Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Зареди някои си аз имам K-line и още кои знаи колко народ...
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
MBP-cTaPa3aroPa
Добре е хора защо слагате К-line на IP,Host Защо не пречаквате канала , аз тука зареди някои си педал дето е праил Инваит да седя без дрога"mIRC" една седмича -irc.spnet.net- *** Banned Temporary K-line 7200 min. - : s^trapa - vlizaite v #extazi (2006/11/7 20.47)
Closing Link: 80.253.55.138 (*** Banned (cache))
МОляви се еи хора махнете го тоя К-лине аз не съм виновен ... даже не го знам кои тоя wink.gif и тн.
аи дано някои да се смели над мен че още 5дена .. без мирк..малио ша откача..smile.gif
Narf
Get a life.
nik666
And a new ISP
MBP-cTaPa3aroPa
А не не аз съм си доволен от ISP : smile.gif
Е маи никои няма да се смели над мен...
GoodINC
Get a real IP.
MBP-cTaPa3aroPa
GoodINC Публикувано на Днес, 06:20 PM
Get a real IP.

Не е лоша идеяwink.gif не съм са сетил ... smile.gif за другиа месец ша го сменяwink.gif

А и да питам дали някои може да Send някое друго работещо proxy,междо времено smile.gif че съм си изгубил тедрадката с п..... smile.gif
на Email: MBP@gotin.com smile.gifМоля флезте ми ф положението smile.gif избочвам ......
RABIES
Къде по дяволите отиде реалния живот ?
MBP-cTaPa3aroPa
Махнаха го wink.gif мерси smile.gif)))) happy.gif yeah.gif
Narf
QUOTE(MBP-cTaPa3aroPa @ Nov 8 2006, 06:35 PM)
GoodINC Публикувано на Днес, 06:20 PM
  Get a real IP.

Не е лоша идеяwink.gif не съм са сетил ... smile.gif за другиа месец ша го сменяwink.gif

А и да питам дали някои може да Send някое друго работещо proxy,междо времено smile.gif че съм си изгубил тедрадката с п..... smile.gif
на Email: MBP@gotin.com smile.gifМоля флезте ми ф положението smile.gif избочвам ......
*

Тук не раздаваме проксита - използват се главно за abuse.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.