Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: какво мислиш за предишния?
UniBG Forums > Отдих и забава > Форумни игри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
wladi
Нормален е wink.gif
Mariyana
Влади ли бе лелее той е ....ам той е .....Врачанин biggrin.gif biggrin.gif

Шегуфкам се, като не се налива мн и като мисли разумно е пърфект
абе за малък е прекалено голям ... той си знае wink.gif тва е най-важното, той да ме разбере
GoodINC
Нямам никаква представа какво да мисля за нея smile.gif.
zeraful
GoodINC е пич thumbsup.gif

п.с. Mariyana също е пич :Р~
NoEx
Пичага е smile.gif
JeSs`
оооо голем сладур е! pardon.gif
ill`
Прави впечатление на сладурана, прекалено често се съгласява с чужди мнения, сякаш изчаква някой да облече в думи нейното мнение, за да може тя после да се съгласи с него.
hatred
различна е, по някакъв нейн много готин начин
zeraful
Фенка ми се струва. Има доста стойносттно мнение и знае как да го изрази. Малко не ми харесват обежденията й свързани с една историческа личност, но всеки има право на избор и аз уважавам нейния. Винаги ще ми бъде приятно да си поговорим с нея, защото знам, че разговора винаги ще е стойностен. Жалко, че такива форумци се броят на пръсти ( няма да изброявам псевдоними ) и дано да се увеличава бройката им.

<едит> хм, днес видях, че някакси DJ_ExtazY е постнал преди ill, а горното ми мнение се отнася за нея :> . Съжелявам за недоразумението. Отностно DJ-я неам забележки, пич ми се струва и не се твари излишно с глупости.
ill`
Той е един от форумците, чието мнение ценя. Интелигентен, винаги знае как да отговори на място, всичките му мнения са смислени и стойностни без нищо тъпо и излишно. Може би е най-примерният форумец thumbsup.gif
GoodINC
Интелигентна и добра.
bringer
lud negar
magdanoz
жалък за мен, съжалявам го
GoodINC
Не ми е много вкусен, като подправка smile.gif, но инъче е стабилен smile.gif.
magdanoz
пич е smile.gif
zeraful
Става на материал, но понякога требва се държи малко по-сериозно.
wladi
Голяма работа е wink.gif
dlh
дюд wink.gif
magdanoz
приятен събеседник smile.gif
ill`
точен и забавен biggrin.gif
dlh
твърде затворена и черногледа smile.gif
wladi
За мен той е "най-големия"
GoodINC
Точен е и като съдя по подписа сигурно си приличаме smile.gif.
wladi
Приличаме си :>
magdanoz
playboy-а на форума :>
varbanov
Мразя го като ми е в салатата... smile.gif
zeraful
Я да видиш кой ми се падна да коментирам ;>. Доста има да се говори за този човек, но ако почна на дълго и на широко доста ще трябва да попиша, затова ще карам по кратката версия .

Та ;> - Един от 2мата ми най-добри приятели. Имайки предвид, че допускам много малко хора да са ми приятели, това трябва доста да говори за него. Високо интелигентен, говори когато, където и каквото трябва. Винаги готов да помогне, готов на всичко за приятел. Страхотен характер, необятно чуство за хумор.Винаги готов да те изслуша и да помогне с каквото може. Единственият човек с който не съм се карал, varbanov колко време стана ? 8 години ? Просто 100 процента човек. Горд съм с факта, че имам такъв човек за приятел :>
ludost
Значии ... коментираме Зерафул
yess.gif

От моите лични наблюдения мога да кажа, че той има страшно чувство за хумор и за разлика от другите мъже на неговите години не е някъква нее*авка , а точно обратното.Не го е срам да каже , че е изпитва НЯКЪКВИ ЧУВСТВА и т.н.Нещо от което МАСАТА ги е страх да си признаят.

Забавен е , може да те разсмее винаги.
magdanoz
Сега и аз да изкоментирам ludost :>

3начи много готин човек е обаче според мен прекалено много обръща внимание на някой не толкова важни неща , е тя си знае ;-)
raptorka
Аз...кво да мисля smile.gif
Работливо дете smile.gif tongue.gif
rest_in_concord
момиче пълна със страст и еротика tongue.gif biggrin.gif tongue.gif
varbanov
Мисля, че трябва да си смени аватара... tongue.gif
Konqueror
Мисля че всеки път дава провокативни отговори tongue.gif
zeraful
Забавен е, особено за възрастта си.

<едит> тук коментирах влади, странно къде му изчезна постта</едит>
Draculas
Хм...добре зерафулчо. Ми някфо геъмурче ми мяза, леко диабло фен, приятен човек, може спокойно да се говори с него wink.gif
varbanov
Лесно е да дадеш риза на ближния си, когато ти самият имаш две... истинските хора дават единствената си риза, когато се наложи... е, Иво е от тези хора и съм му много благодарен, че ми е приятел!
Draculas
е пък smile.gif точен мяза :П
varbanov
Подобно, но недоказано... smile.gif
magdanoz
пич е :>
ама много добър на билярд озорих се ;-)
wladi
Стабилка wink.gif
zeraful
И ти :>
magdanoz
stabilqga e ;-) winagi moje te iznenada s neshto
ili da te nauchi :>
Magiosnika
Интересен ник smile.gif
Мии не познавам човека,общи представи-пекан :-)
БТВ може ме прескочите,знам ви мнението фор ми,просто ползвам хост-а на братовчед ми smile.gif
Draculas
забавен :П
ill`
Засега мога да кажа само, че ми се вижда ентусиаст... времето ще покаже.
JeSs`
много скептично е настроена...
ludost
Нищо лошо не съм видяла от нея... biggrin.gif
Гледам поства навсякъде.Определено доста развита личност. wink.gif
wladi
Яка работа wink.gif
ill`
console.gif
Konqueror
Лаконичен е biggrin.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.