Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: K-Line again
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
Dragster
Искам да питам защо е сложен K-Line на IP: 88.80.96.15

прибирам се от даскало и се опитвам да влезна в IRC и:
14:16:52 -irc.NETGUARD.bg- *** Banned Temporary K-line 2880 min. - mnogo zarazeni (2006/11/8 14.10)
-
14:16:52 Closing Link: 127.0.0.1 (*** Banned )

това Ip не се ползва само от мен ,а и от около 10 други човека и искам да питам относно реасона: много заразени,
демек има много с вируси с това IP? или това е лажлив реасон сложен от някои админ нарочно да даде бан защото няма истинска причина - това не ме самнява изобщо, щото няма да е новост, но има и един със същото IP и прави много мизерии.

Но ако е вярна причината то искам да кажа .че моят скрипт няма никакви вируси ,но не мога да гарантирам за останалите.
Имам още един вапрос от кои е сложен бана, ако е от Te0d0ra , работата е ясна ,защото преди време имаше пак бан с причина - clones , която беше сипер не реална причина ,а аз знам истинската причина за предишния K-Line на същото ИП, но не ми се споменава.
И искам да питам кои е сложил бана и да ми покаже доказателства ,че е заслужен ,защото това лично ме валнува, дано се намери някои доблестен да каже истината.
Благодаря.
NoEx
Не мисля, че някой трябва да се доказва точно пред теб.

Защо е сложен? Пише си, а това вече ти какво мислиш не мисля, че пряко интересува някой от нас.

Като си знаел, защо не си се оплакал?
Dragster
[14:39:47] VladyMir каза: abe i ti li ne moe
[14:39:49] VladyMir каза: da vleznesh
[14:39:50] VladyMir каза: u 4ato
[14:39:53] VladyMir каза: oti az imam
[14:39:55] VladyMir каза: k-line
[14:39:56] VladyMir каза: pa nali
[14:40:02] VladyMir каза: sme s edno IP
[15:09:16] <FrEaK> каза: da
[15:09:18] <FrEaK> каза: tova zaradi
[15:09:20] <FrEaK> каза: Diabllo
[15:09:23] <FrEaK> каза: oti pcuva te0d0ra
[15:09:23] <FrEaK> каза: axaxxa

Като си знаел, защо не си се оплакал?

За преднишния бан на сащото IP знаех защо е сложе ,а за този вече знам - "mnogo zarazeni"
Ххахахахаххааха смех
NoEx
Каза, че миналия път причината била различна от clones?

И въпросите си задай към Теодора, не към нас, след като е нейн request, само тя може да даде от добра воля това, което искаш ти.
Dragster
Ам не е там вапроса да я питам и дори да я питам ше ми каже някакви глупави неща или нищо (ше се прави ,че я няма), но нали се наказва само ако нарушиш правилата на мрежата?? нито се е invite , flood , spam , abuse , zarazeni scriptove , virusi и други такива. Просто вапросния Diabllo е напцувал Te0d0ra и ако е вярно това дори няма причина за K-Line, има една опция ако не знае тя /ignore се казва. И как така сте дали права на опер на човек които слага не реални причини ??
хахаха смех смех направо NO COMENT.

Каза, че миналия път причината била различна от clones?

Сащото беше и с предишния бан с причина - "clones" която отговаряше толкова колкото сегашната - mnogo zarazeni. хахаха
и предишния бан беше на лична основа както този сега ,а не нарушаване правилата на мрежата.
Излагация от всякаде!
Te0d0ra
Енерджии хайде моля ти се без повече да пишеш тъпотии по мой адрес не съм ти виновна че си смотан и че не си отишъл до тъпата каблена за да си поискаш реално IP
което ти се полага след като си плащаш интернет от тях изрично го пише че всеки клиент има право на 1 реален IP адрес
но ти явно си неграмотен 1 во на въпросното IP има кам 15 юзера от които 10 перманентно ползват скапани скриптове
които имат вируси в тях и май не си чел какво е писано относно ИП тата .15 и .16 и 2 те ИП та са +dk в ботовете точно заради спама и заразените скриптове и ти много добре го знаеш.
а пък ако не е так еми можеш сам да се увериш

[08:44:50] * GadnaKuchka sets mode: +b *!*@88.80.96.15
[08:44:51] * Diabllo was kicked by CallGirl (Banned)
както виждаш господина диабло не аз съм го исхвърлила от канала а бота е направи си сам извода защо бота го рита

[10:11:55] * GadnaKuchka sets mode: +b *!*@88.80.96.15
[10:11:55] * BAP3UATA was kicked by GadnaKuchka (Banned: obadete se na kabelarkata za IP ! (By Ricki_))
малко по късно

[12:08:59] * GadnaKuchka sets mode: +b *!*@88.80.96.15
[12:09:00] * melina_sex was kicked by CallGirl (Banned)
[13:09:43] * GadnaKuchka sets mode: -b *!*@88.80.96.15
[13:19:59] * GadnaKuchka sets mode: +b *!*@88.80.96.15
[13:20:00] * vasi_zzzz was kicked by CallGirl (Banned)

по горните са все заразени юзери и много кратно имам оплаквания за заразени потребители в канала

[13:40:34] * swordsman88 (~User@88.80.96.15) has joined #dupnica
[13:40:34] * GadnaKuchka sets mode: +b *!*@88.80.96.15
[13:40:34] * Fifata was kicked by CallGirl (Banned)
[13:40:34] * swordsman88 was kicked by GadnaKuchka (Banned: obadete se na kabelarkata za IP ! (By Ricki_))

Е надявам се че си грамотен човек и че можеш да ме прочетеш а ти лично господин лицемер които ми лиже задника всеки път като ме види а
сега тука във форума се правиш на велик хатер мога да ти кажа само едно ходи на майната си!!!

P.S.Като искате да чатите идете до кабелната и си вземете ИП-та и тази тема е заради бановете в канала а не заради глина. Докато не си вземете реални ИП та няма да влизате в Моя канал. А и другото нещо което е .. незнам с какви очи изобщо пускаш тази тема като ти си един нагъл спамер и флудър и да не говориме за колко канала си инвайтвал и какви си ги вършил и как после си ми се мазнил да ти оправят глиновете които не аз съм ти сложила спомни си много добре преди да напишеш следващата си тъпотия.
диана
аз Energy--- го разбирам, защото и аз съм патила. заради един сума народ. IP съм искала, но нямат за момента ... вече може и да имат де, кой и знае ;-)
принципно трябва да се внимава и когата са много 'маймуни' на клона операторите и админите да са по добронамерени.

един го гонихме сума време преди да наритаме още един кашон user-a които нямат никаква вина.

говоря принципно - случая не го знам. никои не влиза в положението на другия, докато той самия не попадне в същото.
няма толерантност .. там е цялата работа. секи се дзвери на другия а полза както виждаме всички няма никаква.
Dragster
Е надявам се че си грамотен човек и че можеш да ме прочетеш а ти лично господин лицемер които ми лиже задника всеки път като ме види а
сега тука във форума се правиш на велик хатер мога да ти кажа само едно ходи на майната си!!!

P.S.Като искате да чатите идете до кабелната и си вземете ИП-та и тази тема е заради бановете в канала а не заради глина. Докато не си вземете реални ИП та няма да влизате в Моя канал. А и другото нещо което е .. незнам с какви очи изобщо пускаш тази тема като ти си един нагъл спамер и флудър и да не говориме за колко канала си инвайтвал и какви си ги вършил и как после си ми се мазнил да ти оправят глиновете които не аз съм ти сложила спомни си много добре преди да напишеш следващата си тъпотия.

Хахахаха абе ти уред ли си? аз на теб да сам ти лижел газа ? хахаха ае малко помисли си хахаа аз със теб колко пати сам се подигравал па ти ше ми викаш някакви глупости ,спомни си ти преди време как сам се карал с теб и подигравал ти ше ми викасш че съм ти се подмазвал.. хаха смех смех напрао... ти си яко зле честно. Стана са опер и коя сам аз, а да станеш такава колко свирки си направила а? а са тука се праеш на ударена за тая линия из лиза сумати к*** ма. и се сети кои ти се подмазваше едно време не за да му махнеш г-лине а за някакав мижав адд в "Твоя" Канал, не искам да изброявам имена да не ми се расардат хората ама от това дет гледах напрао не ти лижеха гъза а ти го облизаваха от ватре!
И още един пат да си ми дала бан ше се оправим както казват на локална да знаеш!

ми се мазнил да ти оправят глиновете които не аз съм ти сложила спомни си много добре преди да напишеш следващата си тъпотия

хахахаха аз кога сам имал G-Line бе?? 1-2 пати от както влизал и кога АЗ съм ти се молил да ми махаш G-Line ,а? НИКОГА! Някои друг да може би , но не и аз и то на теб! НИКОГА!

които имат вируси в тях и май не си чел какво е писано относно ИП тата .15 и .16 и 2 те ИП та са +dk в ботовете точно заради спама и заразените скриптове и ти много добре го знаеш.

Мен кво ми дреме ,че другите изпозват скапани скриптове? Моя не е нали? Това е важното за мен!

[08:44:50] * GadnaKuchka sets mode: +b *!*@88.80.96.15
[08:44:51] * Diabllo was kicked by CallGirl (Banned)

Гледам нешо тука ми пастваш от канала ти коете хич не ме интересува и никога не съм влизал в канала дори когато не беше твои и сега и преди и за напред няма да влизам там ,защото нямам никакво желание в толко туп канал да влизам, но може някога за 20-30 минути на 1-2 месеца да сам влизал ,но нали съм от дупница все пак трябва да влизам в канала на градчето. хааха
и ти дет ми се праеш на софианка тука нешо ми хитрееш ,а си няква коренна дупничанка.

Не си заслужава повече да си губа времето за теб. ае оди работи ти знаеш каде.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.