Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Kill/kline - Te0d0ra СЛЕЗ НА ЗЕМЯТА
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
Страници: 1, 2
RABIES
Подвоумих се дали да пусна тази тема, но след като пострадалият в случая беше мой познат, реших да не го спестявам.Не скандирам за някакви наказания в случая, просто реших да се жалвам от името на този мой познат. Та време за логове :

[00:26:40] * Quits: XIPERION (~Mikele@82.103.127.8) (Killed (Te0d0ra (enf)))

Enforced нали? Аз така го разбирам, други оператори с тази причина килват никове изпаднали в това състояние.Ок! Но ..

[00:29:34] * Joins: XIPERION (~Mikele@82.103.127.8)
[00:29:37] * Quits: XIPERION (~Mikele@82.103.127.8) (Connection closed)
[00:29:37] * Quits: |MyHgoB| (~navigator@82.103.127.8) (Connection closed)

Хъх?! Къде отиде enforced?!

[00:34:22] * Quits: XIPERION (Mikele@virus.torn.ws) (Connection closed)

Ай сиктир енфорса?!

Така - това видях аз.Сега да видим реалността!

<Te0d0ra> negramotnik
<Te0d0ra> posle sednal na men da obqsnqva na kolko godini sym
<XIPERION> Теодора*
<Te0d0ra> na tebe ti lipsvat pyrvite 7 godini i vtorite 10-15
<XIPERION> грешка на пръстите
<XIPERION> просто пиша по-бързо отколкото мисля
<kasoNkataa> лол
<XIPERION> мисълта ми закъснява на моменти
<kasoNkataa> : ))
<Te0d0ra> prosto ne mojesh da mislish
<XIPERION> но ти поне знаеш какво е това
<XIPERION> при тебе си е перманентно състояние
<Te0d0ra> ne ti se otdavna ne zablujdavai horata
<Te0d0ra> XIPERION
<Te0d0ra> toq kill ti beshe ot kasoNkataa
<kasoNkataa> какво?
<Te0d0ra> greshka
<Te0d0ra> ot Cursed e bil
<XIPERION> кой кил ? я се освести малко и изтрезней най-накрая
<Te0d0ra> XIPERION
<Te0d0ra> q vish si
<Te0d0ra> irc-to v unbg
<Te0d0ra> po skoro v
<Te0d0ra> paunibg
<XIPERION> е и ?
<Te0d0ra> XIPERION alkohol ne piq
<XIPERION> показваш се колко си велика ли ?
<XIPERION> браво на тебе - ти си била много голяма работа
<XIPERION> айде, дай ми още няколко кила
<Te0d0ra> aide pochivai si malko umnik;)
<XIPERION> браво браво
<DrunkMunkey> ти се радвай че е само Килл
<DrunkMunkey> хах
<XIPERION> които няма аргументи проибягва до права и сила
<Te0d0ra> ne
<XIPERION> типично за комплексарите и за тъпите същества
<Te0d0ra> prosto grozish mrejata
<Te0d0ra> mrazq kretenqcite
<XIPERION> Te0d0ra
<XIPERION> А дай ми сега килл...
<DrunkMunkey> дамз светнал е в жулто
<Te0d0ra> XIPERION
<NiKoL> mi toi izpotqva
<Te0d0ra> dadoh ti kline
<Te0d0ra> 2 dena she pochivahs ot
<Te0d0ra> unibg s tfa IP
<Te0d0ra> wink.gif
<XIPERION> ахахха
<XIPERION> така ли си мислиш
<Te0d0ra> mhm
<Te0d0ra> glinera e golqm
<Te0d0ra> subira milioni
<Te0d0ra> wink.gif
<XIPERION> Te0d0ra видях, че като ти свършат аргументите прибягваш до
геуба сила
<XIPERION> колко ли дудуци си правила докато получиш тези
права...интересно ми е
<XIPERION> без да съм груб си те питам в правя реч
<Te0d0ra> XIPERION
<XIPERION> доволна ли си сега ?
<Te0d0ra> help developer sam na cunibg
<Te0d0ra> duduci ne sym pravila
<Te0d0ra> lizaha me dokato se suglasq da im stana tkayv
<XIPERION> че или си сексуално незадоволена или нещо друго ти липсва
явно

Това е лог от канал в друга мрежа.

Сега лог от query на пострадалия :

<XIPERION> защото и слагаш К-лине без причина в УНИБГ при условие, че
канала в който сме дори не е към УНИБГ мрежата
<XIPERION> да не говорим, че нямаше никаква причина да го правиш това
<Te0d0ra> wink.gif)
<Te0d0ra> правя каквото си пожелая
<Te0d0ra> не си ли забелязал
<Te0d0ra> като пратиш лога
<Te0d0ra> ще ми накривиш шапката
<XIPERION> нямам права като теб за да мога сам да се оправя
<XIPERION> а ти злоупотребяваш
<XIPERION> което е лошо
<XIPERION> и какво ми показа с това сега ?
<XIPERION> че нямаш аргументи и че си комплексарка ?
<XIPERION> хехехеххе
<Te0d0ra> smile.gif
<Te0d0ra> както кажеш
<Te0d0ra> комплексарка съм сигурно щом казваш
<Te0d0ra> яко съм комплексирана
<XIPERION> хехеххе
<XIPERION> я си кажи какво та мъчи и какъв ти е проблема на тебе ?
<Te0d0ra> аз проблеми нямам
<Te0d0ra> че проблемите аз ги създавамwink.gif

Спестил съм нещата, които не касаят темата.
Конкретната причина е някакъв спор, който се води на сървър в друга мрежа, собственост на онлайн игра ...

Те това беше! Съжалявам за големия пост, който се получи, но исках да бъда изчерпателен.Зная, че има оператори, които правят нещо за тая мрежа и съм сигурен, че уважават труда си, но такива случаи просто се явяват капчицата катран в кацата с мед. Но това все пак е девелопър !!Мислех си, че тая длъжност се дава на човек, който ще решава проблемите, а не да ги създава, както сама и тя си казва.
DarkSol`2Bz
Всички са безсмъртни бе ... по-безсмъртни от Дънкън Маклауд и Блейд взети заедно dry.gif

За конкретната случка нямам особено мнение то по-скоро е common:

Мисля, че от как направиха интернет магазини някои хора решиха, че те от своя страна ще са интернет гъзари, а други са интернет биячи, убийци, връзкари, въздухари ... т.н. С две думи - парад на младежката затормозеност.

И ако на наближаващия ми рожден ден ще трябва да си пожелавам нещо преди да духна свещичките, то ще е да съм най-страшния супер дупер мега високорангов админ! (Да, но в живота си rolleyes.gif ).

Защото така е лесно да убиваш ...
пишеш /мсг килни Ники_яде_после_ще_е_away_14_м_сф
И детето е готово убито.
А преди това можеш дори да му се покараш най-спокойно и да му поговориш от високо (бляк ще повърна като заговоря за хора високо и хора ниско в интернет пространството).

Заключение: пийте бира и се забавлявайте, а вечер си говорете с приятелите в интернет. Да, а ако са ви неприятни тогава -> /мсг игнорни Сашо_сеен_големи_бомби_умен

И ся кой човек е най-високо в интернета? Има ли такъв всъщност или това е нещо като Дядо Коледа, но със способностите на Батман? Много ми е чудно тези извънземни същества дали ходят да акат така също, както и паплачта, която лази под тях - потребителите.

П.С. И щях да забравя да благодаря на другите хора, които гледат да ни осигурят възможността да си чатим (на нас потребителите) и без да им даваме нищо отделят от времето си да ни предоставят тази възможност - мрежата.
hatred
То хубаво се жалваш, но какъв ефект ще постигнеш, освен 3424802 тона глупости изприказвани?

А и понятието '2 дни', са 60 минути. Даже му го пише в причината като свързва.

А като цяло да коментирам постъпката, ще се въздържа. Достатъчно красноречиво е, и честно казано според мен не и отива. Никак даже.

..хората се променят
RABIES
QUOTE(dJ_extazY @ Nov 22 2006, 02:51 AM)
То хубаво се жалваш, но какъв ефект ще постигнеш, освен 3424802 тона глупости изприказвани?

А и понятието '2 дни', са 60 минути. Даже му го пише в причината като свързва.

А като цяло да коментирам постъпката, ще се въздържа. Достатъчно красноречиво е, и честно казано според мен не и отива. Никак даже.

..хората се променят
*

Наясно съм с риска темата да се превърне в поредния плювалник.
Относно самата нея също съм доста разочарован ... мислех я за човек, който седи над тези неща. Е явно сме се объркали.
dianna
аз плюя на простащината и на хората които я притежават.
Lam3r4e
Така е, това е поредната тема, всички сме разбра ли /поне аз/ че в УниБГ ще става т'ва което си решат операторите/администраторите.Просто не е етично и красиво т'ва което тя е направила но нейна си работа cool.gif
Konqueror
Добре си беше едно време имаше оператори и администратори управлващи в УниБГ който можеха знаеха а сега са на изчезване
ongeboren
10:51:31 UniBG.services WALLOPS NS: Sylar!ongeboren@irc.naturella.com FORBID rabies [intrigant. puska nepulni logs s cel intriga, na koiato vika "jalvane"]

Dokato ne pusnesh pulniat log, kojto vklyuchva zashto se e stignalo do kline (tova vklyuchva logs predi kline-a, a ne sled kline-a!!!), za men si intrigant.
I nedej kara razni poznati da ti mahat forbida, shte posledva drop + forbid dokato polucha kakvoto iskam.
NoEx
Определено не удобрявам постъпката, независимо как се е стигнало до нея, най-малкото тя се развива на място извън УниБГ.

Подкрепям dianna и dJ_extazY
GoodINC
/ignore е много добра команда...
dlh
QUOTE(ongeboren @ Nov 22 2006, 11:54 AM)
10:51:31 UniBG.services WALLOPS  NS: Sylar!ongeboren@irc.naturella.com FORBID rabies [intrigant. puska nepulni logs s cel intriga, na koiato vika "jalvane"]

Dokato ne pusnesh pulniat log, kojto vklyuchva zashto se e stignalo do kline (tova vklyuchva logs predi kline-a, a ne sled kline-a!!!), za men si intrigant.
I nedej kara razni poznati da ti mahat forbida, shte posledva drop + forbid dokato polucha kakvoto iskam.
*

Съгласен съм с теб, че непълните логове заслужават наказание, но все пак мисля, че би трябвало да обърнеш внимание и на подобни изказвания:

QUOTE(RABIES @ Nov 22 2006, 02:03 AM)
<Te0d0ra> XIPERION
<Te0d0ra> q vish si
<Te0d0ra> irc-to v unbg
<Te0d0ra> po skoro v
<Te0d0ra> paunibg
...
<Te0d0ra> prosto grozish mrejata
<Te0d0ra> mrazq kretenqcite
...
<Te0d0ra> dadoh ti kline
<Te0d0ra> 2 dena she pochivahs ot
<Te0d0ra> unibg s tfa IP
<Te0d0ra> wink.gif
...
...
<Te0d0ra> правя каквото си пожелая
<Te0d0ra> като пратиш лога
<Te0d0ra> ще ми накривиш шапката
...
<Te0d0ra> аз проблеми нямам
<Te0d0ra> че проблемите аз ги създавамwink.gif
*

Не мисля, че на човек, който иска да е част от този екип, му отива да говори подобни приказки. Това излага не само него, но и екипът на УниБГ, а най-вече теб - излизалият я...
Torquemada
Таа (с ударение на второто а) е патология, то това очевадно.
На такова да му земеш линията сигурно е равносилно на заточение в ГУЛАГ само с калкулатор в ръцете.
X-PrAnK
Лично аз съм разочарован от Te0d0ra...много!
Dragster
хахахахахахахахахахахаха
Тодоро тодоро за смех стана не за 1-ви път мила каке с тия измислени к-лине без основателна причина за смях ше ставаш винаги!
Че ти викаме тодора излагацията вече. хахахаахах
Са и на мен да не ми дадеш к-лине?? Да не би да изпращам вируси или да има много - "clones" ??
Смешка смешка......

<XIPERION> колко ли дудуци си правила докато получиш тези
права...интересно ми е
<XIPERION> без да съм груб си те питам в правя реч
<Te0d0ra> XIPERION
<XIPERION> доволна ли си сега ?
<XIPERION> че или си сексуално незадоволена или нещо друго ти липсва
явно

Хахахахахаахах от досотоверни източници знам ,че в това което каза XIPERION има много истина ... Тодора дудука, дупнишката **** ****!

GoodINC Публикувано на Днес, 12:45 PM
  /ignore е много добра команда...

Тя маи не я знае тая команда щото не я изпозва ама плямпа се ако някои те дразни /ignore ,а тя самата не я изпозва ,а се вазползва от правата си да се кефи пред PC като малко дете на сладолед. pardon.gif

Mod: оправи си начина на писане.
LuDaCr1s
hahahahahha nice smile.gif kat imat nqkvi prava v monitora i sa mislat za Bogove
on40
както казах в друга тема .. наркотиците сасипват хората smile.gif

Те0д0ра е абусерка и винаги е била . Погазва правила на мрежата както и на дадени канали ( лични наблюдения )

ЛВЕСКИ ТИ СИ ВСИЧКО ЗА НАС !
Guest
QUOTE(ongeboren @ Nov 22 2006, 11:54 AM)
10:51:31 UniBG.services WALLOPS  NS: Sylar!ongeboren@irc.naturella.com FORBID rabies [intrigant. puska nepulni logs s cel intriga, na koiato vika "jalvane"]

*

Oнгеборен, първо да ти благодаря със заслуженото наказание, което си ми наложил! Браво!Стискам ти ръката! Ей как ми се иска в момента да започна да та редя като всеки abuser в тая процъфтяваща мрежа ама като се замисля .. защо да ставам като управляващите я (визирам лизаната ..) ?! Защо не вземеш информация за причината от първоизточника й ? Питай Теодора каква е причината де! Интересно ще ми е да видя какво ще каже. А да и логът започва ПРЕДИ да бъде сложен kline, в случай, че не си забелязал де .. Питай подопечната ти какво прави в сървъра на онлайн играта хановете ... Хората си пуснаха собствен сървър, за да не продължи издевателството на разни ЧАТ-богове над тях. Е явно са обречени да са преследвани .. Та аз така или иначе нещата, които съм махнал от лога са странични приказки несвързани с темата, както и споменаване на лице отново от административната страна на УниБг. Логът, който ми беше даден така или иначе започва от там, от където съм го представил. Ако счетеш мен за интригант, а заслужаващата наказание за светица ..твой проблем, ще потвърдиш думите й. И не ме плаши с дропове форбиди и т.н. , не съм на 13, че да се ошашкам от тея глупости и да тръгна да ти падам на колене, за да ти се моля да ми оправиш ника. Айде до ..
KaL4y
Случват се и такива неща, но наказани винаги има, независимо дали виновни или невинни. Започва да се усеща коледното настроение! И оправете на човека nick-a , други заслужават да бъдат наказани.

Дори пожелания на всички
и приятна работа на всички "ЧАТ-богове"
Narf
QUOTE(KaL4y @ Nov 22 2006, 04:43 PM)
И оправете на човека nick-a , други заслужават да бъдат наказани.
*

Agree.
Guest
ееее брао е излагате се...то бива България България ама съобразявайте се малко тва са пълни глупости..много мнения се изказаха и аз подкрепям доста от тях...мисля, че форбида е напълно излишен, преднамерен и е злоупотребено без да има нужда от него.Надявам се всичко да се оправи и повечето които имат права в мрежата да спрат да се превземат и да злоупотребяват с тях...

*by n1k4o*
DarkSol`2Bz
Представете си как някой най-обикновен инвалид, който е умен, сдържан, интелигентен, но е инвалид отива да се жалва, че рампата за инвалидни колички пред община Варна е счупена. И представете си, че той го направи точно в своя стил - възпитано, сдържано и човешки, а не в онзи другия: "ААААвееее идиотиии, ааавеее боклуци, тъпациии що сте толкоз тъпиии, що нямааа рампатааа, счОпила са и веее". А просто казва: "Хора забележете рампата е счупена - това е несправедливо спрямо една част от хората, които нямат вашите възможности - нямат привилигията да станат и да се изкачат по стълбите". И изведнъж хоп и общината пише до прокоратурата и хоп - затвор! И къде е логиката този човек да е в затвора? Какво толкова е направил? Обидил ли е някого, карал ли се е, падал ли е ниско, за да крещи или т.н. ... не той просто констатира това, което според него е нередно, а всички писали в темата знаят, че да счупиш рампата за инвалиди само, защото ти можеш да ходиш и не ти пука за останалите, които не могат си е нередно.

Успехи.

П.С. Дали тези от общината акат и те? Или са като Батман и Дънкън Маклауд о.О
Guest
QUOTE(DarkSol @ Nov 22 2006, 05:15 PM)
Представете си как някой най-обикновен инвалид, който е умен, сдържан, интелигентен, но е инвалид отива да се жалва, че рампата за инвалидни колички пред община Варна е счупена. И представете си, че той го направи точно в своя стил - възпитано, сдържано и човешки, а не в онзи другия: "ААААвееее идиотиии, ааавеее боклуци, тъпациии що сте толкоз тъпиии, що нямааа рампатааа, счОпила са и веее". А просто казва: "Хора забележете рампата е счупена - това е несправедливо спрямо една част от хората, които нямат вашите възможности - нямат привилигията да станат и да се изкачат по стълбите". И изведнъж хоп и общината пише до прокоратурата и хоп - затвор! И къде е логиката този човек да е в затвора? Какво толкова е направил? Обидил ли е някого, карал ли се е, падал ли е ниско, за да крещи или т.н. ... не той просто констатира това, което според него е нередно, а всички писали в темата знаят, че да счупиш рампата за инвалиди само, защото ти можеш да ходиш и не ти пука за останалите, които не могат си е нередно.

Успехи.

П.С. Дали тези от общината акат и те? Или са като Батман и Дънкън Маклауд о.О
*

situaciata ne e takava.
ima nameseni lica, dokato pri primera ti s rampata nyama namesen nikoj drug osven invalida i rampata.
suotvetno ne ti se priema primera poradi lipsa na analogia.
sasho_metallico
QUOTE(RABIES @ Nov 22 2006, 02:03 AM)
...

....
*

HAHAAHHAHAHAHAHAAHHAHAH
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
hatred
Оправете му на момчето ника, махнете глупавите банове, ако още ги има, и да се приключва.

Аман от парадиране с права. Аман от мерене на полови органи. Аман от доказвания.

Аман от простотия.

Също и мисля, че за интриганство не може да се говори, защото автора на темата _никъде_ не казва 'накажете я', 'обесете я', 'линчувайте я', или там квото се сетите.

mf_popeanim.gif
Te0d0ra
Обичам да ме плюват особено смешно ми е когато хората без да знаят какво пишат да седят и да плщват някого е мисля да се искажа по въпроса за какво въпросния "кретен" беше наказан а всички дето са ме плювали мога да им кажа само едно да си заврът аргументите и коментарите там където слънце не изгрява!!!!!

Лога е доста дълъг и е от канал така че след като искате да четете и сте сеирджии дерзайте...

[00:19:55] <XIPERION> Cursed тортата с приятели както и правя
[00:19:55] <kasoNkataa> тедката не си спомням да си ме канила на ресторант ма карай wink.gif))
[00:20:03] <kasoNkataa> стигнахме само до вас
[00:20:07] <DrunkMunkey> ПОЗДРАВ ATB - Ecstasy.mp3
[00:20:09] <XIPERION> но за теб явно е останала Л*****о щом си с Te0d0ra
[00:20:11] <XIPERION> wink.gif
[00:20:21] <Cursed> ми не е башп тъй
[00:20:51] <Cursed> ай утъре ша ви пиша повечко ... ся ша полегна малко. па се надявам васенцето и мищленцето да са на линия със скарлуцата
[00:21:04] <Cursed> лека на всички ... дет заслужават
[00:21:08] <Te0d0ra> haha
[00:21:10] * Cursed (~Metallica@194.12.225.69) Quit (Quit: MetallicamIRC ScripT..!TaKe iT aT http://www.MetallicamIRC.HiT.Bg !!!)
[00:22:43] <NiKoL> не се закачайте с тудора тя е оперка у paunibg
[00:24:26] <XIPERION> Ами теотода млъъкна - какво искаш да настане са ще я видиме като и пусна 2-3 вируса и ще падне
[00:24:28] <XIPERION> smile.gif
[00:24:45] <Te0d0ra> smile.gif
[00:24:47] <Te0d0ra> negramotnik
[00:24:59] <Te0d0ra> posle sednal na men da obqsnqva na kolko godini sym
[00:25:09] <XIPERION> Теодора*
[00:25:13] <Te0d0ra> na tebe ti lipsvat pyrvite 7 godini i vtorite 10-15
[00:25:17] <XIPERION> грешка на пръстите
[00:25:27] <XIPERION> просто пиша по-бързо отколкото мисля
-
XIPERION is ~Mikele@82.103.127.8 * waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
XIPERION on #krokodili #hanovete
XIPERION using irc.hanovete.com Hanovete IRC server
XIPERION 82.103.127.8 actually using host
XIPERION has been idle 4secs, signed on Tue Nov 21 22:05:35
XIPERION End of /WHOIS list.
-
[00:25:35] <kasoNkataa> лол
[00:25:36] <XIPERION> мисълта ми закъснява на моменти
[00:25:37] <kasoNkataa> haha
[00:25:37] <Te0d0ra> prosto ne mojesh da mislish
[00:25:40] <XIPERION> но ти поне знаеш какво е това
[00:25:46] <XIPERION> са ще те видиме как духаш в другата мрежа ти май не си чувала за мен
[00:26:14] <DrunkMunkey> Ole
[00:26:18] <DrunkMunkey> wseki den li e taka
[00:26:20] <DrunkMunkey> kakwo nameswash sega momicheto be nishto ne ti e naprawila za da q flodish kydeto i da bilo
[00:26:21] <NiKoL> да
[00:26:30] <DrunkMunkey> Вие сте способни да побъркате хората
[00:26:38] <DrunkMunkey> Направете отделен канал и там яко се солете
[00:26:39] <kasoNkataa> супер си е бе
[00:26:45] <DrunkMunkey> аз че не съм свидетел
[00:26:48] <DrunkMunkey> ежедневен
[00:26:51] <DrunkMunkey> се хващам за главата
[00:26:56] <kasoNkataa> бе шоуто е пълно
[00:27:03] <NiKoL> маймунке даже има
[00:27:05] <DrunkMunkey> е шоу има и по хановете
[00:27:07] <DrunkMunkey> ся и по мирката
[00:27:08] <NiKoL> сутришно вечерно
[00:27:11] <DrunkMunkey> идва ми в повече
[00:27:16] <NiKoL> на обяд и след това не знам че ме няма
[00:27:20] <kasoNkataa> скопо свиква се
[00:27:28] <DrunkMunkey> е не тряя така
[00:27:35] <Te0d0ra> XIPERION [00:26:50] -XIPERION- DCC Send Auto Clicker.exe (82.103.127.8)
[00:27:39] <Te0d0ra> toq kill ti beshe da se usetish malko i da spresh sas gadnite dcc ataki m+g sym nishto nemojesh da napravish a virusa koito se opitvash da mi sendnesh si go testvai na nqkoi drug qnso li ti e
[00:27:51] <kasoNkataa> какво?
[00:28:04] <Te0d0ra> zabavlqvash me s tapotiite si XIPERION spri se veche shte postradash
[00:28:16] <XIPERION> кой кил ? я се освести малко и изтрезней най-накрая
[00:28:21] <Te0d0ra> [00:27:10] *** XIPERION [~Mikele@82.103.127.8] is trying to chat with you, to accept type /quote accept XIPERION
[00:28:23] <Te0d0ra> [00:27:14] *** XIPERION [~Mikele@82.103.127.8] is trying to chat with you, to accept type /quote accept XIPERION
[00:28:29] <Te0d0ra> [00:27:19] *** XIPERION [~Mikele@82.103.127.8] is trying to chat with you, to accept type /quote accept XIPERION
[00:28:35] <Te0d0ra> kolko pyti shte se probvash da me flodish glupako kazah ti che ne poluchavam nishto ot tebe
[00:28:37] *** Idolo [~Riven@83.228.99.3] is trying to chat with you, to accept type /quote accept Idolo
[00:28:45] <XIPERION> е и ?
[00:28:48] <Te0d0ra> XIPERION alkohol ne piq
[00:28:50] <XIPERION> показваш се колко си велика ли ?
[00:28:57] <XIPERION> браво на тебе - ти си била много голяма работа
[00:29:04] <XIPERION> айде, дай ми още няколко кила
[00:29:34] <Te0d0ra> wink.gif)
[00:29:40] <Te0d0ra> aide pochivai si malko umnik sega otidi i se oplachi na nqkogo che ti slagam kline zashtot prashtash virusi ama si mu kaji istinata
[00:29:42] <XIPERION> браво браво
[00:30:06] <XIPERION> типично за комплексарите и за тъпите същества
[00:30:06] <Te0d0ra> prosto prashtash virusi i zastrashavash userite mojesh da se oplachesh shte dam obqsneniq kydeto trqbva
[00:30:10] <Te0d0ra> mrazq kretenqcite
[00:32:46] <XIPERION> Te0d0ra
[00:32:52] <XIPERION> А дай ми сега килл...
[00:32:53] <DrunkMunkey> дамз светнал е в жулто
[00:33:00] <Te0d0ra> XIPERION
[00:33:02] <NiKoL> mi toi izpotqva
[00:33:04] <Te0d0ra> dadoh ti kline
[00:33:09] <Te0d0ra> 60 minuti she pochivahs ot
[00:33:12] <Te0d0ra> unibg s tfa IP dokato ne se nauchish che virusite sa zabraneni kakto i flooda i spama
[00:33:12] <Te0d0ra> wink.gif
[00:33:15] <XIPERION> ахахха
[00:33:17] <XIPERION> така ли си мислиш
[00:33:20] <Te0d0ra> mhm
[00:33:21] * zecho[off] (~asdfasdf@87-126-226-33.btc-net.bg) has joined #krokodili
[00:33:21] * zecho[off] (~asdfasdf@87-126-226-33.btc-net.bg) Quit (Client Quit)
[00:33:22] <XIPERION> яйде провери мак мойто момиче
[00:33:24] * zecho[off] (~asdfasdf@87-126-226-33.btc-net.bg) has joined #krokodili
[00:33:27] <NiKoL> XIPERION she si vurja 4erno za teb
[00:33:33] <DrunkMunkey> Хахах ти си глупав бе не стига че правиш мизерии ами и обиждаш теди
[00:33:51] <XIPERION> NiKoL спокойно аз съм си в UNIBG мрежата
[00:33:53] <DrunkMunkey> няма да се щастливи дълго в района на светнах
[00:33:56] <XIPERION> Te0d0ra да се мъчи...
[00:36:38] <DrunkMunkey> Теди
[00:36:45] <DrunkMunkey> Мн замъци ми предлагат
[00:36:51] <DrunkMunkey> имаш един на 2-3 часа от мене
[00:36:53] <NiKoL> DrunkMunkey mi da ti kaja vse mi e taq dali sum ttam ili ne
[00:36:56] <DrunkMunkey> горе до Митев и Компания
[00:37:02] <DrunkMunkey> До бившите на Арес
[00:37:03] <XIPERION> Te0d0ra видях, че като ти свършат аргументите прибягваш до геуба сила
[00:37:17] <XIPERION> колко ли дудуци си правила докато получиш тези права...интересно ми е
[00:37:18] <DrunkMunkey> Кажи за какви мини става на въпрос
[00:37:22] <DrunkMunkey> това ме интересува
[00:37:24] <DrunkMunkey> и жилища
00:37:26] <XIPERION> без да съм груб си те питам в правя реч
[00:37:40] <Te0d0ra> XIPERION
[00:37:45] <XIPERION> доволна ли си сега ?
[00:37:46] <Te0d0ra> haha smeshen si
[00:37:50] <Te0d0ra> duduci ne sym pravila
[00:37:58] <Te0d0ra> ebah se s help developer-a na UniBg i toi ostana dovolen i zatova wink.gif)
[00:38:04] <XIPERION> че или си сексуално незадоволена или нещо друго ти липсва явно
[00:38:05] <DrunkMunkey> хевахехааеаеххаехаех
[00:38:11] <DrunkMunkey> Тая Теди
[00:38:14] <DrunkMunkey> направо ме кърти
[00:38:15] <DrunkMunkey> хеах

Така това беше в канала след това реши че може да завърже приятелски разговор с мен е бях достатъчно учтива да му обърна внимание за да го ислушам "Нали съм все черната овца"

Session Start: Wed Nov 22 00:48:50 2006
Session Ident: XIPERION
Session Ident: XIPERION (~Mikele@82.103.127.8)
[00:48:50] <XIPERION> ей, я се замисли, сега като пратя лог-а от разговора в СУНИБГ какво може да последва за тебе курво
-
XIPERION is ~Mikele@82.103.127.8 * waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
XIPERION has been idle 0secs, signed on Tue Nov 21 22:05:35
-
[00:49:18] <XIPERION> защото и слагаш К-лине в УНИБГ при условие, че канала в който сме дори не е към УНИБГ мрежата
[00:49:32] <XIPERION> a
[00:49:48] <Te0d0ra> heh
[00:49:54] <Te0d0ra> правя каквото си пожелая
[00:49:58] <Te0d0ra> след като испращаш вируси и се правиш на хакер значи си го заслужил 60 мин ще истърпиш
[00:50:03] <Te0d0ra> като пратиш лога
[00:50:09] <Te0d0ra> гледай да го поукрасиш малко че в противен случай ще ти се смеят
[00:50:44] <XIPERION> о, а просто мога да спомена на няколко глобал и локал опери и админи, те само ще си поговорят с тебе
[00:50:46] <XIPERION> да видим после
[00:51:05] <Te0d0ra> haha
[00:51:10] <Te0d0ra> спомени
[00:51:26] <XIPERION> нали на печения затова му бяха спрели правата
[00:51:35] <Te0d0ra> на Влади ли
[00:51:39] <Te0d0ra> хаха
[00:51:40] <XIPERION> заради злоупотреба
[00:51:44] <Te0d0ra> нещо май не си в час
[00:51:48] <XIPERION> лошия...него знаеш ли го ?
[00:51:56] <Te0d0ra> не
[00:52:00] <XIPERION> е, те му ги върнаха после ако не се лъжа, ама му ги бяха отнели
[00:52:03] <Te0d0ra> не контактувам с лузери
[00:52:04] <XIPERION> за ивестно време
[00:52:09] <XIPERION> хахаха
[00:52:10] <XIPERION> лузери
[00:52:13] <XIPERION> ти се изказа
[00:52:29] <XIPERION> махни К-лине и ще си поговорим с теб в едн каналче там
[00:52:40] <XIPERION> да те запозная с няколко човека дето викаш, че били лусери
[00:52:48] <XIPERION> смао да се махне к-лине
[00:53:01] <Te0d0ra> хаха
[00:53:05] <Te0d0ra> такава ли ти е тактиката
[00:53:11] <Te0d0ra> да караш някои да ти върши работата
[00:53:17] <Te0d0ra> ти неможеш сам да се справиш ли?
[00:53:25] <Te0d0ra> [00:52:09] <Loshia> Te0d0ra e pedal !
[00:53:25] <Te0d0ra> [00:52:09] <Loshia> Te0d0ra e pedal !
[00:53:26] <Te0d0ra> хехе
[00:53:34] <Te0d0ra> педал повярвай ми не съмwink.gif
[00:53:48] <XIPERION> не, просто помолих лошия за нещо
[00:54:22] <Te0d0ra> да върви и да пише че съм педал
[00:54:26] <Te0d0ra> сега му направи лошо
[00:54:36] <XIPERION> нямам права като теб за да мога сам да се оправя
[00:54:51] <XIPERION> и какво ми показа с това сега ?
[00:54:59] <XIPERION> че всички в паунибг сте малоумни и че си комплексарка ?
[00:55:01] <XIPERION> хехехеххе
[00:55:15] <Te0d0ra> heh
[00:55:18] <Te0d0ra> както кажеш
[00:55:25] <Te0d0ra> комплексарка съм сигурно щом казваш
[00:55:30] <Te0d0ra> яко съм комплексирана
[00:55:43] <Te0d0ra> на лошия само лошо ще му направиш
[00:56:25] <XIPERION> хехеххе
[00:56:35] <XIPERION> я си кажи какво та мъчи и какъв ти е проблема на тебе ?
[00:56:41] <Te0d0ra> аз проблеми нямам
[00:56:44] <Te0d0ra> не си ли забелязал
[00:56:50] <Te0d0ra> че проблемите аз ги създавам
[00:57:11] <Te0d0ra> [00:57:04] Kline removed: Gliner!banserv@Gliner.UniBG.org{Gliner.UniBG.org} for [*@82.103.127.8]
[00:57:13] <Te0d0ra> derzai
[01:00:12] <Te0d0ra> търсиш някой админ да се оплкачеш колко съм лоша ли
[01:02:11] <XIPERION> не, говория си с лошия
[01:02:33] <Te0d0ra> haha
[01:02:38] <Te0d0ra> toq loshiq
[01:02:40] <Te0d0ra> e nqkv luser
[01:03:40] <XIPERION> поговори си с Лошия, каза, че бил в чата
[01:03:46] <XIPERION> да си пишеше с него
[01:05:05] <Te0d0ra> da be kak li nqma si prikazvam
[01:05:09] <Te0d0ra> s nqkoi deto mi vika pedal
[01:08:49] <Te0d0ra> abe ti imash li 16 godini
[01:08:49] <Te0d0ra> heh
Session Close: Wed Nov 22 01:10:27 2006

Session Start: Wed Nov 22 01:17:35 2006
Session Ident: XIPERION
Session Ident: XIPERION (~Mikele@82.103.127.8)
[01:17:35] <XIPERION> аз съм на 23 години, ако толкова те интересува
-
XIPERION has been idle 0secs, signed on Tue Nov 21 22:05:35
-
[01:17:40] <XIPERION> <Loshia> hahahaha
[01:17:40] <XIPERION> <Loshia> tia e pedal
[01:17:40] <XIPERION> <Loshia> kaji loshia kaza da si ebesh maikata
[01:17:41] <XIPERION> <Loshia> kade si pishite
[01:17:41] <XIPERION> <Loshia> muhahaha
[01:17:41] <XIPERION> <XIPERION> хехехе
[01:17:41] <XIPERION> <XIPERION> каза, че не си говорела с лусери
[01:17:43] <XIPERION> <Loshia> muhahahahahha
[01:17:43] <XIPERION> <Loshia> kaji i da govori s men
[01:17:45] <XIPERION> <Loshia> za malko
[01:17:45] <XIPERION> <Loshia> che ytre e chaka golqm flood
[01:17:47] <XIPERION> <Loshia> muhahahaha
[01:17:47] <XIPERION> <Loshia> taka i predai shte spa v neta shte e flodia denonostno
[01:17:49] <XIPERION> <Loshia> taak i kaji
[01:17:49] <XIPERION> <Loshia> she q floodim ot utre vseki dennnnnnnn
[01:17:51] <XIPERION> това е от Лошия

Тука въпросният "Невинен" беше накарал господин лошият да влезе във вдички канали в който съм и да почне да пише че съм педал травестит и какво ли още не !!

[01:19:41] <Te0d0ra> loshia moje da me fane
[01:19:45] <Te0d0ra> za shapkata mu kaji
[01:19:51] <Te0d0ra> toi nemoje da me floodi kakto i ti nezavisimo che se probva daje i viruscheta testva d ami pratish
[01:19:52] <Te0d0ra> heh
[01:19:57] <Te0d0ra> taka che da si zavre flooda
[01:19:58] <XIPERION> абе няма да съм като посредник между вас
[01:20:00] <XIPERION> айде оправяйте се
[01:20:01] <Te0d0ra> tam kydeto slunce ne izgrqva
[01:20:07] <Te0d0ra> heh
[01:20:19] <XIPERION> хехех
[01:20:29] <XIPERION> поздрави имаш от work4o
Session Close: Wed Nov 22 01:32:55 2006

Така надявам се че сте задоволили сеиржийския си апетит можете да продължите да ме плювате и да си казвате безмислените мнения без даже да знаете за какво става на въпрос

Благодаря на всички "Отзивчиви хора който са написали по нещичко за мен " ПОЛАСКАНА СЪМ !!!!

ДЪРЖА ДА ОТБЕЛЕЖА ЧЕ ВЪПРОСНИЯТ "НЕВИНЕН" ПРАЩАШЕ ВИРУСИТЕ И СПАМА В Унибг А НЕ В НЯКОЯ ДРУГА МРЕЖА С НЕГОВИТЕ ПРИЯТЕЛЧЕТА СЕ ОПИТАХА МНОГОКРАТНО да ме флудят да не говорим че навлизаха по 2-3 канала и напускаха спам мсг-та съдържащи вируси просто за да докажат колко голями хакери са за флоода по каналите няма да споменавам!!!!

забравих да спомена за модерните му хостове които показва нали е хакер
[00:33:33] <Te0d0ra> seen XIPERION
[00:33:33] <SeenServ> XIPERION (Mikele@virus.torn.ws) is currently online

и някакви такива !!!!!!
Guest
Kakto nqkoi kaza ... funkciqta ignore e dobra smile.gif Trqbva sq da namerim nqkoi primerno ot dalnet, da go napsuvame v unibg che da slojat gline tam ... logikata e jelqzna!
pause4porn
Не мисля, че на човек, който иска да е част от този екип, му отива да говори подобни приказки. Това излага не само него, но и екипът на УниБГ, а най-вече теб - излизалият я...

Много точно и ясно решение. Действието на ongerboren определям като прибързано и прекалено радикално. Надушвам някакъв стремеж за авторитарно управление от негова страна, което си е чиста проба мазохизъм, но това е друга тема... То в УниБГ поне има и кадърни хора, които да балансират - контрапункт на въпросната Теодора и нейния "именит" протектор (или в случая - покровител).
Нещата опират до игра на доказване само, че вместо всичко да приключи мирно и тихо, онгеблабла предизвиква този проблем да ескалира. Прибързаност, породена от твърде високо самочуствие и жажда за противодействие срещу евентуално сриване на личностния авторитет (който в IRC е толкова фалшив...).
Едно съветче като юрист да дам само към онгеблабла и теоедисикаквоси:
Първо обстойно се запознавайте с един проблем и после отсъждайте, това се очаква от вас като отговорни за реда в мрежа УниБГ лица. Клиър?

Към RABIES, пич, трябвало е да публикуваш всички логове (надявам се, че си се запознал с тях, заемайки позицията на защитник). А и браво за публичността на проблема.

Поздрави!
hatred
И въпреки всичко си мисля, че не Rabies трябва да е форбиднат.
P0werful
Мисля, че Te0d0ra e направила много добре, че го е наказала тоя smile.gif
Narf
QUOTE(dJ_extazY @ Nov 22 2006, 08:26 PM)
*

Отново се съгласявам, с 2 ръце.
Guest
QUOTE(Energy--- @ Nov 22 2006, 02:30 PM)
хахахахахахахахахахахаха
Тодоро тодоро за смех стана не за 1-ви път мила каке с тия измислени к-лине без основателна причина за смях ше ставаш винаги!
Че ти викаме тодора излагацията вече. хахахаахах
Са и на мен да не ми дадеш к-лине?? Да не би да изпращам вируси или да има много - "clones" ??
Смешка смешка......
Хахахахахаахах от досотоверни източници знам ,че в това което каза XIPERION има много истина ... Тодора дудука, дупнишката **** ****!
Тя маи не я знае тая команда щото не я изпозва ама плямпа се ако някои те дразни /ignore ,а тя самата не я изпозва ,а се вазползва от правата си да се кефи пред PC като малко дете на сладолед.  pardon.gif

Mod: оправи си начина на писане.
*

То май никой от администраторите и операторите не я знае. mellow.gif
Guest
QUOTE(on40 @ Nov 22 2006, 02:51 PM)
както казах в друга тема .. наркотиците сасипват хората smile.gif

Те0д0ра е абусерка  и винаги е била . Погазва правила на мрежата както и на дадени канали ( лични наблюдения )

ЛВЕСКИ ТИ СИ ВСИЧКО ЗА НАС !
*

То като цяло админите и оперите в тази мрежа са най-големите абюзъри, комплексари, и въобще, последните хора, които би трябвало да имат власт.
Slevin
QUOTE(Guest @ Nov 22 2006, 08:35 PM)
То като цяло админите и оперите в тази мрежа са най-големите абюзъри, комплексари, и въобще, последните хора, които би трябвало да имат власт.
*

Не си напълно прав. Повечето (една доста голяма част от операторите/админите) си вършат работата коректно. Но винаги има "зрънца" които се дънят и злепоставят екипа като цяло. Навсякъде е така. А колкото до наказанието на Rabies действително е неуместно и не намирам интригантство в неговите думи.

P.S. Не целя да обидя някого или да излезе, че се подмазвам... Просто констатирам
Guest
QUOTE(Guest @ Nov 22 2006, 08:35 PM)
*

Napylno Syglasen!
P.S. Te0d0ra ne e postypila pravilno (spored men)!
DareForMore
QUOTE(dJ_extazY @ Nov 22 2006, 09:26 PM)
*

АБСОЛЮТНО съм съгласен, че RABIES НЕ трябва да е форбиднат.
EFpirate
Zashto Rabies triabva da byde Forbid? Samo zashtoto e pokazal istinata li? Az ne sam syglasen! T'va ako e demokracia [...]
dlh
От този лог, макар да не го прочетох от-до, оставам със следните впечатления:

* Te0d0ra не е пейстнала първата част от него, в която явно са се дракали с този XIPERION
* Неговият K-line е неоснователен, понеже е пращал файлове _само_ на нея (сигурно ли е, че са вируси?) - това е все едно да сложиш G-line на някой, защото е invite-нал само теб
* Te0d0ra е започнала разправията (според нейният непълен лог)

Аз пак казвам, че това просто е подронване авторитета на УниБГ, devels и в частност ongeboren. Не е за първи път, няма и да е за последен.

В крайна сметка и не виждам всички тук защо си чешат пръстите. Отношение по спора имат единствено няколко човека + хората от екипа на мрежата. Тази тема можеше да се събере и на една страница.

П.П.
Вече съм съгласен с dJ_extazY, че форбида на RABIES трябва да бъде махнат
Guest
Егоизмът, като естествено състояние на човека, противоречи на мита за човешката доброта, именно затова RABIES не е спестил направата на тази тема и с желанието си да помогне на своя приятел си е навлякъл гнева на "управниците". Вече започвам да се замислям защо се слагат всички тия забрани, килове, банове, манове и още какви ли не глупости, защото трябва или защото можете? Изобщо не мисля да пиша километрични коментари по темата и чисто и просто ще заявя това, което мисля(така съм научен), а то е че ongeboren не е постъпил правилно в случая!!!! Туй е само един чат бе хора, какви вируси, какви наводнения, какви разправии за едното нищо..! И от цялата работа разбрах, че има две мнения. Едното е правилното, а другото е вашето. Поуката от цялата работа е: "Никога не се изправяй срещу по-властният от теб!"
Не! Почакайте! Има едно нещо, което винаги ще противоречи на тази мъдрост на финала, винаги да отстоявате своето, когато сте убедени в праведността си!!!!!
Уж всички в тая мрежа сме равни, но както виждам има някои, които са най-равни..
И като за край.. махнете forbidа на RABIES, не е в него вината, виновникът е друг!
Dragster
И аз съм съгласен .че форбита на RABIES трябва да се махме ,защото няма никаква вина :-)
RABIES
Благодаря на всички, които са ме подкрепили и искат премахване на наказанието ми (дали е справедливо всеки сам да си прецени), но идеята на поста ми беше в смисъла на това, което казва dlh.
Guest
не сам съгласен със форбида на рабиес
Guest
QUOTE(RABIES @ Nov 22 2006, 09:12 PM)
Благодаря на всички, които са ме подкрепили и искат премахване на наказанието ми (дали е справедливо всеки сам да си прецени), но идеята на поста ми беше в смисъла на това, което казва dlh.
*

Тоя форбид сигурно е от човека, който я е лизал (Грозно звучи, ама в крайна сметка не аз започнах да говоря за лизане). tongue.gif
Guest
no forbid fo rabies
ILIANJO
съгласен .че форбита на RABIES трябва да се махме ,защото няма никаква вина :-)

mellow.gif disagree.gif yess.gif mellow.gif
DarkSol`2Bz
situaciata ne e takava.
ima nameseni lica, dokato pri primera ti s rampata nyama namesen nikoj drug osven invalida i rampata.
suotvetno ne ti se priema primera poradi lipsa na analogia.

Аналогията в МЕТАФОРАТА:

Инвалида - показва, че човека, за който говорим - не е с равни възможности спрямо другите. Той няма нещо, което те имат.

Рампата - достъпът до UniBG

Общината - олицетворението на правдата. Там, където по документ е отредено, че хората трябва да се обръщат с проблемите си и с оплакванията си, когато рампата е счупена или, когато на детската площадка има отворена шахта - все несправедливости спрямо тях.

Прокуратурата - човека сложил бан-а (викам му бан, защото те са стотици хиляди видове в мрежата и нямам време и желание да ги уча smile.gif )

Затвора - ти отиваш да кажеш, че детето ти може да падне в отворената шахта на детската площадка, а те те вкарват в затвора.

И пак да отбележим, че тук няма площадка, няма инвалид, няма и община и т.н. и т.н. - по простата причина, че това е метафора. А аналогията е 100%-това.

И не далеч не говоря за това, че оня с ник X е наказан за провокативното си държание. И на мен някой да ми каже, че съм духал да имам @ в някой канал (нямам такава в нито един канал аз съм ламер smile.gif) и аз ще го +бан. В случая става дума за интелигентния човек, който сте наказали - този, който кара всичко по приетия ред, този който не казва, че някой е духал и не говори като леке, а просто констатира, че рампата е счупена.

Успех.
hatred
Хайде всички в #RABIES`fanclub ?!

Още някой да пренапише изказване преди него?

Хайде спрете се. Като пишете поне се аргументирайте.
vIdE0tr0n
I support Rabies!! Ako bqx na negovo mqsto shtqx da napravq syshtoto (...)
vIdE0tr0n Rules!
Guest
не съм съгласна с forbida на RABIES
* by ^katq^
GoodINC
unforbid!
DareForMore
QUOTE(dJ_extazY @ Nov 22 2006, 10:22 PM)
Хайде всички в #RABIES`fanclub ?!

Още някой да пренапише изказване преди него?

Хайде спрете се. Като пишете поне се аргументирайте.
*

Всички знаем защо той не трябва да е форбиднат.

И ако толкова държиш на аргументите... ето ти един - смятам, че мярката за наказание е крайна. wink.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.