Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: ae dropiha mi izvednaj nika basi raltata
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
zlatoto
ae izvednaj mi dropnaha nika ei taka kvi sa tiq admini da praqt kvot si iskat s nikovete e kak moje taka
P0werful
Кой ник ?
Kid`o
QUOTE(zlatoto @ Nov 13 2006, 10:25 PM)
ae izvednaj mi dropnaha nika ei taka kvi sa tiq admini da praqt kvot si iskat s nikovete e kak moje taka
*

Zlate.. pusni malko pove4e info za teq deto iskat da pomognat ..priemrno mojesh da zapo4nesh sus tva kuv ti e nick-a and etc.
Иво
QUOTE(P0werful @ Nov 13 2006, 10:28 PM)
Кой ник ?
*

QUOTE(Kid`o @ Nov 13 2006, 10:48 PM)
Zlate.. pusni malko pove4e info za teq deto iskat da pomognat ..priemrno mojesh da zapo4nesh sus tva kuv ti e nick-a and etc.
*

ДАААА, ДАААА И ДА НЕ ЗАБРАВИШ НИКА ДА СПОМЕНЕШ.

Хайде сега поне още 10 човека да му кажат, че трябва ника си да каже...
DaDiablo
ник? rotfl.gif
Guest
QUOTE(zlatoto @ Nov 13 2006, 10:25 PM)
*

nick-a ti go dropih, zashtoto invite-vashe za novoregistriraniat ti kanal.
vadi si pouka.
blood
QUOTE(Guest @ Nov 14 2006, 12:27 AM)
nick-a ti go dropih, zashtoto invite-vashe za novoregistriraniat ti kanal.
vadi si pouka.
*

Ще дропиш ли и blood?Съвсем сериозно.
RuFf_EnDs
QUOTE(blood @ Nov 14 2006, 12:48 AM)
Ще дропиш ли и blood?Съвсем сериозно.
*

Samnqvam se, no moje i da imash kasmet ! smile.gif
Volter
Наказание за инвайт с дроп? dry.gif Гавра! yelling.gif
Narf
QUOTE(Volter @ Nov 14 2006, 01:26 AM)
Наказание за инвайт с дроп? dry.gif  Гавра!  yelling.gif
*

Хората вече не се плашат от glines и forbids - малко "гавра" може и да им налее акъл в главата.
Guest
hahahahah qko smile.gif

drop-a poweche boli mai ;p
Sorsi
drugia pat mu go dropi postepenno biggrin.gif
blood
QUOTE(RuFf_EnDs @ Nov 14 2006, 12:59 AM)
Samnqvam se, no moje i da imash kasmet ! smile.gif
*

Ти ще ме подкрепиш морално :>
Ами добре де,трябва ли да извърша простотия,за да ми дропят ника?Никой админ не се наема.. До това мнение стигам,но съм казал,че повече глупости не правя тъй че... насочете ме :>
Guest
QUOTE(blood @ Nov 14 2006, 07:53 AM)
Ти ще ме подкрепиш морално :>
Ами добре де,трябва ли да извърша простотия,за да ми дропят ника?Никой админ не се наема.. До това мнение стигам,но съм казал,че повече глупости не правя тъй че... насочете ме :>
*

ti si izvurshil dostatuchno prostotia da se rodish.
ama aide, proshtava me ti, che prirodata ne e imala snishojdenie kum tem.
blood
QUOTE(Guest @ Nov 14 2006, 10:27 AM)
ti si izvurshil dostatuchno prostotia da se rodish.
ama aide, proshtava me ti, che prirodata ne e imala snishojdenie kum tem.
*

????
Не знам кой си,нито и искам да знам,но по същата логика аз мога да секна някакъв повърхностен лаф.Не виждам смисълът от тази нападка,ще бъдеш ли така добър\добра да ме светнеш защо така?Защо не се лог-неш, а пишеш нерегистриран\a ?
Вчера чета как някакъв леймър отишал и се оплакал на администратор,че са му откраднали канала,и админа му върнал канала.След което се оказа,че бил само founder с АйДи пас.

А когато някой просто иска услуга,няма кой да направи нещо по въпроса о_O
Админите са твърде заети да бишат,операторите нямат нужните права...на къде?

Pz from Good
Guest
QUOTE(blood @ Nov 14 2006, 11:02 AM)
????
Не знам кой си,нито и искам да знам,но по същата логика аз мога да секна някакъв повърхностен лаф.Не виждам смисълът от тази нападка,ще бъдеш ли така добър\добра да ме светнеш защо така?Защо не се лог-неш, а пишеш нерегистриран\a ?
Вчера чета как някакъв леймър отишал и се оплакал на администратор,че са му откраднали канала,и админа му върнал канала.След което се оказа,че бил само founder с АйДи пас.

А когато някой просто иска услуга,няма кой да направи нещо по въпроса о_O
Админите са твърде заети да бишат,операторите нямат нужните права...на къде?

Pz from Good
*

kogato prestanete da spodelyate s mavrikov edna mozuchna kletka, moje i da osuznaesh na koj tvoi vapros ti otgovaryam s otkaz.
blood
QUOTE(Guest @ Nov 14 2006, 11:38 AM)
kogato prestanete da spodelyate s mavrikov edna mozuchna kletka, moje i da osuznaesh na koj tvoi vapros ti otgovaryam s otkaz.
*

Добре,така е,прав си,дори не знам кой е тоя Мавриков или кой си ти.Осъзнах още от първият път,ама ебати и отговора.. като нямате уважението на никой,как искате да ви имат вашето уважение pardon.gif ? Риторичен въпрос
Една нападка нямаше от моя страна,ама важното е да се демонстрираме :>

Lock-вайте темата,отдавна свърши,съжалявам за разводняването с този Господин или Госпожа X.
Nikii
QUOTE(Narf @ Nov 14 2006, 02:12 AM)
Хората вече не се плашат от glines и forbids - малко "гавра" може и да им налее акъл в главата.
*

Не е ли малко много? disagree.gif добре че моя ник е непокътнат pardon.gif
а относно glines и forbids ме плашеха преди когато бех с нереалко ИП. rolleyes.gif
Guest
QUOTE(Nikii @ Nov 14 2006, 01:02 PM)
Не е ли малко много?  disagree.gif  добре че моя ник е непокътнат  pardon.gif
а относно glines и forbids ме плашеха преди когато бех с нереалко ИП.  rolleyes.gif
*

dropwaneto e wyzmojno nai hitroto neshto smile.gif

shtoto edno abuserche nqma da mu dreme ako go forbidnat, wse shte nameri nqkoi da go unforbid. obache ako mu dropqt nicka shte ima da pyshka oshte 2 godini sled twa smile.gif
Guest
ae ei manqk az ne inv tva 4e nqkoi dr inv za kanala mi naro4no ne zna4i 4e sam az !
Guest
a i nicka e zlatoto
w1n3r
тука сте прави ... г-лине и форбид не плашат .. По добре е дроп .. защо ? .. еми защото вече айде да не кажа голяма цифра ама поне 50 % ползват БНЦ-та , динамични ИП-та , и тем подобни . за форбид > минават 30 дена и всичко си е по старомо ! wink.gif дроп е хитро ;п
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.