Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: какво мислиш за предишния?
UniBG Forums > Отдих и забава > Форумни игри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
magdanoz
slusha hubawa muzika smile.gif
misterios
ne te obicham v salatata smile.gif
Dragster
QUOTE(misterios @ Mar 5 2007, 05:19 PM) *
ne te obicham v salatata smile.gif

Малко офтопик ама не се сдържах да изкажа мнение за магданоза (като зеленчук).. ам в салатката.. или така да си го земеш . Хех .. Вкусотия. tongue.gif

По темата...
Спомням си ,че маи ти нещо ник искаше да ти се форбит (ако не се бъркам) ,но тфа няма значение.
От малкото ти постове които сам чел (Но понякога от постовете никава представа не може да се добие за човек wink.gif ) ми изглеждаш на весела личност без да му пука от нищо. tongue.gif
SkinHeads
Като махнеш лошото - ПРЕКРАСЕН ЧОВЕК.
Mariyana
Изключителна личност, от малкото, с който ми доставя кеф да тракам private-та, които всъщност ненавиждам.

п.с.Искрено му стискам палци до 10-ти и съм сигурна, че е късметлия wink.gif.
Azlan
несъм имал възможност да общувам с нея,но ми се струва весел и позитивен човек
SkinHeads
Не мисля, че е лош пича доколкото мога да съдя от няколко поста.
misterios
Avatara ti e kato gledam ot 1 film smile.gif
ne si padam mnogo po skinarite ama kefish smile.gif

A za Energy--- , dam az sam s jelanieto za forbida smile.gif no tova niama znachka tongue.gif , lek den veseliak biggrin.gif
Lax
Отворена и весела личност, според мен.
misterios
smile.gif Haresva mi tongue.gif pone ne misli kato nekoi oligofreni biggrin.gif
A za otvorenosta oshte kato sam bil malak ili po tochno bebe , bashta mi e bil student po medicina i me e vodil na lekcii , che oshte ot tam sam bil na ruce smile.gif ot togava sa me barali , hahahahahahahhaa
Konqueror
Мисля че не си наред с главата от време на време smile.gif
misterios
be interesno momche smile.gif karame da se usmihvam tongue.gif ama neshto ne me haresva mnogo mnogo mai a ???? biggrin.gif iloveu.gif
Mariyana
Плямпало? Right? cool.gif
misterios
izroddddddd biggrin.gif ami ko da kaja kefi me tova krechetalo smile.gif pone ne si popluva kato pishe huglove.gif
SkinHeads
ДЗВЕР. Ама лошото е, че му пука кво другите мислят за него.
Lax
Мисля, че трябва да се подстриже. smile.gif
black_dahlia
Нищо (лошо) wink.gif
dreben
само хубаво ;р drag.gif
black_dahlia
Hm, ne znam, ne znam... Interesna lichnost... Pone zasega na men mi e interesen (ne moga da razbera dobyr ili losh geroi e ) biggrin.gif
CrazyGoD
Готино и весело момиче, въпреки че не съм я опознал добре biggrin.gif
dreben
QUOTE(black_dahlia @ Mar 8 2007, 11:22 AM) *
Hm, ne znam, ne znam... Interesna lichnost... Pone zasega na men mi e interesen (ne moga da razbera dobyr ili losh geroi e ) biggrin.gif

;D~
Принципно с какъвто се събереш, такъв ставаш:

-----Original Message-----
From: abo@home.ultra.zmey.com <abo@home.ultra.zmey.com>
To: unibg-users@ultra.zmey.com <unibg-users@ultra.zmey.com>
Date: Monday, September 04, 2000 1:16 AM
Subject: Re: [unibg-users] Otgovor

>ChoCho74@idiot.co.uk writes:
>> a we ABO, a ti ot koi si ?smile.gif
>>
>> {PLEVEN}

Ot loshite.

QUOTE(CrazyGoD @ Mar 8 2007, 12:12 PM) *
Готино и весело момиче, въпреки че не съм я опознал добре biggrin.gif

Свястно дете е, но трябва някой да го вкара в правия път, че да не вземе се обърка и да прослуша неприятна музика ;р
wladi
Гърмян заек е :>
Dragster
Адаш wink.gif
Azlan
от постовете които чета изглежда пичага smile.gif
blood
flooder
CrazyGoD
Нищо лошо. Васката и Красьо викат , че си пекан и им вярвам biggrin.gif
SkinHeads
Не ръси глупости и щуротии, което харесвам много.
Dragster
Стилен..
Mariyana
Пх тоя малкия е яко любопитна натура rolleyes.gif, мн въпроси задава, знам само, че знае как да ги задава тариката му. Regards
misterios
Melnictca smile.gif muje melachka tongue.gif Mariyanaaaaaaaaaaaaaa ila da te papam smile.gif nishto losho baby tongue.gif kefish thumbsup.gif
magdanoz
pekan ;p
CrazyGoD
Зелен wink.gif Ама има време да почервенее biggrin.gif
Mariyana
QUOTE(CrazyGoD @ Mar 21 2007, 12:57 PM) *
Зелен wink.gif Ама има време да почервенее biggrin.gif

Тъ сейм шитс, само се надявам като почервенеете да не презреете

ммм обичам борчетата biggrin.gif (дървото де, не ония празноглавите)
black_dahlia
ГотЯна кака thumbsup.gif
Dragster
Сладуранка, симпатяга, доверчива.. и мързелива. biggrin.gif Не знам защо, но нещо такова впечатление съм останал tongue.gif Ще е хубаво да покаже някаква нейна снимка. wink.gif
black_dahlia
QUOTE(Energy--- @ Mar 29 2007, 12:43 PM) *
Сладуранка, симпатяга, доверчива.. и мързелива. biggrin.gif Не знам защо, но нещо такова впечатление съм останал tongue.gif Ще е хубаво да покаже някаква нейна снимка. ;)

Ма ти чак и рима си докарал :> Снимка...хм.. тряя се задоволиш с общоизвестните :>
Иначе за теб - нищо определено smile.gif Биваш smile.gif
NoEx
Симпатична е wink.gif
Dragster
Тази която му е взела сърцето да му го върне, че така не може да се живее. tongue.gif
Ъъ в момента не ми се мисли за нещо повече, но в главата ми изплува, че е доверчив. Което мога да греша със сигурност, не знам.
SkinHeads
Подрастващ
Mariyana
QUOTE(SkinHeads @ Mar 30 2007, 08:23 AM) *
Подрастващ

ммм добрах се до снимка на брат му мхах ако получа и на баща му .... ммм готин род
CrazyGoD
Готина кака. Цапната е в устата също като една учителка от даскало. Много яко нарежда wink.gif
Dragster
Всичко хубаво. Точняга ми се вижда.. tongue.gif Пък и чуство за хумор има.
Mariyana
Изглежда детенце wink.gif както казахме има и по-готини деца biggrin.gif, все пак май обича да се перчи и да се показва на публични места било то дори да поства снимките си на ляво надясно biggrin.gif, нищо ще порастне tongue.gif
Dragster
QUOTE(Mariyana @ Apr 1 2007, 09:20 PM) *
Изглежда детенце wink.gif както казахме има и по-готини деца biggrin.gif, все пак май обича да се перчи и да се показва на публични места било то дори да поства снимките си на ляво надясно biggrin.gif, нищо ще порастне tongue.gif

Е, сложих 3 снимки в един форум yess.gif ... Голяма работа. tongue.gif
А по-готино 'дете' от мен няма! biggrin.gif dry.gif Lordovete са след мен, аз съм граф!
---
Следващия да коментира каката. tongue.gif
dreben
QUOTE(Energy--- @ Apr 2 2007, 12:14 AM) *
Е, сложих 3 снимки в един форум :yess: ... Голяма работа. :P
А по-готино 'дете' от мен няма! :D <_< Lordovete са след мен, аз съм граф!
---
Следващия да коментира каката. :P

Изглежда да е пич, < карам по ред, не коментирам каки ;р > нямам кой знае какви сериозни наблюдения, щото да доведат до написването на психопортрет, но изглежда свестен.
SkinHeads
Пекан момък - много пъти съм го тормозил с щуротии, и винаги ми е помагал. Не го познавам лично ама се радвам, че го познавам виртуално.
DarkSol`2Bz
Малкото впечатления, които имам са положителни. А и частта с .ru си е (+) в представите ми smile.gif
Wolfen
hahaha, nai-posle do4akah vuzmojnostta da moga da pisha za nqkoi ot koito imam preki vpechatleniq...
ami toz predishniq... stranna lichnost s dulboka chyvstvitelnost, s filosofski pogled vurhu sveta i horata smile.gif nadaren s neestesvena inteligentnost. Nakratko, syper gotin chovek smile.gif radvam se, che go poznavam.
DarkSol`2Bz
Какво мисля за предишния ли? smile.gif ... мисля, че е рядко готин човек. Качествата са му много, затова и няма да ги изброявам. Добра компания е. Радвам, че го познавам лично cheers.gif

П.С. Брей прочетох ти мнението след като написах моето (за да не се повлияе от нищо) - че те излязоха почти еднакви лол cheers.gif
NoEx
Нечовек, дървен философ tongue.gif

Абе пич е, начетен (или природно Ентелигентна личност), добър оратор.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.