Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Какъв език говорите?
UniBG Forums > Дискусии > Основни
NoEx
Какъв език говорите/знаете? Май имаше подобна тема преди много време, но се е изгубила някъде из многото страници wink.gif

На какво ниво се оценявате писмено/говоримо?
Narf
Английски, на доста добро ниво - и писмено и говоримо.
Slevin
Английски писмено и говоримо на добро ниво и се води че уча немски, но не отбирам много много :>
dianna
пиаз пиго пиво пиря пипи пиле пишки plezenka.gif
DarkSol`2Bz
English - 1st certificate gold (University of Oxford)

Русский язык я тоже знаю отлично. Почти столько же - сколько болгарский. Ну наверное позабыл его, но если опять сежу в Россию за месяц-два я буду говорить по русски опять без акцента rolleyes.gif
Konqueror
Английски бих казал мн добро писменно и говоримо ; също така руски немски

П.С. Ако се броят и програмните езици C, C++, C#, PHP
dianna
QUOTE(Konqueror @ Nov 20 2006, 04:44 PM)
Английски бих казал мн добро писменно и говоримо ; също така руски немски
П.С. Ако се броят и програмните езици C, C++, C#, PHP
*

е според теб броят ли се? blink.gif
не, че е лошо да се похвалиш, но недей се прай на луд поне 'ако се броят' biggrin.gif

послепис:чакам се upload-нат разни работи, та си губя времето докато стане, не ми забелязвайте ;-)
_M_o_r_a_n_d_I_
Български език
Италиански език писменно и говоримо на доста добро ниво
Английски език горе / долу
и малко Руски език
dalt
Английски чат пат, иначе всяка вечер около полунощ говоря на един език дето само аз си го разбирам wink.gif
Pe666o
Английски отлично, без почтни никакъв акцент...малко немски....български...за разлика от доста хора ...и македонски! :Р
Mitak
Български - горе-долу.
Английски - писмено много добре, говоримо - задоволително зле smile.gif

Ракийски - тоя го говоря като съм на около бутилка.
NoEx
QUOTE(_M_o_r_a_n_d_I_ @ Nov 20 2006, 04:22 PM)
Български език
Италиански език писменно и говоримо на доста добро ниво
Английски език горе / долу
и малко Руски език
*

Pure io smile.gif

Италиански, на много добро ниво, както писмено, така и говоримо wink.gif даже като говоря не се усеща, че съм чужденец cool.gif
Английски, писмено и говоримо...чат пат, когато се напъна мога и да скалъпя що годе смислено изречение wink.gif

Учил съм руски, но знам съвсем малко, разбирам испански, както и малко френски, но говоримо и писмено ме няма wink.gif
K-DOGG
Ами..
Английски горе долу колкото да се оправям и писмено и устно...
Руски - устно горе долу, писмено куца ми smile.gif
CrazyGoD
Английски език на много добро говоримо равнища, но малко времената ми куцат.. Но след година ще ги свикна волю неволю.
Руски език съм учил 5 години, доста добре го владеех, но се като няма каде да го опражнявам почнах да забравям някой работи.
Сега уча Немски, и единствено знам каде да сложа Ihre и Seine biggrin.gif
black_dahlia
Амииии, dry.gif
- Български tongue.gif
- Английски говоримо и горе-долу писмено
- Немски (за мое щастие и писмено и говоримо ) pardon.gif
и май стига толкова за сега biggrin.gif
mix25
angliiski sredno nivo pismeno ,slabo nivo govorimo
ispanski pismeno i govorimo perfectno
i bulgarski mai4eniq
_M_o_r_a_n_d_I_
QUOTE(NoEx @ Nov 20 2006, 05:08 PM)
Pure io smile.gif

Италиански, на много добро ниво, както писмено, така и говоримо wink.gif даже като говоря не се усеща, че съм чужденец  cool.gif
Английски, писмено и говоримо...чат пат, когато се напъна мога и да скалъпя що годе смислено изречение wink.gif

Учил съм руски, но знам съвсем малко, разбирам испански, както и малко френски, но говоримо и писмено ме няма wink.gif

*

Va bene . Se vuoi parliamo L'italiano ? tongue.gif
A do kolkoto ispanskiq toi e blizak tongue.gif do Italianskiq smile.gif i az go razbiram thumbsup.gif
Lax
Английски - писмено и говоримо, на добро ниво.
starshine
anglijski - komunikaciqta na rabota e osnowno na anglijski (niwo - prilichno)
nemski - ot ezikowata gimnaziq (niwo - dosta pozabraweno, ne go polzwam)
maaaaaalko razbiram italianski (kolata italianska, nalaga se da go cheta. i se sprawqm s tehnicheskite neshta. malko pokraj nego sym pochnal da otbiram i tehnicheski frenski. ebati dylgiq tekst w skobi stana, ama karaj. ta da wzema i da se oplacha, che nikakwa swqstna dokumentaciq nqma na bylgarski, a anglijskata e trudno dostypna po bezplatniq nachin)
ruski - sywsem malko. ostanaloto ot zadylzhitelnoto izuchawane w uchilishte edno wreme. ama taka i ne me wlecheshe i sega edwa-edwa razbiram weche. to i ruski filmi weche ne dawat po telewiziqta.

Cheers
GOLF
Bulgarski Turski Angliiski i trite ezika gi znam mnogo dobre.. i pimsmeni i govorimi ..
mix25
QUOTE(dianna)
пиаз пиго пиво пиря пипи пиле пишки

predpolagam 4e si na >=20 godini , no kato gledam tvoite izkazvaniq si mislq 4e si v pyrvi klas

Detska rabota 6iker bombon
cool.gif
RuFf_EnDs
Bulgarski- govorimo mn dobre, pismeno kuca mi ( sigurno ste zabelqzali rolleyes.gif )
Arabski- pochti perfektno i govorimo i pismeno kakto i i angliiski
Frenski sym uchil nqkolko godini, no kade pomnq kade ne tongue.gif
Mucha se malko sys nemskiq (dosta sym zle neme pitaite tongue.gif)
i syvsem malko ruski razbiram, no govorimo me nqma.
Mariyana
QUOTE(mix25 @ Nov 24 2006, 07:38 PM)
QUOTE(dianna)

predpolagam 4e si na >=20 godini , no kato gledam tvoite izkazvaniq si mislq 4e si v pyrvi klas

cool.gif
*

пиПро пиБлем, и аз съм =>20 и кво като? Да не ти показвам каква азбука си бяхме съчинили аз и съученичките ми в 5клас, че ще те качя на 12 клон на черешата!! yess.gif
Не говоря и не пиша перфектно на нито един от езиците, с които съм се запознала. Английски, Руски и Българския- роден.
Дидз - пити писи пинай - пиго пити пина пита пика пика питук fiori.gif wub.gif
^^BuRnGiRl^^
Като ще се хвалят всички и аз искам tongue.gif

Знам Български - пирфектну. Английски -еxellent.Френски-bien.Немски -само говоримо. Румънски,Турски и Гръцки също говоримо(манинку) rolleyes.gif

Доволна съм вече. NEXT.....
Elerina
Ами освен българския (очевидно), знам английски и френски, малко италиански, а в момента уча синдарин ( lmao.gif )
dianna
QUOTE(mix25 @ Nov 24 2006, 08:38 PM)
QUOTE(dianna)

cool.gif
*

3ти клас голямото междучастие съм wink.gif

QUOTE(Mariyana @ Nov 25 2006, 03:38 AM)

cool.gif
*

пиПро пиБлем, и аз съм =>20 и кво като? Да не ти показвам каква азбука си бяхме съчинили аз и съученичките ми в 5клас, че ще те качя на 12 клон на черешата!! yess.gif
Не говоря и не пиша перфектно на нито един от езиците, с които съм се запознала. Английски, Руски и Българския- роден.
Дидз - пити писи пинай - пиго пити пина пита пика пика питук fiori.gif  wub.gif
*

пиИ пиАз пиТе пиО пиБи пиЧам пиСлад пиКа iloveu.gif
petinka^
еее и аз да не остана по назад ще напиша нещичко
ами български на първо място
немски (имам Sprachdiplom) smile.gif
английски (тая година би трябвало да се явявам на изпит за FCE) ае средна работа мога да се управям biggrin.gif
TheOnly
Компютърни biggrin.gif

А по същество... English на отлично ниво. Зоря се и с Deutsch.
F-o-U-N-D-e-R
в България съм и говоря на български ...зад граница може и на друг smile.gif tongue.gif
crossroader
Английски уча 12 години, 6 месеца в щатите което ми подобри говоримостта и много добро ниво на английския, за немски средно ниво въпреки сертификат за много добро ниво на ползване на езика, руски съм на ниво разбираемост, не мога да говоря въпреки че чета smile.gif
Argentinian
Английски и Френски писмено и говоримо (българския не го броя, той ни е майчин и е нормално да се знае tongue.gif).
VAMPIRCHO
Български, Английски, Руски, Немски, Турски, Цигански biggrin.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.