dlh napylno sym syglasen s teb!
taka....
kakvo stava po princip?
nqkoi pita neshto,nqkoi opitva da pomogne i sled tova se obajdat 98567454564 dushi!
koe,kak,koga,zashto i podobi.mislq tova se praktikyva ot dosta vreme,zashto?
nqma smisyl ne mislite li?sled kato nqma da pomagash ne se obajdai nepodgotven,ne pylni foruma s podobni izlishni gluposti!
tova za aliases,popups,remote i primernite scriptove ot koito da gleda,beshe s cel da se orientira po lesno user-a.
dlh verno pusna lekciite,koito sa iznasqli,no edvali shte se orpavi choveka,poneje ako mojeshe nqmashe izobshto da pita kak se pravi SCR....
nqkoi mislel,che e krajba ili ne SLABO ME INTERISUVA!
kakvo kaza }---}---- ,spamene na polovinata mreja s reklami za scripta... kakvo otgovorih?
..tova dali shte spami ili ne si e do user-a ,i mislq ako go napravi moje da se zaseche i spre podobna "ataka".kakto i da e,mislq }---}---- me razbra.
Narf,kolkoto do teb,ne znam dali ima smisyl da ti vdqvam na tona no...
vednuj kazvash,che tova e "krajba",v sledvashtiq moment obqvqvash che tova e masova praktika i pitash men dali sym go osyznal :)ne moga da te rzbera i pitam ti sam razbirash li se?
zashtoto za men nqmashe smisyl da se obajdash po temata,sled kato ne pomogna,molq i ne preci!
ili samo draskash,kolkoto da si aktiven vyv foruma i da te zabelejat nqkoi lica!
az sym go osuznal che taka se pravi i ne samo sys SCR,a sys vsichko v jivota,edin pravi neshto drug vzima ideqta i q dorazviva sled tova 3-i,5-i i taka vsichko se vyrti,vyprosyt mi e ti naistinali si go osyznal?zashtoto za men ne si... ako go beshe nqmashe da e vsichko tova!
pravq nai-oligofrenskite zabelejki,poneje oligofren kato teb se obajda nepodgotven(s izvinenie)!
razlikata m/u dvamani e,che az "kretena" se opitah da pomogna po nqkakyv nachin,a ti forum "umnika"(na vsqka mandja,merudiqta) kakvo napravi?trugna da me korigirash

BRAVO!
poduchvane potrebitelite da "abuse-vat",za da mogat posle da rugaqt UniBG Team,poneje imat gline,koito sa si zaslujili,zashtoto AZ i podobnite na men gi e poduchil i stimuliral tova,kyde otide be "pruqteliu"?
za kakvo stava vypros pri tebe i podobnite ti na teb users,koito smuchat ot prustite si vsevyzmojni shits,samo i samo da sa aktivni vyv foruma?
koi govori za abuse,koi govori za rugane po UniBG Team,ako ne si razbral shte ti kaja ....
HeavenGuest pita kak se pravi SCR,a ne kak da abuse-va i rugae....
tova dali shte go pravi si e negov problem razbira se,i ako ima takiva neshta sym sig.,che UniBG Team vednaga shte go nakaje ne mislish li?
lekciq 10 stranici za scripting nqma da iznasqm ...
poneje shte se namerqt hilqdi kato teb da me zasekat kakvo ,zashto i podobni.
HeavenGuest,ako ne si se orientiral vse oshte me nameri v IRC.
I KAZVAM za da nqma posle pak izcepki,shte ti pomogna za neshto koeto shte ti napravi chata po lesen a ne za SPAM po noviq ti SCRIPT!
kolkoto do ostanalite spiram po temata vijdam che nqma smisyl.
i naistina pak pitam,zashto e nujno da se pulni foruma s bezmislenici?
kato nqma da pomagash ne prechi!
Amin!