Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: smisala na jivota, vselenata, btc i vsichko ostanalo
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
just guest
Ta da si pitam az: Sq dokolkotot razbrah vsichki polzvashti btc sa banned. Tova dokoga she prodaljava da bade taka. Obmislq li se nqkakvo drugo reshenie na situaciqta. Ili neshtata shte prodaljavat da sedqt po sashtiq nachin. Ne e nujno da se kazva che tva e nedemokratichno, zashtoto e ochevadno che e taka. Spored men ne e e normalno da se lishat tolkova mnogo potrebiteli ot dostap pri polojenie che nqmat nikakva vina. Tva e. Ako moje nekoi da mi otgovori she e ok.

PP: i ako moje pone edna tema koqto se otnasq da btc da se ostavi otvorena za da ne se nalagame puskame 1000 edni i sashti temi zashtoto vsqka svarzana tozi problemi se zatvarq sled vtoriq post. Moje da se nameri oshte nekoi kato men da iska da si zadade vaprosite.. biggrin.gif biggrin.gif
dlh
Потребителите на БКТ ще имат забранен достъп, докато БКТ не започне по-добра политика на раздаваните от тях IP адреси. Тази политика е възможна само ако потребителите на БТК им се оплачат за проблема.
Guest
Zapochvam da si mislq che ima neshto kato voina mejdu btc i unibg. Unibg nqma li da moje da se spravi s problema taka ili inache? tova mi e vaprosa. Ima li reshenie problema bez btc da promenqt kakvoto i da e bilo? Edin otgovor da ili ne bi me udovoletvoril napalno. biggrin.gif biggrin.gif
Manch0Away
QUOTE(Guest @ Nov 23 2006, 03:56 PM)
Zapochvam da si mislq che ima neshto kato voina mejdu btc i unibg. Unibg nqma li da moje da se spravi s problema taka ili inache? tova mi e vaprosa. Ima li reshenie problema bez btc da promenqt kakvoto i da e bilo? Edin otgovor da ili ne bi me udovoletvoril napalno. biggrin.gif  biggrin.gif
*

Prochetete purwo tozi post:
http://forums.unibg.org/index.php?showtopic=8423
Tam mislia ima izcherpatelni otgowori.

I shte kazha samo che, UniBG e nekomersialna organizacia, na koiato NIKOI ne i plashta i ne e otgoworna pred koia da e instancia. ZA razlika ot BTC koiato si ima nachalnici i NA koiato si plashtat hiliadi useri.
Guest
Sledva li ot reda ti na misli che v UniBg e problema,a ne v BTK.Triabva li da se ostaviat BTK potrebiteli da vilneiat iz mrejata i da tormoziat drugite potrebiteli?
NoEx
QUOTE(Guest @ Nov 23 2006, 03:56 PM)
Zapochvam da si mislq che ima neshto kato voina mejdu btc i unibg. Unibg nqma li da moje da se spravi s problema taka ili inache? tova mi e vaprosa. Ima li reshenie problema bez btc da promenqt kakvoto i da e bilo? Edin otgovor da ili ne bi me udovoletvoril napalno. biggrin.gif  biggrin.gif
*

Това което каза dlh е решение на проблема. В момента някой дори и да получи k/gline с рестарт на модема и е пак на линия. По този начин е трудно да се справим и елиминираме спама които идва от тези потребители.

За момента е взето решение от страна на екипа.

P.S, както каза dlh, за да се направи нещо по въпроса трябва да претендирате за по-добро разпределение на адресите от БТК, от колкото да обвинявате екипа на УниБГ.
spasko
Не е виновен тоя дето яде баницата ,а тоя дето му я дава :-)
NaTuRaLeN
хаха рестартнах си модема и какво да видя ?!!!! @87.126.136.149 eто тва ми е ип-то .... а сега кво праим !? а ?
Guest
Az ne obvinqvam nikogo za nishto. Prosto mi se struva che tova shte e porednoto chudo za tri dni.... biggrin.gif .

PP: ne poluchih konkreten otogovor na vaprosa mi: Moje li Unibg da se spravi s problema bez btc da promenq kakvoto i da e bilo. Iskam da chuq samo da ili ne i vsichkite mi jelaniq za momenta she badat udovoletvoreni.
Ae mersi predvaritelno i ne zabravqite che e trudno da se raboti s hora...xaxaxa. nema samisal da se palite tolkova koi kakvo kazal i koi s kakvo zaplshil. (xax.. tva se otnasqshe za zatvorenata tema za btc problema.)
biggrin.gifD
NoEx
QUOTE(Guest @ Nov 23 2006, 04:17 PM)
Az ne obvinqvam nikogo za nishto. Prosto mi se struva che tova shte e porednoto chudo za tri dni.... biggrin.gif .

PP: ne poluchih konkreten otogovor na vaprosa mi: Moje li Unibg da se spravi s problema bez btc da promenq kakvoto i da e bilo. Iskam da chuq samo da ili ne i vsichkite mi jelaniq za momenta she badat udovoletvoreni.
Ae mersi predvaritelno i ne zabravqite che e trudno da se raboti s hora...xaxaxa. nema samisal da se palite tolkova koi kakvo kazal i koi s kakvo zaplshil. (xax.. tva se otnasqshe za zatvorenata tema za btc problema.)
biggrin.gifD
*

Отговора го получи в мойто мнение - това е решение взето от администраторите на УниБГ, което само по себе си показва/доказва как седят нещата и че евентуално БТК трябва да предприемат нещо.
Guest
QUOTE(NoEx @ Nov 23 2006, 04:21 PM)
Отговора го получи в мойто мнение - това е решение взето от администраторите на УниБГ, което само по себе си показва/доказва как седят нещата и че евентуално БТК трябва да предприемат нещо.
*

Ne chuh nito da, nito ne. ( ne prochetoh de biggrin.gif biggrin.gif xaxa ) Ako ne iskash da otgovorish konkretno mojesh da kajesh. Az i bez tva ne sam nikoi za da zadaljavam da mi se otgovarq. Prosot qko nqkoi komptenten ima dobrata volq da mi otogvori neka go napravi: Mogat li unibg da se spravqt s problema bez btc da promenqt kakvoto i da e bilo. Sashtestvuva li takava vazamojnost? da ili ne. Tva mi e prostoto pitane
Narf
QUOTE(Guest @ Nov 23 2006, 04:26 PM)
Ne chuh nito da, nito ne. ( ne prochetoh de  biggrin.gif  biggrin.gif xaxa ) Ako ne iskash da otgovorish konkretno mojesh da kajesh. Az i bez tva ne sam nikoi za da zadaljavam da mi se otgovarq. Prosot qko nqkoi komptenten ima dobrata volq da mi otogvori neka go napravi: Mogat li unibg da se spravqt s problema bez btc da promenqt kakvoto i da e bilo. Sashtestvuva li takava vazamojnost? da ili ne. Tva mi e prostoto pitane
*

Не.
LIERO
Mi davaite perm gline na *@* biggrin.gif
No spam, no shit xD

Vijte kolko (maloumni) zaplahi poluchihte v drugite temi.. nito spama shte spre, nito flooda, nito nishto.. tyi che skoro moje da vi se naloji biggrin.gif

Btw, ot spama mogat \defakto\ da postradat.. kolko.. 300-400 (maloumni) users ?
Sq kym 3000-4000 qdat rqpa s med ? xD
NaTuRaLeN
NoEx най накрая ще предприемат ... като пуснат един сървър отделен от Унибг и помисли Унибг колко ще загуби с тези г-лине-та за които 99% от усерите не са виновни
Guest
QUOTE(Narf @ Nov 23 2006, 04:29 PM)
Не.
*

Mersi biggrin.gif
Lamer
Да кажа само, че това не е жалба а съвет към Администраторите ...
Казвате, че нямало решение на проблема с БТК юзърите и рестарт на модема. Аз мисля, че има ... напишете си некое скромно скриптче което да взема MAC адреса на модема и ще си решите проблемите.
Не сам много наясно с мрежите.. но това е мое мнение smile.gif
А ако няма кой да го напише ...... това е вече друг проблем ... а и не искам да виждам отговори от сорта "Това е невъзможно" ... защото е възможно стига да не е мързела smile.gif
Mitak
Тогава дайте да баннем всички доставчици, които раздават динамично ИП адресите си??? Защото не само БТК са такива... ВСЕКИ ама ВСЕКИ доставчик дава динамични адреси.
И не искам никой да ми обяснява как адресите трябва да са само статични - дрън дрън.
Много по-лесно се администририра една мрежа, в която адресите са динамични. Ще ви дам и пример -

CODE
subnet 192.168.10.0 netmask 255.255.255.0 {
 range 192.168.10.3 192.168.10.254;
 option domain-name-servers 192.168.10.1;
 option domain-name "example.com";
 option routers 192.168.10.1;
 option broadcast-address 192.168.10.255;
 default-lease-time 600;
 max-lease-time 7200;
}

Ха сега преценете - кое е по-лесното, и по-нормалното решение - горното, или да описваш всеки хост във вида:

CODE
host home {
 hardware ethernet 00:0A:48:1C:A6:FB;
 fixed-address 192.168.10.2;
 default-lease-time 600;
 max-lease-time 7200;

}

Така, че... който не се е занимавал с администриране на мрежи - не би трябвало да дава мнения по въпроса.
Отделно, иди обясбни на Петърчо и Иванчо как да си направят настройките, за да им "тръгне Интернета".
И друго... за какво му е на бай Иван или на Пешко статичен ИП адрес, като те дори не знаят какво е това ИП адрес, и как се яде това нещо.
Lamer
mitak ... poluchavash 10 tochki smile.gif
stiga da vlezne v upotreba .. samoche.. koi da pishe ... kato niama koi vmesto nego da pie po krychmite smile.gif
Mitak
Кой да пише за кое? И кое да влезе в употреба?
И моля ви... не пишете без да се логнете smile.gif
btc user
ne mislq che potrebitelite koito sa se oplakvali ot spam sa dori 1/10 ot potrebitelite koito se oplakaha do sega i shte se oplakvat tepurva ot tazi postupka na nerazumnite spored men administratori... ne mislq che eno alt i z shte zatrudni 1 srednostatisticheski user ot nekf spammer O.o
I ne mislq che bTk koi znae kolko mnogo shte se trogne i v momenta userite ima da chakat baq chakat... osobeno s takiva drachenia ot strana na NoEx i podobni..
p.s
Spam vinagi shte ima i pri email i myspace i sekfi takiva podobni ama az ne sam vijdal ili chul nqkoi drug da napravi takava mega prostotia , prosto se zamislete i opravete neshtata ...
Manch0Away
QUOTE(Mitak @ Nov 23 2006, 04:40 PM)
Тогава дайте да баннем всички доставчици, които раздават динамично ИП адресите си??? Защото не само БТК са такива... ВСЕКИ ама ВСЕКИ доставчик дава динамични адреси.
И не искам никой да ми обяснява как адресите трябва да са само статични - дрън дрън.
Много по-лесно се администририра една мрежа, в която адресите са динамични. Ще ви дам и пример -

CODE
 default-lease-time 600;
 max-lease-time 7200;
}

Ха сега преценете - кое е по-лесното, и по-нормалното решение - горното, или да описваш всеки хост във вида:

CODE
host home {
 default-lease-time 600;
 max-lease-time 7200;

}

Така, че... който не се е занимавал с администриране на мрежи - не би трябвало да дава мнения по въпроса.
Отделно, иди обясбни на Петърчо и Иванчо как да си направят настройките, за да им "тръгне Интернета".
И друго... за какво му е на бай Иван или на Пешко статичен ИП адрес, като те дори не знаят какво е това ИП адрес, и как се яде това нещо.
*

Mitak,
bez da se obizhdash ti ili niakoi, NO zashto da e "PO-udobno" na niakoi administrator da pishe 1000 reda, kato mozhe da go naprawi towa s 5 reda w konfiguraciata si?
(demek, shtoto na admina mu po-lesno s 5 reda taka triabwa da e, nali?!)
I zashto UniBG da strada ot towa kato mozhe da se reshat problemite(virusi/spam/abusers/flooders i dr.) po tozi nachin? Bez da se dawat obiasnenia na razni organizacii (kato BTK), UniBG e Free i e neprawitelstwena organizacia, administratorite na UniBG reshawat koe e prawilno i koe ne, i go prawiat.
Da wmetna, che UniBG kum momenta na pisane ima 31k users, da e imalo 3-4k ot BTK(koeto me sumniawa), pak ne prawi cialoto UniBG kakto wizhdam tuka razni "opasenia" stranni.
Taka che, sprete se s izmislenata utopia che sweta spira da se wurti s spiraneto na BTC users.
Wie ste klienti na BTC, mrunkaite im na tiah, a ne na horata koito prawiat neshto free za was, kolkoto i "stranno" da wi izglezhda.

Ne mislia che imam poweche kakwo da napisha.
Frusciante ( BTC user )
QUOTE(btc user @ Nov 23 2006, 05:05 PM)
ne mislq che potrebitelite koito sa se oplakvali ot spam sa dori 1/10 ot potrebitelite koito se oplakaha do sega i shte se oplakvat tepurva ot tazi postupka na nerazumnite spored men administratori... ne mislq che eno alt i z shte zatrudni 1 srednostatisticheski user ot nekf spammer O.o
I ne mislq che bTk koi znae kolko mnogo shte se trogne i v momenta userite ima da chakat baq chakat... osobeno s takiva drachenia ot strana na NoEx i podobni..
p.s
Spam vinagi shte ima i pri email i myspace i sekfi takiva podobni ama az ne sam vijdal ili chul nqkoi drug da napravi takava mega prostotia , prosto se zamislete i opravete neshtata ...
*

Absolutno. ! Tova beshe nai-iz4erpatelniq post po temata priqtel. A izmislicite na nqkoi kato po-gore poso4enite psevdo administratori koito se opitvat da pokriqt motivite si sreshtu BTC 4rez izmisleni pri4ini tip "dimani4ni IPs , spam i tn." sa napravo smeshni i prozra4ni.
Dami i gospoda. Az nqma da umra ako ne vlizam v UNIBG. Budete sigurni 4e i dostav4ika si nqma da smenq. Samo 4e nakraq vie shte zagubite bitkata. .. ne za drugo
ami prosto zashtoto ste se izpravili pred prekaleno golqm protivnik za vashata skromna luji4ka....

S Uvajenie : Kristian Torlakov, Varna.
Guest
Priqtel spri da spekulirash s ideqta 4e UniBG pravi neshto bezplatno i freee.. i sa vidish li nqkvi sladuri. Tova sa nekvi promiti mozuci kotio se kefqt da pishat codove po cql den.
A nishto bezplatno nqma.. taka 4e ne se znae zashto go pravqt.. i koi im dava pravoto i kva im e cqlata kiriq ot tova. No ti garantiram 4e moga da popitam i to4no da ti obqsnq s kakvo se zanimava UNIBG .... ( svetcite )
Guest
QUOTE(Manch0Away @ Nov 23 2006, 05:13 PM)
Mitak,
bez da se obizhdash ti ili niakoi, NO zashto da e "PO-udobno" na niakoi administrator da pishe 1000 reda, kato mozhe da go naprawi towa s 5 reda w konfiguraciata si?

*

Chakai malko che neshto ne razbrah. Oznachava li tova che problema moje da se reshi ot unibg bez btc da promenqt kakvoto i da e? Predi malko mi otgovoriha s ne, sega pak tova mi izglejda po-malko po-razlishen nachin ot ne. Nqkoi da kaje moje ili ne moje. Tvardo i kategorichno - da ili ne. Tva e.
JoN^BoN^JovI
Доста трудно ми беше да повярвам, че администрацията на УниБг не може да се справи с няколко ламера, тръгнали да спамват. Дори все още не вярвам.
Окей, щом за Вас една десета от юзерите са нищо - ваша си работа. Както сте я подкарали - слагайте Г-лайн, смело и безотговорно, но помнете ДалНет - И те бяха голяма мрежа, но няколко безразсъдни решения ги доведоха до там, че в момента са по-малки и от УниБг. Дано не дойде време един ден да администрирате сами себе си...
Black..JustBlack
Az lichno polzwam BTC i sym dowolen ot tqh cool.gif
w sluchaq wie, myrzelite ot UniBG ste mellow.gif ZAGUBENQCI mellow.gif
BTC User
QUOTE(Black..JustBlack @ Nov 23 2006, 05:28 PM)
Az lichno polzwam BTC i sym dowolen ot tqh  cool.gif
w sluchaq wie, myrzelite ot UniBG ste  mellow.gif ZAGUBENQCI mellow.gif
*

Dobro utro ;-)))))))
Mitak
Защо някои хора говорят глупости?
Рестартираш модема - и си с нов ИП адрес... глупости smile.gif

default-lease-time 600;
max-lease-time 7200;

Вижда се, че няма как да стане с рестарт на модема smile.gif Още повече, при БТК доколкото си спомням default-lease-time е 7200, което ще рече - ни повече, ни по-малко от 3 дни! Което означава, че твоето ИП си е твое... каквото и да стане - в продължение на три дни.
dabuzz
QUOTE(Mitak @ Nov 23 2006, 05:40 PM)

CODE
 default-lease-time 600;
 max-lease-time 7200;
}

CODE
host home {
 default-lease-time 600;
 max-lease-time 7200;

}

*

Е ТВА Е БАШ БЪЛГАРСКА РАБОТА !!!!!!
Вместо нещата да се свършат ВЕДНЪЖ и както трябва, всички предпочитат работата да се свърши през пръсти по лесния начин?
Та тези хора все пак си плащат по маса пари за тоз интернет и кво получават .. един шибан чат немогат да влезат. Не всеки разполага с бнц-та и такива неща че да може да заобиколи глинето..

пс:

QUOTE(Mitak @ Nov 23 2006, 05:40 PM)
ВСЕКИ ама ВСЕКИ доставчик дава динамични адреси
*

моя ИСП доставя статични ИП адреси на всичките си потребители до един, така че недеи да се изказваш толкова силно като не си запознат
btc user
mislq che 1 administrator e takuf za da opravq problemite iz mrejata na unibg ne da gi suzdava O.o
i sega shtoto nqkoi go e domurzqlo da zatvori pokana za www.namaikasiputkatascript.bg ili napishi djqiwdqidqwjdqidwqj za da stanish operator v momenta shte ima edna kamara izlishni postove i temi ... prosto e mnogo trudno da natisnesh ALT i Z ...
Guest
Ot men otgowor niama da poluchish. Az podkrepiam reshenieto na kolegite si.

xexexexexexe....struva mi se che se omotahte neshto....Zapochvam da si mislq che problema moje da go reshite ama mai ne vi se iska... wink.gif
Black..JustBlack
Надявам се, че скоро ще разберете, че е по-лесно да понапишите някоя и друга команда спираща флуудърите, отколкото да гледате blink.gif върху препълнените със жалби и гневности форуми и пощи
JoN^BoN^JovI
Manch0Away, това ли ти е успокоението, че съм в грешка? smile.gif
Май наистина наближава денят, когато сами ще се администрирате с още няколко човека.
БТК им били виновни... тц тц тц... smile.gif
btc user
btc sa mnogo po seriozni ot unibg i ne mislq che shte se trognat ot tozi jalyk opit za pokazvane na nakqkva vlast li nz tochno i az...
kato spomenahte za drugi mreji emi ne mislq che nqkoq ot tqh si e pozvolqvala da rezne edno ot nai golemite ISP-a v stranata si ...
ne mislq che reshenieto na nqkolko administratora trqbva da zasqga tolkova golqm krug ot NEVINNI hora zaradi 5-6 13 godishni pikucha koito floodvat..
JoN^BoN^JovI
QUOTE(btc user @ Nov 23 2006, 06:40 PM)
btc sa mnogo po seriozni ot unibg i ne mislq che shte se trognat ot tozi jalyk opit za pokazvane na nakqkva vlast li nz tochno i az...
kato spomenahte za drugi mreji emi ne mislq che nqkoq ot tqh si e pozvolqvala da rezne edno ot nai golemite ISP-a v stranata si ...
ne mislq che reshenieto na nqkolko administratora trqbva da zasqga tolkova golqm krug ot NEVINNI hora zaradi 5-6 13 godishni pikucha koito floodvat..
*

Малко по-нагоре си признаха - не могат...
Има една руска поговорка - "Не стреляйте по пианиста - той толкова си може." biggrin.gif
Black..JustBlack
За това ли плащам толкова мангизи на месец??? За да не мога да вляза в някакъв простичък чат и да си поговоря със хората, които не мога да открия по друг начин??? Не всеки ползва ICQ и скайп! Май юзърите от БТК за вас са едни жалки невежества, недостойни да прекарват времето си в чата? Явно е така... mellow.gif mellow.gif mellow.gif mellow.gif mellow.gif mellow.gif
Mitak
Аз например, като администратор на дадена мрежа винаги бих пуснал динамични адреси на клиентите.
По-лесно е, по-добро е като решение.
Спестява доста проблеми около администрирането на една мрежа.

Пак ще питам... за какво му е на Петърчо или на Иванчо статичен ИП адрес, когато той НЕ знае какво е ИП?
dabuzz
за да не попадне в такава ситуация.. да яде хуя заради другите
BTK`User
Hmmm , abe trqbva da si mnogo zle , za da dadesh ban na cqloto btk. Ako na vas operatorcheta vi myrzi da gledate veche i prosto samo zashtoto e po-lesno ... setvate edin ban .. Hm .. az sym vyzmoten axaxa ;D ne se izlagaite ami zemete opravete neshtata , ako nemojete da se spravqte s atakite ... vkaraite oshte nqkoi v ekipite si .. i gotovo.
btc
v kraina smetka ot vsichki komentari ot zashtitnici na prostotiata na unibg i ot operatori li kfi sa tam razbrah samo che v sluchaia lamerite sa edni i te ne sa btc...
ne moje edno ISP da otgovaria za spam i podobni nai malkoto zashtoto si ima i druga rabota za razlika mai ot administratorite na unibg.. O.o
V momenta mislq che dosta i-net zali sa preeebani shoto mislq che kam 1/5 ot potrebiteli na daden i-net club otivat za irc dori i ne specialno za nego ...
JoN^BoN^JovI
Излиза, че една десета от юзерите в УниБг са нищожества и мизерници, така ли?
Е, ми не мисля, че съм нищожество. С този ник съм от 5 години, за това време не съм отказал помощ почти никога, изградил съм си връзки и приятелства, както и уважение от доста хора - не, не се мисля за мизерник. Още доста свестни хора изгоряха от това безумно решение. БТК може да не са идеални, но са най-големият доставчик и не мога да повярвам, че с лека ръка отрязвате достъпа на всички до мрежата.
sgewgrehreh
i kak da vlezna v mIRC nicka mi ima 1 godina i 11 weeks ima li o6te maniqta prez bezplatnoto PsyBNC na UniBG da vlizam
dArk`WizaRD
Не искам да ви флоодя,но мисля че хората са прави и аз съм на БТК и нямам вина за нищо,плащам си парите и си ползвам нета и очаквам да мога поне в чата да мога да вляза и ако не е така,еми губите още 1 клиент и няма да съм само аз и както беше коментирано по-рано.Има много други чат програми с които мога да си чатя и пускам този коментар,за да подсетя администраторите че най-вероятно не искат да загубят толкова клиенти.Все пак какво е мрежата без тях,а за това че малко хора са на БТК еми изчакайте малко да видите колко бързо ще ви намелеят клиентите.
Да кажем че не бях на БТК ако не бях поне няколко от приятелите ми щяха да са на БТК и защо ми е да влизам в мрежата на УниБг след като няма какво да правя в нея и приятелите ми не са вътре.Това беше моето мнение.

P.S.:Аз съм(или по скоро бях) редовен клиент.
NaTuRaLeN
IRC operator4etata si mal4at rolleyes.gif
Narf
QUOTE(Mitak @ Nov 23 2006, 05:32 PM)
Защо някои хора говорят глупости?
Рестартираш модема - и си с нов ИП адрес... глупости smile.gif
Вижда се, че няма как да стане с рестарт на модема smile.gif Още повече, при БТК доколкото си спомням default-lease-time е 7200, което ще рече - ни повече, ни по-малко от 3 дни! Което означава, че твоето ИП си е твое... каквото и да стане - в продължение на три дни.
*

Mitak, ако погледнеш тази тема, ще видиш, че не е точно така.

QUOTE(btc user @ Nov 23 2006, 05:34 PM)
mislq che 1 administrator e takuf za da opravq problemite iz mrejata na unibg ne da gi suzdava O.o
i sega shtoto nqkoi go e domurzqlo da zatvori pokana za www.namaikasiputkatascript.bg ili napishi djqiwdqidqwjdqidwqj za da stanish operator v momenta shte ima edna kamara izlishni postove i temi ... prosto e mnogo trudno da natisnesh ALT i Z ...
*

И това ли е решението срещу спама и flood-а? Да си затваряме очите и да се правим, че ги няма?

QUOTE(btc user @ Nov 23 2006, 05:40 PM)
*

Не става дума за това кой е по-сериозен, нито за някаква война и стремеж за показване на нещо. Манчо го каза - това е свободна органиация и достъпа може да ви бъде отказан по всяко време.
dabuzz
ем като са виновни в случая какво да кажат ?
OMG
QUOTE(NaTuRaLeN @ Nov 23 2006, 06:02 PM)
IRC operator4etata si mal4at rolleyes.gif
*

Emii nai-veroqtno zapivat veche.. puk vii produljavaite da si trovite nervite naprazno. pardon.gif
btc
zashto li si mislq che Narf ne e na Btk i v momenta si chati bez problem smile.gif
pak i nikoy ne e kazal za zatvarqne na ochite s/y spammerite a prosto namirane na po normalen nachin ne mislq che e profesionalno ot strana na unibg...
JoN^BoN^JovI
QUOTE(btc @ Nov 23 2006, 07:04 PM)
mislq che maikite na administratorite na unibg sa nai obsujdani dnes smile.gif
*

Знаеш ли колко им пука...
Ще им запука, когато хората започнат да се изнизват.
Не съм чак такъв специалист, за да давам мнение дали може или не може да се реши проблемът със спамерите, но няколко компетентни вече показаха пример как това може да стане. Ясно. Значи остава вариантът, че УниБг се заяжда с БТК. OMFG biggrin.gif
Момчета и момичета, БТК е сериозна и ГОЛЯМА организация, която не може да пострада от един такъв бан. Губещи няма да са БТК, разберете го, господа и дами администратори. ВИЕ ще загубите./..
BTK-NET
Iskam da izrazia iskrenoto si vazmushtenie ot svoevoliata koioto si praviat niakoi IRC operatori ,ispolzvaiki za pri4ini li4ni motivi i pristrastia kam tozi ili onzi dostav4ik za da zloupotrebiat s vlastta koiato im e dadena ,az sam s in BTK-NET i na moito i p ima oste mnogo hora , ta avtorat Georgi (Днес, 02:40 PM
Най-новото съобщение е написано от: Narf) koito e pisal v foruma za BTK-NET e dal ban bespri4inno ,ne e viarno tova 4e e imalo flood tova e ponje e internet dostav4ik na koio klientite namaliavat i si reshava li4nata omraza 4rez vlastta koiato mu e dadena,spored men edin operator triabva da e bespristrasten a ne da zloupotrebiava s vlastta koiato mu e dadena,za da izraziava li4nata si omraza ,poneje se opitah da se registriram v foruma 4-5 pati za da napisha tova no neznaimno po kakva pri4ina nemojah da go napravia se obrashtam za sadeistvie kam vas .mislia 4e shte badete bespristrastni i shte mi pomognete da se varna v IRC zastoto tarpia golemi shteti ot tova i ot svoevoliata na vashiat operator ako niamate valst za tova to daite mi niakakvi koordinati na otgovornite hora za da se svurja s tiah i da oto4nim tozi vapros.
S blagodarnost BTK-NET
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.