Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Новини на турски.?
UniBG Forums > Дискусии > Основни
Страници: 1, 2
elleshar
Откакто са ги пуснали се спуквам от яд. За протокола, не съм нацист не мразя турците и не членувам в "АТАКА". Интересувал съм се в други страни такава малоумщина, като това по националната телевизия да пускат новини на чужд език няма. Все едно в Щатите да има новини на Африкански, в Русия новини на Чеченски и тнт. Не знам, хубаво турците са малцинство, но все пак живеят в България, те трябва да знаят Български не мислите ли.? Какво да направим като не знаят Български, да преведем "Приятели" на турски или как...?smile.gif В крайна сметка такива неща като новините на турски в България, ме карат да се чувствам НеБългарин. Амин. bg.gif
Mitak
Колкото и да ревем и да недоволстваме - все тая.
На господата в парламента не им пука за нас... както те ни наричат - "обикновените хора". Явно те се мислят за нещо повече?
Така, че - новини на турски ще има.... нищо чудно съвсем скоро да пуснат и новини на цигански, еврейски, македонски, арменски и т.н.
Като искат да има турски новини - ми да пуснат отделен канал, който е изцяло на турски бе да му еба майката.
dianna
какво ти пука, че има новини на турски? гледаш ли ги? ако не ги гледаш няма какво да те дразнят.
аз бях даже забравила, че има такива. не е болка за умиране и не виждам защо трябва да се впечтлявате толкова. нито ще стана по-българка от колкото съм нито по-малко с тези новини или без тях. с приемането им или пък с оплюването им.
Mitak
E za tva sme na tova deredje.
on40
Мен пък ме дразнят . Не гледам новини пред късната емислия , обаче ако мина случайно през АНАЛ1 и ги видя се нервирам .Защото само абсурди в наща мила РОДИНА . Доган трябва да си ходи ! Лошото е ,че червените чичковци още го покровителстват .
dianna
QUOTE(Mitak @ Nov 10 2006, 10:47 AM)
E za tva sme na tova deredje.
*

и какво ни е дереджето? лошо ли е, че приемам различните? лошо ли е, че не се хвърлям да плюя турци, цигани и т.н.? лошо ли е, че оценявам човека не по цвета или мириса а по това какъв е всъщност .. лошо ли е, че не ми пука , че има новин на турски?! аре земете се стегнете щото ми писна.
ти нали не мислиш сериозно, че новините на турски са ни проблема или, че аз като човек ги приемам и не се хвърлям да ги плюя? ...
знам ти мнението прекрасно от темите до сега .. до някъде те подкрепям - донякъде не.

QUOTE(on40 @ Nov 10 2006, 10:52 AM)
Мен пък ме дразнят . Не гледам новини пред късната емислия , обаче ако мина случайно през АНАЛ1 и ги видя се нервирам .Защото само абсурди в наща мила РОДИНА .  Доган трябва да си ходи ! Лошото е ,че червените чичковци още го покровителстват .
*

не е проблем, че те дразнят .. освен твой де, хехехе smile.gif
че доган тряя си ходи е ясно, но това какво общо има с новините?
spasko
QUOTE(on40 @ Nov 10 2006, 10:52 AM)
Доган трябва да си ходи ! Лошото е ,че червените чичковци още го покровителстват .
*

Не червените ,а обратното той ги покровитеслтва.

По темата: Против! Защо в Турция няма новини на български ?? Нали там ние сме малцинство. dry.gif
dalt
Изцяло подкрепям Диана относно новините, а относно дереджето .. такова е заради нетърпимостта ни към малцинствата насаждана от поколения насам и ключа не е задълбочаване на тази нетърпимост.
LordDoskias
re6enieto e prosto, hva6tat se 500-600 bg-ta deto im e pisnalo otivat, izbivat 200-300 turci i na tqh im se drypva lainoto. Ako li ne, 6te se izbiqt o6te ili dokato ne im doide mozyk v glavata, ako li ne - 6te se izbie celiq etnos. S putkenski prikazki ni6to nqma da stane. Fashtajte i varete da izbiete malko sgan. Samo kraini merki mu e maikata ..
Mitak
И как няма да ми пука, че има новини на ТУРСКИ?
В ТУРЦИЯ ИМА ЛИ НОВИНИ НА БЪЛГАРСКИ, БЕ?
В САЩ/КАНАДА ИМА ЛИ НОВИНИ НА БЪЛГАРСКИ, И НА ЕЗИЦИТЕ НА ДРУГИТЕ ЕТНОСИ, ЖИВЕЕЩИ ТАМ???

ИСКАМ ДА МИ КАЖЕТЕ - В КОЯ ДЪРЖАВА, ОСВЕН В БЪЛГАРИЯ ИМА НОВИНИ НА ЧУЖД ЕЗИК, НЕРАЗБИРАЕМ ЗА ОКОЛО 90% ОТ ХОРАТА?????????????? А? В КОЯ?

КОЙТО ИСКА НОВИНИ НА ТУРСКИ - ДА СИ ХОДИ В ТУРЦИЯ! ПРИ МАНАФИТЕ....
dianna
добре .... явно ви дразнят тези новини. в това ли е цялата работа? ми и мене много програми ме дразнят , но какво да се прави .. ядосвам си се и туй то smile.gif

всеки има право да харесва каквото си иска smile.gif
mix25
QUOTE(dianna)
какво ти пука, че има новини на турски? гледаш ли ги? ако не ги гледаш няма какво да те дразнят.
аз бях даже забравила, че има такива. не е болка за умиране и не виждам защо трябва да се впечтлявате толкова. нито ще стана по-българка от колкото съм нито по-малко с тези новини или без тях. с приемането им или пък с оплюването им.

vijdase 4e ne gi razbira6

NEMOJE DA IMA PO "БНТ" ("БЪЛГАРСКА" НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ) novini na turski ezik !?!?! mellow.gif mellow.gif mellow.gif mellow.gif guns.gif madcroud.gif

kyde ti e patriotizama, nqma zna4enie dali gi gledam ili ne gi gledam ....:!! sys tova mi e qsno mnenieto
dianna
QUOTE(mix25 @ Nov 10 2006, 04:32 PM)
QUOTE(dianna)

vijdase 4e ne gi razbira6

NEMOJE DA IMA PO "БНТ" ("БЪЛГАРСКА" НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ) novini na turski ezik !?!?! mellow.gif mellow.gif mellow.gif mellow.gif guns.gif madcroud.gif

kyde ti e patriotizama, nqma zna4enie dali gi gledam ili ne gi gledam ....:!! sys tova mi e qsno mnenieto
*

y zadniya djob mi e patriotizma.

ми твоя къде е та не пишеш на кирилица? ;-)
що ме карате да се смея smile.gif (не, че се оплаквам)
NoEx
Не ми пречат, тъй като канал 1 се случва да го гледам 1-2 пъти в годината, но това не означава, че подкрепям идеята, напротив. Аргументи са изтъкнати много, затова няма да ги повтарям.

Просто е смешно, за пореден път се доказва, че държавата ни е измислена и втора като нея няма.
elleshar
QUOTE(dianna @ Nov 10 2006, 10:06 AM)
и какво ни е дереджето? лошо ли е, че приемам различните? лошо ли е, че не се хвърлям да плюя турци, цигани и т.н.? лошо ли е, че оценявам човека не по цвета или мириса а по това какъв е всъщност .. лошо ли е, че не ми пука , че има новин на турски?! аре земете се стегнете щото ми писна.
ти нали не мислиш сериозно, че новините на турски са ни проблема или, че аз като човек ги приемам и не се хвърлям да ги плюя? ...
знам ти мнението прекрасно от темите до сега .. до някъде те подкрепям - донякъде не.
не е проблем, че те дразнят .. освен твой де, хехехе smile.gif
че доган тряя си ходи е ясно, но това какво общо има с новините?
*

Значи, извинявай ама говориш глупости.! Приели сме различните и то до такава степен, че други страни могат да ни завидят.! Има турци полицаи, учители, има ги в парламента, във Варна примерно държат кажи речи бизнеса на целия град и така на татък. Повече от това няма на къде(дано). Просто не ме разбра. Казах че не съм скинар, но това с тези новини МИ влиза анално В БЪЛГАРСКОТО дупе с извинение. И да с това тука няма да се промени нищо, но просто исках да видя само аз ли съм против тях. Да пускаш новини на турски по БНТ (под "Б" се разбира Българска) не значи да приемаш различните. И мога да го подкрепя.:
В Щатите, когато попиташ негъра какъв е, той се урдря в гърдите и казва гордо - " Аз съм Американец ". Първият език на който го учи майка му е Английски, не африкански, той ходи на училище учи се и помага за ИНТЕЛЕКТУАЛНОТО развитие на страната си. Нашите роми и турци, от опит казвам се възприемат като туци на първо място, турче на 4 годинки е почти невероятно да знае Българския и така нататък. Това ме натъжава. Ако майките им ги учат на Български, ако ги учат на това да приемат себе си като Български граждани, ако ги карат да учат малко повече... Тогава вече ще е друго, но пак новините на турски са неприемливи. И ако някой иска имам материали където общински съветници турци се гаврят с Българите, понеже най добрия ми приятел е много близък със Болен. Но пак казвам аз не съм националист. Досетливите ще намерят доказателства за това по горе в поста. Петко льо, войводо не си умрял напразно.!
kaspi
Когато в турция има новини на Български тогава ще се съглася и с новини на турски по БНТ .
RABIES
Самият факт,че има такива новини по БНТ, е недвусмислен показател за полжението ни в страната.Това за мен не е компромис към малцинствата, а налагане на малцинствата върху нас. Никъде не съм виждал по света да има такива програми ..Жалка картинка!
nullsoft
QUOTE(lorddoskias_ @ Nov 10 2006, 01:31 PM)
re6enieto e prosto, hva6tat se 500-600 bg-ta deto im e pisnalo otivat, izbivat 200-300 turci i na tqh im se drypva lainoto. Ako li ne, 6te se izbiqt o6te ili dokato ne im doide mozyk v glavata, ako li ne - 6te se izbie celiq etnos. S putkenski prikazki ni6to nqma da stane. Fashtajte i varete da izbiete malko sgan. Samo kraini merki mu e maikata ..
*

по глупав коментар не съм чел !!!

мислиш ли че ако някой убие 300 турци в БГ турците ще стоят и ще кротуват ???

или ще ги е страх от Българи ???

а какво ще стане ако турция се намеси ???

глупав човек си ти
dianna
QUOTE(elleshar @ Nov 10 2006, 08:31 PM)
Значи, извинявай ама говориш глупости.! Приели сме различните и то до такава степен, че други страни могат да ни завидят.! Има турци полицаи, учители, има ги в парламента, във Варна примерно държат кажи речи бизнеса на целия град и така на татък. Повече от това няма на къде(дано). Просто не ме разбра. Казах че не съм скинар, но това с тези новини МИ влиза анално В БЪЛГАРСКОТО дупе с извинение. И да с това тука няма да се промени нищо, но просто исках да видя само аз ли съм против тях. Да пускаш новини на турски по БНТ (под "Б" се разбира Българска) не значи да приемаш различните. И мога да го подкрепя.:
В Щатите, когато попиташ негъра какъв е, той се урдря в гърдите и казва гордо - " Аз съм Американец ". Първият език на който го учи майка му е Английски, не африкански, той ходи на училище учи се и помага за ИНТЕЛЕКТУАЛНОТО развитие на страната си. Нашите роми и турци, от опит казвам се възприемат като туци на първо място, турче на 4 годинки е почти невероятно да знае Българския и така нататък. Това ме натъжава. Ако майките им ги учат на Български, ако ги учат на това да приемат себе си като Български граждани, ако ги карат да учат малко повече... Тогава вече ще е друго, но пак новините на турски са неприемливи. И ако някой иска имам материали където общински съветници турци се гаврят с Българите, понеже най добрия ми приятел е много близък със Болен. Но пак казвам аз не съм националист. Досетливите ще намерят доказателства за това по горе в поста. Петко льо, войводо не си умрял напразно.!
*

ще бъда кратка.
не ми пречат новините на турски. ако искат и на китайски да ги пуснат.
пречат ми хора които не знаят грам български, не живеят в страната а гласуват. (това по повод гласуването за президент, скоро беше за това го казвам).

аз нещата ги разграничавам.
не мисля, че новините сами по себе си, вредят.

ако те притесняват турците като цяло, кажи го .. нямам против - даже ще те подкрепя стига да съм съгласна с гледната ти точка.
казваш, че новините ти пречат, но не казваш защо.
разбирам единствено позицията ти спямо турците, като хора и начин на мислене, но не и спрямо новините.

какво ще се промени ако спрът новините на турски? ще започне ли майката да учи детето си на български? нима искаш да ми кажеш, че преди да има новини на турски всички турци са знаели български, а след като са пуснали новините вече не знаят?
ill`
QUOTE(nullsoft @ Nov 10 2006, 09:56 PM)
по глупав коментар не съм чел !!!
мислиш ли че ако някой убие 300 турци в БГ турците  ще стоят и ще кротуват ???

или ще ги е страх от Българи ???

а какво ще стане ако турция се намеси ???

глупав човек си ти
*

и твоят коментар си го бива

А по темата, също против новините на турски. Щом живеят в България, трябва да спазват българските закони, да носят български имена и да знаят български. А ако не знаят български, пу*ка им майна, няма да слушат новини. Отношението към турците е единственото нещо, дето ми харесва у бай Тошо (и некои изцепки, де). Като са в България, ще трябва да се научат да живеят като българи. Или поне би трябвало... Шибана рязана сган. С тия отстъпки и тая търпимост вървим към второ робство. Обаче видяло се е, че оправия няма. Навсякъде пълно с турски, цигански и еврейски подлоги, полицията пак на тяхна страна, а нас отвсякъде ни преследват. И тва ми било държава, а тва другото ми било народ... Лайното ми струва повече от повечето "български съвестни граждани"
Mitak
Турци..... като са турци - да со одат у турциа.
Тука место нямат мама им джигитайска.

мама му ттрскаааааааааааааааа мноу сум пиян ама ням а ни= о де , пал ми са рузбира ко в исйам да кажа.
elleshar
Еййй разгорещих страстите май.:Р А на Митака наздраве.!;)
WeaponS
Много против съм новините да се изнасят на друг език освен български.Ми я се осъзнайте малко преди те бяха наранени от предишният режим и си бяха хванали пъртакешите за Турция.Аз лично съм чувал коментари тогава "Ще се върнем да перем кървави ризи в Дунава".Ама се върнаха осрани понеже в Турция не ги смятаха за турци.Защо ние да го смятаме за малцинство тогава?Коя е тая държава от силно развитите USA,Germany,France,Japan която е допуснала в парламента някакво малцинство да има ръководна роля за държавните дела на страната си?Дупедавци сме ние ето какво сме.Няма да има АТАКА ли...как няма да има , аз даже си мисля че и късно се появи и ако имаше по уравновесен лидер щеше сега да е сила.По добре АТАКА отколкото АТАКА микс на Кондьо мангала.По добре АТАТА отколкото ТАКА.Няма турци или ескимоси в държавата ни който се прави на такъв или е преминаващ или е турист или е предател.Ще кажете че съм краен краен съм защото виждам как мангали почнаха да учат децата ни на български език - същите тези които си имат турска партия ДПС с оня смешник Сокола.Как може този плешив гей да ни се подиграва и ние да търпим това.Сърбите извършиха престъпления по време на гражданската война но няма безкръвна демокрация.Сега са сърби а не сърбо-хървати.Жалко за тази страна която преди е била могъща и с нея са се съобразявали...сега е сянка благодарение на политиката и непукизма ни...
Spinefarm_Rec
Тая глупост е наистина голяма. Естествено,че след като са в българия и в конституцията пише, че официалния език е БЪЛГАРСКИ ще трябва да го знаят и да говорят на него по обществените места поне. Ако не им изнася - Турция не е далеч в крайна сметкаsmile.gif Интересното ми е как може национална медия като Канал 1 да си позволява подобни издънки и да се нарича БНТ - Българска национална телевизия. От тия новини само й личи, че не е никакво БНТ.Щеше да е интересно Сидеров да стане президен и на направи Първанов на сапун, циганите на шампоан, а търците на душ-гел smile.gif
dlh
Не, че съм "за" новините на турски по БНТ, но в САЩ официален език е английският, а голям процент от населението му говори испански - без да знае английски smile.gif
demond
QUOTE(dlh @ Nov 19 2006, 11:54 AM)
Не, че съм "за" новините на турски по БНТ, но в САЩ официален език е английският, а голям процент от населението му говори испански - без да знае английски smile.gif
*

грешно; САЩ нямат официален език

това че голям процент от населението не знае английски е донякъде вярно - зависи какво се разбира под "голям процент"
Mariyana
QUOTE(WeaponS @ Nov 19 2006, 05:07 PM)
Много против съм новините да се изнасят на друг език освен български.Ми я се осъзнайте малко преди те бяха наранени от предишният режим и си бяха хванали пъртакешите за Турция.Аз лично съм чувал коментари тогава "Ще се върнем да перем кървави ризи в Дунава".Ама се върнаха осрани понеже в Турция не ги смятаха за българи.Защо ние да го смятаме за малцинство тогава?Коя е тая държава от силно развитите USA,Germany,France,Japan която е допуснала в парламента някакво малцинство да има ръководна роля за държавните дела на страната си?Дупедавци сме ние ето какво сме.Няма да има АТАКА ли...как няма да има , аз даже си мисля че и късно се появи и ако имаше по уравновесен лидер щеше сега да е сила.По добре АТАКА отколкото АТАКА микс на Кондя мангала.По добре АТАТА отколкото ТАКА.Няма турци или ескимоси в държавата ни който се прави на такъв или е преминаващ или е турист или е предател.Ще кажете че съм краен краен съм защото виждам как мангали почнаха да учат децата ни на български език - същите тези които си имат турска партия ДПС с оня смешник Сокола.Как може този плешив гей да ни се подиграва и ние да търпим това.Сърбите извършиха престъпления по време на гражданската война но няма безкръвна демокрация.Сега са сърби а не сърбо-хървати.Жалко за тази страна която преди е била могъща и с нея са се съобразявали...сега е сянка благодарение на политиката и непукизма ни...
*

wub.gif това е човека, който според мен го каза най-правилно. С теб съм WeaponS.
GOLF
Абе ко да ви кажа и аз съм турчин .... ама не одобрявам това че има новини на турски както каза elleshar който турчин живее в България трябва да знае български език за да можев да гледа новини по БНТ и БТВ толкоз от мене ...
mix25
QUOTE(dianna)
y zadniya djob mi e patriotizma.

ми твоя къде е та не пишеш на кирилица? ;-)
що ме карате да се смея smile.gif (не, че се оплаквам)

ne gi razbira6 kvo da sporq s stenite ! smile.gif
kvo ob6to ima kirilicata s novinite na turski?¿ !!!
always`
Не съм съгласен да гледам и слушам новини на турски.В България ще говорат на български,а като не и изнася ей го каде е анадола под ръчичка и айде.

Несъм скинар,расист или други такива ама максимата /България за българите и над всичко!/ много си я обичам!
Queen{}Bizzo
QUOTE(GOLF @ Nov 24 2006, 05:29 PM)
Абе ко да ви кажа и аз съм турчин .... ама не одобрявам това че има новини на турски както каза elleshar който турчин живее в България трябва да знае български език за да можев да гледа новини по БНТ и БТВ толкоз от мене ...
*

ето един човек който е на моето мнение!и аз съм туркиня но не намирам за правилно да има новини на турски по БНТ .Просто като ги чуя ме дразнят.Уважавам си страната и щом живея в нея значи трябва да зачитам всичко в нея в това число влиза и езика (даже той най-вече) Щом сме си Българска държава всичко на БГ а не на 59 езика.А колкото до изключително тъпите изказвания за Турция за 88-89 периода само ще кажа че не всеки е изпълнен със злоба от това че някои са заминали, някои са останали и т.н.То всеки може да си приказва какво ли не,но си е лично негов проблем.Спорила съм милион пъти по такива малцинствени въпроси и вече ми писна.

Уважавайте се бе хора поне малко..

п.с: Mitak ако обичаш недей да приказваш такива думи.Смятам че си образован и културен човек който не иска да се излага с разни такива неподготвени изказвания dry.gif
WeaponS
QUOTE(Queen{}Bizzo @ Dec 4 2006, 06:19 PM)
ето един човек който е на моето мнение!и аз съм туркиня но не намирам за правилно да има новини на турски по БНТ .Просто като ги чуя ме дразнят.Уважавам си страната и щом живея в нея значи трябва да зачитам всичко в нея в това число влиза и езика (даже той най-вече) Щом сме си Българска държава всичко на БГ а не на 59 езика.А колкото до изключително тъпите изказвания за Турция за 88-89 периода само ще кажа че не всеки е изпълнен със злоба от това че някои са заминали, някои са останали и т.н.То всеки може да си приказва какво ли не,но си е лично негов проблем.Спорила съм милион пъти по такива малцинствени въпроси и вече ми писна.
Уважавайте се бе хора поне малко..

п.с: Mitak ако обичаш недей да приказваш такива думи.Смятам че си образован и културен човек който не иска да се излага с разни такива неподготвени изказвания  dry.gif
*

Изключително тъпите изказвания са породени не от злоба а от това на което съм бил свидетел а ти не си понеже тогава си била пеленак.И не са насочени към останалите а към тези,които заминаха с приказките че си имат родина и с радост се махат от тук.После "родината" им не ги призна и те се върнаха в омразната България по тихи от водата.И да ги търпя ли?че защо?На какво основание ще ми плюят в лицето и после ще ме тупат приятелски по гърба.Не ми изскачайте вие с гадните си "Доган" оправдания.Спорила си милион пъти ама гледаш през турска "призма".Ще ви мразя искренно докато имате подобно мислене и sorry ама не мога да лъжа и четкосвам като вас и си казвам истината.Нали ви ви виждам че сте банда фанатици.Докато малцинството ви има повече права от българите в България за мен ще сте ВРАГ номер 1.
elleshar
QUOTE(GOLF @ Nov 24 2006, 05:29 PM)
*

Ето за това съм ти фен аз на тебе.wink.gif За хората които не знаят, с него се познавам лично и това доказва че не съм нацист някакъв. Човекът говори Българския колкото и аз, и съм сигурен че гледа новини по БТВ, а не по Канал 1 от 17:10 ...
Queen{}Bizzo
WeaponS всезнайкоооо адски ги разбираш.... радвам се за което...хахахаха punish.gif rotfl.gif rotfl.gif rotfl.gif rotfl.gif
DeStRuCti0N
QUOTE(WeaponS @ Dec 6 2006, 03:52 PM)
Изключително тъпите изказвания породени не от злоба а от това на което съм бил свидетел а ти не си понеже тогава си била пеленак.И не са насочени към останалите а към тези,които заминаха с приказките че си имат родина и с радост се махат от тук.После "родината" им не ги призна и те се върнаха в омразната България по тихи от водата.
*

QUOTE(Queen{}Bizzo @ Dec 12 2006, 11:22 PM)
WeaponS всезнайкоооо адски ги разбираш.... радвам се за което...хахахаха punish.gif  rotfl.gif  rotfl.gif  rotfl.gif  rotfl.gif
*

Queen{}Bizzo, такива са фактите.
ill`
Аз пък не уважавам нито един турчин, който казва, че е турчин. Като сте турци, какво правите в България? Като имате турско самосъзнание, не ви е мястото тука, а в родината ви. Като сте в България или сте българи, или сте туристи, или сте врагове!
starshine
otdalechawame se ot temata, no wse pak shte si zadam wyprosa.
zashto si mislite, che ste neshto poweche, samo zashtoto ste rodeni bylgari?
ajde, kojto ne e s nas e protiw nas. mnogo gi mrazq takiwa neshta.
hatred
QUOTE(ill` @ Dec 13 2006, 12:54 PM)
Аз пък не уважавам нито един турчин, който казва, че е турчин. Като сте турци, какво правите в България? Като имате турско самосъзнание, не ви е мястото тука, а в родината ви. Като сте в България или сте българи, или сте туристи, или сте врагове!
*

или емигранти?

QUOTE(VAMPIRCHO @ Dec 13 2006, 01:50 PM)
1.Пич ако може пиши на КИРИЛИЦА.
2.Аз имам приятели български турци и български цигани.
3.Ти да не си турчин или циганин? (нищо лично, а само те питам за информация апък ако искаш недей ми отговаря на въпроса)
4.Според мен си е най-добре да си БЪЛГАРИН от колкото турчин или циганин ама все пак и има и такива хора, които се учат и стават адвокати, заболекари и други.
*

виж кво пич, като за начало писането на кирилица не е задължително, а и не мисля, че ти си човека дето ще прави забележки.

другото, което е, превърнахте го в кой е по-по-най. Темата е ясна. Новините на турски. Не е какво мислите за турците.

Айде малко по-сериозно.
dianna
всички знаем мнението на определени хора за турците. тука май темата е друга? и аз не видях някой да каже/докаже , че новините на турски са вредни за някого.
да, не ви допада, че има такива .. и какво? ;-)

послепис:mix25, ти си от малкото хора с които не мога да комуникирам. за това отговор на въпроса ако толкова държиш да има, сам си го намери smile.gif
starshine
QUOTE(VAMPIRCHO @ Dec 13 2006, 04:50 PM)
1.Пич ако може пиши на КИРИЛИЦА.
2.Аз имам приятели български турци и български цигани.
3.Ти да не си турчин или циганин? (нищо лично, а само те питам за информация апък ако искаш недей ми отговаря на въпроса)
4.Според мен си е най-добре да си БЪЛГАРИН от колкото турчин или циганин ама все пак и има и такива хора, които се учат и стават адвокати, заболекари и други.
*

1. ок, ще се съобразя с това, ако наистина дразни.
2. така, и? в какъв смисъл приятели? ако се съди по другите написани от теб неща, ги смяташ за по-низши същества.
3. не, не съм. българин съм и това ми харесва. но не смятам, че съм нещо повече, само защото съм българин, вместо турчин, циганин, арменец, евреин, you name it.
4. ще трябва да перифразираш, така не се разбира какво си искал да кажеш.

очаквам ползотворен спор, а не флейм. надявам се това ми настояване да се вземе предвид.
WeaponS
QUOTE(dianna @ Dec 14 2006, 09:48 AM)
всички знаем мнението на определени хора за турците. тука май темата е друга? и аз не видях някой да каже/докаже , че новините на турски са вредни за някого.
да, не ви допада, че има такива .. и какво? ;-)

послепис:mix25, ти си от малкото хора с които не мога да комуникирам. за това отговор на въпроса ако толкова държиш да има, сам си го намери smile.gif
*

Ти как очакваш да са вредни да те заболи стомаха ли?Като нямаш национално самосъзнание какви изцепки пишеш?Оригиналничиш че си широка душа ли или просто си тракаш за кеф?
dianna
тракайки за кеф оригиналнича biggrin.gif
Crunker
аувеле бенгеле машала аферим аш колсум Доганоглу задет има толкос мноо папагали/ки в тая държава дет ти са връзват и не им прави впечатление дали ще слушат гявурския си низък език или величествения турски хаберлер...Сичките булгаристан кадъни и ефендита нека възхваляват и почитат звучния нежен лиричен турски език.(Special GreetZ за покорната рая дет защитава турската самоидентичност и развитие на българска земя).Анадъм?
Cannibal
ахахаха, анадък!

Само дето не мога да разбера - кой ти гледа К1?
starshine
аз пък се гордея с личните си постижения, а не с произхода си.
Нямате с какво друго да се гордеете?
SS_LEVSKI
\o \o \o \o \o \o \o \o \o \o
DeStRuCti0N
QUOTE(Crunker @ Dec 20 2006, 12:21 AM)
аувеле бенгеле машала аферим аш колсум Доганоглу задет има толкос мноо папагали/ки в тая държава дет ти са връзват и не им прави впечатление дали ще слушат гявурския си низък език или величествения турски хаберлер...Сичките булгаристан кадъни и ефендита нека възхваляват и почитат звучния нежен лиричен турски език.(Special GreetZ за покорната рая дет защитава турската самоидентичност и развитие на българска земя).Анадъм?
*

Дори и в хумористичен вид (надявам се да е така), това мнение е меко казано анти - българско и ако говорим за спазване на някакви етични норми на поведение, то модераторите би трябвало да се погрижат...

p.s. Няма значение дали сте тунгуси, киргизи,арменци.... християни, мюсолмани, будисти... живеете в България, водите се български граждани и като такива вашия глас е решаващ при избори (примерно).
Всеки един, който се чувства с еди_какво_си самосъзнание различно от българско, то той не е българин и следователно не би трябвало да има право на глас при решаване на съдбините на България.
В България официалния език е български и е немислимо по националната телевизия да има новини на чужд език без значение какъв е той.
Всяка една религиозна, етническа или каквато и да е общност нека си издава литература на език какъвто сметне за уместен, ако ще да е и арамейски.
Crunker
DeStRuCti0N ами да в хумористичен вид пък аз съм от малък град и доста често срещам такива 'мнения' само дето не в хумористичен а в напълно сериозен вид и не от българи.И ако казваш за няколко реда написани на майтап с цел да осмеят нещо че са анти-български ми кажи какви са тези дето го говорят (и вършат наистина).Аз съм бил анти-българин ми те кви са?
DeStRuCti0N
Не бих искал да започваме полемика по такава пиперлива тема, но както не се толерират изказвания срещу ромите от типа - 'циганите на сапун' не би било редно да се допускат подобни срещу българите.
Това ми е мисълта.
А за опитите за "турцизиране" на част от България, вината е на мръсните и продажни политици (още от началото на "прехода" насам)
elleshar
Няма, няма да се оправиме. Не ви пречели... Абе то сигурно не ви пречи че осъдиха Българките отново на смърт( а между другото и да не ги бяха осъдили то 8 години в тая мизерна фесовска държавеа стигат ми се струва), и не ви и пречи че ви управляват Ахмед Доган и другите му там аги. Няма да гледам децата си в тази изсипана Държава точно заради такива като вас. И нека, пожелавам ви след години Българския език в училищата да е опция, а майчиния задължителен. Щото да си Българин и да си искаш Българския език не значи че си расист бе ДА МУ Е** МАЙКАТА с извинение, а значи че си родолюбец, и че си чувал госпожата си по история в интервалите когато не си спал, защото днешните ги учат че било присъствие и тнт. Срам за Левски ... Срам за мен като Българин. Срам за вас дето защитавате тия шитове, 'щото ако гледахте малко новини щяхте да видите какво правят мюсолманите, и тогава да видите на какво му се вика шибани нацисти. Споко идват и тука, и вие им се дупите.!
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.