте, теглете майни, избора си е ваш.. важното е да покажем, колко сме 'Доволни' от услугите им, и не е ли време да оправят манджата която са надробили.
3. 'Кога': Зависи само от нас.
*

Екстремна простотия!
Един доставчик не носи абсолютно никаква отговорност за политиката на някой сайт - след като сайтът е решил да ограничи достъпа, то потребителите би трябвало да си се обръщат към него. Рдуг е въпросът, че смисъл няма, но от другото има още по-малък:
1. БТК нямат техническа възможност да махнат БАН-а
2. Повечето от поддръжката едва ли знаят какво е mIRC, още по-малко УНИБГ.
Извод:
Помогни си сам включва не набиране на телефони, а преосмисляне, от там - преориентиране. cool.gif
Guest
QUOTE(Guest @ Nov 26 2006, 02:55 PM)
Екстремна простотия!
Един доставчик не носи абсолютно никаква отговорност за политиката на някой сайт - след като сайтът е решил да ограничи достъпа, то потребителите би трябвало да си се обръщат към него. Рдуг е въпросът, че смисъл няма, но от другото има още по-малък:
Извод:
Помогни си сам включва не набиране на телефони, а преосмисляне, от там - преориентиране. cool.gif
*

А, забравих точка 3:
Дори и да знаят какво е UNIBG, дреме им на ** (И правилно)cool.gif
icetrax
QUOTE(Guest @ Nov 26 2006, 02:55 PM)
Екстремна простотия!
Извод:
*

[14:23:13] -SS- Statistics for domain: btc-net.bg
-
[14:23:13] -SS- Current Clients: 8 (8 unique)
-
[14:23:13] -SS- Current Opers: 0
-
[14:23:13] -SS- Max Clients: 4054 on Tue Nov 21 21:33:26 2006
-
[14:23:13] -SS- Max Unique: 3691 on Tue Nov 21 21:33:55 2006

Мисля че е време да си промениш мнението.

3-4 Хиляди потребители ползват услугата IRC, която е една от ВОДЕЩИТЕ начини за интернет комуникация в България.

Никой не говори за техническата възможност БТК да махнат бана, това говори само колко олигофрения има в главата ти, говорим за фирмена политика която трябва да се промени, и ако един доставчик иска клиентите му да са доволни трябва да направи всичко възможно за това, и тук не става въпрос за 1 клиент който иска модема да му е в розово, а за 3+ хиляди човека.

Съжалявам, но ако беше на бтк, и ти беше отрязано всичко, щеше да подкрепяш забраните предполагам?

Човек обича да се смее на чуждото нещастие (Спрайт, нещата такива каквито са).
Guest
QUOTE(icetrax @ Nov 26 2006, 03:03 PM)
[14:23:13] -SS- Statistics for domain: btc-net.bg
-
[14:23:13] -SS- Current Clients:  8 (8 unique)
-
[14:23:13] -SS- Current Opers:    0
-
[14:23:13] -SS- Max Clients:      4054 on Tue Nov 21 21:33:26 2006
-
[14:23:13] -SS- Max Unique:    3691 on Tue Nov 21 21:33:55 2006

Мисля че е време да си промениш мнението.

3-4 Хиляди потребители ползват услугата IRC, която е една от ВОДЕЩИТЕ начини за интернет комуникация в България.

Никой не говори за техническата възможност БТК да махнат бана, това говори само колко олигофрения има в главата ти, говорим за фирмена политика която трябва да се промени, и ако един доставчик иска клиентите му да са доволни трябва да направи всичко възможно за това, и тук не става въпрос за 1 клиент който иска модема да му е в розово, а за 3+ хиляди човека.

Съжалявам, но ако беше на бтк, и ти беше отрязано всичко, щеше да подкрепяш забраните предполагам?

Човек обича да се смее на чуждото нещастие (Спрайт, нещата такива каквито са).
*

Ако бях на БТК, нямаше да ми пука - просто щях да влизам само в другата мрежа. Сега влизам тук-там и в УНИБГ само защото мога, но така и нищо интересно не намирам.
Колкото до политиката - ами преди време дата.бг и арена.бг също бяха забранили достъпа до абонати на БТК (Арената - май беше поради това, че на АДСЛ-абонатите им бил слаб ъплоудът. Ами че такъв е на всички АДСЛ-абонати по света, а не знам някой да прави проблеми из нормалните международни тракери). Тогава също имаше много потърпевши, особено по отношение на дата.бг, откъдето все още се сваляше масово. И какво саега? Смяташ, че един доставчик трябва да тръгне да угажда на прищевките на сульо и пульо от различни кътчета на интернет-пространството? Ни най-малко - БТК в случая по никакъв начин не нарушава договора си с абонатите (Виж, УНИБГ нарушават собствените си правила) - тя предоставя интернет, а от този интернет кой как ще се отнася към абонатите й, естествено, това не е нейна работа.
freaker
towa mi haresa
Narf
Спрете да пускате теми за БТК.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.