Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Connect SplitServ
UniBG Forums > Дискусии > Помощ
SnopyDogg
(18:51:54) -irc.anotherzone.us.to- *** Connecting to RealBG.SplitServ.6667
(18:51:57) -irc.anotherzone.us.to- *** Notice -- Link with RealBG.SplitServ[unknown@255.255.255.255] established: (TS) link
(18:51:57) -irc.anotherzone.us.to- *** Notice -- Link RealBG.SplitServ[unknown@255.255.255.255] dropped, wrong TS protocol version (3,1)
Със ratbox na bgfree sam за windows може ли да се оправи да се кон SplitServ?
Narf
Човеко, АДСКИ МНОГО МЕ ДРАЗНИШ ВЕЧЕ!

ПРЕЗ 2 ДНИ ПУСКАШ НОВИ ТЕМИ ЗА НЯКАКВА IRCD ГЛУПОСТ!
СЕДНИ СИ НА ГЪЗА И ПРОЧЕТИ НЕЩО, ВМЕСТО ДА ИДВАШ ТУК!

RTFM!
SnopyDogg
Еми няма такива теми тук
NoEx
QUOTE(SnopyDogg @ Nov 23 2006, 07:05 PM)
Еми няма такива теми тук
*

Като не можеш да се оправиш с подобно нещо, значи не е за теб. Седни, прочети помощните файлове, това са елементарни неща за които питаш, ако прочетеш ще разбереш, но като гледам нямаш това желание, затова и аз лично няма да ти помогна!
SnopyDogg
Еми днеска се побърках търся в data.bg няма във google.bg не пише за тоя проблем ама нз защо ми дава тая грешка..че версията е различна..
Guest
mi to si pishe.. izpolzvaniat protocol e razlichen, serverite "govoryat na razlichni ezici". kvo poveche iskash da pitash?
SnopyDogg
Еми да ли може да се оправи?
DareForMore
(18:51:54) -irc.anotherzone.us.to- *** Connecting to RealBG.SplitServ.6667

О, като видях RealBG и ми стана ясно тоя кой е.
НЕ МУ ПОМАГАЙТЕ!!!
Неведнъж е бил пускан notice в канал varna (а дали е само в него канал!?) с invite за тази мрежа. wink.gif
SnopyDogg
Аз не сам тоя за който ме мислите ..Аз сам друг и ми хареса името когато си качих сървера и си остана така оти неможе ли ?и не сам инвитвал аз ..Ако мислиш твоя си работа!
SnopyDogg
Кажи си Ника да видиш че не сам тоя...За който ме мислиш
mix25
детяща прашница
^WriTe_BoY^
Ei Pich Edin ?Savet Ot Men ! Otkazvai Se biggrin.gif Ili Nameri DA 4etesh Ne6to 6toto Tei Kakto Si Tragnal Nishto N
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.