Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Унибг Галерия
UniBG Forums > Дискусии > Основни
Страници: 1, 2, 3
DareForMore
Да ни е честито! happy.gif
Cannibal
A мерси wink.gif
NoEx
Честито wink.gif

Cannibal, добра работа biggrin.gif
N2GetherNow
Хехе, супер, ама аз толко чакане си пуснах една Coppermine gallery:P
DaDiablo
Good work smile.gif
raptor
браво канибалче
Narf
Честито и поздравления и от мен.
Дано скоро се понапълни галерията(не само от мъжката част на мрежата).
Kalyger-
Quote Narf: biggrin.gif Да бе, на това се надяваме happy.gif
DeStRuCti0N
Samo taka Cannibal smile.gif
Aide sega da pocherpish tongue.gif
Slevin
Галерията е много добре направена, браво! thumbsup.gif
Lax
Добра работа. Честито! smile.gif
Иво
Cannibal, поздравления за добре свършената работа.
LuDaCr1s
cool wink.gif nqkoi da barne temata , vajna e smile.gif
DareForMore
Да, трябва да бъде "важна" темата - на първо време.
Иначе Cannibal добре си е свършил работата. Браво. thumbsup.gif
Dragster
Честото и браво tongue.gif
dlh
Браво, Вальо!;)
CrazyGoD
GooD wORk MotheRf*cker biggrin.gif Наистина добра работа е свършил, харесва ми как е направена , а и още при самата регистрация си попълваш всичко нужно (на някои места не е така и се дразня много)
*10*
magdanoz
brawo za dobre swyrshenata rabota, ostana da pocherpite sega ;)))))))
GOLF
uuu nai setne
Mihaela
QUOTE(DaReFoRMoRe @ Nov 24 2006, 02:29 AM)

Нещо не успявам да се регистрира, логна и т.н
Моята ракета ли е крива?
Slevin
Май да. При мен всичко си е наред
NoEx
QUOTE(Mihaela @ Nov 25 2006, 12:31 PM)
Нещо не успявам да се регистрира, логна и т.н
Моята ракета ли е крива?
*

Трябва да се логнеш в сайта (горе в дясно) с nickname/idpass и след това отиваш на "Лични настройки" smile.gif
Mihaela
QUOTE(NoEx @ Nov 25 2006, 12:40 PM)
Трябва да се логнеш в сайта (горе в дясно) с nickname/idpass и след това отиваш на "Лични настройки" smile.gif
*

успях
даже профил имам вече и чакам за одобрение smile.gif
ама с някакъв измислен мой ник, че ме домързя да влизам в чата, да си сетвам пас на Михаела... mish-away

xaxaxaxa
Asen
Galeriata e super bravo Cannibal smile.gif
NoEx
QUOTE(Mihaela @ Nov 25 2006, 12:50 PM)
успях
даже профил имам вече и чакам за одобрение smile.gif
ама с някакъв измислен мой ник, че ме домързя да влизам в чата, да си сетвам пас на Михаела... mish-away

xaxaxaxa
*

Браво! smile.gif

Професионални ли са снимките? Готини са wink.gif
Mihaela
QUOTE(NoEx @ Nov 25 2006, 08:22 PM)
Браво! smile.gif

Професионални ли са снимките? Готини са wink.gif

*

Вече съм Mihaela там.
А снимките - да, професионални са, без онази, на която все едно съм на пилон, хаха smile.gif Мерси
P0werful
Браво thumbsup.gif
Cannibal
QUOTE(Bendjamini @ Nov 25 2006, 11:36 AM)
Верно канибала е хвърлил труд евала, но аз не съм съгласен, че галерията е направо перфектна smile.gif . Има какво тук там да се бутне и предполагам ще се бутне.
*

Има време за развитие, просто исках да я пусна yess.gif
x-x-x
честито и от мен smile.gif според мен много добре направихте като сложихте галерия !!! Евала на всички от екипа ви !! wink.gif

П.С. най-голямо впечетление ми направиха Нарф незнам защо, Дж Екстази с тениската на България !!! cool.gif само така tongue.gif !!! и моранди който е в мойто даскало от саседния клас емото wink.gif хахахахахха. Пък на жените сега се заседях малко повечко да ги доразгледам и немога кажа нищу освен че повечето са симпаги ( слабо казано ) tongue.gif

П.С.2 как мога да дам и аз снимка за галерията wink.gif
DareForMore
QUOTE(x-x-x @ Nov 25 2006, 11:26 PM)
честито и от мен  smile.gif според мен много добре направихте като сложихте галерия !!! Евала на всички от екипа ви !! wink.gif

П.С. най-голямо впечетление ми направиха Нарф незнам защо, Дж Екстази с тениската на България !!! cool.gif  само така  tongue.gif !!! и моранди който е в мойто даскало от саседния клас емото wink.gif хахахахахха. Пък на жените сега се заседях малко повечко да ги доразгледам и немога кажа нищу освен че повечето са симпаги ( слабо казано )  tongue.gif

П.С.2 как мога да дам и аз снимка за галерията wink.gif
*

Можеш да се регистрираш по следния начин:
Отваряш един browser и отиваш в www.unibg.org и се login със своя nick & NS id pass.
После цъкаш на бутона "Продължи". И ще ти излязат няколко хиперлинка, един, от които ще бъде "Регистрирай се в галерията!". wink.gif
hatred
Ако знаех, че галерията ще се пусне успоредно с едно друго подобрение, щях да му мрънкам по-често хаха smile.gif

П.С.

За пореден път мерси ;р
spasko
най после thumbsup.gif
Cannibal
QUOTE(dJ_extazY @ Nov 25 2006, 11:15 PM)
Ако знаех, че галерията ще се пусне успоредно с едно друго подобрение, щях да му мрънкам по-често хаха smile.gif

П.С.

За пореден път мерси ;р
*

Знаех си!
dlh
за какво става въпрос?:>
hatred
QUOTE(dlh @ Nov 26 2006, 11:37 AM)
*

мъжки работи tongue.gif
dlh
punish.gif
hatred
хахахахаха smile.gif

huglove.gif
Иво
Те хората не случайно казваш, че мъжката любов е най-силна nik.gif
Studen
Айде нека този път галерията да не е временна, както вече става няколко пъти. Аз лично изгубих интерес вече към тези неща поради непрестанното им "бъгване и преустройване".
Narf
QUOTE(Studen @ Nov 26 2006, 05:49 PM)
Айде нека този път галерията да не е временна, както вече става няколко пъти. Аз лично изгубих интерес вече към тези неща поради непрестанното им "бъгване и преустройване".
*

Няма да е временна, но ще е месечна.
А сега предупреждавам:

Спрете да пускате фалшиви гласове, защото ще има занулявания на рейтинги и броячи на чийтърите и евентуално изтриване на гласове.
Доста хора вече си показаха магариите, преди малко дори и ботове гласуваха. smile.gif Не си мислете, че остава скрито.
Cannibal
QUOTE(dlh @ Nov 26 2006, 01:37 PM)
*

Ми спамерски хост е, какво да го правя и чак сега оправих модула за достъп разрешен wink.gif

Има си зелена светлина tongue.gif
Cannibal
Поради опити за 'измама' с гласове и броячи, екипът на галрията ще предприемем мерки.

Ние не толерираме опити за изкуствено завишаване на рейтинга. Галерията е създадена за удоволствие и удобство, а не за мерене на ... и избиване на комплекси (чрез умищлено 'подливане на вода' - гласуване с отрицателен вот за тези, които са водещи).

Една от мерките, която ще се вземе е - от следващият месец, а може би и по-рано хора, които искат да дадат своят рейтинг за даден профил, ще са длъжни да имат свой собствен в галерията.

Вие имате възможност да видите кои са Ви подкрепили от "Лични настройки -> Галерия - > Преглед на личен профил.", но няма да можете да видите кой какъв рейтинг е Ви е дал.

Благодаря за вниманието.

П.П. Както е посочено в условията за регистрация - запазваме си правото да добавим или премахнем дадени рестрикции!

Cannibal
DareForMore
Аз ти казах, че ще бъде добре да може да се гласува 1 път за дадено лице от едно IP. smile.gif
Narf
QUOTE(DaReFoRMoRe @ Nov 26 2006, 06:48 PM)
Аз ти казах, че ще бъде добре да може да се гласува 1 път за дадено лице от едно IP. smile.gif
*

Това е нож с две остриета.
Моето ISP например показва всички клиенти през едно и също IP през http.
Lovdjiev
Имам 1 вапрос защо при вавеждане на емеил lovdjiev@lovdjiev.info ми дава невалиден емеил адрес след като си е валиден ?
Cannibal
Защото мейла ти е с 4 букви.

Ще го оправя след минутка!

Корекция - вече е оправено. wink.gif
dianna
аз попитах в една друга тема .. на кому е нужно това гласуване освен на пенка от 7б клас да се чуства ХАЙ? (добре че е бб3 да вкара някой друг нов лаф в речника ми) ;-)

само питам де ... принципно не ме влече дали ще има или не гласуване smile.gif
Narf
QUOTE(dianna @ Nov 27 2006, 09:42 AM)
аз попитах в една друга тема .. на кому е нужно това гласуване освен на пенка от 7б клас да се чуства ХАЙ? (добре че е бб3 да вкара някой друг нов лаф в речника ми) ;-)

само питам де ... принципно не ме влече дали ще има или не гласуване smile.gif
*

Нормално е да има рейтинги в една галерия. smile.gif
dianna
QUOTE(Narf @ Nov 27 2006, 12:37 PM)
Нормално е да има рейтинги в една галерия. smile.gif
*

да .. ако става дума за сладур.ком ;-)
в случая моето мнение е, че това гласуване е излишно още повече след това:

QUOTE(Cannibal @ Nov 26 2006, 07:44 PM)
Поради опити за 'измама' с гласове и броячи, екипът на галрията ще предприемем мерки.

Ние не толерираме опити за изкуствено завишаване на рейтинга. Галерията е създадена за удоволствие и удобство, а не за мерене на ... и избиване на комплекси (чрез умищлено 'подливане на вода' - гласуване с отрицателен вот за тези, които са водещи).

Една от мерките, която ще се вземе е - от следващият месец, а може би и по-рано хора, които искат да дадат своят рейтинг за даден профил, ще са длъжни да имат свой собствен в галерията.

Вие имате възможност да видите кои са Ви подкрепили от "Лични настройки -> Галерия - > Преглед на личен профил.", но няма да можете да видите кой какъв рейтинг е Ви е дал.

Благодаря за вниманието.

П.П. Както е посочено в условията за регистрация - запазваме си правото да добавим или премахнем дадени рестрикции!

Cannibal
*
Dragster
Галерията е много добре направена. Ама да имаше малко повече момичета да ти прихване нещо окото ,за разлика на това момчетата са много повече, което мен не ме радва (ххх). tongue.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.