Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: какво мислиш за предишния?
UniBG Forums > Отдих и забава > Форумни игри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
dlh
Понеже всеки държи да си изкаже мнението за другия, правете го в тази тема wink.gif

Правилата са прости: казваш какво мислиш за човека, постнал преди теб smile.gif

Кой ще каже нещо за мен, а? А? А? А? tongue.gif
zeraful
Важиш =)
Mariyana
Практичен, мнителен, мултифункционален, старателен ( до колкото може да се прецени от 15 мин разговор) tongue.gif ...свободни сте да добавяте
JunGleBroTheR
Хахахаха Марче,трябва някой друг да се изкаже за тебsmile.gif
Ако имаш логове можеш да постнеш моето мение преди месец някъдеsmile.gif
dlh
преди беше голямо лапе, ама е пораснал като гледам biggrin.gif
dreben
важи - таратанци :>

надуто, арогантно, гадно копеленце, което много уважавам :>
dianna
Ot koga se znaem i wse ne mojem da se opoznaem ... (nerazgadaem za men) smile.gif
Mihaela
QUOTE(NoEx @ Nov 18 2005, 05:02 PM)
Едит от малкото форумци който казва нещо смислено wink.gif
*

Ами кво да мисля...
Не го познавам лично, за да мисля нещо обективно и конкретно...
Но и нищо лошо не мисля де smile.gif
Console
1 Човек,който всява респект smile.gif
Не просто Жена а нещо повече smile.gif
Mariyana
NoEx, пич ти ако не престанеш да постваш трябва да кръстим темата " Обсъдете NoEx?!? " Тъпо е нали се сещаш! Ето тук е моя ред да обсъдя предишния с една думичка НЕСЪОБРАЗИТЕЛЕН .... и гледай сега пак да постнеш mad.gif mellow.gif
dlh
Лоша biggrin.gif
Console
Страхи.
Страшно печен smile.gif
Добра душица smile.gif
Човек с който може да пиеш повече от 2 водки smile.gif
Обича котките като мен,и ще ми подари неговата smile.gif
wladi
Vazhi =)
xzone
Ми аз ще се съглася по малко и с Мариана и с длх. Леко несъобразителен, на моменти все още "детски гъз" (нищо че звучи грубо не влагам лоши мисли), ама потенциал поне до колкото мога да преценя има wink.gif

Офф: Имайки предвид, че тъй или иначе в тоя форум пишат редовно 20-на човека е нормално да се получи някой да се изказва честичко, ама 4 пъти за 12 мнения си е прекалено ;Пsmile.gif
ЕДИТ: ъъ дет са вика.. малко тъпо изглежда моето мнение при положение, че мненията на юзъра за който съм писал ги няма вече smile.gif
dlh
май не разбра правилата на играта wink.gif
dreben
QUOTE(dlh @ Nov 21 2005, 05:10 PM)
май не разбра правилата на играта wink.gif
*

как беше
ъъъъъ
на всяко гърне мерудия, на всеки кур капия .? :>
NoEx
Дребен...кво друго кажа. Не съм чел достатъчно негови мнения за да си изградя някаква престава що за лице е, но е някъф фен tongue.gif
iLoveEva
QUOTE(NoEx @ Nov 27 2005, 11:30 AM)
Дребен...кво друго кажа. Не съм чел достатъчно негови мнения за да си изградя някаква престава що за лице е, но е някъф фен  tongue.gif
*

Като нямаш изградена представа и не знаеш що за лице е, ЗАЩО ИЗОБЩО се изказваш? Колкото да има? Мноо яко, а?

мисля, че мнението ми е очевидно, както и това на което се базира smile.gif
eva
Еми пича ме обича :Р
муа ;D
dlh
Успява да заблуди мноооого народ каква е всъщност.

п.п.

"Муа" ми прилича на звук, издаван от умиращ жираф ("South Park: BL&U")
eva
длх, джудже смотано което трие постовете които не му изнасят.
Или може би изтрива предния пост защото чака моя?

П.С - И двамата знаем, че заблудената ще съм аз в такъв случай. Каква съм всъщност? Едва ли ще чуя нещо по различно от нещата които си ми казвал досега, така че можеш да си спестиш пелтеченето.

П.П.С - "муа" е далеч от звук. Йор имеджън е на много ниско ниво.
N2GetherNow
QUOTE(dlh @ Nov 27 2005, 06:28 PM)
Успява да заблуди мноооого народ каква е всъщност.

п.п.

*

Ето сега съм по правилата! Поствам мнение за човека преди мен (малко отлконение, този път ще си пейст в нотепад мнението, че ми писна да го пиша 190283012983 пъти)... Така длх, пич, много си деградирал, с риск да се повторя: ТОВА, ЧЕ ТИ НЕ Я РАЗБИРАШ, В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ДРУГИТЕ НЕ Я РАЗБИРАТ! Или те е яд, че не ти е бутнала? Мислеше си, че ти г-н Глобал Оп ще я треснеш само заради +о-то ти? Ето къде ти е грешката... На нея не и е дремело за твоето ОООО, била е стеб заради теб самия, но ти си прекалено кух за да го осъзнаеш, а сега вече е късно, тя не те иска, тя иска някой друг... може би мен?

П.П. Оказа се, че докато съм го писал Ева е постнала преди мен.. нищо трий го, аз ще те чакам да постнеш за да съм след теб...
LordDoskias
QUOTE(dlh @ Nov 27 2005, 06:28 PM)
*

offtopic
i tyi stana duma az south park prosto edna emblemati4na replika na kartman :
"They killed kenny, BASTARDS !!!"
/offtopic
dlh
QUOTE(eva @ Nov 27 2005, 07:07 PM)
длх, джудже смотано което трие постовете които не му изнасят.
Или може би изтрива предния пост защото чака моя?

П.С - И двамата знаем, че заблудената ще съм аз в такъв случай. Каква съм всъщност? Едва ли ще чуя нещо по различно от нещата които си ми казвал досега, така че можеш да си спестиш пелтеченето.

П.П.С - "муа" е далеч от звук. Йор имеджън е на много ниско ниво.
*

QUOTE(N2GetherNow @ Nov 27 2005, 07:09 PM)
Ето сега съм по правилата! Поствам мнение за човека преди мен (малко отлконение, този път ще си пейст в нотепад мнението, че ми писна да го пиша 190283012983 пъти)... Така длх, пич, много си деградирал, с риск да се повторя: ТОВА, ЧЕ ТИ НЕ Я РАЗБИРАШ, В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ДРУГИТЕ НЕ Я РАЗБИРАТ! Или те е яд, че не ти е бутнала? Мислеше си, че ти г-н Глобал Оп ще я треснеш само заради +о-то ти? Ето къде ти е грешката... На нея не и е дремело за твоето ОООО, била е стеб заради теб самия, но ти си прекалено кух за да го осъзнаеш, а сега вече е късно, тя не те иска, тя иска някой друг... може би мен?

П.П. Оказа се, че докато съм го писал Ева е постнала преди мен.. нищо трий го, аз ще те чакам да постнеш за да съм след теб...
*

И двамата използват силни думи, без да осъзнават значението им, което пък подсказва нивото на възпитанието им. Говорят/пишат без да мислят (за говоренето на единия знам от първа ръка), да не говорим, че явно няма синхронизация между тях откъм факти, въпреки твърдението на единия за това. В крайна сметка и двамата са празнодумци, които говорят "колкото да има". Един съвет и към двамата: подбирайте си битките. Тази не си заслужава, откъдето и да го погледнеш.

П.П.
Специално на Ева мога да пожелая, да посети някое вечерно даскало по английски и български. И двата езика й куцат много.
На N2GetherNow пък ще кажа, че се пали без да има за какво. Чувствата и на двама ви слабо ме касаят, още по-малко касаят форума, така че ги дръжте за себе си.
iLoveEva
HAHAHA :>

тази тема е регламентираният способ за нареждане, предтекстът и оправданието, за да ги го избиете biggrin.gif поне някои от вас...
(както един подфорум "НЕЦЕНЗУРИРАНО" в един друг форум, съществувал някога)

и понеже това само по себе си е много жалко... мисля че няма да ми се разсърдите, ако този път не изкажа мнение за предишния wink.gif
N2GetherNow
QUOTE(dlh @ Nov 27 2005, 09:36 PM)
И двамата използват силни думи, без да осъзнават значението им, което пък подсказва нивото на възпитанието им. Говорят/пишат без да мислят (за говоренето на единия знам от първа ръка), да не говорим, че явно няма синхронизация между тях откъм факти, въпреки твърдението на единия за това. В крайна сметка и двамата са празнодумци, които говорят "колкото да има". Един съвет и към двамата: подбирайте си битките. Тази не си заслужава, откъдето и да го погледнеш.

П.П.
Специално на Ева мога да пожелая, да посети някое вечерно даскало по английски и български. И двата езика й куцат много.
На N2GetherNow пък ще кажа, че се пали без да има за какво. Чувствата и на двама ви слабо ме касаят, още по-малко касаят форума, така че ги дръжте за себе си.
*

Нали разбираш, че няма как да остана безучастен, когато гледам как се заяждаш с Ева? А ти откъде си сигурен, че ние имаме чувства, цялото това ни поведение може да е провокация към теб? От тук нататък какво правиме?

Отнсно играта баджанака е пич, кефи ме ще му звъннаsmile.gif хаха
DeViLiX
Нямам критерий по които да съдя, но ме радва nick-а. smile.gif
N2GetherNow
QUOTE(DeViLiX @ Nov 28 2005, 11:26 AM)
Нямам критерий по които да съдя, но ме радва nick-а. smile.gif
*

хаха и менsmile.gif
nik666
Я па го не познавам, но се опитвам да визуализирам семантичните деретминанти, композиращи гореспоменатия псевдоним nik.gif
LordDoskias
ami ... 4est posetitel na mitaka ;pp , i rqdko se brysne ;pp i pla6i horata wink.gif ... ob6to vzeto tova e ... i se kefi na stranni igri ... smile.gif)
pekan tip - s 2 dumi nik.gif nik.gif nik.gif nik.gif
eva
И БОГ СЪЗДАЛ МОМЧЕ, НЕ ПО МОЙ ОБРАЗ (разбира се), НО ПО ПОДОБИЕ.
DeViLiX
Като се запозная с нея, ще дам повече инфо. smile.gif
За сега - поредната жена или момиче.
Mariyana
Ами не го познавам, но ми направи впечатление с описанието на ника си wink.gif хм приятел и в аватара ти има нещо, което ми харесва, само едно леко недоуточнение в цялата картинка smile.gif небрежен си. Редактирай си профила.... личната ти страница е с правописна грешка http://www.ludnica.og
....нека се чете http://www.ludnica.oRg tongue.gif
DeViLiX
//off topic

Mariyana Нарочно съм го сложил на *.og :Р
Иначе се радвам, че ти харесва ника ми, а колкото до самия аватар - той е произведение на ATI Technology с извести корекций от моя страна за да стане, това което е сега. :Р

//
eva
Мъриииту е кууууучкааааа :Р
Харесва ми импулсивността в нея. Е вярно клюкарка си пада, ама нямам нищо против да и говоря.

П.С - Птиците умират сами.. колкото и гнезда да са свили заедно. :unsure:
}---}----
ot moq otbor e smile.gif
obi4ame s neq admins dry.gif
console.gif
N2GetherNow
QUOTE(DeViLiX @ Nov 29 2005, 03:24 PM)
//off topic

Mariyana Нарочно съм го сложил на *.og :Р
Иначе се радвам, че ти харесва ника ми, а колкото до самия аватар - той е произведение на ATI Technology с извести корекций от моя страна за да стане, това което е сега. :Р

//
*

@OFF

Е моя пък е произведение на Adobe ImageReady & Photoshop CS 2, за да стане хммм... това което е сега? tongue.gif

@END

А иначе цветето е готино парче, харесва ми какви му ги ражда главичката... искам и на мен така пък!
NoEx
Доколкото знам, живее в моя квартал, завършил е мойто даскало...и от наблюденията ми от постовете му...пич е човека tongue.gif
}---}----
кефиш !
има добри познания в IRC и извън него!
не е abuser и не използва цинизми smile.gif
N2getherNow оставям на теб да си измислиш инфо за Свинския !!!! smile.gif
развихри се ( Кючек майна )
Dimitrichka
Хммм какво да кажа за тоз преди мене освен, че е ... *CENSORED* Хахахах, не бе, базикам се, момчето е много свястно, умно, интелигентно, понякога много ме ядосва, ама то без да иска го прави, тай че му прощавам, ама някой път ще ме ухапе кучето, ще го издебна и ще го *тука думата би трябвало да се римува с "дебна" :РРррр *
Та тай де, с една дума пич! smile.gif
}---}----
развратница :0
Красива млада... не чак до там умна
Селянка жена biggrin.gif
адски носи на бъзик и много й се кефя smile.gif
цепиш малката smile.gif
и много обича да яде Варена наденица на "Елит Мес
"
Dimitrichka
Много верни наблюдения имаш..защо ли? :Р
Като казах умно и интелигентно нямах предвид непременно и красиво smile.gif върху лицето му си личат шамарите на живота smile.gif леко гледа на криво имам предвид, ама то туй не е толкоз страшно smile.gif споко, бейби, аз съм с теб, знаеш! smile.gif
}---}----
е че ти нямаш друг избор smile.gif
под красива нямам предвид външна красота.......... сеш' ли се smile.gif
има хемороиди но аз не съм дбребнав smile.gif
айде стига вече smile.gif
бхахаха
много е печена пичката
приятелка е с Ева
Mariyana
}---}---- дееба дано съм ти улучила всички скобки и тиренца. 3-4 думи за да те оплюя порядъчно: прекалено самонадеян и самоуверен, дразнител и половина, + адски много негативи. Умри в чата приятел. :v:
Mariyana
Ето малко и за "тая" предходната: комплексарка, реалистка, с преливащи вълни на душевни разстройства, освободена клюкарка, издребнява до крайност, съдистка, полу-идеалистка и като за капак неграмотна. :unsure:
NoEx
Мисля, че трябва малко да се отпусне и да не приема нещата толкова на сериозно...сама говори за морал, за това, че другите 'живеят' в ИРЦ и че приемат всичко на сериозно...а от това което виждам самата тя приема много навътре тези неща smile.gif

Мариянче, ако имаш нещо да обсъждаш от по-горе казаното от мен - ЛС, а не само да се флуди. Същото важи и за двамата виртуални любовници :lol:
Wolfen
Lud chatter smile.gif Razvulnuvan ot problemite na na6ta milna rodna IRC mreja smile.gif Izglejda umno mom4e, koeto znae kakvo govori i za6to go govori smile.gif
Koi virtualni lubovnici imash predvid? Dimitrichka i cveteto li? smile.gif te sa saprug i sapruga ve4e smile.gif
NoEx
Ооо ето че стария СЪ-форумец се присъедини към нас и в новия форум smile.gif Добре дошъл smile.gif

Ми свестен е, не се бърка (поне не много) където не му е работа...свестен е и е някъф луд фен tongue.gif
wladi
Еми, стабилка ми се вижда, не пише празни приказки за което евала... и тва е. smile.gif
}---}----
ми де да знам
има добри заченъци на мисъл
и тегли средния на целия форум smile.gif
мариянче слънце, къде ми ги видя негативите кат не ме познаваш
я ела на кафе да видиш tongue.gif
Няма как да умра в чата щот не влизам много често ( не ми е интересно ( само когат Wolfen иска да се женим за MiRaCuLiX :shutup2: yeah.gif )
ПС май си уцелила чертичките
} 3 черти } 4 черти mellow.gif

ей обичам я тая дупка Форум smile.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.