Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: КАК СМЕЕТЕ ДА СЕ НАРИЧАТЕ АДМИНИСТРАТОРИ?
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
btc user
След като прочетох повечето от дискусиите по темата, абсолютно се убедих в това, че "администраторите" на УниБГ са абсолютно боси... и то в много неща. За тези, които немогат да го забележат още:
1 - отношението към потребителите - както и да се опитват да го извъртят... именно заради потребителите съществува тази "мрежа", а когато хапеш ръката, която те храни......
2 - некомпетентност - "те БТК са виновни... ТЕ да дават статични адреси" - добре бе, дебили... я си направете една равносметка, как стоят нещата със бг-доставчиците. БТК определено е от водещите, явно това ви е проблема. Неможете да се справите с един елементарен проблем със спам.. и спирате достъпа на ВСИЧКИ - поздравления - с това "рещение" вие се класирате като абсолютните смешници и ОТНОВО затвърждавате некомпетентността си. Незнам дали сте мързеливи, но това не е "решение"! Както някой друг каза... явно си нямате представа от истинско администриране, от истински неща... явно псевдо-правата в irc ви дават смисъл за нещастния живот.

Какви администратори сте вие?!?
Ако неможете да си свършите работата, има достатъчно хора които могат да ви я свършат - без пари.
За всички години през които ползвам УниБГ, никога (ама НИКОГА) не съм видял нещо интересно от страна на админи/опери, а напротив - хората които трябва да се грижат за мрежата са явни комплексари със личностни проблеми. Добре, било безплатно, не било даденост, ама защо се самопровъзгласяте като дминистратори без въобще да притежавате нужните качества - не сте такива !
Едно предложение - наближава 2007ма - вземаите пример от EU.
Мисля, че много скоро ще умрете.. самоубивате се... показвате постоянно що за стока сте и хората (да, вашите скъпи потребители) го виждат и все повече разбират. Един ден в УниБГ ще има само от онези дето ползват шарени скриптове и са възможно най-ниско в "интелектуалната верига". хи асл ?
Сега "небаннатите" потребители се кефят... йе, но мор спам... но какво ще стане утре когато баннете и тях, щото отново неможете да се справите с един малък проблем? ами след това?

Крайно разочарован съм от поредната пародия в България. Поредната лъжа!
Не е УНИ! Не е и БГ, такова каквото трябва да е... Вие сте точно онези българи,
които нямат място никъде защото занимавате всички със личните си проблеми,
неспособни сте да се справяте и само си прехвърляте топката... БТК успяха
да изчистят името си и продължават да впечатляват... а вие? продължавате
по "стария модел" - да сте пълни капути!
Анатема!
hatred
поредния глупак, който си мисли, че казва нещо 'оригинално'

ходи се гръмни.

като ви е грешна мрежата - ми ходи другаде.

аман
Guest
като ви е грешна мрежата - ми ходи другаде.

Би ли споделил как достигна то този извод? Или и аз да те определя като:
поредния глупак, който си мисли, че казва нещо 'оригинално'
NoEx
Има тема за btk!
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.