Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: mIRC scripts и UniBG
UniBG Forums > Дискусии > Dexter's Lab > Програмиране
Гост_CoL
Здравейте! Преди години много бях зарибен по mIRC scripting, та скоро седнах да поджиткам малко да видя кво съм запомнил, а и уж да сменя на ratbox ама не се получи smile.gif Tа... не искам да звучи като реклама, но баят се бях разписал навремето и искам да ми дадете некви мнения за скрипта, понеже ако някои се разрови ще разбере че няма бакдорс или тем подобни, а дори и канала които е на ауто може да се махне. Доколкот' знам имало некаф черен лист от скриптове, та не е ли по-добре да се направи един бял такъв? smile.gif та тва е моето предложение за този "бял" лист. Дори мисля че ще е добре да има "бял" списък от скриптове, нещо като стимул за тези които пишат скриптове - да не вкарват хак туулз, да се мъчат да се вкарат в този лист от скриптове които един вид ще бъдат одобрени от UniBG тиймът занимаващ се с тези неща. Които съответно ще бъдат изчистени от хак туулз и т.н. . Та погледнето го и изкажете мнение - <спам>

Mod: покана за скрипт
nik666
С риск да се повторя:

zeraful
Па за чий ви са тези скриптове ? И още повече за чий ви е да ги пускате в интернет ?
Guest
tozi script spokoino moje da pospori s kolednata mi elha smile.gif

pyrwo - bawen e. wtoro - 90% ot neshtata sa napylno nenujni.

towa e mnogo dalech ot predstawata hubaw script. sled pregleda mi, se prisyedinqwam kym mneniqta predi mene smile.gif

i nai-weche kym towa na nik666
EsCaPeR
QUOTE(Guest @ Nov 15 2006, 02:55 AM)
tozi script spokoino moje da pospori s kolednata mi elha smile.gif

pyrwo - bawen e. wtoro - 90% ot neshtata sa napylno nenujni.

towa e mnogo dalech ot predstawata hubaw script. sled pregleda mi, se prisyedinqwam kym mneniqta predi mene smile.gif

i nai-weche kym towa na nik666
*

Твърдо заставам и зад двама ви
NoEx
Ето как го приемат потребителите - като спам.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.