Iskam da izrazia iskrenoto si vazmushtenie ot svoevoliata koioto si praviat niakoi IRC operatori ,ispolzvaiki za pri4ini li4ni motivi i pristrastia kam tozi ili onzi dostav4ik za da zloupotrebiat s vlastta koiato im e dadena ,az sam s in BTK-NET i na moito i p ima oste mnogo hora , ta avtorat Georgi (Днес, 02:40 PM
Най-новото съобщение е написано от: Narf) koito e pisal v foruma za BTK-NET e dal ban bespri4inno ,ne e viarno tova 4e e imalo flood tova e ponje e internet dostav4ik na koio klientite namaliavat i si reshava li4nata omraza 4rez vlastta koiato mu e dadena,spored men edin operator triabva da e bespristrasten a ne da zloupotrebiava s vlastta koiato mu e dadena,za da izraziava li4nata si omraza ,poneje se opitah da se registriram v foruma 4-5 pati za da napisha tova no neznaimno po kakva pri4ina nemojah da go napravia se obrashtam za sadeistvie kam vas .mislia 4e shte badete bespristrastni i shte mi pomognete da se varna v IRC zastoto tarpia golemi shteti ot tova i ot svoevoliata na vashiat operator ako niamate valst za tova to daite mi niakakvi koordinati na otgovornite hora za da se svurja s tiah i da oto4nim tozi vapros.
S blagodarnost BTK-NET