Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: 5 минутен игнор в сървайсъс
UniBG Forums > Дискусии > Помощ
blood
Отварям тази тема, с цел да попитам тези 5 минути не са ли твърде много за 6 msg-та за 15 секунди?
Лично според мен това е прекалено,тъй като за 2 дни страшно често сървайсъс ме игнор-ват и е страшно неприятно да си сменям идент-а.

Съжалявам за новоотворената тема.
_M_o_r_a_n_d_I_
QUOTE(blood @ Nov 12 2006, 02:11 AM)
Отварям тази тема, с цел да попитам тези 5 минути не са ли твърде много за 6 msg-та за 15 секунди?
Лично според мен това е прекалено,тъй като за 2 дни страшно често сървайсъс ме игнор-ват и е страшно неприятно да си сменям идент-а.

Съжалявам за новоотворената тема.
*

xexexe poznato i na men mi se sluchva i ne po edin pyt na den kakto pri teb smile.gif ama chakam gadno chustva :> blink.gif
Narf
К'во толкова пишете?
Guest
6 msg-ta za 15 sekundi e mnogo.
az
po-dobre da te ignorirat 5 minuti i da se krotnesh, otkolkoto sled 30te secundi ignore (po predishnomu), pak da nafloodish i da si poluchish permanenten ignore.

taka za 5 minuti wse shte se usetish, pyk i ako zabelqzwash jalbite za 'perm ignored by services' namalqha.

i kakto gosta predi mene kaza - ne 5te minuti sa mnogo, a 6te msgs za 15 sekundi smile.gif
_M_o_r_a_n_d_I_
QUOTE(Narf @ Nov 12 2006, 02:51 AM)
К'во толкова пишете?
*

Mi naprimer smile.gif
/msg cs access #channel del nick
/msg cs akick #channel list
/msg cs akick #channel add
/msg cs clear #channel all
tova smile.gif povecheto puti i po taq posledovatelnost gi pisha smile.gif no shte se postaraq i az da ne gi pisha za 15 sek smile.gif pardon.gif
Guest
QUOTE(Narf @ Nov 12 2006, 02:51 AM)
К'во толкова пишете?
*

Znaesh, che se poluchawa pri zle nastroen tcl za identifikaciq, kakto i kogato nqkoi reshi da si 'chisti' access lista.

Pyk izkazwaneto, predi moeto e pod wsqkakwa kritika, i e napylno bezsmisleno mi se struwa smile.gif
Narf
QUOTE(_M_o_r_a_n_d_I_ @ Nov 12 2006, 06:44 PM)
Mi  naprimer  smile.gif
/msg cs access #channel del nick
/msg cs akick #channel list
/msg cs akick #channel add
/msg cs clear #channel all
tova smile.gif povecheto puti i po taq posledovatelnost gi pisha smile.gif no shte se postaraq i az da ne gi pisha za 15 sek smile.gif  pardon.gif
*

Толкова ли бързо пишеш? :>

QUOTE(Guest @ Nov 12 2006, 09:03 PM)
Znaesh, che se poluchawa pri zle nastroen tcl za identifikaciq, kakto i kogato nqkoi reshi da si 'chisti' access lista.

Pyk izkazwaneto, predi moeto e pod wsqkakwa kritika, i e napylno bezsmisleno mi se struwa smile.gif
*

Едва ли се оплакват заради ботовете си.
А за post-а преди теб ... вероятно не си разбрал какво има предвид. smile.gif
Guest
QUOTE(Narf @ Nov 12 2006, 10:39 PM)
...
Едва ли се оплакват заради ботовете си.
А за post-а преди теб ... вероятно не си разбрал какво има предвид. smile.gif
*

taka ili inache sa <6 syobshteniq, pyk i e poweche ot wida 'wijte kolko sym zloben - triq ot access i addwam w akick' smile.gif
Narf
QUOTE(Guest @ Nov 12 2006, 11:15 PM)
taka ili inache sa <6 syobshteniq, pyk i e poweche ot wida 'wijte kolko sym zloben - triq ot access i addwam w akick' smile.gif
*

Ох, аз помислих, че за предишния си пост говориш, sorry. :>
_M_o_r_a_n_d_I_
QUOTE(Guest @ Nov 12 2006, 11:15 PM)
*

mm posledniqt put dadoh za primer i da Zloben sum kogato ima pozdravi ot roda na " da ti *** maikata , maika ti e k**** i t.n " smile.gif mislq che i ti shte se qdosash ako pozdravqvat maika ti po tozi """"""" MIL """"""" nachin ..... ta taka :} Chao ot men za sega tongue.gif biggrin.gif
Guest
Struwa mi se che ne useti nasmeshkata w izkazwaneto mi. Mai sym bil po-praw otkolkoto si mislq smile.gif
_M_o_r_a_n_d_I_
QUOTE(Guest @ Nov 13 2006, 01:50 AM)
Struwa mi se che ne useti nasmeshkata w izkazwaneto mi. Mai sym bil po-praw otkolkoto si mislq smile.gif
*

Moje i taka da e smile.gif az nqmam chuvstvo za humor tai che moje i da ne sym te razbral blink.gif wink.gif whistle.gif
blood
В крайна сметка за съотношение 6 msg-та за 15 секунди - 5 минути игнор е много !

Както е известно,маниата в АйЕрСи-то е да си add-нат в access-a на много канали.Това не е тайна,това е факт! Като си add-nat да провериш в 2-3 канала какво става да del-неш този онзи,да deop-неш и докато се осетиш си ignored за 5 мин,след което следва смяна на идентд...
Не визирам никого,но това е моят аргумент.
kaspi
ман ията е да седиш и да си чатиш спокоино с познати а не да се правиш на велик
Guest
QUOTE(blood @ Nov 13 2006, 02:33 PM)
В крайна сметка за съотношение 6 msg-та за 15 секунди - 5 минути игнор е много !

Както е известно,маниата в АйЕрСи-то е да си add-нат в access-a на много канали.Това не е тайна,това е факт! Като си add-nat да провериш в 2-3 канала какво става да del-неш този онзи,да deop-неш и докато се осетиш си ignored за 5 мин,след което следва смяна на идентд...
Не визирам никого,но това е моят аргумент.
*

ako pishesh cqlostni komandi, i to po nachina po koito goworish, e newyzmojno da naprawish 6 za 15 secundi, pada se po 1 na 2.5 secundi.

e hubawo, kaji che si mashinopiska. syshtata rabota. 2.5 sekundi za syobshtenie sa predostatychno malko wreme, taka che ne wijdam ot kakwo se oplakwate.
blood
QUOTE(Arsen @ Nov 13 2006, 02:42 PM)
ман ията е да седиш и да си чатиш спокоино с познати а не да се правиш на велик
*

Манията да флуудиш без нищо съществено по темата я владееш,за къф censored.gif трябва да си мирудия и на тая тема?
QUOTE(Guest @ Nov 13 2006, 04:43 PM)
ako pishesh cqlostni komandi, i to po nachina po koito goworish, e newyzmojno da naprawish 6 za 15 secundi, pada se po 1 na 2.5 secundi.

e hubawo, kaji che si mashinopiska. syshtata rabota. 2.5 sekundi za syobshtenie sa predostatychno malko wreme, taka che ne wijdam ot kakwo se oplakwate.
*

Това си е идея,вместо със стрелка на горе,като се пишат целите команди,ще е невъзможен ignore.
Guest
znachi, az kato si registriram nick pravya nyakolko komandi..
1. register
2. set kill immed
3. set unsecure on
4. set secure off
5. set memonotify off
6. set signon off
7. set notify off
8. info ..

tova sa 8 komandi, koito mnogo ryadko uspyavam da gi napisha za po-malko ot edna minuta, pri polojenie, che izpolzvam strelkite nagore.

ako nyakoj vse oshte iska da tvurdi, che za 15 sekundi moje da izvurti 6 komandi, koito da sa razlichni i koito da ne sa zaucheni, neka prosto si nameri druga mreja.

molq temata da bude zaklyuchena, tuj kato taka ili inache do nishto nyama da dovede.
NoEx
QUOTE(az @ Nov 12 2006, 05:07 PM)
po-dobre da te ignorirat 5 minuti i da se krotnesh, otkolkoto sled 30te secundi ignore (po predishnomu), pak da nafloodish i da si poluchish permanenten ignore.

taka za 5 minuti wse shte se usetish, pyk i ako zabelqzwash jalbite za 'perm ignored by services' namalqha.

i kakto gosta predi mene kaza - ne 5te minuti sa mnogo, a 6te msgs za 15 sekundi smile.gif
*

Мисля, че получихте желания отговор pardon.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.