Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Nokia 8800 Sirocco Diamond Edition
UniBG Forums > Отдих и забава > Страници
dlh
http://mobbit.info/item/2073

Cyb3rg0d
Невероятна е, както и цената й. В ebay се търгува за по 3400-3500 $ wink.gif.
Mariyana
Тия копе***ца от Нокия винаги "разбиват" с някакви "свръх" телефони. Ако Били ми беше татко щех да го изнудя вместо джобни за 1 ден да ми вземе телефон и без това имам направена черна магия що се отнася до телефони pardon.gif .
Cannibal
Пари за телефон вече НЕ!

Две копчета ми тябват грубо казано - червено и зелено.. А па ако ще и най-убитият модел да е wink.gif

Всичко се състои в това - Ало, как си? Да се видим и т.н. Тоест всичко опира до 2-3 приказки по принцип.

П.П. Има изключения разбира се smile.gif
Jen
споделям мнението на Cannibal smile.gif
С малка отметка искам и SMS-сите да си чета girl_whistle.gif
dlh
QUOTE(Cannibal @ Nov 25 2006, 05:33 AM)
Пари за телефон вече НЕ!

Две копчета ми тябват грубо казано - червено и зелено.. А па ако ще и най-убитият модел да е wink.gif

Всичко се състои в това - Ало, как си? Да се видим и т.н. Тоест всичко опира до 2-3 приказки по принцип.

П.П. Има изключения разбира се smile.gif
*

Аа, недей така wink.gif
Все повече и повече телефоните ще бъдат не само телефони, но и фотоапарати, органайзъри, mp3 плейъри - в едно. Само си направи сметката колко ще ти струва поотделно всяко едно от тези устройства и ще разбереш, че да си вземеш модерен телефон не е толкова лошо wink.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.