Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: какво мислиш за предишния?
UniBG Forums > Отдих и забава > Форумни игри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
Rolex
opredeleno ne e moi tip , nezavisimo ot avatara blink.gif
diabolic
в зависимост от аватара , не е мой тип :Д
Mariyana
QUOTE(diabolic @ Jan 25 2008, 10:01 PM) *
в зависимост от аватара , не е мой тип :Д

Авеее никога не съм комуникирала с нея, ама на 2те снимки, които съм виждала ми изглежда много лъчезарен човек. Те такива хора са душата на компанията и е доооста забавно покрай тях, аз лично се радвам на усмихнати хора, а това дали е щастлива smile.gif само тя си знае. Знам само, че предизвиква усмивка, а по хубаво от това за един човек няма.
CrazyGoD
Какчето е уникален човек wink.gif
flx
Машина за убиване guns.gif
magdanoz
golem e gashtnik :>
iskam go ritna biggrin.gif
Dragster
няма собствено мнение почти винаги; лесно си го мени и лесно си мени мисленето... бла тва за сега
diabolic
troublesome
int21h
Много е.. диаболична. :)
Mariyana
QUOTE(int21h @ Jan 26 2008, 02:26 PM) *
Много е.. диаболична. smile.gif

Баценцеее, голем пиеница ми се чини тоя biggrin.gif
Абе ако трябва да съм честна програмисти мн мн не харесвам biggrin.gif ма тва е щото на време избягах от бранша, па и 90% от колегите ми са такива в шибания университет и малко са ми дотегнали теми от рода "абе копеле, днес тук нещо ми бъгна, а и deadline-a ... и неам време, не ми се излиза, забил съм се тук в нещо"...сухари некви и то сухари с голеееми чевени очи. Ма не си личи Мартински да е от тех, не че го познавам де. Шматка ми се види smile.gif важното, че се радва на живота, и на Костова разбира се.
Ейй да вземеш котенце на мацката !! biggrin.gif
btw радва факта, че се обаждаш в теми, в които си компетентен или имаш мнение, що мен лично ми писна да чета простотии, а най-вече ми е писнало от глупави хора. Яко е да те чете човек. thumbsup.gif
magdanoz
gotin chowek na koito po ironiq na sydbata mu se sluchwat kofti neshta
Ned
Маго си е пич от всякъде :>
Rolex
nedqlko rulira :> golqm simpatqga tongue.gif
dnz
Струва ми се че е голям идиот, трябва да се запозная с него tongue.gif
magdanoz
nqmam loshi wpechatleniq smile.gif wijda mi se swesten
DeStRuCti0N
Салата :>
kaspi
metalist smile.gif)
Mariyana
абе Алекси е едно много точно старче, доста параноичен на моменти (за телефона говоря wink.gif )
иначе маса добродушен, само дето понякога му се чудя за някой нещица, но щом е щастлив smile.gif...той си знае цената
Dragster
Марияна е човек на полюсите. wink.gif
CrazyGoD
Готин човек е wink.gif
Ned
Голям каиш :>
int21h
Nasty Evil Dog :)

Готин пич е.
Rolex
adash biggrin.gif pi4aga :>
Ned
И двамата Мартиновци са изроди :>
diabolic
мисля си ,че не е хубаво все за него да си мисля blink.gif
dalt
nice wink.gif
ludacris-
Mislia che e sviasten smile.gif
^_UnDeRtAkEr_^
He Mu e ocoBeHo npuqTeH
magdanoz
mislq che lipsata na net shte mu se otrazi dobre
CrazyGoD
Зелен с много листенца biggrin.gif
diabolic
нищо лошо wink.gif
zeraful
Много лоши неща ;>
Mariyana
Не го познавам добре, последните ми спомени бяха, че определено е човек, който знае как да се забавлява, човек който много държи на приятелите си и има много такива, които мисля му помагат като изпадне в ония кофти състояния, и които също държаха страшно много на него (поне по всички истории, които е разказвал)
Sameveel
Готин човек с много щура глава. Разговорите ни са приятни и забавни. Абе нямам някакви лоши впечатления happy.gif
DeStRuCti0N
Много позитивна и готина личност smile.gif
Sameveel
Радвам се, че го познавам smile.gif
diabolic
най милия и усмихнат човек , който познавам
magdanoz
edin ot gotinite hora wyw foruma s koito winagi mojesh pogoworish ili da se pobazikate na wolq smile.gif
ludacris-
tochen e , svesten e , maina e smile.gif
flx
Добър човечец smokin-fly.gif
diabolic
не го познавам ;/
int21h
Наистина много интересна личност. (в добрия смисъл на думата)
dalt
Само хубави впечатления wink.gif
magdanoz
chuwal sym che bil golqm nerwak smile.gif
inache e gotin tip
diabolic
клюкар :Д
dreben
марчето е душица човек
не ми се връзва /или поне рядко:>/ на простотиите :>
diabolic
ммм май нямам думи да го опиша , прекрасно чувство за хумор , забавен , умен , лигав, интелигентен и голям задник.
Sameveel
Човек с голямо сърце, широко скроена, искрена и весела /като изключим моментите, в които някои лоши люде я ядосват/ Абе, Марчето си ми е мила и драга smile.gif
magdanoz
artistichna natura smile.gif
kaspi
tanascho na momenti izbuhva . ama inache si e pich
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.