Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: G-line / Virus sender
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
LoR4eTo-slim
mad.gif : mellow.gif Ne moga da razbera kak taka bez nqkakva pri4ina ne moga da vlizam v irc??? Kogato se connect-vam mi izpisla "VIRUS SENDER" A kogato tova mi go izpisa za 1 pyt az si preinstalirah WINDOWS-a i v momenta ot okolo mesec ve4e nqmam nikakvi virusi na pc-to si i nemoga da vlizam v irc??? Ako nqkoi moje da mi otgovori na vyprosite bih mu bila izkliu4itelno blagodarna... smile.gif 6te p4akvam da mi pi6ete na Poso4eniq e-mail ili na l0ra@abv.bg (l"0"ra@abv.bg - o-to e nula(0))
Narf
Кажи си IP адреса и не очаквай отговор на мейла.
LoR4eTo-slim
QUOTE(Narf @ Nov 20 2006, 01:02 AM)
Кажи си IP адреса и не очаквай отговор на мейла.
*

84.43.159.77
Narf
Това IP е на MNET, а до колкото знам те дават статични IP-та и не би трябвало да е проблем да ти се махне gline ако си изчистила вирусите. Остава само някой с права да благоволи да го направи.
Guest
imam su6tiq problem ot nqkolko dni tuk se ebavam s edna i me zapla6va s g-line dva puti polu4ih za okolo dva 4asa kvi sa teq koncerti po jelanie smqtah 4e imam svoboda na slovoto mad.gif
Narf
QUOTE(Guest @ Nov 20 2006, 09:06 PM)
imam su6tiq problem ot nqkolko dni tuk se ebavam s edna i me zapla6va s g-line dva puti polu4ih za okolo dva 4asa kvi sa teq koncerti po jelanie smqtah 4e imam svoboda na slovoto mad.gif
*

Не мисля, че да си заразен с вирус и да си просиш gline с простотията си е един и същ проблем.
Guest
Sq prosta me izkaraha:)
LoR4eTo-slim
QUOTE(Narf @ Nov 20 2006, 08:41 PM)
Това IP е на MNET, а до колкото знам те дават статични IP-та и не би трябвало да е проблем да ти се махне gline ако си изчистила вирусите. Остава само някой с права да благоволи да го направи.
*

Narf e kak 6te namerq nqkoi s prava kato ne moga da vlizam v irc ??? sad.gif
Narf
QUOTE(LoR4eTo-slim @ Nov 21 2006, 07:35 PM)
Narf e kak 6te namerq nqkoi s prava kato ne moga da vlizam v irc ??? sad.gif
*

Не съм казал, че ти трябва да го намериш.
LoR4eTo-slim
QUOTE(Narf @ Nov 21 2006, 07:45 PM)
Не съм казал, че ти трябва да го намериш.
*

Ami koi??? Ti ne moje6 li ?
Sorsi
!Gliner.UniBG.org! Gliner: deathDealer!CoRpSe@irc.lirex.com{Cannibal} - UNKLINE *@cable-84-43-159-77.mnet.bg

i drug pat kato vlizash v neta polzvai prezervativ biggrin.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.