Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Проблемът между UniBG и BTC
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
T0m3kk
Искам да ви попитам защо като някой си пумак си е играл с вас защо слагате на всички IP-та на БТК Банн ?!? Немога да ве разбера това че на администраторите не им се занимава, не значи че всички трябва да ядът к*ра !
Вижте сега аз немога да се оплача на БТК защото и те са доста прости парчета като вас, обаче вие поне имате форум, докато те нямат ( Това говори Много добре за БТК и по-точно че не се интересуват особенно от потребителите си ) !!!
Защо не му го баннахте само него, а цялото БТК! Да разбирам че това е леко невъзможно защото все пак вашата IRC мрежа е доста бъгава и затова, но поне да се бяхте постарали малко повече когато сте я правили (а пък това говори много добре за вас) !!!

Абе просто да ви кажа и вие и БТК сте супер насрани защото ако знаехте какво правите щеше да е хубаво, вие може да се оправите ако сложите някои читави админи от сорта на VortigeN , той е много як пич когато и да съм имал проблем и да се обърна към него той или на момента или след време ме търси да ми помогне !!!! Но просто има и такива администратори, които като имат права и се мислят за много повече от обикновенните Users ! Това е много голяма грешка от ваша страна ! Затова вижте оправета там работите за да не стават повече такива фракции !

Всичко Хубаво на Мрежата ви, но да знаете сега ще загубите поне 20% от потребителите си !!!!
Guest
Stepenta na kretenizum v teb e silno izrazena i se nujdaesh ot lechenie
iv0o0
tova e super tupo ot vacha strana taka ili ina4e spam-a i flood-a ne vijdam kak 6te se iz4isti ili moje bi e nai-dobre da slojite g-line ili ne6to drygo na all useri ne samo na BTK tova e PULNA IDIOT6TINA spored mene i dano skoro da se otstrani tozi problem ...vqrvam 4e vse pak moje da se postigne nqkakvo premirie no da vidim koga 6te e tova ...
Guest
kakvoto ida im pisheme niama da se trognat se edno da govorish s radio
DarkSol`2Bz
T0m3kk аз чух, че са отрязали BTC специално и единствено, за да неможеш ти да влизаш в бъгавата мрежа (каквото и да значи това в главата ти) biggrin.gif

Да разбирам че това е леко невъзможно защото все пак вашата IRC мрежа е доста бъгава и затова, но поне да се бяхте постарали малко повече когато сте я правили

Леко невъзможно е по друга причина, но сега засега е най-добре да си изпиеш Нескуика за закуска и да отидеш до вратата на кухнята да драснеш една чертичка и да питаш батко си: "Вече порастнах ли малкооо?" wink.gif
А когато са я правили тази мрежа със сигурност съм убеден, че ти си бил първия и ЕДИНСТВЕНИЯ човек, за който са помислили! Я се скарай както подобава - как може да ти правят мрежа на теб, а тя да не ти харесва Ъ?

Всичко Хубаво на Мрежата ви, но да знаете сега ще загубите поне 20% от потребителите си !!!!

Аааа ти ли си потдържал отдел "статистика" бе? Ееее така кажи, че имаш официално социологическо проучване ... blink.gif

П.С. Еми сори ама такива компетентни изказвания как да не те избиват на ирония ... rolleyes.gif
GOLF
aidqqqq trych v kochinata .... be az nemam kakvo da kaja povche samo edno
[B]NO COMMENT!!!
Guest
QUOTE(iv0o0 @ Nov 25 2006, 10:36 AM)
tova e super tupo ot vacha strana taka ili ina4e spam-a i flood-a ne vijdam kak 6te se iz4isti ili moje bi e nai-dobre da slojite g-line ili ne6to drygo na all useri ne samo na BTK tova e PULNA IDIOT6TINA spored mene i dano skoro da se otstrani tozi problem ...vqrvam 4e vse pak moje da se postigne nqkakvo premirie no da vidim koga 6te e tova ...
*

Premirie ... che da ne sme vyv voina ? Ima narushenia,ima otkazvane na dostup za neogranicheno vreme poradi nevuzmojnost da se sprat narushitelite zaradi dinamichni ip adresa. Ti kakvo si mislish - che shte cufna v nai-blizkia klon na BTK i shte dam razpechatka che usera Ivancho nafloodil usera Mariika i shte iskam da se proslediat konekciite na potrebitelia Ivancho v tolkova i tolkova chasa i suotvetno zaradi zloupotrebi vuv irc prostranstvoto da mu byde prekraten dostypa.Demek da mu raztrognat dogovora.Kak vijdash da stane tova?
Borislaw
/quit az sym lamer izlizam ..
Guest
mom4eta oshte li ne razbrahte 4e tova sus spam-a e absoliutna laja a prosto politika na UNIBG nqkoi mahlenski internet dostav4ici sa se subrali i platili da bude bannato cqloto BTC za da zagubqt potrebiteli savsem prosto ! a na tezi koito sa go napravili moga da im pojelaq sus drago surce da im se slu4vat samo loshi neshta
NoEx
QUOTE(Guest @ Nov 25 2006, 12:29 PM)
mom4eta oshte li ne razbrahte 4e tova sus spam-a e absoliutna laja a prosto politika na UNIBG nqkoi mahlenski internet dostav4ici sa se subrali i platili da bude bannato cqloto BTC za da zagubqt potrebiteli savsem prosto ! a na tezi koito sa go napravili moga da im pojelaq sus drago surce da im se slu4vat samo loshi neshta
*

Лъжа е тва в полето "Пол:" в личната ти карта wink.gif

Същата тема тук
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.