Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: какво мислиш за предишния?
UniBG Forums > Отдих и забава > Форумни игри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
DarkSol`2Bz
дрябния ... той е човека thumbsup.gif Може би единствения капацитет, който може да граничи с простотията и идиотските ми начини на пребиваване в интернет rolleyes.gif Много точен (в смисъл, че като му кажеш да отиде някъде в 17:32 той е там точно в 17:32 blink.gif - в смисъл и не само ...).

P.S. Полека като пиете вино да не ви влиза в носа, че ... yess.gif (съвет)
Wolfen
Mai i predi sym pisal mnenie za tazi osoba...no nishto, pak shte napisha, nqma da mu navredi biggrin.gif Ami visok kato krushata v dvora na chicho Dimo, no ne e kuh kato neq tongue.gif Mnogo zabaven, koeto ponqkoga moje da te ubie smile.gif ot smqh razbira se. Postovete mu vyv foruma predizvikvat dusheven ekstaz i razni drugi raboti wink.gif Najivo - skromen, spretnat, dobre izglejdasht mladej...kakva izmamna kartina tongue.gif v dushata mu bushuvat nepodozirani strasti i emocii, koito izbulva v poredniq si nepodrajaem post, koito me kara da se razplacha ot smqh... Toi e talant! Toi e nechovek. Toi e bog! smile.gif
DarkSol`2Bz
Е аз не си спомням дали съм писал, но ...
Какво мисля за предишния ли ... smile.gif ?
Мисля, че е хубаво, че в IRC все още има хора като него. Умерени, точни с невероятно чувсво за хумор, и както някой каза по-горе - носи на майтап, духовит е, не изгрубява, не се сдухва, 99,9% от времето е в настроение, което може да прехвърли и на теб. В "real life (©)" е същото + още безброй качества, които вярвам много от хората, които са го виждали face 2 face са забелязали. Ай наздраве cheers.gif
black_dahlia
Нямам кой знае какви впечатления, но ми изглежда точен smile.gif
magdanoz
prekaleno wisoki iziskwaniq bez pokritie smile.gif
CrazyGoD
Обещал съм му да го черпя бира. След като пийнем ще мога да кажа с точност какво мисля, засега всико е 6+ biggrin.gif
hatred
Пич е. Но не ме кефи, че създава някаква картинка на черно и тъмно. Дай го малко по-свежарско.

Даже ще го поздравя с една песен, която той ми даде навремето. Poets Of The Fall - Desire
Wolfen
Hahaha, tva e super pozitiven chovek sys mnogo zrqlo razbirane za jivota, celeystremen, ambiciozen. Ne na posledno mqsto, znae kak da se zabavlqva ( i kakva muzika da slusha tongue.gif ) Nakratko, imam mnogo visoko mnenie za nego.
magdanoz
mn gotin tip, winagi moje da se bazikash s nego nosi mnogo :>
mojesh da goworish swobodno s nego, uwajawam go wink.gif
Dragster
Преди сигурно половин година много ми правеше впечатление.. Все казваше: Аз, ако бях на негово място еди що си.. Аз, ако бях ирц оператор... Аз, ако бях модератор... Аз, ако бях оператор на #forums.
Просто това много ми бъркаше в очите, но от много отдавна не съм видял да прави така, но реших да отбележа.
Иначе положителен човек и си мисля, че с компания на по бира или някакъв алкохол с него би си искарал много весело.
SkinHeads
Понякога много ама адски много ме дразни.
Mariyana
Energy--- всичко добре, знания солидни в дадена облас, обаче в паралел с високомерието и самочуствието остават на заден план. Не е лоша личност, но има доста още да "повърви". Знам какво ще каже тук ... "тая пак говори без да ме познава добре", и разбира се да ме обори, както в повечето случаи прави. Друго наблюдение - доста е демонстративен, това разбира се не винаги е лошо, но в повечето случаи доста натрапчиво за някой. Забелязах, че постовете ти са по на рядко (Вече) затова се радвам, и че успях да те уцеля, че си предходен да си си кажа ...
Ако трябва да направя общо сравнение с болшинството, смятам, че си в доста добри позиции, но трябва да работиш още

п.с. дано не го приемеш лошо

п.с.2. явно докато се мотам Васето ме е изпреварил. Това е защото нещо не съм в кондиция и пиша- трия, пиша - трия, както и да е. Него май съм го коментирала не веднъж. Скоро не сме разговаряли. От предишни наблюдения (ще се повторя вероятно) смятам, че е един от най-трезво мислещите, изключвам разбиранията му относно национализма/расизма , твърде крайни са за мен, както съм му казвала и на него. Иначе с кеф бих пропиляла 2 часа за бира в компанията му.
DarkSol`2Bz
Не бих казал, че ми харесва особено. face 2 face не бих бил приятел или близък с нея (или с такъв човек).
P0werful
Oligofren
blood
QUOTE(P0werful @ Jun 2 2007, 09:55 PM) *
Oligofren

Не разваляй и тази тема hmm.gif Нямаш си и идея какво е олигофрен, олигофрен.

Неориентиран пубер, това мисля, че е той :>
Dragster
Неорентиран, опитва се да бъде различен по някакъв начин, простоват може би...
Мисля, че в положителна насока може много повече от това, което е показал (което аз съм забелязал).
---
...

Разбира се, че не. smile.gif
dreben
QUOTE(Energy--- @ Jun 3 2007, 01:54 AM) *
Неорентиран, опитва се да бъде различен по някакъв начин, простоват може би...
Мисля, че в положителна насока може много повече от това, което е показал (което аз съм забелязал).
---
...
Разбира се, че не. :)

Добро хлапе. Създаде си много врагове, което на мен ми се струва необяснимо, предвид че не е правил нещо особено. Има потенциал, но криволичеща насока на реализация :>
magdanoz
winagi weseliq i gotin tip
Lax
Голям образ, уважавам го. :>
black_dahlia
[12:52:46] * Lax is now known as dahliasbrother

kazva, che mi bil brat wink.gif no ne e dokazano vse oshte smile.gif
kakto se kazva na vsqka mandja merudiqta :>
CrazyGoD
Готино момиче, писали сме си няколко пъти tongue.gif Нищо лошо немога да кажа за нея biggrin.gif
Lax
QUOTE(black_dahlia @ Jun 3 2007, 01:15 PM) *
[12:52:46] * Lax is now known as dahliasbrother

kazva, che mi bil brat wink.gif no ne e dokazano vse oshte smile.gif
kakto se kazva na vsqka mandja merudiqta :>

Снощи те предупредих да не прекаляваш. smile.gif

Иначе лудия бог не го познавам, но изглежда пич. Нямам право да го виня за мрачния му стил, всеки избира това което му е на сърце.
^_JoHn_DoE_
Nice man.

П.П Айде поругайте ме малко...
Dragster
Още неорентиран ми се вижда...
Не е толкова тъп за колкото всички го смятат.
hex
spammer :-)
magdanoz
trqbwa da wzeme da se wslusha w sywetite ni
EraseD
какво може да се каже за magdanoz ==>той е виаграта на салатата biggrin.gif
EraseD
какво може да се каже за magdanoz ===> виаграта на салатата
Mariyana
добави ме преди време към "приятели", което ми е адски странно, след като не ми е обелил нито 1 дума, може да си е пробвал опцията човека wink.gif - експериментатор
CrazyGoD
Един от малкото хора с които ми е приятно да си говоря/пиша biggrin.gif Много обича да ми оспорва мненията и на моменти ме изнервя с това, но иначе нищо лошо tongue.gif
Dragster
Беше споменато някъде из форума, че тази мрачна музика го съсипва и прочие.
От наблюденията ми и от малкото мигове в които съм контактувал с него имам впечатление, че той е много положителна и забавна личност с много весел характер.
И аз си мислех, че такива, които слушат такава музика и се овличат по мрачни неща са някакви хора на които винаги им е гадно и са отчаяни то живота, които гледат все от отрицателната страна на всичко - нещо като тези емо, но явно съм бъркал или Лудият не влиза в това число. smile.gif
SkinHeads
Не знам как не му омръзна да пише на тоя пич. blink.gif Имам некво чувство, че има голямо самочувствие, което съм добил единствено от постовете му тук. Никога не съм общувал с него, така че да не го взима на вътре smile.gif
magdanoz
ot razgoworite s nego sym na mnenie che e super gotin chowek
dosta nad srednoto niwo smile.gif i mislq che dosta mi promeni wijdaniqta za skinowete
i tqhnoto powedenie/dwijenie
Mariyana
мхаххаха преди малко ми се ядоса yess.gif

п.с. щЕ почервенее някой ден tongue.gif нищо, че не е типично за тревите
magdanoz
az koga sym se qdosal pak biwa
ti gledaj da ne ta podgona s noja che togawa losho tongue.gif
p.s. ot kakto bachkash si zaeta i nqmash wreme za gluposti
i ima nekaf napredyk wink.gif dano da e taka i za napred biggrin.gif
LuDaCr1s
magdanoza e lud ;d
black_dahlia
LuDaCr1s, ahmmmm ... struva mi se, che ako te vidq an jivo nqq mi haresash. no pyk moje i da se zablujdavam :> koi znae :>
CrazyGoD
Само хубави неща biggrin.gif
magdanoz
ima nujda ot nowa frizura :>
kaspi
ima nujda ot syn
Mariyana
QUOTE(kaspi @ Sep 16 2007, 12:23 AM) *
ima nujda ot syn

Когато ми е било тежко на нощни смени ме е държал будна, много съм му благодарна. Скоро отново прекара една нощна в мое присъстие....доборото старо време. Смятам, че ако създам бизнес и имам нужда от работници сигурно би бил един от най-коректните и отдадени на работата си, дори не мрънка да се оплаква wink.gif. Много неща мога да кажа....нооо ще ви оставя в мистика biggrin.gif (готин човечец)
kaspi
veselqk na n-ta stepen
dreben
QUOTE(kaspi @ Sep 16 2007, 01:12 AM) *
veselqk na n-ta stepen

Каспи е свестен :D
int21h
QUOTE(dreben @ Sep 16 2007, 05:00 PM) *
Каспи е свестен :D

Ненормалник. Кефи.
magdanoz
ima gotino mislene smile.gif
radwa smile.gif
SkinHeads
Епа не го познавам особено ама нямам лоши впечатления.
CrazyGoD
Един добър скинар tongue.gif Не съм общувал много с него, но изглежда доста свестен wink.gif
Само се надявам да не почне да убива цигани, турци и т.н. biggrin.gif
Dragster
Добронамерен. tongue.gif
black_dahlia
Понякога е голям дървен философ tongue.gif
dalt
Девойче с потенциал :)
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.