strategy
Nov 11 2006, 11:59 AM
Здравейте. Тъй като всички от вас чатят, следват и логичните въпроси:
Какво печелите и какво губите от IRC?
Повече печелите или повече губите от IRC?
Съжелявате ли, че сте започнали да използвате IRC?
---
Това е за сега.
С уважение и пожелание за приятен ден,
strategy
Narf
Nov 11 2006, 12:25 PM
Печеля:
- запълване на свободното време
- нови запознанства
- приятели(малко на брой, но наистина съм спечелил и истински приятели)
- знания(идея си нямате колко неща могат да се научат в стремежа да поддържаш един канал, който да си има всичко)
Губя:
- навика да си всеки ден в IRC понякога те кара да се лишаваш от някои неща
- освен приятели се печелят и врагове
"Печеля" - "Губя" = 4 - 2 = 2, т.е. повече печеля.
Не, за доста малко неща в живота си съжалявам.
Jen
Nov 11 2006, 03:06 PM
Какво печелите и какво губите от IRC? какво печеля...нищо особено ако нямам какво да правя си убивам времето
какво губя...определено повече от колкото печеля.често като се заприказвам и не ми остава време за учене
Повече печелите или повече губите от IRC? незнам
Съжелявате ли, че сте започнали да използвате IRC? не както нарф рядко съжалявам
LuDaCr1s
Nov 11 2006, 03:29 PM
kak taka kvo pe4ela ? v irc vlizam da 4ata s priqteli i ne sa zanimaam s kanali ( pulnene i takiva ) , a ot tva ne sa gubi ni6to
ako tva 4e si 4atish s priqteli sa priema za pe4elene na4i ni6to ne guba

gubat tiq det denono6tno sedat pred 6taigite i ciklat q IRC , q nqkvi igri
Lax
Nov 11 2006, 04:09 PM
QUOTE(strategy @ Nov 11 2006, 11:59 AM)
...
---
...
Ще цитирам Narf:
QUOTE(Narf @ Nov 11 2006, 12:25 PM)
Печеля:
- запълване на свободното време
- нови запознанства
- приятели(малко на брой, но наистина съм спечелил и истински приятели)
- знания(идея си нямате колко неща могат да се научат в стремежа да поддържаш един канал, който да си има всичко)
Губя:
- навика да си всеки ден в IRC понякога те кара да се лишаваш от някои неща
- освен приятели се печелят и врагове
"Печеля" - "Губя" = 4 - 2 = 2, т.е. повече печеля.
Не, за доста малко неща в живота си съжалявам.
blood
Nov 11 2006, 04:35 PM
Единственото което печеля е някой друг лев и не мога да отрека приятели,които са малко,но поне знам ,че са сериозни.
Какво губя ли? Не съм зарибен по АйЕрСи-то. Но губя хмм губя си свободното време, в което мога да правя много други неща.
Съжалявам, че започнах да влизам и същевременно не съжалявам. Много относително.
Поздравления за хубавата тема :>
DaDiablo
Nov 11 2006, 04:47 PM
Какво печеля ...
Ми спечелил съм няколко приятела .. е не са много, но са приятели в пълния смисъл на думата, заради които ще продължа да влизам в IRC
Какво губя .. ми губя си свободното време, което напоследък става все по-малко и .. трябва да се предприема нещо .. но както и да е (даже в момента не мога да си напиша протокола по механика, за да се отчета и аз във форума

)
Колкото до въпроса дали повече съм спечелил или загубил .. предполагам, че повече съм загубил, но все пак не съжалявам за това
dianna
Nov 11 2006, 05:18 PM
в началото (преди 4-5-6 години) спечелих приятели.
в момента не печеля нищо, нищо и не губя защото влизам рядко и за малко.
ще се повторя.: не печеля нищо, нищо и не губя защото влизам рядко и за малко.
не
NoEx
Nov 11 2006, 05:20 PM
Не бих казал, че съм загубил много, защото съм оползотворил престоя си тук. Аз съм човек, който винаги иска още и още, за няколкото години чат започнах да се занимавам с много неща, които са ми от полза, но съм изгубил и доста време.
Спечелил съм много, в много пъти повече от това, което съм загубил.
Съжалявам за това, че не съм казал по-рано край, защото определено ми остава по-малко време за останалите неща, с които се или ще се занимавам.
Pe666o
Nov 11 2006, 05:29 PM
Печеля...нищо...губя...нищо. Другата година ще започна да губя време...и може би ще го забравя
ill`
Nov 11 2006, 05:51 PM
---
Това е за сега.
strategyЗа мен е просто средство за комуникация с хора, с които разстоянието не ми позволява да съм в момента. За мен тия, които са тръгнали да си правят равносметка по въпроса, са си загубили реалната представа за живота.
DareForMore
Nov 11 2006, 08:01 PM
QUOTE(blood @ Nov 11 2006, 05:35 PM)
Поздравления за хубавата тема :>
Мерси.
Какво печелите и какво губите от IRC?Хм... Печеля: приятели, убивам времето и познания.
Какво губя ли? Може би приятели; или иначе казано печеля врагове, губя времето си, вместо да го използвам за по-полезни неща, нерви (макар и малко)
Повече печелите или повече губите от IRC?Излиза, че е 50% на 50%.
Съжелявате ли, че сте започнали да използвате IRC?И да, и не. Макар че по-често изпитвам 1-вото.
DarkSol`2Bz
Nov 11 2006, 09:09 PM
Какво печелите и какво губите от IRC?- Абсолютно нищо - това е IRC.
Повече печелите или повече губите от IRC?- Това е IRC ! Влизам дрънкам малко по клавиатурата и излизам.
Съжелявате ли, че сте започнали да използвате IRC?- Ами, ако стигна дотам, че да се замисля по този въпрос явно ще съм ебаси пропадналия и изгубил социалния си живот.
И ако все пак има нещо, което може да се определи като зараждане на "съжаление" у мен, че използвам IRC ... то винаги си имам /quit ...
- Stay Cool
x-x-x
Nov 11 2006, 09:56 PM
---
Това е за сега.
strategy-повече печеля според мен освен че има мн свесни хора и с доста дора се запознах не всичките са пекани , но 2 от 30 ми станаха много добри приятели почти всеки ден сме 3-мата
-губя ко губя освен че си губя формата на Counter-Strike

друго дето да губя няма
-повече печеля !
-Не, не съжалявам че съм започнал с IRC почнах да разбирам и знам много много повече от колкот преди също така както казах спечелих си 2 исктински авери и не съжалявам .... междудругото и аз като Narf съжалявам за много малко неща

даже в моемнта доколкото се сещам е само едно
Mitak
Nov 12 2006, 12:01 AM
Печеля... ами доста работи

Губя - малко нерви.. и време
Не съжаявам.
Ако няакой ме ядоса в ирц - той съжалява.
Натрупах доста знания покрай това ИРЦ.
Главен виновник - ongeboren, който ме зариби да се занимавам с rserv... научих много, или по-точно - как да програнираме правилно

Също... бая изпити бири с NoEx (ако ви каже, че пие - лъже! може цяла вечер да се бъзика с една бира!!! Хората си поят водка, ракия и т.н. а той - бира...)
Покрай ИРЦ-то... също и малко изпафкана тревица (който каже, че не е пробвал - лъже

Както и.... абе не знам

п.с.
Малко съм пиян в момента, така, че ако има неточности - сори.
Wolfen
Nov 12 2006, 01:58 PM
pokrai IRC se zapoznah s edni ot nai dobrite mi priqteli v momenta. No tova beshe otdavna

sega chatq za da se raztovarq. Tochno taka, za da se raztovarq, mislq 4e uspqvam

Ne sujelqvam 4e sym zapo4nal da polzvam IRC..i opredeleno mislq, 4e sym spechelil ot IRC pove4e, ot kolkoto sym zagubil
Mariyana
Nov 12 2006, 03:11 PM
Печеля: на баба ми шортите;
Губя: същите тия шорти;
Равносметка: null или nil, който на каквото

;
Съжелявате ли: съжелявам единствено за гладните дечица в Сумалия, природните бедствия .....
.::*легенда*::.
"на баба ми шортите" - да се замести с "ДРЪЖКИ" (по желание)

;
и на мястото на многоточието допълнете каквото желаете;
пример: 2те световни и т.н. ю 'ноу
_M_o_r_a_n_d_I_
Nov 12 2006, 07:02 PM
Какво печелите и какво губите от IRC?Az spechelih priqteli koito dori i da sa vyv IRC sa istinski . Nai veche spechelih chovekat koito shte e s men na pred v jivota

koeto me radva mnogo .
Gubq samo tova da ne sym sys rodninite mi..... koeto za men ne e fatalno
Повече печелите или повече губите от IRC?Spored men poveche sum spechelil
Съжелявате ли, че сте започнали да използвате IRC?Za sega NE !
nik666
Nov 12 2006, 11:05 PM
Единствено обзетите от мания се тревожат от вманиячаване.
Хайде стига с тия бозавите теми. IRC е средство за комуникация, също както конвенционалната и електронната поща, стационарните и мобилните телефони, Skype и ICQ. Странно защо обаче във форумите на "Български пощи и далекосъобщения" няма да се намерят теми от сорта на "Пристрастени ли сте към писането на пощенски картички". Всъщност, те даже и форум си нямат, просто си предлагат услугата и не се занимават с частни случаи на видиотяване.
Volter
Nov 12 2006, 11:17 PM
Печеля по някоя друга майна.
Губя си времето.
Cyb3rg0d
Nov 14 2006, 09:00 PM
Печеля:
1. Няколко виртуални приятела, с които мога да си полафя спокойно, когато няма какво да правя.
2. Чрез занимавките в IRC, разбрах що е това Линукс, яде ли се, пие ли се.
3. Писане по клавиатурата със затворени очи

Не мисля, че съм загубил нещо съществено... даже нищо не ми идва на ум.
Повече печеля.
В никакъв случай.
CrazyGoD
Nov 14 2006, 10:23 PM
hm.. kakwo pechelq.. zabawleniq, ne si habq parite w GSM-a za da se ogowarqm s priqteli, tyrsq polezna informaciq i zapoznanstwa s nowi hora, obmenqm opit i znaniq.
Kakwo gubq li !? emi naj weche si habq nerwite, kogato nqkoj neznajno ot kade mi se vkluchi i pochne da mi pita gluposti, ili kogato nqkoi poznat me pita gluposti otnosno kanali i drugi takiwa prostotii...
Otskoro zapochnah po chesto da poseshtawam Shakeit, tam e dosta po spokojno za edin wedyr razgowor na wsqkakwa tema, tyj kato ima po malko hora i nqma tolko inwajt i spam (pone w tezi kanali w kojto wlizam)
dali syjelewqm, che sym pochnal da "chatq" - Twyrdo NE . Ako priqtelite mi prodyljawat da wlizat w IRc , i az shte wlizam, ako li ne.. zdrawe da e

P.S. - Izvinqwaite za kirilica, no prosto ne sym u nas :|
{052}
Nov 16 2006, 01:55 PM
Пе4еля именно запознаството с много нови хора,ползвам ирц предимно за това, от доста време,но с някои подробности ,като това 4е ве4е не влизам примерно във Варна , за6то ? за6тото ми е писнало от асл плс и краи

С доста хора от ирц сам се виждал и на живо (било то М или Ф) Абе пекани са вси4ки , накратко това сам спе4елил "Много нови авери и аверки"
А за загуба,не бих казал 4е съм загубил не6то , каквото и да е, единствено може да се каже , 4е съм загубил време , но това е без зна4ение.
Spinefarm_Rec
Nov 18 2006, 04:00 PM
Печеля нови приятели и запознанства. И както каза Нарф и определени знания, прости неща за компютрите като цяло било то, на които не бих обърнала внимание, ако не ми трябваха по някакъв повод в IRC. Какво губя - много време и почвам да водя един вид отшелнически живот. Ама честно казано не ми пука - така ми е добре. Не съжалявам че ползвам IRC и едва ли някока ще съжалявам - напротив - радвам се, че преди няколко години разбрах какво е това и се радвам, че сега съм част от него.
Queen{}Bizzo
Nov 18 2006, 09:48 PM
печеля приятели и си обогатявам простичкия речник по почти всякакви теми, а губя или по-точно хабя нерви- това е всичко
WeaponS
Nov 18 2006, 11:23 PM
Нищо не се печели от тва скапаняшко IRC.Колкото по малко по добре.Ред тъпотии от скапаняци които се крият под мантията на инкогнитото.Дървени философи,комплексирани
*****,смотаняци тинейджъри които са дрислиовци (изключвам малък процент разбира се).Някакъв наложен начин на комуникация е с който сме свикнали(мене си вече не слагам в тфа число

).Утре да го няма или да изчезне боли ме
**** за него.Тъкмо ще изчезне и реването за масата лайна от рода на кил,г-лине или "Пешо ми каза че съм простак - накажете го".Горе долу тфа е..
Mod: Цензура.
kaspi
Nov 19 2006, 05:53 AM
Печеля с това, че си уплътнявам времето като няма работа .
Маи не губя кои знае колко по скоро се опитвам да се забавлявам , а дали съжелявам ами на моменти да но дали от скука дали заради навика си влизам.
VAMPIRCHO
Dec 13 2006, 03:46 PM
1.Какво печелите и какво губите от IRC?
-
2.Повече печелите или повече губите от IRC?
-
3.Съжелявате ли, че сте започнали да използвате IRC?-
1.Ами мисля, че не губя никакво време да седя в IRC, защотото както казва Narf намираш нови приятели/ка, запознанства а може и авантюри или флирт или катко искаш го наричай.И много неща съм научил от 1997-ма година до сега..
2.50 на 50.Печеля учение (смисъл, че се учиш на нещо, което ти е интересно и това нещо ти е полезно както за сега и после за напред..)
3.Не, изобщо не съжалявам, че съм започнал да чатя от много време ама 1-вият ми път беше през 11.11.1997г.
Извод: това са моите лични отговори на тези въпроси
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки,
натисни тук.