Искам да ви попитам защо като някой си пумак си е играл с вас защо слагате на всички IP-та на БТК Банн ?!? Немога да ве разбера това че на администраторите не им се занимава, не значи че всички трябва да ядът к*ра !
Вижте сега аз немога да се оплача на БТК защото и те са доста прости парчета като вас, обаче вие поне имате форум, докато те нямат ( Това говори Много добре за БТК и по-точно че не се интересуват особенно от потребителите си ) !!!
Защо не му го баннахте само него, а цялото БТК! Да разбирам че това е леко невъзможно защото все пак вашата IRC мрежа е доста бъгава и затова, но поне да се бяхте постарали малко повече когато сте я правили (а пък това говори много добре за вас) !!!
Абе просто да ви кажа и вие и БТК сте супер насрани защото ако знаехте какво правите щеше да е хубаво, вие може да се оправите ако сложите някои читави админи от сорта на VortigeN , той е много як пич когато и да съм имал проблем и да се обърна към него той или на момента или след време ме търси да ми помогне !!!! Но просто има и такива администратори, които като имат права и се мислят за много повече от обикновенните Users ! Това е много голяма грешка от ваша страна ! Затова вижте оправета там работите за да не стават повече такива фракции !
Всичко Хубаво на Мрежата ви, но да знаете сега ще загубите поне 20% от потребителите си !!!!