DarkSol`2Bz
Jun 2 2007, 08:23 AM
дрябния ... той е човека

Може би единствения капацитет, който може да граничи с простотията и идиотските ми начини на пребиваване в интернет

Много точен (в смисъл, че като му кажеш да отиде някъде в 17:32 той е там точно в 17:32

- в смисъл и не само ...).
P.S. Полека като пиете вино да не ви влиза в носа, че ...

(съвет)
Wolfen
Jun 2 2007, 10:13 AM
Mai i predi sym pisal mnenie za tazi osoba...no nishto, pak shte napisha, nqma da mu navredi

Ami visok kato krushata v dvora na chicho Dimo, no ne e kuh kato neq

Mnogo zabaven, koeto ponqkoga moje da te ubie

ot smqh razbira se. Postovete mu vyv foruma predizvikvat dusheven ekstaz i razni drugi raboti

Najivo - skromen, spretnat, dobre izglejdasht mladej...kakva izmamna kartina

v dushata mu bushuvat nepodozirani strasti i emocii, koito izbulva v poredniq si nepodrajaem post, koito me kara da se razplacha ot smqh... Toi e talant! Toi e nechovek. Toi e bog!
DarkSol`2Bz
Jun 2 2007, 10:35 AM
Е аз не си спомням дали съм писал, но ...
Какво мисля за предишния ли ...

?
Мисля, че е хубаво, че в IRC все още има хора като него. Умерени, точни с невероятно чувсво за хумор, и както някой каза по-горе - носи на майтап, духовит е, не изгрубява, не се сдухва, 99,9% от времето е в настроение, което може да прехвърли и на теб. В "real life (©)" е същото + още безброй качества, които вярвам много от хората, които са го виждали face 2 face са забелязали. Ай наздраве
black_dahlia
Jun 2 2007, 12:43 PM
Нямам кой знае какви впечатления, но ми изглежда точен
magdanoz
Jun 2 2007, 02:56 PM
prekaleno wisoki iziskwaniq bez pokritie
CrazyGoD
Jun 2 2007, 03:12 PM
Обещал съм му да го черпя бира. След като пийнем ще мога да кажа с точност какво мисля, засега всико е 6+
hatred
Jun 2 2007, 04:18 PM
Пич е. Но не ме кефи, че създава някаква картинка на черно и тъмно. Дай го малко по-свежарско.
Даже ще го поздравя с една песен, която той ми даде навремето. Poets Of The Fall - Desire
Wolfen
Jun 2 2007, 04:27 PM
Hahaha, tva e super pozitiven chovek sys mnogo zrqlo razbirane za jivota, celeystremen, ambiciozen. Ne na posledno mqsto, znae kak da se zabavlqva ( i kakva muzika da slusha

) Nakratko, imam mnogo visoko mnenie za nego.
magdanoz
Jun 2 2007, 05:31 PM
mn gotin tip, winagi moje da se bazikash s nego nosi mnogo :>
mojesh da goworish swobodno s nego, uwajawam go
Dragster
Jun 2 2007, 06:02 PM
Преди сигурно половин година много ми правеше впечатление.. Все казваше: Аз, ако бях на негово място еди що си.. Аз, ако бях ирц оператор... Аз, ако бях модератор... Аз, ако бях оператор на #forums.
Просто това много ми бъркаше в очите, но от много отдавна не съм видял да прави така, но реших да отбележа.
Иначе положителен човек и си мисля, че с компания на по бира или някакъв алкохол с него би си искарал много весело.
SkinHeads
Jun 2 2007, 06:24 PM
Понякога много ама адски много ме дразни.
Mariyana
Jun 2 2007, 06:34 PM
Energy--- всичко добре, знания солидни в дадена облас, обаче в паралел с високомерието и самочуствието остават на заден план. Не е лоша личност, но има доста още да "повърви". Знам какво ще каже тук ... "тая пак говори без да ме познава добре", и разбира се да ме обори, както в повечето случаи прави. Друго наблюдение - доста е демонстративен, това разбира се не винаги е лошо, но в повечето случаи доста натрапчиво за някой. Забелязах, че постовете ти са по на рядко (Вече) затова се радвам, и че успях да те уцеля, че си предходен да си си кажа ...
Ако трябва да направя общо сравнение с болшинството, смятам, че си в доста добри позиции, но трябва да работиш още
п.с. дано не го приемеш лошо
п.с.2. явно докато се мотам Васето ме е изпреварил. Това е защото нещо не съм в кондиция и пиша- трия, пиша - трия, както и да е. Него май съм го коментирала не веднъж. Скоро не сме разговаряли. От предишни наблюдения (ще се повторя вероятно) смятам, че е един от най-трезво мислещите, изключвам разбиранията му относно национализма/расизма , твърде крайни са за мен, както съм му казвала и на него. Иначе с кеф бих пропиляла 2 часа за бира в компанията му.
DarkSol`2Bz
Jun 2 2007, 08:52 PM
Не бих казал, че ми харесва особено. face 2 face не бих бил приятел или близък с нея (или с такъв човек).
P0werful
Jun 2 2007, 08:55 PM
Oligofren
blood
Jun 3 2007, 12:47 AM
QUOTE(P0werful @ Jun 2 2007, 09:55 PM)

Oligofren
Не разваляй и тази тема

Нямаш си и идея какво е олигофрен, олигофрен.
Неориентиран пубер, това мисля, че е той :>
Dragster
Jun 3 2007, 12:54 AM
Неорентиран, опитва се да бъде различен по някакъв начин, простоват може би...
Мисля, че в положителна насока може много повече от това, което е показал (което аз съм забелязал).
---
...
Разбира се, че не.
dreben
Jun 3 2007, 12:58 AM
QUOTE(Energy--- @ Jun 3 2007, 01:54 AM)

Неорентиран, опитва се да бъде различен по някакъв начин, простоват може би...
Мисля, че в положителна насока може много повече от това, което е показал (което аз съм забелязал).
---
...
Разбира се, че не. :)
Добро хлапе. Създаде си много врагове, което на мен ми се струва необяснимо, предвид че не е правил нещо особено. Има потенциал, но криволичеща насока на реализация :>
magdanoz
Jun 3 2007, 02:15 AM
winagi weseliq i gotin tip
Голям образ, уважавам го. :>
black_dahlia
Jun 3 2007, 12:15 PM
[12:52:46] * Lax is now known as dahliasbrother
kazva, che mi bil brat

no ne e dokazano vse oshte

kakto se kazva na vsqka mandja merudiqta :>
CrazyGoD
Jun 3 2007, 12:25 PM
Готино момиче, писали сме си няколко пъти

Нищо лошо немога да кажа за нея
QUOTE(black_dahlia @ Jun 3 2007, 01:15 PM)

[12:52:46] * Lax is now known as dahliasbrother
kazva, che mi bil brat

no ne e dokazano vse oshte

kakto se kazva na vsqka mandja merudiqta :>
Снощи те предупредих да не прекаляваш.

Иначе лудия бог не го познавам, но изглежда пич. Нямам право да го виня за мрачния му стил, всеки избира това което му е на сърце.
^_JoHn_DoE_
Jun 3 2007, 02:49 PM
Nice man.
П.П Айде поругайте ме малко...
Dragster
Jun 3 2007, 03:07 PM
Още неорентиран ми се вижда...
Не е толкова тъп за колкото всички го смятат.
magdanoz
Jun 4 2007, 07:57 PM
trqbwa da wzeme da se wslusha w sywetite ni
EraseD
Jun 4 2007, 08:03 PM
какво може да се каже за magdanoz ==>той е виаграта на салатата
EraseD
Jun 4 2007, 08:07 PM
какво може да се каже за magdanoz ===> виаграта на салатата
Mariyana
Jun 4 2007, 09:05 PM
добави ме преди време към "приятели", което ми е адски странно, след като не ми е обелил нито 1 дума, може да си е пробвал опцията човека

- експериментатор
CrazyGoD
Jun 4 2007, 09:42 PM
Един от малкото хора с които ми е приятно да си говоря/пиша

Много обича да ми оспорва мненията и на моменти ме изнервя с това, но иначе нищо лошо
Dragster
Jun 7 2007, 06:01 PM
Беше споменато някъде из форума, че тази мрачна музика го съсипва и прочие.
От наблюденията ми и от малкото мигове в които съм контактувал с него имам впечатление, че той е много положителна и забавна личност с много весел характер.
И аз си мислех, че такива, които слушат такава музика и се овличат по мрачни неща са някакви хора на които винаги им е гадно и са отчаяни то живота, които гледат все от отрицателната страна на всичко - нещо като тези емо, но явно съм бъркал или Лудият не влиза в това число.
SkinHeads
Jun 8 2007, 11:30 AM
Не знам как не му омръзна да пише на тоя пич.

Имам некво чувство, че има голямо самочувствие, което съм добил единствено от постовете му тук. Никога не съм общувал с него, така че да не го взима на вътре
magdanoz
Jun 10 2007, 09:00 PM
ot razgoworite s nego sym na mnenie che e super gotin chowek
dosta nad srednoto niwo

i mislq che dosta mi promeni wijdaniqta za skinowete
i tqhnoto powedenie/dwijenie
Mariyana
Jun 10 2007, 10:00 PM
мхаххаха преди малко ми се ядоса
п.с. щЕ почервенее някой ден

нищо, че не е типично за тревите
magdanoz
Jun 11 2007, 11:56 AM
az koga sym se qdosal pak biwa
ti gledaj da ne ta podgona s noja che togawa losho

p.s. ot kakto bachkash si zaeta i nqmash wreme za gluposti
i ima nekaf napredyk

dano da e taka i za napred
LuDaCr1s
Jun 11 2007, 08:55 PM
magdanoza e lud ;d
black_dahlia
Jun 11 2007, 09:42 PM
LuDaCr1s, ahmmmm ... struva mi se, che ako te vidq an jivo nqq mi haresash. no pyk moje i da se zablujdavam :> koi znae :>
CrazyGoD
Jun 12 2007, 12:42 AM
Само хубави неща
magdanoz
Sep 15 2007, 11:10 PM
ima nujda ot nowa frizura :>
kaspi
Sep 15 2007, 11:23 PM
ima nujda ot syn
Mariyana
Sep 16 2007, 12:03 AM
QUOTE(kaspi @ Sep 16 2007, 12:23 AM)

ima nujda ot syn
Когато ми е било тежко на нощни смени ме е държал будна, много съм му благодарна. Скоро отново прекара една нощна в мое присъстие....доборото старо време. Смятам, че ако създам бизнес и имам нужда от работници сигурно би бил един от най-коректните и отдадени на работата си, дори не мрънка да се оплаква

. Много неща мога да кажа....нооо ще ви оставя в мистика

(готин човечец)
kaspi
Sep 16 2007, 12:12 AM
veselqk na n-ta stepen
dreben
Sep 16 2007, 04:00 PM
QUOTE(kaspi @ Sep 16 2007, 01:12 AM)

veselqk na n-ta stepen
Каспи е свестен :D
int21h
Sep 16 2007, 04:59 PM
QUOTE(dreben @ Sep 16 2007, 05:00 PM)

Каспи е свестен :D
Ненормалник. Кефи.
magdanoz
Sep 16 2007, 08:23 PM
ima gotino mislene

radwa
SkinHeads
Sep 16 2007, 08:28 PM
Епа не го познавам особено ама нямам лоши впечатления.
CrazyGoD
Sep 16 2007, 08:39 PM
Един добър скинар

Не съм общувал много с него, но изглежда доста свестен

Само се надявам да не почне да убива цигани, турци и т.н.
Dragster
Sep 16 2007, 09:49 PM
Добронамерен.
black_dahlia
Sep 17 2007, 09:24 PM
Понякога е голям дървен философ
dalt
Sep 18 2007, 08:05 AM
Девойче с потенциал :)
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки,
натисни тук.